Jump to content

Xiaomi mi6 ceramic 6 /128 η LG G6 3/32 ??

zerv_5800
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Θα ήθελα την βοήθεια σας μιας και με το καλό την Δευτέρα το πρωί δίνω το πολύ καλό xiaomi mi5s 4/128 που έχω και είμαι ανάμεσα η να πάρω καινούργιο το mi6 ceramic 6/128 η το LG g6 λίγων μηνών που τα βρίσκω και τα 2 εκεί στα 360 περίπου που είναι το όριο τιμής που θέλω να δώσω. Τι λέτε ποιο από τα 2 αξίζει ποιο πολύ για τώρα αλλά και ως μετάπολιτική αξία σε ένα χρόνο από τώρα?? Ευχαριστώ πολύ για την όποια βοήθεια!! ;) Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Πολύ δυνατά και τα δύο.

Από τη στιγμή ομως που μιλάμε για το ίδιο εύρος χρημάτων, προσωπικά θα επέλεγα το g6.

Πιο χορταστική οθόνη, σαφώς καλύτερη καμερα και φυσικά 800αρα μπάντα.

Δεν ξέρω τι χρήση κανείς στο τηλέφωνο σου, αλλά για εμένα η έλλειψη ois και 800αρας μπαντας, είναι dealbreaker.

Στάλθηκε από το OnePlus 3T χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Πολύ δυνατά και τα δύο.

Από τη στιγμή ομως που μιλάμε για το ίδιο εύρος χρημάτων, προσωπικά θα επέλεγα το g6.

Πιο χορταστική οθόνη, σαφώς καλύτερη καμερα και φυσικά 800αρα μπάντα.

Δεν ξέρω τι χρήση κανείς στο τηλέφωνο σου, αλλά για εμένα η έλλειψη ois και 800αρας μπαντας, είναι dealbreaker.

800αρα δεν έχει το mi6. Ois έχει.

Παιδιά, μην ξεχνάτε ότι προέρχεται απο το mi5s οπότε μάλλον δεν έχει ανάγκη την 800αρα.

Δε νομίζω πως αξίζει το g6 καθώς, σε σχέση με το mi5s, μπορεί να είναι αναβάθμιση σε κάμερα και οθόνη αλλά έχει τον ίδιο επεξεργαστή, χειρότερες μνήμες και κάνει και 400€. Οπότε, για την περίπτωση σου, το mi6 είναι καλύτερη επιλογή.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους. Ναι η 800 αρα μπαντα δεν με νοιαζει γιατι στο σπιτι μου δεν εχω θεμα με το σημα, συν οτι στης διακοπες οπου και να εχω παει δεν εχω βρει ιδιαιατερο θεμα σχεδον πουθενα οποτε και εγω μεσα για το mi6 λεω !! ;);) Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Σωστος. Δικό μου το λάθος. Μεγάλο συν το ois που κάνει ακόμα πιο δυσκολη την επιλογή.

Αν δε σε πειράζουν η μικρότερη οθόνη και η έλλειψη 800αρας, που για να προέρχεσαι από mi5 λογικα δε σε πειράζουν, τότε βουρ για το mi6.

Edited by jimteo
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μεγαλύτερη μεταπωλιτική θα έχει πιστεύω το lg g6 δεδομένου του πόσο συχνά βγάζει άλλες συσκευές η xiaomi και ότι πάντα πουλιέται ευκολότερα ενα μεταχειρισμένο κινητό με εγγύηση αντιπροσωπείας.

Σε κάμερα πιστεύω ότι είναι καλύτερο το lg g6. Από την άλλη από άποψη αξιοπιστίας, η xiaomi έχει δώσει καλύτερες γραφές από την lg.

Το όλο θέμα για μένα είναι ποσο βαρύς χρήστης είσαι και αν το δουλεύεις dual. Αν το έχεις παραφορτωμένο τότε τα 6 gb ram σίγουρα θα βοηθήσουν. Επιπλέον αν ρουτάρεις/ξεκλειδώνεις τότε η εγγύηση δεν έχει νόημα και προφανώς και το g6 θα χάσει το όποιο μεταπωλιτικό όφελος.

Edited by Antretng

Μεταπωλητική αξία μεγαλύτερη έχουν οι συσκευές με εγγύηση. Από την άλλη στην Ελλάδα με περισσότερα χρήματα παίρνεις το 64άρι και όχι το 128άρι ΜΙ6, άρα παίζει τελικά να ναι στα ίδια επίπεδα η μεταπωλητική αξία.

Το g6 έχει 800άρι, 3,5άρι jack, τον διπλό φακό, συν τις καλές διαστάσεις.

Το mi6 από την άλλη έχει καλύτερη αυτονομία λόγω επεξεργαστή, εξαιρετική οθόνη αν και μικρότερη, περισσότερη ram και δίκαρτο (αν το χρησιμοποιείς).

Το μεταχειρισμένο θα το έπαιρνα μόνο αν ήξερα τι χρήση έχει γίνει...αν θέλεις για αλλαγή πας σε g6 αλλιώς με το mi6 θα έχεις ένα βελτιωμένο mi5s.

Το μεταχειρισμένο θα το έπαιρνα μόνο αν ήξερα τι χρήση έχει γίνει...αν θέλεις για αλλαγή πας σε g6 αλλιώς με το mi6 θα έχεις ένα βελτιωμένο mi5s.

Με εξαίρεση βέβαια στη κάμερα. Σε τελική ποιότητα δεν έχει βελτιωθεί. Προσωπικά μου φαίνεται ενα κλικ κάτω. Από την άλλη, αλλα παιδιά λένε ότι είναι καλύτερη. Anyway, βλέπεις και κανα review και αποφασίζεις.

To g6 ειναι ωραιο το εχω πιασει στα χερια μου αλλα απο εγγυηση τι παιζει τελικα η procordia που ειχαμε παλια τα δεχετε μιας και θα ειναι απο σκροθτζ κλπ - ευρωπαικα τα κινητα η οχι ?? Το δε mi6 ceramic ειναι ωραιο και ναι θα ειναι καλυτερο απο το mi5s που εχω συν οτι οι μικρες ιντες μου αρεσουν μαλλον ποιο πολυ !! Το καθε κινητο εχει τα συν και τα πλην του.. ;);)

Αρα ερχεστε στην σκεψη μου..Μιας και το g6 δεν εχει ερθει επισημα ολα αυτα που κυκλοφορουν απο τον τσιγκουνη ναι μεν ειναι ευρωπαικα αλλα εδω δεν εχουν εγγυηση σωστα ?? Αρα τι γινεται σε περιπτωση στραβης..? Το στελνουν εξω?? Θα μου πεις το ιδιο ειναι αν εχεις το mi6 και οχι απο την infoquest..

Τι να πεις ζαλη ... :wacko:

Αν το όριό σου πάντως είναι τα 360,00€, γιατί δεν κοιτάς και το HTC U Ultra;

Έτυχε να το δω χθες. Μιλάμε για ΤΟ κινητό. Οθονάρα 5,7", φωτογραφία καταπληκτική, ανάλυση απίστευτη και ποιότητα κατασκευής HTC. Ποιος ο λόγος να πας σε μεταχεισριμένο G6;

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι μπήκα στο φόρουμ να δώ σχόλια και δεν έχει γραφτεί ούτε ένα ποστ.:shock: Μόνο αυτό της παρουσίασης.

Εμένα πάντως μου έκανε θετικότατη εντύπωση.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.