billpeppas Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Και λιγότερα να είχε, υπάρχουν τα αγαπητά μας Y Cables ( aka Splitters ) όπου από ένα molex παίρνεις δύο molex ( υπάρχει και 3πλό Splitter cable , αλλά είτε το φτιάχνεις εσύ , είτε μέσω OEM παραγγελίας από κάποια εταιρία { δεν συμφαίρει , καλύτερα DIY } ) Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Τα τροφοδοτικά Fortron τι λένε; Αξίζουν; Έχετε ακούσει τίποτα για τη σειρά Blue storm 500W; :rolleyes: :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpeppas Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Πολύ καλά τροφοδοτικά. Αξιόπιστα, αποδοτικά, και σχετικά αθόρυβα. Παράθεση Texnokosmos GOGnet GamerSpot GameCheats Hellenic Astute Clan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Σήμερα παρέλαβα το TAGAN 480W U01 από e-shop.gr στα 87.20 € Το σύνδεσα όλα μια χαρά! Βρωμάει λίγο αλλά τι να κάνουμε :p :O BTW διάβασα στις οδηγίες για ένα καλοδιάκι που το βιδώνω σε μία βίδα πάνω στην M/B... ξέρει κανείς τι χρησιμεύει αυτό και σε ποια ακριβώς βίδα θα το βιδώσω πάνω? Απ'ότι κατάλαβα κάτι για γείωση μου φάνηκε... Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raziel Warior Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Σήμερα παρέλαβα το TAGAN 480W U01 από e-shop.gr στα 87.20 € Το σύνδεσα όλα μια χαρά! Βρωμάει λίγο αλλά τι να κάνουμε :p :O BTW διάβασα στις οδηγίες για ένα καλοδιάκι που το βιδώνω σε μία βίδα πάνω στην M/B... ξέρει κανείς τι χρησιμεύει αυτό και σε ποια ακριβώς βίδα θα το βιδώσω πάνω? Απ'ότι κατάλαβα κάτι για γείωση μου φάνηκε... Λοιπόν είναι όντως γείωση αυτό το καλωδιάκι που λες. Το βιδώνεις πάνω σε μια βίδα στο κουτί βασικά! Τώρα αν δεν σε βολεύει δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Παράθεση Ο καλύτερος τρόπος να βρείς διέξοδο είναι να περάσεις από μέσα. Robert Frost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. April 25, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Είμαι και λίγο άσχετος με ηλεκτρολογικά γιαυτό... αν μου λέγατε απο τι με προστατεύει η γείωση ... :O Παράθεση http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Μιας και μιλάγαμε εδώ για τροφοδοτικά ας μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας... :D Παρήγγειλα από E-shop το Enermax EG495 :up: Πέμπτη θα είναι στο σπίτι για απογείωση! :lol: :p Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts