wildfires Δημοσιεύτηκε November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2017 Καλησπερα σε ολους.ηρθε η ωρα να αντικαταστησω την κινηταρα ακομα ειναι απροβληματιστο χωρις κολληματα αλλα θελω πια να το αλλαξω ειμαι αναμεσα συο motog5plus huaweip9lite sonyxa1 samsung galaxy s6 kai xiaomi note4 νοκια 6μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτεε τη γνωμη σας για το καθενα ξεχωριστα.κυριως με ενδιαφερει η μπαταρια η καμερα και να μην κολλαει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Για μπαταρία σε συνδιασμό με κάμερα, από όσα ανέφερες τα συνδιάζει καλύτερα το moto g5 plus. Από εκεί και πέρα, αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα για να σε βοηθήσουμε καλύτερα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Οθονη απο 5 μεχρι 5.5 ιντσες με ενδιαφερει τιμη150 μεχρι 250 ευρω αντε βαρια τριακοσια μπαταρια να βγαζει μια μερα ανετα με βαρια χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Κοίταξε και το honor 6x αν υπάρχει ακόμα στην γνωστή προσφορά από μεγάλο κατάστημα.εγω το χτύπησα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το honor 6x είναι όντως καλή επιλογή ειδικά αν προτιμάς μεγαλύτερες οθόνες αλλά δεν φτάνει την κάμερα του xa1, moto g5 plus και ειδικά του s6 (απλά δεν στο πρότεινα γιατί έχει μικρή αυτονομία) που γράφει στις επιλογές του ο φίλος. Παρεμπιπτόντως πόσο το βρίσκεις το moto g5 plus; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το s6 πλέον θεωρείτε και παλιό ενώ όπως είπε και ο φίλος από πάνω από αυτονομία άστα..πάντως και η κάμερα του είναι πολύ καλή εκτός και αν ζητάς εξεζητημένα πράγματα που τα προσφέρουν ακριβότερα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Το g5 plus το εχω βρει 255 ευρω.εγω τψρα εχω το samsung galaxy s4 ακομα ειναι τελειο απροβληματιστο ομως η μπαταρια χαλια και θελω και μια αλλαγη.για το g5 plus εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα θρλω και την αποψη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τελικα εχω καταληξει αναμεσα στο νοκια 6 στο μοτο g5 plus και στο sony xa1 Τι λετε τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2017 Moto g5 plus από μένα. Καλύτερη κάμερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 Ναι εκει φαινεται να καταληγω και ειδα και καποια βιντεο συγκριτικες δοκιμες με ναυαρχιδες και τις κοντραρει σε πολλα σημεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2017 To moto να πάρεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. November 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλησπερα σε ολη τη παρεα.και εκει που ειχα σιγουρεψει οτι θα παρω το motog5 plus ειδα το htc10 και το καλοβλεπω ποια η γνωμη σας.κ7νητο αλλαζω περιπου καθε διετια τωρα δηλαδη τελεος του 19 θα παρω κινητο εαν ιλα πανε καλα και δεν με αφησει.ποια η γνωμη σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts