Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοώ να φεύγουν τελείως. Όχι να εμφανίζονται ξανά όποτε κάνω swipe από κάτω. Είναι κρίμα τέτοια οθοναρα να μην μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά και να θέλει ρουτ για κάτι τόσο απλό.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εννοώ να φεύγουν τελείως. Όχι να εμφανίζονται ξανά όποτε κάνω swipe από κάτω. Είναι κρίμα τέτοια οθοναρα να μην μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε σωστά και να θέλει ρουτ για κάτι τόσο απλό.

Δεν ξέρω πως δουλεύουν τα on screen πλήκτρα στο 5Τ, μιας και δεν το έχω, αλλά από τις ρυθμίσεις>πλήκτρα>γραμμή περιήγησης στην οθόνη, αν το ξετικαρεις, συνεχιζει να τα εμφανίζει?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Καλησπέρα παιδιά μόλις κι εγώ κάτοχος τού 8/128!! Πρώτη φορά σε OnePlus συσκευή εδώ και μία ώρα αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά και ερχόμενος από άλλες διάφορες ναυαρχίδες το κινητό αυτό απλά είναι ότι πάντα ένιωθα ότι μου έλειπε!!Τόσο άμεση και smooth αίσθηση δεν έχω ξανανιώσει!!Σε όποιον έχει ενδιασμους να το παραγγείλετε επιτόπου!!Αυτά για αρχή θα σας πω εντυπώσεις της επόμενες μέρες!!Όσο για θέμα οθόνης ευτυχώς δεν είχα θέμα!!

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Γιατί να φεύγουν τελείως;;

Χωρίς κουμπιά πως θα κάνεις πλοήγηση στο κινητό...;

Sent from my One Plus 5T

Καλησπέρα παιδιά μόλις κι εγώ κάτοχος τού 8/128!! Πρώτη φορά σε OnePlus συσκευή εδώ και μία ώρα αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά και ερχόμενος από άλλες διάφορες ναυαρχίδες το κινητό αυτό απλά είναι ότι πάντα ένιωθα ότι μου έλειπε!!Τόσο άμεση και smooth αίσθηση δεν έχω ξανανιώσει!!Σε όποιον έχει ενδιασμους να το παραγγείλετε επιτόπου!!Αυτά για αρχή θα σας πω εντυπώσεις της επόμενες μέρες!!Όσο για θέμα οθόνης ευτυχώς δεν είχα θέμα!!

αντε καλοριζικο σοφο κ να μας πεις παρτιδα κ εαν ειναι ολα οκ με την οθονη.

Παιδιά πως ανανεωνεται αυτόματα η εφαρμογή για τον καιρό ;;;Για να δω την τοπική θερμοκρασία πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο χειροκίνητο τρόπο και όχι αυτόματο;;είναι κακή υπάρχουσα προεγκαταστημένη εφαρμογή ή είναι θέμα ρύθμισης ;;

Γιατί να φεύγουν τελείως;;

Χωρίς κουμπιά πως θα κάνεις πλοήγηση στο κινητό...;

Sent from my One Plus 5T

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές με gestures ui ή με pie που είναι απείρως πιο λειτουργικές, μιας και επειδή οι οθόνες έχουν φτάσει σε αυτό το μέγεθος η λειτουργία με το ένα χέρι είναι απαγορευτική με τα πλήκτρα εκεί κάτω. Το S8+ το δουλεύω μήνες τώρα με το lmt
το οποίο είναι η καλύτερη υλοποίηση pie κατά τη γνώμη μου.

Επιτελους το εχω στα χερια μου... Πολυ ευχαριστημενος.. φοβομουν λιγο το μεγεθος αλλα ολα οκ.. παιδες, χρονια πολλα κ ολας, υπαρχει δυνατοτητα καποια ειδοποιηση απο εφαρμογη να γινεται απλα με το led λαμπακι η εστω με ενα σημαδακι πανω στην εφαρμογη?? Πχ στο hangouts θελω απλα να ξερω οτι εχω ειδοποιηση κ οχι να μ ερχεται στην οθονη με το περιεχομενο του μηνυματος

Update :Βασικα μολις ειδα οτι καμια εφαρμογη δε βγαζει εικονιδιακι ειδοποιησεων επανω της;; Μονο στην γραμμη καταστασης βγαινει;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Υπάρχουν αρκετές εφαρμογές με gestures ui ή με pie που είναι απείρως πιο λειτουργικές, μιας και επειδή οι οθόνες έχουν φτάσει σε αυτό το μέγεθος η λειτουργία με το ένα χέρι είναι απαγορευτική με τα πλήκτρα εκεί κάτω. Το S8+ το δουλεύω μήνες τώρα με το lmt
το οποίο είναι η καλύτερη υλοποίηση pie κατά τη γνώμη μου.

Ναι όμως κάτι τέτοιο δεν είναι mainstream.

Για να βγάλει η εταιρία τα κουμπιά τελείως, πρέπει να βάλει κάτι άλλο που θα τα αντικαταστήσει. Όλο αυτό τρώει χρόνο και χρήμα σε μία εταιρία.

Με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν θα το χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των χρηστών (προσωπική εκτίμηση ένα απειροελάχιστο μέρος των χρηστών-και αν) δεν έχει λόγο η κάθε εταιρία να εφαρμόσει κάτι τέτοιο.

Λογικό είναι.

@Kriss ναι δυστυχώς δεν έχει notification counter/indicator πάνω στα εικονίδια.

Λίγο φάουλ της εταιρίας...

Sent from my One Plus 5T

Επιτελους το εχω στα χερια μου... Πολυ ευχαριστημενος.. φοβομουν λιγο το μεγεθος αλλα ολα οκ.. παιδες, χρονια πολλα κ ολας, υπαρχει δυνατοτητα καποια ειδοποιηση απο εφαρμογη να γινεται απλα με το led λαμπακι η εστω με ενα σημαδακι πανω στην εφαρμογη?? Πχ στο hangouts θελω απλα να ξερω οτι εχω ειδοποιηση κ οχι να μ ερχεται στην οθονη με το περιεχομενο του μηνυματος

Update :Βασικα μολις ειδα οτι καμια εφαρμογη δε βγαζει εικονιδιακι ειδοποιησεων επανω της;; Μονο στην γραμμη καταστασης βγαινει;

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα προστεθεί στο update σε Android Oreo αυτό που ζητάς.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Ναι όμως κάτι τέτοιο δεν είναι mainstream.

Για να βγάλει η εταιρία τα κουμπιά τελείως, πρέπει να βάλει κάτι άλλο που θα τα αντικαταστήσει. Όλο αυτό τρώει χρόνο και χρήμα σε μία εταιρία.

Με δεδομένο ότι κάτι τέτοιο δεν θα το χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο μέρος των χρηστών (προσωπική εκτίμηση ένα απειροελάχιστο μέρος των χρηστών-και αν) δεν έχει λόγο η κάθε εταιρία να εφαρμόσει κάτι τέτοιο.

Λογικό είναι.

@Kriss ναι δυστυχώς δεν έχει notification counter/indicator πάνω στα εικονίδια.

Λίγο φάουλ της εταιρίας...

Sent from my One Plus 5T

Βρε, εννοείται δεν έχω την απαίτηση η Oneplus και η κάθε Oneplus να ενσωματώσει τέτοια λειτουργία. Απλά περίμενα στο xda να γίνεται χαμός από mods και overlays τέτοιου τύπου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο s8 και s8+ υπάρχουν άπειρες επιλογές με μοντάκια για τα πάντα χωρίς ρουτ και για το 5Τ δεν υπάρχει τίποτα.

Βρε, εννοείται δεν έχω την απαίτηση η Oneplus και η κάθε Oneplus να ενσωματώσει τέτοια λειτουργία. Απλά περίμενα στο xda να γίνεται χαμός από mods και overlays τέτοιου τύπου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως στο s8 και s8+ υπάρχουν άπειρες επιλογές με μοντάκια για τα πάντα χωρίς ρουτ και για το 5Τ δεν υπάρχει τίποτα.

Πουλάνε οι δύο εταιρίες τις ίδιες ποσοτητες από τα κινητά τους...; Όχι.

Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα σου... ;)

Sent from my One Plus 5T

Μερικοι θα πουν Photoshop :lol:

op_battery.jpg

Ξενερα που δεν ακουμπησα τις 8 αλλα τι να κανουμε. Αυτο το αποτελεσμα ειναι με αρκετο Fb+messenger,whatsapp μνματα,λιγο Lineage και αρκετο browsing. :)

Και αναλυτικό report για το SAR για όποιον ενδιαφέρεται:

https://fccid.io/2ABZ2-A5010/RF-Exposure-Info/RF-Exposure-1-3617462

Παρα είναι αναλυτικό που βαριέσαι να το διαβάσεις. Στο δια ταύτα ποιο είναι το sar της συσκευής;;;

Όποιος ενδιαφέρεται δίνω το 5τ μου 8/128 .

Αποφασισα να περάσω και μια βόλτα από το mate

Όποιος ενδιαφέρεται δίνω το 5τ μου 8/128 .

Αποφασισα να περάσω και μια βόλτα από το mate

μετά τη βόλτα σε περιμένουμε πίσω.Προβλέπω να είναι σύντομη.:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μερικοι θα πουν Photoshop :lol:

op_battery.jpg

Ξενερα που δεν ακουμπησα τις 8 αλλα τι να κανουμε. Αυτο το αποτελεσμα ειναι με αρκετο Fb+messenger,whatsapp μνματα,λιγο Lineage και αρκετο browsing. :)

Χαχαχα πολυ Photoshop έπεσε.....8:30 ωρες εγώ..... Δεν μπορώ να βρω πως να ανεβάσω φωτογραφία....

Edited by billys_4

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Την έκανα εγκατάσταση και πλέον η μπροστινή κάμερα σε κατάσταση με λίγο φωτισμό, φωτίζει περισσότερο... Γενικά μου φαίνεται πιο γρήγορο σαν την 4.7.4 μπορεί να είναι και placebo....