PapaDarxon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 άρχισε το σπαμ εννοείς, μου ήρθε δε μου ήρθε θα μας πάει για κανένα μήνα Οσο ενοχλητικο κι αν σου φαινεται ειναι μια ενημερωση για μια αναβαθμιση της συσκευης. Οπως και μετα τον μηνα θα αρχισει το "spam" πως κανω αυτο, πως κλεινω εκεινο και διαφορα αλλα. Τωρα αν ολα αυτα εσυ τα θεωρεις spam τοτε μπορεις απλα να τα αγνοεις. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Ότι και να είναι... Από την ησυχία.. Καλά είναι και αυτά.. Δνε πειράζει. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εμενα ακομα μονο το μονοκαρτο μου δειχνει. Ακομα και απο erecovery που δοκιμασα την 157 παει να μου κατεβασει. Υπομονη τιποτα αλλο, αφου εγινε η αρχη.Στο FF δίνει 2 εγγραφές για το 9αρι. Η μία δίνει approved για το μονοκαρτο και η άλλη για το δικαρτο. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Στο FF δίνει 2 εγγραφές για το 9αρι. Η μία δίνει approved για το μονοκαρτο και η άλλη για το δικαρτο. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Η 199236 μου δειχνει approved για το L09 (μονοκαρτο) ενω η 199313 που λογικα ειναι για το L29 (δικαρτο) μου την εχει not approved. Φανταζομαι εχεις πιο παλαια συσκευη απο μενα, βασικα δοκιμασε μεσα απο το HiCare στην καρτελα Υπηρεσια να πατησεις το Ενημερωση μπορει να σου την κανει εφοσον σου τις εχει approved, αλλιως με ληψη πληρους πακετου απο την Ενημερωση συστηματος. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Μπααα! Τίποτα ακόμη. Περιμένω και εγώ. Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 https://techmaniacs.gr/katevase-tin-google-camera-me-to-entyposiako-night-sight-se-huawei-smartphones-me-kirin-970/ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 (edited) ......................... Edited December 18, 2018 by mobster21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπάρχουν κάπου οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Υπάρχουν κάπου οδηγίες για καθαρή εγκατάσταση της νέας έκδοσης? Αν εννοεις καθαρη να κατεβασεις το update και να το flashαρεις μονο αν ξεκλειδωσεις BL αλλα το ποιο κοντινο σε αυτο χωρις ξεκλειδωμα ειναι: Απενεργοποιεις την συσκευη, κρατας πατημενο το volume up και συνδεεις το καλωδιο USB ενω το εχεις συνδεδεμενο στo PC ή στον φορτιστη (βασικα καπου που να δινει ταση) και θα δεις οτι η συσκευη θα ενεργοποιηθει, αφηνεις το volume up και θα σε παει στο menu του erecovery οπου η πρωτη επιλογη ειναι να κατεβασει την τελευταια πληρη εκδοση λογισμικου, οταν το πατησεις θα κανει scan για το wifi σου και οταν συνδεθει θα αρχισει το κατεβασμα. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Αν εννοεις καθαρη να κατεβασεις το update και να το flashαρεις μονο αν ξεκλειδωσεις BL αλλα το ποιο κοντινο σε αυτο χωρις ξεκλειδωμα ειναι: Απενεργοποιεις την συσκευη, κρατας πατημενο το volume up και συνδεεις το καλωδιο USB ενω το εχεις συνδεδεμενο στo PC ή στον φορτιστη (βασικα καπου που να δινει ταση) και θα δεις οτι η συσκευη θα ενεργοποιηθει, αφηνεις το volume up και θα σε παει στο menu του erecovery οπου η πρωτη επιλογη ειναι να κατεβασει την τελευταια πληρη εκδοση λογισμικου, οταν το πατησεις θα κανει scan για το wifi σου και οταν συνδεθει θα αρχισει το κατεβασμα.Wipe cashes κλπ, μπορούμε να κάνουμε?? Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Wipe cashes κλπ, μπορούμε να κάνουμε?? Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk wipe cache partition κανεις απο το κλασικο που εχει: απενεργοποιεις την συσκευη, κρατας πατημενο το volume up και το power μεχρι να δεις το λογοτυπο, μετα σε παει στο menu που εχει wipe cache και factory reset. Το αλλο που εστειλα στον φιλο ειναι να αναγκασεις το συστημα να κατεβασει την τελευταια πληρη εκδοση και συνηθως το κανουν οταν δεν εχει κατσει καλα το update. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bravehe4rt Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 wipe cache partition κανεις απο το κλασικο που εχει: απενεργοποιεις την συσκευη, κρατας πατημενο το volume up και το power μεχρι να δεις το λογοτυπο, μετα σε παει στο menu που εχει wipe cache και factory reset. Το αλλο που εστειλα στον φιλο ειναι να αναγκασεις το συστημα να κατεβασει την τελευταια πληρη εκδοση και συνηθως το κανουν οταν δεν εχει κατσει καλα το update.Δυνατός ο papa.. Στάλθηκε από το BLA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2018 Εμένα πάντως που έκανα έλεγχο με το firmware finder δεν βρήκε κάποια καινούργια έκδοση. Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 https://techmaniacs.gr/katevase-tin-google-camera-me-to-entyposiako-night-sight-se-huawei-smartphones-me-kirin-970/ Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ενδιαφέρον! Την κατέβασε κάποιος να μας πει αν παίζει καλά; Βέβαια αν είναι να κρασάρει στο EMUI 9 μετά δε ξέρω τι νόημα έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobster21 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πολύ καλή η νυχτερινή της Google! Καμία σχέση με την δική μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλημέρα, σήμερα έκανα την 157 ενημέρωση και στο καπάκι μου έσκασε μια άλλη που λέει "Νέα προσαρμοσμένη έκδοση DT.GRC 8.0.0.205(LT)" και μόλις πατάω μέσα γράφει "Βελτιστοποίηση δικτύου & Βασικές και προτεινόμενες εφαρμογές". Είναι 53.33MB. Έχω cosmote σαν δίκτυο. Τι είναι αυτή; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Καλημέρα, σήμερα έκανα την 157 ενημέρωση και στο καπάκι μου έσκασε μια άλλη που λέει "Νέα προσαρμοσμένη έκδοση DT.GRC 8.0.0.205(LT)" και μόλις πατάω μέσα γράφει "Βελτιστοποίηση δικτύου & Βασικές και προτεινόμενες εφαρμογές". Είναι 53.33MB. Έχω cosmote σαν δίκτυο. Τι είναι αυτή; Ρυθμίσεις για το δίκτυο της COSMOTE. Να την εγκαταστήσεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Πολύ καλή η νυχτερινή της Google! Καμία σχέση με την δική μας. Κατέβασα το αρχείο που έλεγε ο φίλος. Θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω τις επόμενες μέρες να δω. Ευκαιρία τώρα λόγω γιορτών να παίξουμε με την κάμερα μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7815 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Την έχω δοκιμάσει εγώ...το αποτέλεσμα στην νυκτερινή λήψη είναι αρκετά καλό με πολύ λίγο θόρυβο και ωραίο φωτισμό στο περιβάλλον.Θέλει όμως αρκετή δουλίτσα στις ρυθμίσεις για έρθουν τα χρώματα στο σωστό επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μιας και είμαστε σε διαδικασία αναμονής για την 9αρα για πείτε έναν καλό οδηγό προετοιμασίας και σεταρισματος του κινητού όταν με το καλό μας έρθει; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Μιας και είμαστε σε διαδικασία αναμονής για την 9αρα για πείτε έναν καλό οδηγό προετοιμασίας και σεταρισματος του κινητού όταν με το καλό μας έρθει; Κανε την αναβαθμιση και δουλεψε την καμια εβδομαδα να την δεις μηπως εχει τιποτα θεματακια με τις εφαρμογες σου και γενικα να την μαθεις. Μετα αφου εχεις κατασταλαξει σε θεμα εφαρμογων και ρυθμισεων κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων και το στηνεις απο την αρχη χωρις καποιο backup και αφου τελειωσεις το στησιμο του κανεις ενα wipe cache partition και μετα μια πληρη φορτιση. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Κανε την αναβαθμιση και δουλεψε την καμια εβδομαδα να την δεις μηπως εχει τιποτα θεματακια με τις εφαρμογες σου και γενικα να την μαθεις. Μετα αφου εχεις κατασταλαξει σε θεμα εφαρμογων και ρυθμισεων κανεις μια επαναφορα εργοστασιακων και το στηνεις απο την αρχη χωρις καποιο backup και αφου τελειωσεις το στησιμο του κανεις ενα wipe cache partition και μετα μια πληρη φορτιση. Και αν όλα πάνε καλά προτείνεις και πάλι μια επαναφορά έτσι; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Και αν όλα πάνε καλά προτείνεις και πάλι μια επαναφορά έτσι; Τι εννοεις παλι; Μια φορα ειπα να κανεις επαναφορα αφου εχεις κατασταλαξει. Περνας την 9 Την σκαλιζεις Επαναφορα Απολαυση Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Τι εννοεις παλι; Μια φορα ειπα να κανεις επαναφορα αφου εχεις κατασταλαξει. Περνας την 9 Την σκαλιζεις Επαναφορα Απολαυση Όχι εννοώ αν κάτσει καλά η 9αρα να κάνω και πάλι μια επαναφορά ; Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. December 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2018 Όχι εννοώ αν κάτσει καλά η 9αρα να κάνω και πάλι μια επαναφορά ; Το καλο ειναι να κανεις αλλα αν εσυ δεις οτι ειναι ολα ΟΚ και κρινεις οτι δεν χρειαζεται τοτε μην κανεις. Εγω παντος σου προτεινω για μια εβδομαδουλα να την δουλεψεις να λυσεις και οτι αποριες θα σου δημιουργηθουν μεσα απο το forum εδω, μετα κανεις ενα reset. Εγω φαντασου επειδη ειχα κανει ενα γερο debloat και ειχα αφαιρεσει πολλες εφαρμογες συστηματος, χτες εκανα μια επαναφορα για να αποφυγω τυχων θεματα. Φαντασου ουτε τα animations δεν εχω απενεργοποιησει και νοιωθω οτι σερνεται σε σχεση με οπως το ειχα στησει. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts