Jump to content

Sony Ericsson Z600

oxin_rain
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα σας, θα θελα να μάθω πόσο κρατάει η μπαταρία (24ωρα) και αν εχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα για να μην το πάρω

(δυστυχώς δεν μπορώ να κάτσω να διαβάσω 49 σελίδες)

I love honda jazz!!!!!!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και σε σενα...εξαρταται απο πολλους παραγοντες η αυτονομια ενος κινητου τηλεφωνου και δεν ειναι του παροντος νατ ους αναλυσουμε τωρα ...παντως το Ζ600 εχει ενα μεσο ορο 3 ημερων+ με νορμαλ χρηση (μιση ωρα ομιλιας ,αρκετα sms,κτλπ).Κανενα σοβαρο προβήμα δεν εχει ...το τηλεφωνακι ειναι αξιοπιστο αγαπητη φιλη. :)

σε ευχαριστώ mirage,

πήγα εχτές και το είδα από κοντά (το ψεύτικο που εχουν στα καταστήματα)

δεν μου άρεσε και πολύ, το περίμενα πιο μικρό και κομψό

και αφού λες 3 ημέρες κρατάει η μπαταρία δε μου κάνει, λόγο δουλείας το χρησιμοποιώ πολύ (γι αυτό και αλλάζω το sl55)

I love honda jazz!!!!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtsia ( 8 Ιούν. 2004 , 23:39)

Και κατι αλλο!Παρατηρησα οτι το πανω μερος κουνιεται αρκετα!Τι μπορω να κανω?Στην SE μπορουν καπως να μου το σφιξουν ή δεν γινεται τιποτα?

Απο δικό μου άτομο στην ΣΕ, το πρόβλημα καλύπτετε απο την εγγύηση αλλα..... το εξάρτημα που πρέπει να αλλαχτεί βρίσκεται στην... ιαπωνία! Δεν υπάρχει ακόμα stock. Αλλάζουν όλο τον εσωτερικό μεταλλικό σκελετό του πάνω μέρους της συσκευής. :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thehobbit (17 Ιούν. 2004 , 11:40)

σε ευχαριστώ mirage,

πήγα εχτές και το είδα από κοντά (το ψεύτικο που εχουν στα καταστήματα)

δεν μου άρεσε και πολύ, το περίμενα πιο μικρό και κομψό

και αφού λες 3 ημέρες κρατάει η μπαταρία δε μου κάνει, λόγο δουλείας το χρησιμοποιώ πολύ (γι αυτό και αλλάζω το sl55)

Aγαπητη μου απο πλευρας αυτονομιας τα παει σχετικα (εως πολυ καλα) καλα... μιλαμε για τηλεφωνο με tfd οθονη oxi stn..χλωμο να βρεις καποιο με καλυτερη αυτονομια με tft.

Τωρα αν δεν σου αρεσει αυτο ειναι αλλο θεμα ...τελος παντων καλη επιτυχια σε οτι διαλεξεις :)

μάλλον έχεις δίκιο απλά εμένα δε με νοιάζουν αυτα θέλω κινητό όχι πολυμηχάνιμα :P

αχ μου λείπει το 6510..

θέλω μικρό με καλη αυτονομία και ράδιο

I love honda jazz!!!!!!

Εχω ενα προβλημα με τo Outlook. Καταρχας δεν εγκαθηστατε στο προγραμμα για συγχρονισμο που υπαρχει μεσα στο CD της συσκευασιας. Δευτερον αφου βρηκα ένα τροπο να περασω τα τηλεφωνα απο το Address Book των Windows στο Οutlook δεν αναγνωριζει τα ελληνικα στοιχεια. Εχω windows XP kai to outlook ειναι απο το Office 97.

Ξερει κανεις τιποτα η να πεταξω το τηλ στον τοιχο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spo002 (19 Ιούν. 2004 , 14:18)

Εχω ενα προβλημα με τo Outlook. Καταρχας δεν εγκαθηστατε στο προγραμμα για συγχρονισμο που υπαρχει μεσα στο CD της συσκευασιας. Δευτερον αφου βρηκα ένα τροπο να περασω τα τηλεφωνα απο το Address Book των Windows στο Οutlook δεν αναγνωριζει τα ελληνικα στοιχεια. Εχω windows XP kai to outlook ειναι απο το Office 97.

Ξερει κανεις τιποτα η να πεταξω το τηλ στον τοιχο;

Καταρχήν δοκίμασε να αναβαθμίσεις το Office που χρησιμοποιείς.

Το Outlook δεν αναγνωρίζει τα ελληνικα? Αν ναι, τι σχέση έχει το τηλέφωνο για να το πετάξεις στο τοίχο? Δοκίμασε να πας στα Regional settings των windows και να αλλάξεις ό,τι ρύθμιση γλώσσας υπάρχει εκεί σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Επίσης τσέκαρε ότι ΟΛΕΣ οι ελληνικές γραμματοσειρές είναι τικαρισμένες.

Επίσης, τι εννοείς "δεν εγκαθίσταται το πρόγραμμα" ? Πάντως αν έχει πρόβλημα το cd, το πρόγραμμα μπορείς να το βρείς πολύ εύκολα από το δίκτυο, από τη σελίδα της sonyericsson.

Mou lwwi oti to outlok prepei na trexei ston ypologisti gia na egkatastathei. Pragma poy symbenei alla ayto mou dinei ayto to minima.

To kinito den fteei, alla ego pou agorasa to sygkekrimeno. O kyrioteros oros poy eixa psaxnontas gia syskevi htan h sosth epikoinonia me to PC. H atzenta poy exo einai toso megalh poy apla einai apagoreftiko na katso na peraso ena ena ta tilefona.

Tha psakso gia office 2004 kai tha kano allh mia prospatheia.

Παντως γενικα το κινητό είναι από τα καλύτερα όσον αφορά τη συνδεσιμότητα με το pc.

Μάλλον φταίνει η παλιά έκδοση του Outlook, εγώ με Xp δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το πρόβλημα με τα Ελληνικά το είχα κι εγώ στην αρχή, και διορθώθηκε με τον τρόπο που σου περιέγραψα παραπάνω.

Ποια η τελευταια εκδοση FW ???Εγω εχω την R5B!

Αν βαλω την νεα τι διαφορες θα δω?Αξιζει?Εχει και χρεωση το update??

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Καλησπέρα. Χθες πήρα απο το πλαίσιο το SE Z600 στα 150 ευρω. Μου έχει κανει πολυ καλη εντπύπωση αλλα σίγουρα δεν έχει τα features που είχε το προηγούμενο μου κινητο (Siemens S55). Σίγουρα όμως ειναι πιο εντυπωσιακό.

Έκανα ενα extensive search για τις απορίες μου αλλα δεν βρήκα κατι. :)

Να λοιπόν οι απορές μου:

1./ Γίνεται να μην εμφανίζονται το όνομα όταν με καλεί κάποιος και εμφανίζεται η φωτογραφία του?

2./ Απο ότι κατάλαβα δεν μπορεί κάποιος να έχει recurring events. Κάνω λάθος?

3./ Πως θα απενεργοποιήσω το wallpaper? Εβαλα ενα theme και μου άρεσε το background του. Μετα εβαλα δοκιμαστικά ένα wallpaper και δεν μπορούσα να το βγάλω...

Σε γενικές γραμμες είναι πολύ καλό τηλέφωνο πάντως.

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.

Kαλώς τον.

1. Noμίζω όχι. Δεν έχω δει κάτι σχετικό.

2. Τι εννοείς;

3. Ξαναφόρτωσε το theme.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

thanks. Απλά όταν καλεί κάποιος και εμφανίζονται παράλληλα η φωτογραφία του και το όνομά του. Η φωτογραφία χάνεται πίσω απο τα γράμματα...

οσον αφορά τα recurring events, εννοώ εκείνα τα events που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα (π.χ. Κάθε δευτέρα Γυμναστήριο στις 20:00. Στο Siemens είχα αρκετά τέτοια events. Βεβαια δεν είναι τοσο σημαντικο γιατι το βασικό μου organizer είναι το Palm.

Τέλος και κάτι που μου παρουσιαστηκε χθες. Το Palm μου, έχει bluetooth. Έβαλα τους drivers για το Z600 (συγκεκριμενα για το 610 αφου ειναι ίδιο σχεδον) και κατάφερα να στείλω μια εικόνα απο το Palm στο Z600, αλλά δεν κατάφερα να στείλω κάτι απο το z600 στο Palm. Δεν ξέρω ποια απο τις δυο συσκευές φταίει. Θα ρωτήσω και στο Palm φορουμ φυσικά. Απλά μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμηση?

EDIT:

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τα KB του GPRS που έχω κανει download συνολικά? Στο Siemens υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γι αυτό ρωτάω :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος NeTeD (30 Μάι. 2004 , 13:50)

Το κειμενάκι παραπάνω λέει ότι δε χρειάζεται να πας μέσω Λαμίας, αφού μπορείς να κάνεις το εξής. Μόλις τραβηχτεί η φωτογραφία πάτα συνεχώς το κουμπάκι της αποθήκευσης (κεντρικό) ώστε να προλάβεις να την αποθηκεύσεις ΠΡΙΝ εφαρμόσει αυτή την περίεργη συμπίεση που την χαλάει. Το μέγεθος φυσικά θα είναι γύρω στα 50kb αντί για 20, οπότε διαλέγεις τι θες..

Ωραίο το κολπάκι αυτό, μόνο που έχω μια απορία.

Υπάρχει κάποιος άλλος πιο απλός τρόπος (πέρα απο το πήγαινελα στο PC)?

:)

Το κινητό αυτό έχει ηχογράφηση? Αν ναι, πόσα λεπτά/δευτερόλπετα (?)...?
να γράφεις, να τηλεφωνείς και ας μη μένει εδώ κανείς....;-)

Απεριόριστα... αρκεί να έχεις χώρο στη μνήμη.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xpan (28 Ιούν. 2004 , 09:27)

Τέλος και κάτι που μου παρουσιαστηκε χθες. Το Palm μου, έχει bluetooth. Έβαλα τους drivers για το Z600 (συγκεκριμενα για το 610 αφου ειναι ίδιο σχεδον) και κατάφερα να στείλω μια εικόνα απο το Palm στο Z600, αλλά δεν κατάφερα να στείλω κάτι απο το z600 στο Palm. Δεν ξέρω ποια απο τις δυο συσκευές φταίει. Θα ρωτήσω και στο Palm φορουμ φυσικά. Απλά μήπως χρειάζεται να κάνω κάποια αναβάθμηση?

EDIT:

Επίσης υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπω τα KB του GPRS που έχω κανει download συνολικά? Στο Siemens υπήρχε αυτή η δυνατότητα, γι αυτό ρωτάω :)

τελικα βρηκες τη λυση στο προβλημα σου??

παντως τα SE δεν εχουν τετοιου ειδους ιδιοτροπιες, οποτε μαλλον θα πρεπει κατι να κανεις στο palm για να λαβεις αρχεια απο το z600.

οσο για το gprs, υπαρχει μετρητης. θα τον βρεις menu-> κλησεις->χρονος&κοστος->μετρητης δεδομενων.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος psybill (28 Ιούν. 2004 , 16:45)

τελικα βρηκες τη λυση στο προβλημα σου??

παντως τα SE δεν εχουν τετοιου ειδους ιδιοτροπιες, οποτε μαλλον θα πρεπει κατι να κανεις στο palm για να λαβεις αρχεια απο το z600.

Δοκίμασα πολλές φορές και τελικά διαπίστωσα πως αυτό συμβαίνει μόνο κάποιες απο αυτες... θα το δοκιμάσω ακόμη περισσότερες με διάφορους τύπους δεδομένων (προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο εικόνες)

Πως μπορω στο Ζ-600 να βαλω μια ηχογραφηση μου ως ηχο ατο ξυπνητηρι, και πως να βαλω καποιον ηχο που κατεβασα ως ειδοποιηση για τα εισερχομενα μηνυματα;

Υπαρχει καποιος τροπος;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alexism ( 3 Ιούλ. 2004 , 15:15)

Πως μπορω στο Ζ-600 να βαλω μια ηχογραφηση μου ως ηχο ατο ξυπνητηρι, και πως να βαλω καποιον ηχο που κατεβασα ως ειδοποιηση για τα εισερχομενα μηνυματα;

Υπαρχει καποιος τροπος;

Δυστυχώς όχι, ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο...

Κλάψαμε με στίχους που γραφτήκαν για τις πτώσεις των όμορφων, ανέγγιχτων, απόμακρων ονείρων...

Current User of: Samsung Omnia II

Previous User of: Siemens C11, Siemens S6, Nokia 3210, Ericsson T28s, Ericsson T29s, Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson T610, Sony Ericsson P800, Qtek 8310

Παρατήρησα πως όταν μεταφέρω μια εικόνα μέσω BT απο το Palm στο SE, αυξάνει ο όγκος της...

δηλαδή ενώ στο Palm δειχνει π.χ. 10ΚΒ όταν την "στείλω" στο SE μου δείχνει οτι είναι 40ΚΒ...

Αυτό παρατηρείται και τούμπαλιν. Δηλαδή μια φώτο που βγάζω με το SE και είναι 40ΚΒ, μόλις τη στείλω στο Palm γίνεται 10 ΚΒ.

τι μπορεί να συμβαίνει?

• The title was changed to Sony Ericsson Z600