Jump to content

OnePlus 5T

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βαγγέλη, εγώ έχω βάλει μόνο stable. Τώρα είμαι ακόμη στην 5.0.4, δεν έμεινε χρόνος ακόμη να βάλω την 5.1, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ! Η κάμερα νετάρει αμέσως!
Έκανα factory reset και θα το τσεκαρω,για να το εξηγήσω καλύτερα μερικές φορές όταν ανοίγει η κάμερα είναι θολή, μόλις το κουνήσεις στρώνει και νεταρει μετά ακαριαία όπου και αν το γυρίσεις,δεν έχει και ois να πω ότι είναι harware να κολλάει

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ορίστε και το τελευταίο πιθανότατα βιντεάκι πριν την παρουσίαση του

https://www.youtube.com/watch?v=HW2ODPI0yBw

Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή...

Αν προσθεσουν και καλυτερη καμερα στις νυχτερινες ληψεις τοτε σιγουρα θα το αγορασω!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Πιθανότητα θα το δινουν μονο στην συσκευασία με την 8/256 εκδοση οπως κανει η Xiaomi με miix 2s.

Αν βαλουνε και OIS μαζι με αδιαβροχοποιηση σιγουρα θα μιλαμε για ουσιαστικότατη αναβάθμιση.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πιθανότητα θα το δινουν μονο στην συσκευασία με την 8/256 εκδοση οπως κανει η Xiaomi με miix 2s.

Αν βαλουνε και OIS μαζι με αδιαβροχοποιηση σιγουρα θα μιλαμε για ουσιαστικότατη αναβάθμιση.

Σωστος Αλεξ. Αυτη την εκδοση την περιμενω στα 670 ευρω - δυστυχως δε βλεπω ουτε φετος OIS...

Σωστος Αλεξ. Αυτη την εκδοση την περιμενω στα 670 ευρω - δυστυχως δε βλεπω ουτε φετος OIS...
Να κρατησουν κατι και για το 6τ!!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Αρκετά το έχουν κρατήσει το OIS :p :p

Ας κρατήσουν τον σαρωτή κάτω από την οθόνη για το 6Τ

Κάθε φορά για το OIS λέμε να κρατήσουν.... ΅

Με σειρά προτεραιότητας στο τι ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να προστεθεί:

1. Σαρωτής κάτω από την οθόνη (αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη σαν τεχνολογία)

2. OIS

3. Αδιαβροχοποίηση

4. Ασύρματη φόρτιση (πραγματικά αδιάφορο)

Powerd by OnePlus 7 Pro

Αρκετά το έχουν κρατήσει το OIS :p :p

Ας κρατήσουν τον σαρωτή κάτω από την οθόνη για το 6Τ

Κάθε φορά για το OIS λέμε να κρατήσουν.... ΅

Με σειρά προτεραιότητας στο τι ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να προστεθεί:

1. Σαρωτής κάτω από την οθόνη (αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη σαν τεχνολογία)

2. OIS

3. Αδιαβροχοποίηση

4. Ασύρματη φόρτιση (πραγματικά αδιάφορο)

Άρα μάλλον σε βλεπω για 6Τ διοτι τα 2 πρώτα ειναι απίθανο να μπουν:p

Ισως να σου κάνω παρέα και εγω για Δεκεμβριο μερια:lol::D:rolleyes:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Κανένα από αυτά δεν είναι deal breaker για μένα Άλεξ... Απλά η σειρά προτίμησης είναι από αυτά που αναμένεται να προστεθούν στα 6 και 6Τ..

Αν δεν έχει καμία εξοφρενική τιμολόγηση το 6 το πιθανότερο είναι να το πάρω :p :p

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κάνω παρέα το Δεκέμβρη στο 6T :p :p

Edited by alex_gate_7
Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλα όλα αυτά... Για Αδιαβροχοποιηση ούτε λόγος...

Καλα όλα αυτά... Για Αδιαβροχοποιηση ούτε λόγος...

Αδιαβροχοποιηση είναι δεδομένη. Το tweetαραν οι ίδιοι... Μόνο το πρωτόκολλο δεν ξέρουμε. Εικάζω IP67, όχι απλά splash resistant...

Τι εννοείς? Την αδιαβροχοποιηση την έχουν αναφέρει σε άλλο tweet

Εγώ έκρινα μόνο από αυτό το βιντεακι, είχα διαβάσει ότι έχουν αναφέρει ΙΡ πιστοποιηση...

Απλά ειχα την εντύπωση ότι το βιντεακια αυτό είναι τελικό...

Λάθος δικό μου... Αδιαβροχοποιηση για μένα είναι σημαντική...

Η ασύρματη φόρτιση αδιάφορη, αλλά καλό να υπάρχει...

Το βιντεακι είναι ίσως το τελευταίο πριν από την παρουσίαση.. Δεν παύει να είναι ένα από τα πολλά teasers της OnePlus...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εγώ είχα πει ότι με το που θα βγάλει συσκευή με ΙΡ πιστοποιηση, αμέσως θα τ9 πάρω, και θα το κρατήσω καιρό... Τώρα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον ένα χρόνο, μιας και πήρα το Note 8 σφραγισμένο 550€...Και δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να πω...

O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6

https://techblog.gr/mobile/o-ceo-tis-oneplus-epivevaionei-ti-gyalini-plati-toy-oneplus-6/

Κώστας

My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, .......

Τι μας νοιάζει πως θα είναι το oneplus 6 εδώ η συζήτηση είναι για το oneplus 5t:)

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

Με τα gestures , χανεται η δυνατοτητα για double tap και κλεισιμο οθονης και split screen με 2 εφαρμογες; Η υπαρχει κάποιος τροπος;;

Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV....

Με τα gestures , χανεται η δυνατοτητα για double tap και κλεισιμο οθονης και split screen με 2 εφαρμογες; Η υπαρχει κάποιος τροπος;;

Ναι, χάνεται το double tap, για το split screen στις πρόσφατες εφαρμογές κρατάς πατημένο το πάνω μέρος μιας εφαρμογής και την σέρνεις προς τα πάνω

17 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση για το 6. Προσωπικά κρατάω πολυ μικρό καλάθι. Η μετάβαση για Ρ20 plus είναι πολύ πολύ πιθανή.

https://www.gsmarena.com/the_oneplus_6_will_be_officially_announced_on_may_17_in_china-news-30697.php

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+