Jump to content

Αγορά κινητού

Alfie_86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!Είμαι σε αναζήτηση smartphone και δεν ξέρω τι να επιλέξω! Επειδή λόγω οικογένειας κτλ δεν με βολεύει να δώσω μετρητά πάω στην λύση της πιστωτικής και των ατοκων δόσεων από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων!Μην το σχολιάσουμε αυτό παρακαλώ ,το ξέρω ότι θα το πληρώσω πιο πολλά άλλα είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη απόφαση! Λοιπόν επειδή έχω αλλάξει δεκάδες συσκευές τα τελευταία χρόνια αποφάσισα ότι βαρέθηκα να αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι και θέλω μία σταθερή, αξιόπιστη, ελαφριά(μαζεμένη σε διαστάσεις) και με καλή κάμερα (ελέω μωρών που έρχονται) συσκευή! Φοβάμαι να πάω στο s8 να πω την αλήθεια γιατί οι προηγούμενες εμπειρίες μου με Samsung(S3,A5 κ s7 edge) δεν ήταν οι καλύτερες λόγω touchwiz και αρκετού lag μετά από λίγο καιρό!Αξίζει να περιμένω το pixel 2 ?Ή μήπως το mate 10?Το lg v30 θα ήταν ωραία περίπτωση αλλά έμαθα ότι δεν θα έρθει επίσημα Ελλάδα δυστυχώς!Έχω μπλέξει όπως βλέπεται οπότε θα ήθελα την βοήθεια σας!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Καλημέρα. Αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Πάντως δόσεις έχουν και τα σκρουτζομάγαζα αλλά απλά με τόκο. Αναλόγως πόσες δόσεις βάλεις ίσως σε συμφέρει από εκεί παρά το τόκο. Αν για παράδειγμα στη μεγάλη αλυσίδα το πάρεις 400 ευρώ άτοκα και στο σκρουτζομάγαζο 250 και με τους τόκους βγαίνει λιγότερο από 300, τότε προφανώς σε συμφέρει σκρουτζ.

Καλημέρα. Αν θες συμπλήρωσε αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

Πάντως δόσεις έχουν και τα σκρουτζομάγαζα αλλά απλά με τόκο. Αναλόγως πόσες δόσεις βάλεις ίσως σε συμφέρει από εκεί παρά το τόκο. Αν για παράδειγμα στη μεγάλη αλυσίδα το πάρεις 400 ευρώ άτοκα και στο σκρουτζομάγαζο 250 και με τους τόκους βγαίνει λιγότερο από 300, τότε προφανώς σε συμφέρει σκρουτζ.

Δικαιο εχεις αλλα αυτο εξαρταται απο το κινητο κτλ!!

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε iphone θα πηγαινες?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Δεν ξερω εχω περασει απο 2 και τα θεωρω πλεον πολυ υπαιρτημημενα!

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω επισης οτι εχω παρα πολυ καλη εμπειρια απο τη HTC οταν ειχα το M8 !!Επισης με ενδιαφερει οσο πιο stock γινεται το android και η εμπειρια χρησης!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. Δεν υπάρχει όριο λόγω δοσεων

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. Μέχρι 5,5 ιντσες

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Από Ελλαδα αφού θα γίνει με δόσεις

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Εννοείται τη χρειαζόμαστε

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Δεν χρειάζομαι dual και τα υπόλοιπα δεν μου είναι απαραιτητα

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ναι ελληνικό μενού

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Με ενδιαφέρουν τα stereo speakers και φυσικά η καλή οθόνη

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. Ταχύτητα,κάμερα, αυτονομία,βαρύ gaming

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Ένα απλό Νοκια των 20 ευρώ

Τι έγινε ρε παιδιά; Καμιά βοήθεια;

Κανονικά θα σου πρότεινα το honor 9 αλλά αφού τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα δες αυτό που πέτυχα τυχαία https://www.skroutz.gr/s/12832804/Google-Pixel-2-64GB.html

Υγ. Το p10 τελικά συγχωρέθηκε ή απλά το βαρέθηκες;

Edited by _Alexandros37

Κανονικά θα σου πρότεινα το honor 9 αλλά αφού τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα δες αυτό που πέτυχα τυχαία https://www.skroutz.gr/s/12832804/Google-Pixel-2-64GB.html

Υγ. Το p10 τελικά συγχωρέθηκε ή απλά το βαρέθηκες;

Καλημέρα!Το p10 συγχωρεθηκε τελικά άστα!!Σούπερ το pixel αλλά θέλω με άτοκες δόσεις να πάρω κάτι!

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πανε στο mate 10

Είναι σοβαρά στα υπόψιν το mate

htc u11 , sony xperia xz1 και xz premium , και huawei p10 plus μερικα κινητα που καλυπτουν τα κριτηρια σου και εχουν stereo speakers :)

htc u11 , sony xperia xz1 και xz premium , και huawei p10 plus μερικα κινητα που καλυπτουν τα κριτηρια σου και εχουν stereo speakers :)

Όλα τους καλά!!Να πω την αλήθεια κλείνω προς το iphone x αλλά θα δείξει!!!

Εφοσον θα το βάλεις σε δοσεις χτυπα το!!!

Ε ναι αφού θέλω ένα κινητό να το κρατήσω 2-3 χρόνια θεωρώ ότι είναι καλή επιλογή και μάλιστα επειδή είναι γνωστό ότι η apple στηρίζει πολύ τα τηλέφωνα της για αρκετά χρόνια!Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο και θα περιμένω αρκετά!Αλλά δεν πειράζει!