panoramix77 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Όχι... Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Σε περίπτωση ζημιάς, βλάβης τι κάνουμε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Σε περίπτωση ζημιάς, βλάβης τι κάνουμε;;Θα πρέπει να το στείλεις στο Google store από όπου το αγόρασες ή στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασες. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Πιάσε το αυγό και κουρευτο.... Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Το καλό με αυτό είναι ότι το αναδεικνύει το χρώμα, μιας και εχω το panda... Θα το σκεφτώ και βλέπω... Κατευθείαν από τη σελίδα το αγόρασες? Αν όχι στείλε κανά λινκ Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από το γερμανικό site της Rhinoshield. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Το έχει 20 λίρες αμαζον υκ Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Καλημέρα στην παρέα. Θέλω να μου πείτε αν το παρακάτω συμβαίνει και σε εσάς καθώς και αν υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω. Στο Viber αν έχω μια συνομιλία με κάποιον και κλείσω την οθόνη και η επαφή αυτή μου στείλει επιπλέον μήνυμα στα επόμενα δευτερόλεπτα δεν με ειδοποιεί καθόλου. Την ειδοποίηση αυτή την κατατάσσει στις έξυπνες ειδοποιήσεις της εφαρμογής Viber το Android, για τις οποίες έχει default: κανέναν ήχο κλήσης ή εμφάνιση στην οθόνη. Βάζοντας εκεί να παράγει ήχο έχει σαν επιλογή μόνο κάποιο ηχο του συστήματος και οχι τον default ηχο κλήσης του Viber. Αυτό που θέλω εγώ είναι να με ειδοποιεί για όλα τα μηνύμα με τον default ήχο κλήσης, γίνεται? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Δεν συμβαίνει σε μένα αυτό που λες. Αν πας στις ρυθμίσεις του Viber -> Notification sound -> Importance High: Make sound συνεχίζει να στο κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλημέρες σήμερα ήρθε το bumper της rhino Βάζω φώτο... Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εφαγες τελωνειο φιλε μου; Ωραια φαινεται! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εφαγες τελωνειο φιλε μου; Ωραια φαινεται!Από Αγγλία δεν έχει τελωνείο.... Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 A νομιζα οτι ηρθε απο Aμερικη, οκ thanks! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Chris, η θήκη της Google είναι πιο όμορφη... Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1984 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 (edited) Chris, η θήκη της Google είναι πιο όμορφη... Sent from my SHIELD Tablet using TapatalkΔεν διαφωνώ ότι είναι όμορφη αλλά γουστάρω τα bumper πολύ συν ότι δίνουν την original ομορφιά της συσκευής αλλά και την αφή της.Θες και μια αλλαγή που και που. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Edited April 13, 2018 by chris1984 Παράθεση Samsung Omnia windows mobile 6.0, Iphone 3gs, Iphone 5, Moto X 2014, Motorola Nexus 6, NVIDIA shield tablet 16GB,Huawei Nexus 6p, Pixel C, NVIDIA SHIELD TV(2017), Google Pixel 2 XL, Google Pixel 4 XL, και τώρα Samsung NOTE 20 ULTRA 5G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Πήρα κι εγώ τη συσκευή και είναι η πρώτη φορά που παίρνω «συσκευή» της Google! Θα επανέλθω με εντυπώσεις! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος αν η επιλογή hdr+ στην κάμερα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη? By default είναι off Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Μπορεί να μου πει κάποιος αν η επιλογή hdr+ στην κάμερα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη? By default είναι off Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δοκίμασε και δες τα αποτελέσματα, προσωπικά το έχω συνήθως ενεργό (όπως κι οι περισσότεροι που έχω διαβάσει) και όταν χρειάζεται το απενεργοποιώ ή βάζω το enhanced, ανάλογα με τις συνθήκες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Έχει κανείς Garmin ρολόϊ συνδεδεμένο με το τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Έχει κανείς Garmin ρολόϊ συνδεδεμένο με το τηλέφωνο να ρωτήσω κάτι? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω το Fenix, στο 1ο όμως Pixel, για πες όμως. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Κατά τη διάρκεια που με καλεί κάποιος δεν μου δείχνει κάτι στο ρολόι, παρά μόνο όταν σταματήσει να χτυπάει σαν ειδοποίηση για αναπάντητη. Πριν είχα iPhone και κατά την διάρκεια της κλήσης δονουταν και το ρολόι και μου έδινε και επιλογές να κάνω απάντηση ή απόρριψη της κλήσης. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και εδώ το ίδιο? Έχω το Fenix 3 hr της Garmin Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Κατά τη διάρκεια που με καλεί κάποιος δεν μου δείχνει κάτι στο ρολόι, παρά μόνο όταν σταματήσει να χτυπάει σαν ειδοποίηση για αναπάντητη. Πριν είχα iPhone και κατά την διάρκεια της κλήσης δονουταν και το ρολόι και μου έδινε και επιλογές να κάνω απάντηση ή απόρριψη της κλήσης. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και εδώ το ίδιο? Έχω το Fenix 3 hr της Garmin Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο 3 έχω και εγώ, χωρίς το heart rate, αλλά δε μου συμβαίνει αυτό που αναφέρεις.. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Το 3 έχω και εγώ, χωρίς το heart rate, αλλά δε μου συμβαίνει αυτό που αναφέρεις.. Sent from my Pixel using TapatalkΤι γίνεται δλδ σε σένα την ώρα που σε καλεί κάποιος? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Κατά τη διάρκεια που με καλεί κάποιος δεν μου δείχνει κάτι στο ρολόι, παρά μόνο όταν σταματήσει να χτυπάει σαν ειδοποίηση για αναπάντητη. Πριν είχα iPhone και κατά την διάρκεια της κλήσης δονουταν και το ρολόι και μου έδινε και επιλογές να κάνω απάντηση ή απόρριψη της κλήσης. Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και εδώ το ίδιο? Έχω το Fenix 3 hr της Garmin Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Mηπως εχεις το do not disturb mode στο ON; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Τι γίνεται δλδ σε σένα την ώρα που σε καλεί κάποιος? Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔονείται το ρολόϊ και δείχνει ποιος με καλεί. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Δονείται το ρολόϊ και δείχνει ποιος με καλεί. Sent from my Pixel using TapatalkΆρα κάτι δεν πάει καλά με το δικό μου. Μπορείς να βάλεις κάποιες φωτογραφίες από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής "connect" ? Μπας και καταλάβω τι στα κομμάτια φταίει? Ή αν έχεις να προτείνεις κάτι που πρέπει να κοιτάξω... Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Mηπως εχεις το do not disturb mode στο ON;Δε νομίζω γιατί οι υπόλοιπες ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. April 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2018 Χωρίς να έχω κάποια τέτοια συσκευή, BT δεν είναι; Δεν τσεκάρεις λίγο τις ρυθμίσεις του στο Bluetooth; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts