Jump to content

[MOTO] Honda CBR 125R

EddieX
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε φιλαρακι, να μοιαζει σου ειπα... οχι το ιδιο...

να το ξαναπω?:O

Kai ti ennoeis esy na moiazei dhladh?

Na mhn exei oute USD, oute stabilazers!

Ama den ta exei auta den tha moiazei me to replica alla me to Cbr 125!!

Loipwn sto post sou eixes pei:''Giati pisteueis oti den tha erthei sthn Ellada?Kai giati na mhn vgei sthn paragwgh?''

Etsi den einai?

Vgazeis esy nohma se sxesh me auta pou mou les twra?Dhladh oti oute tha exei USD,stab,repsol,exatmhsh katw apo thn oura..

• Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ιδιους χρωματισμους, ιδια εξατμιση, την εφαρμογη της ονομασιας replica στο μοντελο και μερικα αλλα χαρακτηριστικα που δε θα εκτοξευαν τη τιμη στο τριπλασιο...

τοσο παραξενο σου κανει?

ιδιους χρωματισμους, ιδια εξατμιση, την εφαρμογη της ονομασιας replica στο μοντελο και μερικα αλλα χαρακτηριστικα που δε θα εκτοξευαν τη τιμη στο τριπλασιο...

το παραξενο σου κανει?

Telos pantwn, siga mhn katsoume na tsakwthoume kiolas gia to cbr!

Ama auto ennoouses ok alla den ekanes swsth diatupwsh!

Telos pantwn, siga mhn katsoume na tsakwthoume kiolas gia to cbr!

Ama auto ennoouses ok alla den ekanes swsth diatupwsh!

εγινε!;)

απο ducati και πανω επιτρεπω εγω καβγα!!!:lol:

Μαγκες σημερα ερχομουν απο Τριπολη και μαλλον "εσπασα" το κιβωτιο :cry: :cry: :( , Αυριο θα πρεπει να παω να ριξω μια ματια μηπως και ηταν απλα λογω "κουρασης" του κινητηρα η επαθε τιποτα το μπουζι. Ειληκρινα δεν ξερω τι να πω, εχω to 125r δυο χρονια τωρα και εχω απογοητευτει, δυστηχως τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν να παρω κατι μεγαλυτερο και ετσι συμβιβαζομαι. Θα προτεινα σε οσους εχουν τρελα με τις μηχανες να κανουν λιγη υπομονη και να μαζεψουν λιγα χρηματα παραπανω για κανενα 6αρι η' και 10αρι αν ειναι πολυ πορωμενοι. Οχι οτι το μηχανακι εχει κατι το ασχημο αλλα τα περιορισμενα κυβικα του επιτρεπουν να ειναι της κατηγοριας ss.

Μαγκες σημερα ερχομουν απο Τριπολη και μαλλον "εσπασα" το κιβωτιο :cry: :cry: :( , Αυριο θα πρεπει να παω να ριξω μια ματια μηπως και ηταν απλα λογω "κουρασης" του κινητηρα η επαθε τιποτα το μπουζι. Ειληκρινα δεν ξερω τι να πω, εχω to 125r δυο χρονια τωρα και εχω απογοητευτει, δυστηχως τα οικονομικα δεν μου επιτρεπουν να παρω κατι μεγαλυτερο και ετσι συμβιβαζομαι. Θα προτεινα σε οσους εχουν τρελα με τις μηχανες να κανουν λιγη υπομονη και να μαζεψουν λιγα χρηματα παραπανω για κανενα 6αρι η' και 10αρι αν ειναι πολυ πορωμενοι. Οχι οτι το μηχανακι εχει κατι το ασχημο αλλα τα περιορισμενα κυβικα του επιτρεπουν να ειναι της κατηγοριας ss.

Δεν νομίζω να έχεις σπάσει σαμάν μάλλον κάτι άλλο θα είναι. Επίσης να σε ρωτήσω κάτι, γιατί έχεις απογοητευτεί? Σου έχει βγάλει προβλήματα? Αν μιλάς για της επιδόσεις τα σημερινά 125 εκτός από τα δίχρονα όλα έχουν πάνω κάτω της ίδιες.

Οντως, αλλαξα τα λαδια σημερα το πρωι, δεν προσεξα θραυσματα μεσα. Αλλαξα και το μπουζι, το ανοιξα μεχρι τις 8000rpm που εγινε η ζημεια και ηταν ολα οκ! Θα παω πιο μετα να το ανοιξω παλι στις 8000 στην 6η και να δω τι γινεται, ισως ειναι στο συγκεκριμενο γραναζι η ζημια.

Κοιτα, δυστηχως το δικο μου εχει βγαλει προβληματα αλλα ειναι καθαρα εργοστασιακα, και ηταν καθαρα δικια μου η μ@λ@κι@ που επειδη το αγορασα απο εναν "μπακαλη" και δευτερο οτι καθομουν και τον ακουγα σαν ηλιθιος οταν μου ελεγε "ειναι υπερχιληση" ενω το μηχανημα εσταζε λαδια για μια βδομαδα. Η' το αλλο το "καλο"... Καπνιζε απο την εξατμιση και μου ελεγε "ειναι καινουργιο ακομα και καιγεται η εξατμιση". Τωρα για προβληματα λογω χρησης δεν μου εχει παρουσιασει τιποτα καινουργιο εκτος απο αυτα τα δυο που σου ειπα. Το ενα το βρηκα, σταζουν λαδια απο το μπροστινο γραναζι, αλλα δεν μπορω να βρω τσιμουχα να βαλω, ολοι λενε δεν εχουν!! :-Ρ Και καλα!. Το αλλο δεν ξερω τι ειναι, αν και υπεθεσα τα ελατηρια του εμβολου αλλα δεν καμπνιζει συνεχεια, το κανει ξεκαρφωτα οποτε το θυμηθει.

Τωρα για τις επιδοσεις που μου ειπες, οντως εκει ειναι που δεν μου αρεσει καθολου και πιο συγκεκριμενα στην επιταχυνση, οχι οτι τα αλλα 125αρια ειναι καλυτερα, μη μου πεις για διχρονα δεν θελω ουτε να τα ακουω. Ξερεις που την πατησα? οχι στο κοντερ που λενε! Aυτα ειναι μπουρδες, ειναι λογικο οτι 125 κυβικα δεν προκειται να πιασουν 200km/h, αλλα στο 6αρι σασμαν, νομιζα οτι η κατανομη ταχυτητων θα ηταν τετοια ωστε να σου δινει και καλη επιταχυνση και ταχυτητα. Δυστηχως η επιταχυνση ειναι για κλαματα, η 1η σχεση ειναι καθαρα για ξεκινημα, ακομα και αν κανεις την αλλαγη στις 10000rpm (που δεν στο συνιστω, αν θες να το κρατησεις το μηχανακι σε καλη κατασταση) φτανει μεχρι τα 30km/h. Τωρα για ναξεκινησεις με 2η αστο καλυτερα. Θα μπορουσα να γραψω κειμενο ολοκληρο για το γραναζωμα αλλα αστο καλυτερα, ας κρατησουμε αυτα σε γενικες γραμμες. Οτι αλλο παντως θελεις ρωτα με.

Υ.Γ. Ξερει κανεις τις διαστασεις για την τσιμουχα του μπροστινου γραναζιου? Το ανοιξα και εγραφε (απ'οτι μπορεσα να διακρινω) 50 20 34 7 Η5 Α 11. Το 20 και το 34 τα μετρησα ειναι οι δυο διαμετροι, εξωτερικη και εσωτερικη.

γραναζάκια γία το 125αρι μπορείς να βρείς και πόσο????

Tη γρανάζι θες? Πιο κοντό η πιο μεγάλο? Πάρε τηλ εδώ http://www.araihelmet.gr (εγώ όταν ήθελα πιο κοντό το πήρα από εδώ σε μια μέρα το είχα στο Βόλο)

egw pantws 8ewrw to cbr poly kalo mhxanaki gia thn timh tou.einai arketa kalo gia 4t.epishs skeftite oti to cbr kanei 3000euro enw to derbi gpr 50 kanei 3500euro.to mhxanaki einai panemorfo exei poly veltiwsimo moter (malossi kit 67mm ,kefali 4v,2 ekke)exei kala frena kai plaisio kai an alla3eis kai lastixa pairnei s kai kamia strofh oraia:) kai twra kati allo.mhn sigrinete ta 2t me ta 4t:!:
.

egw pantws 8ewrw to cbr poly kalo mhxanaki gia thn timh tou.einai arketa kalo gia 4t.epishs skeftite oti to cbr kanei 3000euro enw to derbi gpr 50 kanei 3500euro.to mhxanaki einai panemorfo exei poly veltiwsimo moter (malossi kit 67mm ,kefali 4v,2 ekke)exei kala frena kai plaisio kai an alla3eis kai lastixa pairnei s kai kamia strofh oraia:) kai twra kati allo.mhn sigrinete ta 2t me ta 4t:!:

Kai esy skepsou oti to innova kanei 2000e kai ta exei ta cbr gia plaka!

skata ta exei to innova!!3erw ergostasiaka ta cbr exoun a8lia epitaxunsh alla me ena granazaki ginetai mia xara.epishs an ginei to cbr malossi me fcr 33 hlektonikh

ekke e3atmish arrow agonistikh kai granazia meta ola ta 4t sou klanoun mia mantra!!!

.

Χρειαζομαι αλλαγη φιλτρου αερα, εχετε να προτεινετε κατι? Δεν με ενδιαφερει και τοσο η βελτιωση γιατι θελω να το φτιαξω και να το δωσω.

Να ρωτησω και κατι ασχετο? Στο moto.gr πως σκατα γινεσαι μελος γιατι περιμενω μια βδομαδα να ενεργοποιησουν τον λογαριασμο μου και, τιποτα! Ουτε και στο mail μου απαντησαν που εστηλα. :wanker:

Να ρωτησω και κατι αλλο, εχει "λυσει" κανεις το CBR χωρις μηχανηματα? Πηγα να βγαλω καρμπυρατερ και φιλτρο αερα και "κολλησα". Πολυ σφυξιμο εχουν ριξει ρε'σεις!!

Εβγαλα τη σελα και μολις πηγα να βγαλω το καλυμα του ρεζερβουαρ δεν μπορεσα να καταλαβω που στο καλο ηταν βιδωμενο (εκτος απο την βιδα μπροστα απο τη σελα). "Τελος παντων" λεω και συνεχιζω να βγαλω τα fairings να δω κατι που ηθελα στο φιλτρο βενζινης... βρε προσπαθουσα... βρε προσπαθουσα... Δεν γυρνουσε η καταραμενη η βιδα! Αυτο που ειχε πιο πολυ γελιο ομως ηταν που πηγα να βγαλω το μαραφετι που πιανεται ο πισω αναβατης, εχει δυο αλλεν μπροστα και δυο πισω. Βγαζω τις πισω, ολα ΟΚ! Παω να βγαλω τις μπροστα :shock: :heat: :shoot: :rocket: Να με βλεπεις να εχω ανεβει πανω στο κλειδι το αλλεν (στην κυριολεξια, τα ποδια μου δεν παταγαν κατω) και να μη γυριζει. "Καλα θα σε φτιαξω" λεω, και περιμενω να γυρισει ενας φιλος μου τωρα που εχει συνεργειο να το περιποιηθω εκει.

skata ta exei to innova!!3erw ergostasiaka ta cbr exoun a8lia epitaxunsh alla me ena granazaki ginetai mia xara.epishs an ginei to cbr malossi me fcr 33 hlektonikh

ekke e3atmish arrow agonistikh kai granazia meta ola ta 4t sou klanoun mia mantra!!!

Bravo re, thn vrikes th lush!

Innova me to kit ths Tagekawa, fcr, ekkentroforo, elathria valvidwn, exatmhsh, granazia, revmata!

Ti les to pairnei to cbr?

Αμε! :alien:

http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous

Bravo re, thn vrikes th lush!

Innova me to kit ths Tagekawa, fcr, ekkentroforo, elathria valvidwn, exatmhsh, granazia, revmata!

Ti les to pairnei to cbr?

an dn kanw lathos to innova take einai 56 mm dhladh 150cc ,to fcr 28mm klp

dn 3erw alla pisteyw pws an ginei kalh douleia sto cbr ,to cbr einai pio grhgoro.epishs ola auta pou les stoixizoun panw apo 1200euro!tespa gousta einai auta..afou na fantasteis an parw 125 anamesa se innova cbr kai dinamik eimai opote dn ta lew auta gia to innova epeidh dn ta goustarw alla pisteyw pws to cbr ginetai grhgorotero.auta...

.

Κοιταξτε τιμες για το Κιτ μαλοσσι 67mm

http://www.motoparts.gr/Details.asp?ProductID=1077

Αν το βαλω ποσα κυβικα φτανει ακριβως το CBR ?

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους τους κατόχους του μοντέλου...: τι τελική ταχύτητα είχατε δει με το μηχανάκι σας προτού του κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή;

Κοιταξτε τιμες για το Κιτ μαλοσσι 67mm

http://www.motoparts.gr/Details.asp?ProductID=1077

Αν το βαλω ποσα κυβικα φτανει ακριβως το CBR ?

des ti diadromh exei kai vres to.nomizw 180cc vgainei to eixa koita3ei paliotera.eseis ti xrwmata to exete to cbraki?

.

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και οποίος ξέρει ας βοηθήσει. Με το κιτ τις Μαλοσι το cbr ανοίγει πολλή καλά καμία σχέση με το μαμά. Αλλά η 6η φορτώνει τέλεια μέχρι 8000-9000 στροφές από εκεί και μετά αργεί και πάει μέχρι 10500 και εκεί μπερδεύει. Μου λένε να βάλω ένα 32 η 34 καρμπιλατερ. Θα κάνει τίποτα? Η θα μπερδεύει χαμηλά? (Δεν έχω κόφτη για έχω βάλει άλλη ηλεκτρονική)

egw file 8a evaza karb keihin fcr 33.makran to kalutero.twra posa aloga vgazei malossi?telikh?se exesh me ena papaki ena mama z as poume ti 8esh exei to cbr?

.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Θέλω να κάνω μια ερώτηση προς όλους τους κατόχους του μοντέλου...: τι τελική ταχύτητα είχατε δει με το μηχανάκι σας προτού του κάνετε οποιαδήποτε μετατροπή;

130km/h

****ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ CBR-125****

Το CBR δεν ειναι για ταχυτητα, Παρτε το χαμπαρι. Αν γουσταρεις ταχυτητα με τα ιδια λεφτα παιρνεις ενα 6αρι η' ενα 10αρι μοντελο γυρω στο 95' και πριν. Και φευγεις σφαιρα. Αν γουσταρεις εμφανιση, ναι, στο προτεινω, σιγουρα το πιο ομορφο στην κατηγορια του, και με διαφορα. Aν τα θες και τα δυο υπομονη λιγο ακομα μεχρι να μαζεψεις και να παρεις ενα R6 ή ενα Ninja κτλ.

Φίλε μου δε ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για τη ταχύτητα, καθαρά από περιέργεια ρωτάω... το μηχανάκι αυτό είναι για μικρές διαδρομές για κάποιον που δε θέλει παπί... Τελεία και παύλα... Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...

Φίλε μου δε ρωτάω γιατί ενδιαφέρομαι για τη ταχύτητα, καθαρά από περιέργεια ρωτάω... το μηχανάκι αυτό είναι για μικρές διαδρομές για κάποιον που δε θέλει παπί... Τελεία και παύλα... Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου...

Μα και εγω γι'αυτο απαντησα "130km/h" πρωτα και ειπα τα παρακατω, απευθυνομουν σε ολους γενικα. Δεν πειραζει, τωρα ξερεις ;)

• 2 weeks later...

Εχω παιδια πηρα το καλοκαιρι μια Gsx-R 750 ετους '93 σε αριστη κατασταση,εκανα την καυλα και τωρα την ξαναπουλαω στην ιδια τιμη.

Το CBR μου τελικα ειναι η χρυση τομη για 70% πολη και 30 % βολτες εκτος πολης.

Το ιδανικο μεσο μεταφορας