Jump to content

Καλοκαίρι και...όλα έξω! (Ντύσιμο και νοοτροπία)

sakaflias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο χανια σημερα.....αν πατε πλατανια και Αγ.Μαρινα ειναι το κατι αλλο....πολυ πραμα!!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• Απαντήσεις 701
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το καλοκαιρι τα πραγμστα ξεφυγαν ακομη περισσοτερο προς οφελος των ματιων μας... :w00t:

δε λες τιποτα,φετος ειναι φευγατα τα πραγματα κι οχι μονο στο θεμα ντυσιμο αλλα γενικα φετος οι γυναικες εχουν αγριεμενα ενστικτα :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

χτες στο πειραια ηρθε καραβι απο αιγινα και το τι εγινε μεσα στο λεωφορειο δεν περιγραφετε οι μισες με τα μπικινι και οι αλλες με κατι σορτς απλα ελεος.....ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και κατι φρεσκο και πρωινο , μου φαινεται οτι το ξεβρακωμα δεν καταλαβαινει απο ωρα και τοπο.Τωρα πριν απο λιγο καθως ερχομουνα στην δουλεια εκανα μια παρακαμψη απο την Λ Ηρακλειου (νομιζω ετσι λεγετε ο κεντρικος της Ν Ιωνιας) και σε ενα απο τα φαναρια που εχει μας πιανει κοκκινο (εμενα και ενα Getz που ηταν δεξια μου) δεν ξερω αν μπορω να γραψω αυτο που ειδαν τα ματια μου , ηταν κατι τρομερο , ενα κοριτσακι πανεμορφο στο φαναρι περιμενε να περασει απεναντι και μιλησουσε στο κινητο της , παιδια αληθεια σας λεω αν ηταν ολογυμνη πιστευω (μαλλον ειμαι σιγουρος) οτι θα κοιταγαμε πιο λιγο και δεν θα μεναμε καγκελο (εγω και ο τυπος στο getz).Το αποτελεσμα ηταν να αναψει πρασινο για μας και να μην το παρουμε χαμπαρι και να καθομαστε να χαζευουμε την κοπελα.Το γελιο της ολης φασης ηταν οτι μας ξαναεπιασε κοκκινο και τοτε ενας ηχος μια κορνας με επανεφερε στην πραγματικοτητα , ηταν ενας ταριφας που ειχε βγαλει το κεφαλι του απο το παραθυρο και φωναζε "Κοιταχτε να χ*&&*τε τωρα που ειναι κοκκινο μπας και φυγουμε με το επομενο πρασινο" . :) :)

Και κατι φρεσκο και πρωινο , μου φαινεται οτι το ξεβρακωμα δεν καταλαβαινει απο ωρα και τοπο.Τωρα πριν απο λιγο καθως ερχομουνα στην δουλεια εκανα μια παρακαμψη απο την Λ Ηρακλειου (νομιζω ετσι λεγετε ο κεντρικος της Ν Ιωνιας) και σε ενα απο τα φαναρια που εχει μας πιανει κοκκινο (εμενα και ενα Getz που ηταν δεξια μου) δεν ξερω αν μπορω να γραψω αυτο που ειδαν τα ματια μου , ηταν κατι τρομερο , ενα κοριτσακι πανεμορφο στο φαναρι περιμενε να περασει απεναντι και μιλησουσε στο κινητο της , παιδια αληθεια σας λεω αν ηταν ολογυμνη πιστευω (μαλλον ειμαι σιγουρος) οτι θα κοιταγαμε πιο λιγο και δεν θα μεναμε καγκελο (εγω και ο τυπος στο getz).Το αποτελεσμα ηταν να αναψει πρασινο για μας και να μην το παρουμε χαμπαρι και να καθομαστε να χαζευουμε την κοπελα.Το γελιο της ολης φασης ηταν οτι μας ξαναεπιασε κοκκινο και τοτε ενας ηχος μια κορνας με επανεφερε στην πραγματικοτητα , ηταν ενας ταριφας που ειχε βγαλει το κεφαλι του απο το παραθυρο και φωναζε "Κοιταχτε να χ*&&*τε τωρα που ειναι κοκκινο μπας και φυγουμε με το επομενο πρασινο" . :) :)

αχαχαχχααχχααχαχ

θεός ο ταξιτζής!!!! :lol: :rotfl:

απορω που 33 σελιδες κ σε καθε σελιδα λετε οτι σας φταινε που ντυνονται ετσι καλοκαιριατικα...λες κ σας χαλαει....

Φετος η μοδα ειναι σορτακι κοντο ασπρο η μαυρο .-

φετος ειχε πολυ σορτσακι...well done keep going:P

Μας φταίνε... φυσικά και μας φταίνε. Με ποιό δικαίωμα δεσποινίς με την στριγκάρα και το μίνι (και ό,τι έχει απομείνει...) μας αποπροσανατολίζεις, μας ζαλίζεις και μετά δεν μπορούμε να κάνουμε καμία δουλειά σωστα; Ε; Ε; Με ποιό δικαίωμα δεσποινίς κυκλοφορείς με ένα μόνο κομμάτι ύφασμα πάνω από την μέση ενώ εγώ βγαίνω με την κοπελιά και μετά έχω πρόβλημα μαζί της;?;?

Ευτυχώς που τελειώνει το καλοκαίρι... άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό... :baby: :oops:

e kai me sas exei paraginei to kako!!!de leme,na koitate alla na koitate diakritika!!

eimoun diakopes kai eixa bgei gia kafe...forousa tzinaki kai apo pano mia arinh hmidiafanh mplouza,me tirantakia,me arketo os polu ntekolte(ekane x mprosta) pernousame loipon(sunodeuomenh) kai se mia kafeteria(opou kai telika katsame) ka8otan sto ekso ekso trapezaki 2 nearoi o enas apenanti apo ton allo

se apostash 5 metron akouo ton enan pou leei ston allo(ayton pou htan plath)

" po re m@l@k@,,,koita kai des kati v/zi@"

kai o allos gyrizei les kai 8a fonaksei ton servitoro kai ka8etai kai koitaei apo ekeinh thn apostash ton 4-5 metros eos kai pou ka8isame...

e den anteksa ki ego....milhsa.....:O

ps.fantarakia htan ta paidia apo oti eida meta...(asxeto)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

A, όλα κι ολα! το ωραίο πρέπει να θαυμάζεται! :p :stupid:

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

ligh diakritikothta den eblapse pote kanena

alloste des to ki allios...

an eisai diakritikos h kopela 8a kolakeytei kai ayksanontai oi pi8anothtes sou na sou apanthsei sthn erothsh pou 8a ths kaneis gia na paiseis koubentoula(an to 8eleis fusika) apo to na se xarakthrisei ligourh kai na se agnohsei,an de se vrisei prota

Εννοείται, freakακι! Η διακριτικότητα σε τετοιες περιπτώσεις είναι εκ των ων ουκ ανευ!

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

ara sumfonoume....

gia na mhn anafer8o kai stous ilikiomenous pou se orismena 8emata mono sa pappoudes de sumperiferontai....mhn to anoikso omos...

ara sumfonoume....

gia na mhn anafer8o kai stous ilikiomenous pou se orismena 8emata mono sa pappoudes de sumperiferontai....mhn to anoikso omos...

δηλαδή για κάτσε ρε φρικ... φορώντας το μπλουζάκι που φόρεσες, τι σχόλια περίμενες ν' ακούσεις? Ή δεν ήξερες ότι υπάρχει το είδος των ανδρών που κράζει την άλλη, είτε συνοδεύεται, είτε όχι?

Φυσικά ΔΕΝ επικροτώ, αλλά ήταν αναμενόμενο, n'est-ce pas? ;)

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

oxi kalo mou paidi....to na sumperiferesai etsi oute anamenomeno einai ,oute kalh diagogh deixnei....

oso gia to mplouzaki den htan ka8olou proklhtiko...mia xara htan...

και τι τους ειπες freak?

Ναι πες μας...εχουμε (εχω) περιεργεια. Αν και οπως ειπες οι φανταροι συμπεριφερονται καπως και ας μην ειναι πραγματικα ετσι.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

de to epiasa to telautaio sakaflia..

den ekana tpt fasaries re paidia..

apla gyrisa kai eipa ston ena "sumbainei kati kai koitas toso epimona?den exeis ksanadei gynaika?"

nomizo pos petaksa kai ena "koita pou 8elei na kanei kai kamaki eno ta matia tou exoun petaxtei ekso...pou pas re kahmeeeeneeeeeeeee"

ta gallika ta eipa meta alla de ta akouse kaneis...

καλα τα ειπες αλλα κριμα τα φανταρακια...εξαλουν δεν σου εκαναν και τιποτα.Σωστα; Το ξερω οτι ειναι ενοχλητικο αλλα δεν εκαναν και κατι τρομερο.

ma oute ki ego apo thn pleura mou tous eipa kati fobero...

opos me koitousan tous koitaksa(kala ego de koitousa kai sa kseligomeno)

kai sthn telikh oute tous ebrisa,oute dikaiomata edosa...

otan exeis mh armozousa sumperifora na ta perimeneis ayta

τι να πω,οι γυναικες παντως τωρα τελευταια εχουν βαλθει να μας τρελανουν,οταν βαζουν τα ολα εξω μινακια και μπλουζακια να ξερουν οτι ολα μπορουν να συμβουν,απο καμακι μεχρι και βιασμο και δεν ειναι αστειο,ειναι κατι που μπορει να συμβει.

παντως προσωπικα εγω καμακι δεν κανω κι εννοω να καθομαι και να ξεστομιζω οτι μου κατεβει,μου αρεσει ομως να θαυμαζω το ωραιο και τωρα τελευταια ολα ωραια τα βλεπω.το παιχνιδι με τα ματια ειναι καλυτερο απο το να ξεστομισει κανεις οτιδηποτε σκεφτει.

και εδω νομιζα οτι οι Αθηνα εχει τρελαθει, ρε αυτες οι Κρητικες ειναι αλλο πραμα λεμε!!! το τι γινεται εκει ειναι απεριγραπτο, Χανια, Ρεθυμνο , ασε που στο καραβι της επιστροφης εχτες πηγα να πθω τιποτα ο ανθρωπος!! ελεος λεμε!!
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Επικρατεί εκφυλισμός στην κοινωνία!!! Οι γυναίκες τα βγάζουν όλο και περισσότερο και φορούν όλο και πιο προκλητικά ρούχα. Προσωπικά δεν μου αρέσουν όταν είναι όλα έξω αλλά τα ρούχα που αφήνουν την φαντασία να οργιάζει όπως κάτι κοντά σορτσάκια, φούστες κτλ, μπλούζες με περίργα ανοίγματα κ.α !!!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...