marios_ch Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Επίσης δεν έχω προσέξει κάτι τόσο καιρό. Παράξενο μου φαίνεται να μη νεταρει μετά απο deep sleep. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Βαγγέλη, εγώ έχω βάλει μόνο stable. Τώρα είμαι ακόμη στην 5.0.4, δεν έμεινε χρόνος ακόμη να βάλω την 5.1, αλλά τέτοιο πρόβλημα δεν είχα ποτέ! Η κάμερα νετάρει αμέσως!Έκανα factory reset και θα το τσεκαρω,για να το εξηγήσω καλύτερα μερικές φορές όταν ανοίγει η κάμερα είναι θολή, μόλις το κουνήσεις στρώνει και νεταρει μετά ακαριαία όπου και αν το γυρίσεις,δεν έχει και ois να πω ότι είναι harware να κολλάει Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ορίστε και το τελευταίο πιθανότατα βιντεάκι πριν την παρουσίαση του https://www.youtube.com/watch?v=HW2ODPI0yBw Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ορίστε και το τελευταίο πιθανότατα βιντεάκι πριν την παρουσίαση του https://www.youtube.com/watch?v=HW2ODPI0yBw Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή... Αν προσθεσουν και καλυτερη καμερα στις νυχτερινες ληψεις τοτε σιγουρα θα το αγορασω!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ορίστε και το τελευταίο πιθανότατα βιντεάκι πριν την παρουσίαση του https://www.youtube.com/watch?v=HW2ODPI0yBw Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή... Πιθανότητα θα το δινουν μονο στην συσκευασία με την 8/256 εκδοση οπως κανει η Xiaomi με miix 2s. Αν βαλουνε και OIS μαζι με αδιαβροχοποιηση σιγουρα θα μιλαμε για ουσιαστικότατη αναβάθμιση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 ενα 700ρι δηλαδη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Πιθανότητα θα το δινουν μονο στην συσκευασία με την 8/256 εκδοση οπως κανει η Xiaomi με miix 2s. Αν βαλουνε και OIS μαζι με αδιαβροχοποιηση σιγουρα θα μιλαμε για ουσιαστικότατη αναβάθμιση. Σωστος Αλεξ. Αυτη την εκδοση την περιμενω στα 670 ευρω - δυστυχως δε βλεπω ουτε φετος OIS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Σωστος Αλεξ. Αυτη την εκδοση την περιμενω στα 670 ευρω - δυστυχως δε βλεπω ουτε φετος OIS...Να κρατησουν κατι και για το 6τ!!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Αρκετά το έχουν κρατήσει το OIS :p :p Ας κρατήσουν τον σαρωτή κάτω από την οθόνη για το 6Τ Κάθε φορά για το OIS λέμε να κρατήσουν.... ΅ Με σειρά προτεραιότητας στο τι ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να προστεθεί: 1. Σαρωτής κάτω από την οθόνη (αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη σαν τεχνολογία) 2. OIS 3. Αδιαβροχοποίηση 4. Ασύρματη φόρτιση (πραγματικά αδιάφορο) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Αρκετά το έχουν κρατήσει το OIS :p :p Ας κρατήσουν τον σαρωτή κάτω από την οθόνη για το 6Τ Κάθε φορά για το OIS λέμε να κρατήσουν.... ΅ Με σειρά προτεραιότητας στο τι ενδιαφέρει εμένα προσωπικά να προστεθεί: 1. Σαρωτής κάτω από την οθόνη (αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη σαν τεχνολογία) 2. OIS 3. Αδιαβροχοποίηση 4. Ασύρματη φόρτιση (πραγματικά αδιάφορο) Άρα μάλλον σε βλεπω για 6Τ διοτι τα 2 πρώτα ειναι απίθανο να μπουν:p Ισως να σου κάνω παρέα και εγω για Δεκεμβριο μερια:lol::D:rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 (edited) Κανένα από αυτά δεν είναι deal breaker για μένα Άλεξ... Απλά η σειρά προτίμησης είναι από αυτά που αναμένεται να προστεθούν στα 6 και 6Τ.. Αν δεν έχει καμία εξοφρενική τιμολόγηση το 6 το πιθανότερο είναι να το πάρω :p :p Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου κάνω παρέα το Δεκέμβρη στο 6T :p :p Edited April 23, 2018 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ορίστε και το τελευταίο πιθανότατα βιντεάκι πριν την παρουσίαση του https://www.youtube.com/watch?v=HW2ODPI0yBw Αυτό που κρατάω είναι ότι όχι μόνο έβαλαν ασύρματη φόρτιση αλλά θα δίνουν μαζί και τον αντίστοιχο φορτιστή... Καλα όλα αυτά... Για Αδιαβροχοποιηση ούτε λόγος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Τι εννοείς? Την αδιαβροχοποιηση την έχουν αναφέρει σε άλλο tweet Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλα όλα αυτά... Για Αδιαβροχοποιηση ούτε λόγος... Αδιαβροχοποιηση είναι δεδομένη. Το tweetαραν οι ίδιοι... Μόνο το πρωτόκολλο δεν ξέρουμε. Εικάζω IP67, όχι απλά splash resistant... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Τι εννοείς? Την αδιαβροχοποιηση την έχουν αναφέρει σε άλλο tweet Εγώ έκρινα μόνο από αυτό το βιντεακι, είχα διαβάσει ότι έχουν αναφέρει ΙΡ πιστοποιηση... Απλά ειχα την εντύπωση ότι το βιντεακια αυτό είναι τελικό... Λάθος δικό μου... Αδιαβροχοποιηση για μένα είναι σημαντική... Η ασύρματη φόρτιση αδιάφορη, αλλά καλό να υπάρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Το βιντεακι είναι ίσως το τελευταίο πριν από την παρουσίαση.. Δεν παύει να είναι ένα από τα πολλά teasers της OnePlus... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Εγώ είχα πει ότι με το που θα βγάλει συσκευή με ΙΡ πιστοποιηση, αμέσως θα τ9 πάρω, και θα το κρατήσω καιρό... Τώρα πρέπει να περιμένω τουλάχιστον ένα χρόνο, μιας και πήρα το Note 8 σφραγισμένο 550€...Και δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Το ίδιο θα έκανα κι εγώ στην θέση σου σε αυτά τα χρήματα ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dostoevsky Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 O CEO της OnePlus επιβεβαιώνει τη γυάλινη πλάτη του OnePlus 6 https://techblog.gr/mobile/o-ceo-tis-oneplus-epivevaionei-ti-gyalini-plati-toy-oneplus-6/ Παράθεση Κώστας My current device: OnePlus 5T 8/128 - Oxygen OS 5.1 - Rooted with Magisk, Previous devices: Leeco Lemax 2 x820 6/64, LG G5 lite, LG G FLEX 2, LG G FLEX, Sony xperia Z1, Motorolla Razr, Htc Hd, ....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ρε παιδία χωρίς καμία παρεξήγηση νομίζω τα σχόλια για το 6 δεν έπρεπε να ποσταρονται εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Τι μας νοιάζει πως θα είναι το oneplus 6 εδώ η συζήτηση είναι για το oneplus 5t:) Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriss Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Με τα gestures , χανεται η δυνατοτητα για double tap και κλεισιμο οθονης και split screen με 2 εφαρμογες; Η υπαρχει κάποιος τροπος;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sagem MY V-75/ Nokia n70/ Sony Ericsson K750i/ Sony Ericsson G900/ Nokia N86/ ZtE Blade/ Samsung galaxy SII/ Vodafone smart II/ Samsung galaxy SIV.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros79 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 R15=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2018 Με τα gestures , χανεται η δυνατοτητα για double tap και κλεισιμο οθονης και split screen με 2 εφαρμογες; Η υπαρχει κάποιος τροπος;; Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, χάνεται το double tap, για το split screen στις πρόσφατες εφαρμογές κρατάς πατημένο το πάνω μέρος μιας εφαρμογής και την σέρνεις προς τα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2018 17 Μαΐου η επίσημη ανακοίνωση για το 6. Προσωπικά κρατάω πολυ μικρό καλάθι. Η μετάβαση για Ρ20 plus είναι πολύ πολύ πιθανή. https://www.gsmarena.com/the_oneplus_6_will_be_officially_announced_on_may_17_in_china-news-30697.php Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts