Giannis_95 Δημοσιεύτηκε October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 31, 2017 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Καλό GPS για τον αδερφό μου που είναι νέος οδηγός για Android συσκευή; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 5, 2017 by Giannis_95 Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2019 Android - προτάσεις: GPS και πλοήγηση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Χρόνια πολλά.εχω μείνει ευχαριστημένος με το kartagps. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bynoname Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Here maps, sygic. Ιδικά το sygic είναι κορυφή για εμένα. Το έχω αγοράσει με 20 € την έκδοση premium και είμαι ευχαριστημένος. Το here είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts