EddieX Δημ. May 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 H pireli exei bgali lasthxa 90-80-17 kai 110-80-17 ta exo balei edo kai mia bdomada alla epidi efiga ektos ellados den prolaba na ta dokimaso kala. Pantos to cbr dixni pio oreo me ta farditera lastixa. Ta pireli ta phra 135Euro. Episis stis egrostasiakes diastasis exei bgali lastixa h Brigeston kai exoun 200Euro. Edo pou eime agorasa amortiser aeriou kai rithmizomeno se skirotita kai iyos otan giiso tha to peraso kai tha sas po an eine kalo. Na potiso kati brika kit gia na kano to cbr 150cc (timi 350Euro) ti aloga dini parapano? Και να σε ρωτησω. Απο που το βρηκες αυτο το βελτιωτικο KIT ;;; Απο απεξω ή απο εδω Ελλαδα; Για αλλογα και επιδοσεις θα πρεπει να ρωτησεις αυτους που σου δινουν το KIT. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. May 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2005 Ενδιαφέρομαι να πάρω κ εγώ ένα cbr σε κανα 2 βδομάδες που τελειώνουν οι πανελλήνιες. Ξέρετε σε τι τιμή θα το βρω πάνω κάτω μεταχειρισμένο και πού; Θα ήθελα και αν υπήρχε τρόπος να μην τα σκάσω ντούκου γιατί δεν παίζουν και πολλά φράγκα προς το παρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Ενδιαφέρομαι να πάρω κ εγώ ένα cbr σε κανα 2 βδομάδες που τελειώνουν οι πανελλήνιες. Ξέρετε σε τι τιμή θα το βρω πάνω κάτω μεταχειρισμένο και πού; Θα ήθελα και αν υπήρχε τρόπος να μην τα σκάσω ντούκου γιατί δεν παίζουν και πολλά φράγκα προς το παρών Κοίτα αμα ανοιξεις καμια Χρυση Ευκαιρια θα βρεις αρκετα καλα, σε καλη κατασταση με κανα 2χιλιαρο. Τωρα για ευκολιες οπως λενε οι ιδιωτες ειναι λιγοι που θα δεχθουν. Ρωτα τους, αμα δεχτει κανεις καλος αλλιως ο μονος τροπος ειναι να το κανεις μεσω τραπεζης. Αυτος θα παρει τα χρηματα του (πανω - κατω) και μετα εσυ θα πληρωνεις την τραπεζα με διακανονισμο που εχετε συμφωνησει. Θα πρεπει βεβαια να κανεις δηλωση στην εφορια για να το κανεις μεσω τραπεζης αλλιως θα πρεπει να βαλεις τους δικους ή καποιον αλλον βεβαια που κανει δηλωση και μπορει. Ελπιζω να βοηθησα και καλος να το αποκτησεις! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2005 Και να σε ρωτησω. Απο που το βρηκες αυτο το βελτιωτικο KIT ;;; Απο απεξω ή απο εδω Ελλαδα; Για αλλογα και επιδοσεις θα πρεπει να ρωτησεις αυτους που σου δινουν το KIT. To brika apo axoteriko. Des edo http://www.aseanmoto.com/CBR125%20kits.htm Ego agorasa apo autous anartisi kai to karbon gia na allaxo to plastiko sto tepozito Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 To brika apo axoteriko. Des edo http://www.aseanmoto.com/CBR125%20kits.htm Ego agorasa apo autous anartisi kai to karbon gia na allaxo to plastiko sto tepozito Και να σε ρωτησω, απο ποια χωρα ειναι αυτοι. Απο το Ιντερνετ τα αγορασες ή απο εκει;;; Για πες μας και τιμες αμα ξερεις για αυτα τα προιοντα. Ωραια πραγματα παντως. Αντε να φερουν και εδω! Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 Και να σε ρωτησω, απο ποια χωρα ειναι αυτοι. Απο το Ιντερνετ τα αγορασες ή απο εκει;;; Για πες μας και τιμες αμα ξερεις για αυτα τα προιοντα. Ωραια πραγματα παντως. Αντε να φερουν και εδω! Eine apo Tailandi. H sisigos mou eine apo Tailandi kai tora eime kai ego eki gia liges meres opote kai ta agorasa. Apo times to kit gia na to kanis 150cc exi kapou 340euro. H gazi anartisi (new) 100Euro,to piso fanari 50Euro. Den thimama alla,alla gia oti thes rotame exo pari katalogogo me oles tis time.(episis sorry gia ta greek engish alla ta pcden exoun ellinika edo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2005 to cbr re paidia sas exei vgei kalo os tora? trexei katholou i ba? psaxno ayto to kairo kai anarotiomoun an tha itan mia kali lysy to cbr? ti lete? gia peite kai telikes , granazomata, epitaxynsi , kratimata ktl..edyposeis Kata tin gnomi mou eine mia poli kali lisi to cbr. Apo gazia tora den bazi fotia sto dromo alla pai poli kalitera apo ena 4xrono papi kai pano apo ola exi simperifora mixanis kai oxi scoter h papiou. Apo teliki gir sta 135-140km. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2005 Ποια ειναι η μεγαλυτερη τελικη που εχετε πιασει με το Cbraki;;; Εγω εχω πιασει μεχρι 130 με ζορι και σε ψιλο κατηφορουλα στην Συγγρου. Εχει μονο 2500 χλμ. βεβαια το μηχανακι. Λετε να ανοιξει κι αλλο το μοτερ και να πηγαινει κι αλλο;;; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. May 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Dite kai edo gia to cbraki http://www.unlimited-power.net/francais/fichecbr125.htm kia edo http://www.lagambas.com/125/2004/page.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. May 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Dite kai edo gia to cbraki http://www.unlimited-power.net/francais/fichecbr125.htm kia edo http://www.lagambas.com/125/2004/page.htm Καλα όλα αυτα αλλα ποτε θα τα δουμε εδω. Εγω παντως εχω βρει ενα μαγαζι που εχει Undertray και πισω λασποτηρα και διαφορα αξεσουαρ για το Cbraki. Δεν θυμαμε ομως διεύθυνση. Οταν την βρω θα την ποσταρω. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. June 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2005 Dite edo,auta pou blepame sta xena side ta exoun kai stin ellada http://www.honda-tsitinis.com/cbr125partshondaracing.htm ligo akriba kata tin gnomi mou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. June 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2005 Dite edo,auta pou blepame sta xena side ta exoun kai stin ellada http://www.honda-tsitinis.com/cbr125partshondaracing.htm ligo akriba kata tin gnomi mou. Ωραιος Georgel. Αλλα όντως πολυ πιο ακριβα απο τι εξω. Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. June 12, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2005 Μπορεί κανεις να ποσταρι καμια Φοτο απο το CBRaki του να το δουμε. :p Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgel Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Ας μου πει κάποιος πως μπορώ να ποστάρω φοτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Copy-paste το url της εικόνας και θα βάλεις αριστερά και δεξιά από αυτό: {img} & {/img} δηλ. {img}το url της εικόνας{/img} ΠΡΟΣΟΧΗ: Να αντικαταστήσεις τα { & } με [ & ] :) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. June 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2005 Καλησπέρα, Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται να αποκτήσει την εν λόγω μηχανή..και θα 'θελε να ακούσει τις γνώμες σας για αυτή τη μηχανή.. Αξίζει;Ποιες είναι οι επιδόσεις της; Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. July 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2005 Καλησπέρα, Ένας φίλος μου ενδιαφέρεται να αποκτήσει την εν λόγω μηχανή..και θα 'θελε να ακούσει τις γνώμες σας για αυτή τη μηχανή.. Αξίζει;Ποιες είναι οι επιδόσεις της; axizei giati parolo poy ehei 125cc 4t ehei 150+++ teliki.epitahinsi san toy innova,kaloypi street mihanis harakltiristika street opws anartisi frena klp,einai moy.ara kai xehwrizei apo ta papia.alla an se petyhei kanena z sto fanari xanaskepsoy to.monadiko meionektima ta 115kila kai to 4t.a ehei kai 13,2 aloga.tin pire o xadelfos enos filoy moy kai moy eipe oti einai k@yla.an ehei ta $ na tin parei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 e oxi k mhxanh to cbr 125 ti exete pa8ei me thn smikrunsh oloi sas?olo post gi auto lete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Πιστιαρα σε μικρο μεγεθος οδηγησημη απο τα 18 νομιμα και με το κυρος της Honda. Απο επιδοσεις δεν ξερω αλλα αλλη φαση να ναι η γκομενα στο πανω σκαλοπατι της σελας και να σε αγκαλιαζει κλπ.... και αλλη φαση να ναι πανω στο Ζετακι. Ισως το Ζετακι εχει πιο πολλα γκαζια αλλα δεν πιστευω οτι πλεον ειναι κατι πρωτοτυπο. Οπως και να εχει αμα την βρισκεις το ιδιο πρακτικη με ενα παπι ή απλα νοιαζεσαι για τη ομορφια της μηχανης δες την. Και σε οτι αφορα τις σμικρυνσεις, νταξει ειναι κατι καλο αλλωστε δεν υπαρχει τζαμπα η κατηγορια 125 κυβικων στα Moto GP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EddieX Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Πως μπορω να ποσταρω δικια μου φωτογραφια απο το Cbr μου. Και οχι απο ετοιμες στο Internet. Που πρεπει να τις ανεβασω;; Παράθεση Είμαι Ninja ... ΤΕΛΟΣ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 e oxi k mhxanh to cbr 125 ti exete pa8ei me thn smikrunsh oloi sas?olo post gi auto lete... daxei den einai mihani san tin hayabusa alla den einai kai daytona.a kai an to eipes gia emena den eipa mihani alla kaloypi mihanis.an to eipes gia ton dimioyrgo toy themeatos eheis kaliteri lexi na peis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Τωρα για να ξερουμε τι λέμε ποιο Απριλια ειχες?Λογικα κανενα σκουτερακι ε?Σκουτερ φιλε μου δε ξερω γιατι δεν ασχολουμαι γενικα με τη συγκεκριμενη κατηγορια μεταφορικων. Το RS125 στοιχιζει ακριβως 4,500 Ευρο.Εγω πηρα ενα μεταχειρισμενο του Αυγούστου 2003 με 3 χιλιαρικα και 9000 Χμ.Φαντασου διχρονο και τα κρατησε καλυτερα τα λεφτα του από οτι η 4χρονη Χοντα με μολις 1500Χμ!!! Και για να φυγουμε απο τα λεφτα....ειναι τουλαχιστον αστειο να κατακρινεις ενα 125αρι που εχει αφησει εποχη επειδη καποτε ειχες ενα σκουτερ της ιδιας εταιρειας που σου βγηκε μαπα. Και καπακι να υπερασπιζεσαι ενα CBRακι που και αισθητικα ειναι σα παπουτσωμενος γατος(τα λαστιχακια του πχ ρε αδερφε ειναι σαν απο παπακι) και απο επιδοσεις ειναι...κλαυτα Εχεις δει ποτε το Απριλια που ειναι και πανεμορφο(έλα να σε παω μια βολτα να δεις πόσοι καρφωνονται αν νομιζεις οτι ειμαι υπερβολικος--πρεπει να του βαλω κανενα ματακι τωρα που το θυμηθηκα :p ) και πανω απ'ολα ειναι ενα κωλοστημενο εργαλειο,αναποδο μπροστα ,μπανανα πισω,αλουμινενιο πλαισιο, 320 δισκος(αγκιστρι), γενικα στησιμο βγαλμενο απο αγωνιστικη εμπειρια! Το οτι ειναι διχρονο ειναι κακο μεν απο πλευρας αξιοπιστιας,αλλά οταν εισαι πρωταρης και βουτας στα δυσκολα νερα αποκτας εμπειρια στα τεχνικα που σε καμια περιπτωση δεν θα την αποκτουσες με το ''αξιοπιστο'' 4χρονο μεταφορικο μεσο.Got it Εddie my friend?! Οπως και να'χει ζωη να'χουμε να τα χαιρομαστε τα εργαλεια μας.Καλες βολτες και καλες κοντρες :shifty: :D nai nai i aprilia einai to ergaleio einai einai arh.d.a i cbr gia ta 2700 gam.ei kai to allo to mpazo kanei 4500.1800 eyro panw!kai den paei mia.me ayta ta lefta pairneis: 1)4540 husqvarna 125 supermotard 2t 31 alogata 2)4800 husqvarana 125cr 2t 38,8 alogata 3)4387 >> >> >> 125 wre 2t 31 alogata 4)4000yamaha dt 125r 2t 27 alogata 5)pairneis tin cbr kai me ta 1800 poy kanei parapanw i aprilia kai tin kaneis teras 6)pairneis z kai to kaneis drag! opoidipote apo ayta se vrei se fanari kai eisai me tin aprilia kalitera na kaneis tin papia kai na deis tin alli meria tis dihronilas kai tou toumpaniasmou! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnikismos_2005 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 1) Είναι after market , δεν γράφουν οι μανήσιες τίποτα πάνω συνήθως στις μικρές μηχανές. 2)13 άλογα βγάζει. Τελική: 135 , μην σε ξεγελά το 200άρι κοντέρ. les na to evalan gia omorfia?edw ta hartia grafoyn 150.paei kala parolo to 4t Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=74924 απαντω κυριως στα παραπανω... περα απο μουρη δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο οπως εχω ξαναπει...k σιγουρα το πιστευουν κ οι ιδιοκτητες τους...γιατι για να μου πειτε για εγγυησεις honda ktl ,ε οπως κ να το κανουμε ειναι new οποτε δεν εχουν βγει τα standart problhmata. ειναι κατι παρομοιο που ειχε γινει με τα tdr τα 50αρια/125 αλλα τουλ εκεινα ηταν 2τ αλλα κ εκεινα μικρογραφια μηχανης οπως κ τα varadero 125. k h katηγορια στα 125gp εχουν aprilia rs... to πιο γρηγορο 125 k δεν λυκλοφορουν κ πολλα στυλ street einai cagiva mata me timh diplasia apo ta parapanw:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Τα δύο θέματα ενώθηκαν. ;) Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts