Antretng Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Πριν λίγες μέρες είχα την ευκαιρία να συγκρίνω (στα γρήγορα) τις φωτογραφικές του P9 lite και του redmi 4X. Υπερτερεί το P9 lite, ξεκάθαρα. Να υπόθεσω ότι redmi 4X και redmi note 4X έχουν παρόμοια κάμερα, οπότε το P9 lite υπερτερεί και του redmi note 4X που έχω τώρα. Σωστά; Όχι σε χαώδη επίπεδα. Καλύτερα κοίτα κανα honor 6x. Παρεμπιπτόντως την google camera με hdr+ την έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. November 19, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 (edited) Όχι σε χαώδη επίπεδα. Καλύτερα κοίτα κανα honor 6x. Παρεμπιπτόντως την google camera με hdr+ την έχεις δοκιμάσει; Έχω βολεύει τόσο πολύ με τη stable στο note 4x όπως είναι, μετά από πολλά χρόνια και πολλές αλλαγές ROM σε lenovo A820, coolpad F1 και letv x600, που δεν έχω όρεξη ούτε να το ρουταρω! Νομίζω πάντως ότι στην miui 9 βελτιώθηκε λίγο ακόμα η φωτογραφία. Κάποιο από τα διάφορα "mix" με οθόνη έως 5.5 ίντσες, θα μπορούσε να αξίζει σε σχέση με το note 4x; Edited November 19, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Όταν λες Mix? Ποιας εταιρείας; (έχουν βγει διάφορα) Όσον αφορά το ρουτ και την gcam, δεδομένου ότι έχεις ήδη τη συσκευή, ξανασκέψου το. Δες εδώ δείγματα μου . Σε κάποιες έχω βγάλει και αντιστοιχη με stock (το γράφω στο τίτλο). Το πιο σημαντικό είναι ότι βγαίνουν ευκολότερα sharp (μειώνει πολύ το camera shake) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts