Jump to content

Αντικαταστατης s4

wildfires
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την κινηταρα ακομα ειναι απροβληματιστο χωρις κολληματα αλλα θελω πια να το αλλαξω ειμαι αναμεσα συο motog5plus huaweip9lite sonyxa1 samsung galaxy s6 kai xiaomi note4 νοκια 6μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτεε τη γνωμη σας για το καθενα ξεχωριστα.κυριως με ενδιαφερει η μπαταρια η καμερα και να μην κολλαει

Για μπαταρία σε συνδιασμό με κάμερα, από όσα ανέφερες τα συνδιάζει καλύτερα το moto g5 plus.

Από εκεί και πέρα, αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα για να σε βοηθήσουμε καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Οθονη απο 5 μεχρι 5.5 ιντσες με ενδιαφερει τιμη150 μεχρι 250 ευρω αντε βαρια τριακοσια μπαταρια να βγαζει μια μερα ανετα με βαρια χρηση

Κοίταξε και το honor 6x αν υπάρχει ακόμα στην γνωστή προσφορά από μεγάλο κατάστημα.εγω το χτύπησα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Το honor 6x είναι όντως καλή επιλογή ειδικά αν προτιμάς μεγαλύτερες οθόνες αλλά δεν φτάνει την κάμερα του xa1, moto g5 plus και ειδικά του s6 (απλά δεν στο πρότεινα γιατί έχει μικρή αυτονομία) που γράφει στις επιλογές του ο φίλος.

Παρεμπιπτόντως πόσο το βρίσκεις το moto g5 plus;

Το s6 πλέον θεωρείτε και παλιό ενώ όπως είπε και ο φίλος από πάνω από αυτονομία άστα..πάντως και η κάμερα του είναι πολύ καλή εκτός και αν ζητάς εξεζητημένα πράγματα που τα προσφέρουν ακριβότερα κινητά.

Το g5 plus το εχω βρει 255 ευρω.εγω τψρα εχω το samsung galaxy s4 ακομα ειναι τελειο απροβληματιστο ομως η μπαταρια χαλια και θελω και μια αλλαγη.για το g5 plus εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα θρλω και την αποψη σας.

Ναι εκει φαινεται να καταληγω και ειδα και καποια βιντεο συγκριτικες δοκιμες με ναυαρχιδες και τις κοντραρει σε πολλα σημεια

Καλησπερα σε ολη τη παρεα.και εκει που ειχα σιγουρεψει οτι θα παρω το motog5 plus ειδα το htc10 και το καλοβλεπω ποια η γνωμη σας.κ7νητο αλλαζω περιπου καθε διετια τωρα δηλαδη τελεος του 19 θα παρω κινητο εαν ιλα πανε καλα και δεν με αφησει.ποια η γνωμη σας