Jump to content

Σπηλιά Νταβέλη στην Πεντέλη : Τι κρύβεται εκεί;

eccentric
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν μέρει συμφωνώ με τον Βουντούλι. Χρειάζεται προσοχή για γνωριμίες μέσω Νet. Ωστόσο ο eccentric ξέρουμε ποιός είναι προσωπικά και για αυτό δεν έχω επέμβει ακόμα. Οσο για τα ouija boards έχω ξαναπεί - "Μην κάνετε το φόρουμ βήμα για ouija boards meetings". Πέιτε τα σε πριβέ PM ή μην τα πείτε καθόλου.

Ωστόσο οι Ο.Π.Χ. λένε καθαρά :

Το myPhone.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.

Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω των forums του myPhone.gr), που διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και γενικότερα τον λογαριασμό τους (user account).

Είστε υπεύθυνοι για τις πράξεις σας με λίγα λόγια. Αν πάτε στη Σπηλιά του Νταβέλη και σας βιάσει :p κανένας εξωγήινος gay ή αρειανός σεξομανής μην γυρίσετε να ζητήσετε ευθύνες από το myPhone.

Και μια φορά που ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με τον vabyre :p :)

Ξέρω ότι μπορεί να φαίνομαι σπαστικός ώρες ώρες αλλά αν το κάνω το κάνω από αγάπη και ενδιαφέρον

Αν αυτό είναι το κακό τότε ok

Οσο για τον eccentric οι ευθύνες είναι γενικές , και ο ίδιος ο eccentric δεν πρέπει να εμπιστεύετε εύκολα κανενός πρόταση από εδώ μέσα ειδικά όταν συνοδεύετε με quija ή ότι άλλο.

Οσο αφορά το χρήστη που είπε ότι "δεν πάμε και για τελετές" εγώ μίλησα όσο αφορά το θέμα "πάμε στη σπηλιά να κάνουμε και quija"

Αυτό είναι πραγματικά επικίνδυνο και δεν νομίζω πως ρισκάρει κανείς να τρέχει πανικόβλητος σε καμμιά ερημιά

Ωραία αυτά αλλά να τα βλέπεις μόνο σε κάνα dvd ......

• Απαντήσεις 237
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κι εγω θέλω να πάω αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω για τους λόγους που προαναφέραμε (σατανιστές-τελετές κλπ) ετσι πρέπει να οργανώσω καλή παρέα με αρκετά άτομα που να τους γνωρίζω καλά και να τους αρέσουν αυτού του είδους οι εξερευνήσεις.

Αν πας μέρα δεν έχεις να φοβάσαι σατανιστές και περίεργους. Αυτοί όλοι πηγαίνουν νύχτα και αργά μάλιστα. Κανόνισε με την παρέα σου να επισκεφτείτε την σπηλιά κατα το μεσημεράκι.

Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. Μονο και μόνο για να δεις τη σπηλιά, για την οποία γίνεται τόσος λόγος.

Δεν πιστεύω πως είναι φορτισμένη με κάτι μεταφυσικό, αλλά πάλι αυτό είναι προσωπική άποψη. :)

Μετά μπορείτε να πάτε να φάτε σουβλάκια στού Σερίφη. Είναι σχετικά κοντά και αξίζουουουννννν!!!!! :D :w00t:

Eυχαριστώ αγαπητέ Vampyre..... :D

Woudouli μείνε ήσυχος....Και ο Vampyre στο "κόλπο" είναι και είναι ο αρχηγός, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το νικ του..... :lol: Ξεκίνησε από vampyrakos και σύντομα γίνεται super Vampyre.... :w00t: Η περίπτωση δε στη μιά φωτό να απεικονίζεται ο ίδιος είναι σημαντική :cry: Αλήθεια vampyre, που ήσουν το Σάββατο το μεσημέρι;;;; :X

Παιδιά, πέρα από την πλάκα, περιπολίες της αστυνομίας γίνονται και μάλιστα ενώ φεύγαμε και πριν βγούμε στο κεντρικό δρόμο με τις λακούβες (!!!), πάνω στη χωμάτινη στροφή μας σταματήσανε για έλεγχο....και μας ρώτησαν απο πού ερχόμαστε και αν βρίσκονταν και άλλοι εκεί.....Οι νεαροί αστυνομικοί είχαν κατανόηση....Αν τώρα μας έβλεπαν νύχτα, δεν ξέρω τί θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε (ότι ίσως περιμένουμε το τοπικό λεοφωρείο.... :p ) και πόσο κατανόηση και με το δίκιο τους θα μας έδειχναν....Η αλήθεια είναι πως θα γούσταρα φεγγαροτσαρκα στο σπήλαιο με παρέα....αλλά το βλέπω κοματάκι άπιαστο!!! :whistle:

[Δώστε μου και ένα λινκ για αυτό το quija, επιτέλους....]

Τέλος απόψε κατά τις νυχτερινές ώρες θα δημοσιεύσω έτερη αποκαλυπτική φωτό, οποτε μείνετε συντονισμένοι.... :music:

P.S. to woudoylis : Woudouli δεν μου χαλάς το thread, μπορείς άφοβα να εκφράζεις τους φόβους σου και τους δισταγμούς σου.... ;)...Γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ...για να σε κάνουμε δικό μας!!!! :w00t:

Αν πας μέρα δεν έχεις να φοβάσαι σατανιστές και περίεργους. Αυτοί όλοι πηγαίνουν νύχτα και αργά μάλιστα. Κανόνισε με την παρέα σου να επισκεφτείτε την σπηλιά κατα το μεσημεράκι.

Προσωπικά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο. Μονο και μόνο για να δεις τη σπηλιά, για την οποία γίνεται τόσος λόγος.

Δεν πιστεύω πως είναι φορτισμένη με κάτι μεταφυσικό, αλλά πάλι αυτό είναι προσωπική άποψη. :)

Μετά μπορείτε να πάτε να φάτε σουβλάκια στού Σερίφη. Είναι σχετικά κοντά και αξίζουουουννννν!!!!! :D :w00t:

Λέτε να πηγαίνουν οι σατανιστές να κάνουν τελετές εκεί πέρα που έχει εκκλησάκι δίπλα? Δε νομίζω..

Λέτε να πηγαίνουν οι σατανιστές να κάνουν τελετές εκεί πέρα που έχει εκκλησάκι δίπλα? Δε νομίζω..

Κωστντίνε είσαι πολύ γελασμένος.....Θύμισέ μου να δημοσιεύσω άλλη μιά φωτό, για του λόγου το αληθές.... :knife:

Τελικά μου φαίνεται πως θα σας δείξω όλο το φωτογραφικό υλικό, όπως πάμε δηλαδή..... :grin:

Καλησπέρα σας.... :alien:

Λοιπόν, άλλη μια πολύ μυστήρια φωτό, απόψε...

Βρίσκεται κοντά στην έξοδο της σπηλιάς, που σημειωτέον το έδαφος είναι αρκετά σκληρό για να αποτυπωθεί εύκολα κάποια στάμπα της μορφής αυτής....Δεν μπορώ να ξέρω από τί και πότε πατήθηκε....Τα συμπεράσματα δικά σας.... :what:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/christk64/34580/415913/0/%D3%D0%C7%CB%C1%C9%CF+%CD%D4%C1%C2%C5%CB%C7-+%D0%C5%CD%D4%C5%CB%C7+034b.JPG

Μωρέ δε πα να κόψετε το λαιμό σας , σας το είπα μία σας το είπα δύο άμα θέλετε να φάτε το κεφάλι σας κάντε το.

Θα πρέπει να είναι ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ κάποιος για να πέσει θύμα των λεγόμενων του eccentric ο οποίος πολύ έντεχνα ξεκίνησε το θέμα πρώτα με τη σπηλιά του Νταβέλη και έφτασε και στο δαιμονιστικό παιχνίδι quija

Και ναι ........ όσο και να ενοχλεί κάποιους εγώ σε περίπτωση αναβίωσης τέτοιου τόπικ που έχει σαν θέμα σατανιστικές περιπέτειες θα είμαι εδώ να το χαλάω

Ευχαριστώ

Είναι προτιμότερο να με διαγράψουν από μέλος και να ξέρω ότι έγινε στη προσπάθειά μου να προστατεύσω κάποια παιδιά που από απορία θα πέσουν θύματα τέτοιων ενεργειών παρά να είμαι μέλος και να αφήνω δίπλα μου τέτοια "ύπουλα" θέματα που ξεκινάνε πρώτα με τη σπηλιά του Νταβέλη ...... και καταλήγουν σε πνευμαυτιστική τελετή στη σπηλιά του Νταβέλη με το quija μαζί παραμάσχαλα ......

Και καλό είναι να ενδιαφέρονται και οι υπεύθυνοι του φόρουμ ( που ξέρω ότι προσέχουν τα πάντα και καλά κάνουν ) να προσέχουν και τα θέματα αυτά

Και τώρα το καλύτερο... :w00t:

που καταλήγουν σε ψυχοφθόρα για την ψυχική ισσοροπία των επισκεπτών

Γειά σου ρε Οσιομάρτηρα Γουντόυλη :p

να σε καλά που θησιάζεσε για μας. :lol:

Πλάκα κάνω έτσι!!

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Βρίσκεται κοντά στην έξοδο της σπηλιάς, που σημειωτέον το έδαφος είναι αρκετά σκληρό για να αποτυπωθεί εύκολα κάποια στάμπα της μορφής αυτής....Δεν μπορώ να ξέρω από τί και πότε πατήθηκε....Τα συμπεράσματα δικά σας.... :what:

μοιάζει με πατούσα με τρία δάχτυλα. το υλικό είναι πέτρα ή τσιμέντο;; :confused:

γιατι αν είναι τσιμέντο μαλλον κάποιος όντως θέλει να παρακινήσει τον κόσμο σε παραφυσικά φαινόμενα παρά στη αλήθεια της Λογικής. :worry:

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

μοιάζει με πατούσα με τρία δάχτυλα. το υλικό είναι πέτρα ή τσιμέντο;; :confused:

γιατι αν είναι τσιμέντο μαλλον κάποιος όντως θέλει να παρακινήσει τον κόσμο σε παραφυσικά φαινόμενα παρά στη αλήθεια της Λογικής. :worry:

Για χωμα μοιαζει η λεπτη στρωση τσιμεντου πανω απο χωμα.Δε βλεπω τιποτα το παραξενο ουτε εδω... :O

█║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███

Σκληρή, υγρή, άμμος με τσιμέντο μαζί....οπερ σημαίνει πως δημιουργεί πατήματα, αλλά πρέπει να έχεις αετονύχια και να ζυγίζεις καμμιά διακοσαριά κιλά....Προσωπικά δεν πιστέυω ότι είναι ίχνη στατικά, διαστημόπλοιου π.χ., άλλά κάποιου περίεργου ζωντανού πλάσματος, εκτός και αν δημιουργήθηκαν με τεχνητό τρόπο....Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι από την κορυφή του σπηλαίου στάζουν κατά αραιά διαστήματα σταγόνες νερού, κρατώντας σε υψηλά επίπεδα την υγρασία του χώρου....Η θερμοκρασία μέσα ήταν αρκετά χαμηλότερη από αυτή του εξωτερικού περιβάλλοντος... :alien:

Γειά σου ρε Οσιομάρτηρα Γουντόυλη :p

να σε καλά που θησιάζεσε για μας. :lol:

18 χρονών δεν είσαι ? ......... ok ..... έχεις πολλά να δεις στη ζωή σου και να μάθεις μέχρι να πάψεις να ειρωνεύεσε όταν κάποιος προσπαθεί να σε προφυλάξει

Αφού δεν νοιάζει τους Moderator τι με νοιάζει εμένα ?

bye

http://briefcase.pathfinder.gr/download/christk64/34580/415913/0/%D3%D0%C7%CB%C1%C9%CF+%CD%D4%C1%C2%C5%CB%C7-+%D0%C5%CD%D4%C5%CB%C7+034b.JPG

Tora pao stoixima oti apo pano stazei nero.

Min po oti eimai kati parapano apo sigouros.

Mutilator :shifty:

Eυχαριστώ αγαπητέ Vampyre..... :D

Woudouli μείνε ήσυχος....Και ο Vampyre στο "κόλπο" είναι και είναι ο αρχηγός, όπως άλλωστε υποδηλώνει και το νικ του..... :lol: Ξεκίνησε από vampyrakos και σύντομα γίνεται super Vampyre.... :w00t: Η περίπτωση δε στη μιά φωτό να απεικονίζεται ο ίδιος είναι σημαντική :cry: Αλήθεια vampyre, που ήσουν το Σάββατο το μεσημέρι;;;; :X

Παιδιά, πέρα από την πλάκα, περιπολίες της αστυνομίας γίνονται και μάλιστα ενώ φεύγαμε και πριν βγούμε στο κεντρικό δρόμο με τις λακούβες (!!!), πάνω στη χωμάτινη στροφή μας σταματήσανε για έλεγχο....και μας ρώτησαν απο πού ερχόμαστε και αν βρίσκονταν και άλλοι εκεί.....Οι νεαροί αστυνομικοί είχαν κατανόηση....Αν τώρα μας έβλεπαν νύχτα, δεν ξέρω τί θα μπορούσαμε να ισχυριστούμε (ότι ίσως περιμένουμε το τοπικό λεοφωρείο.... ) και πόσο κατανόηση και με το δίκιο τους θα μας έδειχναν....Η αλήθεια είναι πως θα γούσταρα φεγγαροτσαρκα στο σπήλαιο με παρέα....αλλά το βλέπω κοματάκι άπιαστο!!!

[Δώστε μου και ένα λινκ για αυτό το quija, επιτέλους....]

Τέλος απόψε κατά τις νυχτερινές ώρες θα δημοσιεύσω έτερη αποκαλυπτική φωτό, οποτε μείνετε συντονισμένοι.... :music:

P.S. to woudoylis : Woudouli δεν μου χαλάς το thread, μπορείς άφοβα να εκφράζεις τους φόβους σου και τους δισταγμούς σου.... ;)...Γι αυτό άλλωστε είμαστε εδώ...για να σε κάνουμε δικό μας!!!! :w00t:

Σάββατο μεσημέρι ήμουν στη Νέα Μάκρη :whistle:

Οσο για τις περιπολίες, πριν χρόνια που είχα πάει στη Σπηλιά , μας την έπεσαν και εμάς με ερωτήσεις όταν φεύγαμε.

Πάντως στις μέρες μας η Σπηλιά δεν έχει να δείξει και τίποτα μια και την έχουν τσιμεντώσει σε όλα τα σημεία που είχαν ενδιαφέρον...

PS

ouija λέγεται και όχι quija. Εδώ είναι το θέμα.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

Tora pao stoixima oti apo pano stazei nero.

Min po oti eimai kati parapano apo sigouros.

Γιά όλα τα περίεργα φαινόμενα υπάρχουν μόνο ενδείξεις....Οι αποδείξεις αποσιωπούνται τεχνιέντως από υψηλότερα ιστάμενα πρόσωπα κατόπιν "υπεράνω" υποδείξεων, κατα τα γνωστά παγκοσμίως.... :whistle:

Ενημερωθητε απο εδω και νομιζω θα σας φυγουν ολες οι αποριες και οι ανουσιοι ισχυρισμοι:

http://homepages.pathfinder.gr/paneios/index1

Γιάννη το λινκ δεν λειτουργεί....

18 χρονών δεν είσαι ? ......... ok ..... έχεις πολλά να δεις στη ζωή σου και να μάθεις μέχρι να πάψεις να ειρωνεύεσε όταν κάποιος προσπαθεί να σε προφυλάξει

Αφού δεν νοιάζει τους Moderator τι με νοιάζει εμένα ?

bye

woudouli, σταμάτα να μιλάς έτσι, γιατί σε βλέπω δεμένο κάποιο βράδυ έξω από το εκκλησάκι να ρεμβάζεις, μετρώντας τα άστρα και ότι άλλο κατεβάσει ο ουρανός.... :p

δειξε μας και αλλες φωτογραφιες γιατι μερικοι δεν εχουμε πιστει ακομα..

Eμπεδώστε πρώτα αυτές και μετέπειτα οι άλλες..... :whistle:

ενταξει μη καταντησει κα η ζωνη του λυκοφωτος αν ειναι βαλε οτι φωτο ειναι να βαλεις μη φοβασαι καποιοι πειστηκαμε καποιοι αλλοι οχι

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Γιά όλα τα περίεργα φαινόμενα υπάρχουν μόνο ενδείξεις....Οι αποδείξεις αποσιωπούνται τεχνιέντως από υψηλότερα ιστάμενα πρόσωπα κατόπιν "υπεράνω" υποδείξεων, κατα τα γνωστά παγκοσμίως.... :whistle:

Mou fainetai perissotero psahneis na mperdepseis ta pragmata para na ta ksedialineis.

Pigene deigma apo to homa sto IGME kai rota an mporei na diavrothei apo nero pou stazei se spilia an thes kai apodeiksi apo pio psila istamena prosopa.

Entaksei pes oti stis alles fotografies afta ta aerina plasmata itan areianoi lathrometanastes alla afto me to homa to kourases gia thema.

Mutilator :shifty:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...