Jump to content

xiaomi mi5s(3/64) vs zuk z2 pro (6/128) vs leeco le pro 3

elias87_
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.. Ειμαι αναμεσα στα κινητα του τιτλου.. αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να εχω ελαφρως καλυτερη καμερα απο το zuk z2 που εχω τωρα, λιγο καλυτερη μπαταρια και να ειναι καλο και εύχρηστο.. ποιο εχετε να προτεινετε?

Καλησπέρα. Σε νοιάζει περισσότερο η κάμερα ή αυτονομία. Ασχολείσαι με φλασαρίσματα ή προτιμάς μια καλή στοκ rom? Τι μέγεθος οθόνης προτιμάς; Χρειάζεσαι 800αρα; Ή καλύτερα απάντησε μας τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Με ενδιαφέρει η αυτονομια και μια αξιοπρεπη καμερα..μεχρι 5.5 ιντσες ειναι καλα.. η 800αρα καλοδεχουμενη.. μπορω και να φλασαρω..

Μα δεν σε ρωτησα αυτο. Βάλτα σε σειρά προτεραιότητας και ακόμα καλύτερα συμπληρωσε τη φορμα. Βοήθησε μας να σε βοηθήσουμε ;)

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε.Μεχρι 350

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε.5.2

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος;Απο κινα με τριγωνικη

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)επαρχια αλλα δεν θα πεθανουμε κιολα. καλοδεχουμενη ομως.

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?dual οπωσδήποτε

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; και με αγγλικα ειμαι οκ

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.amoled κατα προτίμηση αλλα και μια καλη lcd

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα,βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. α) αυτονομια, β)ταχύτητα, γ)gaming δ) camera.

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.zuk z2 4/64

Ευχαριστώ για την βοηθεια σας.

Edited by elias87_

Γράψε λιγο καλύτερα την απάντηση στην 8 γιατί οπως το χεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε :)

Έτσι όπως το χεις βλέπω τελευταία τη κάμερα ενώ στο πρώτο μήνυμα το έχεις πρώτο.

Γράψε λιγο καλύτερα την απάντηση στην 8 γιατί οπως το χεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε :)

Έτσι όπως το χεις βλέπω τελευταία τη κάμερα ενώ στο πρώτο μήνυμα το έχεις πρώτο.

Η καμερα δεν θελω να ειναι χαλια οπως του zuk z2

Αν εξαιρέσουμε την 800αρα μπάντα, μάλλον για το mi5s σε κόβω δεδομένου ότι προτιμάς και 5.2 ιντσες. Σε κάμερα ειναι πολύ καλύτερο από τα άλλα.

Από την άλλη το Le pro 3 πρέπει να έχει μεγαλύτερη αυτονομία αλλά υπόψιν είναι 5.5 ιντσες.

Το mi note 3 σε σχέση με το mi6 έχει μεγαλύτερη οθόνη αλλά χειρότερο επεξεργαστή. Από κάμερα νομίζω το mi6 έχει καλύτερη. Από αυτονομία πρέπει να είναι κοντά.