jackash Δημ. February 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπέρα, ψάχνω για micro sd να την έχω μόνιμα στο surface book 2, σαν δεύτερο εσωτερικό σκληρό, για 256gb σκέφτομαι, προτείνεται κάποια συγκεκριμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 28, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2019 Καλησπέρα, ψάχνω για micro sd να την έχω μόνιμα στο surface book 2, σαν δεύτερο εσωτερικό σκληρό, για 256gb σκέφτομαι, προτείνεται κάποια συγκεκριμενη? Προσωπικα σε Sammy θα στρεφόμουν η Kingston που θεωρώ πιο αξιόπιστες. πχ αυτή ειναι πολύ καλη περίπτωση. https://www.amazon.co.uk/Samsung-Mobile-UK-MicroSD-Adapter/dp/B06XFS5657/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1551358723&sr=8-3&keywords=micro+sd+card+256+gb Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackash Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 Ευχαριστώ, θα την τιμήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackash Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Ερώτηση, γιατί δε μπορώ να βάλω επιλογή dolby atmos στα ηχεία του surface book 2, ενώ όταν τα συνδέω με άλλα ηχεία μου βγαίνει κανονικά η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. March 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2022 αγαπητοί φίλοι την βοήθεια σας παρακαλώ. έπεσε καφές στο πληκτρολόγιο και δυστυχώς απεβίωσε. τι κάνουμε τώρα; υπάρχει κάποιος τεχνικός που θα μπορούσε ίσως να το επαναφέρει καθαρίζοντας το ή πάμε για άλλο πληκτρολόγιο μεταχειρισμένο ίσως ; ποια η συμβουλή σας ; Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts