Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

'Αρα τα settings μου είναι σωστά ε; Απλά αυτό τα αγνοεί για το συγκεκριμένο.

Δε χρησιμοποιώ chrome αλλά firefox γιατί οι adblockers εκεί κάνουν πολυ καλή δουλεια. Αν είναι θα το σκοτώνω χειροκίνητα...

Το Facebook καταναλωνει πολυ μπαταρια γιατι κανει συνεχεια refresh οποτε το να το σκοτωνεις συνεχεια χανεις τον λογο για τον οποιο κανεις εγκατασταση το app.Αφου εχεις αλλον browser κανε το εξης: Ανοιξε στον Chrome το facebook κανε remove το facebook app και ετσι οποτε θες να δεις το facebook ανοιγεις τον Chrome.

Ο νεος Edge για Android εχει builtin AdBlock Plus και dark mode.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Όσες φορές κατάργησα την εφαρμογή του Facebook σε διάφορες συσκευές που ειχα κατά καιρούς πάντα έβλεπα σχεδόν ίδιους χρόνους . Οπότε προτιμώ την ευχρηστία που δεν την έχει μέσω chrome και ας καίει 10% παραπάνω . Κ μιλάω με χρόνους οθόνης όχι τι μου δείχνει το γράφημα . Ειδικά με τέτοια μπαταρία που έχει το κινητό .

Στάλθηκε από Χαβάη

Δημήτρης

https://www.techradar.com/news/huawei-p20-p20-pro-and-mate-10-pro-will-get-a-gpu-turbo-upgrade-from-august

Ευχομαι σε ολους να τους "σκασει" γρηγορα το update

Όσες φορές κατάργησα την εφαρμογή του Facebook σε διάφορες συσκευές που ειχα κατά καιρούς πάντα έβλεπα σχεδόν ίδιους χρόνους . Οπότε προτιμώ την ευχρηστία που δεν την έχει μέσω chrome και ας καίει 10% παραπάνω . Κ μιλάω με χρόνους οθόνης όχι τι μου δείχνει το γράφημα . Ειδικά με τέτοια μπαταρία που έχει το κινητό .

Στάλθηκε από Χαβάη

Οπως βολευει τον καθενα, εγω προσωπικα μεσω ADB εκανα remove το Facebook app και τα 3 services του.

Huawei, Apple, Vodafone

Κάνεις δεν έχει χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του για να φορτίσει άλλη συσκευή?

Sent from my Pixel using Tapatalk

Κανείς όμως

Sent from my SM-G930F

Εγώ φορτιζω τακτικά το bthf μου, που είναι της ίδιας μάρκας.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τρομερή δεν την λες, με όλη την καλή διάθεση.

Πολύ μέτρια.

Sent from my Galaxy Tab Pro, using Tapatalk

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Στάλθηκε από Χαβάη

Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι το Facebook κάνει overwrite τα local settings του EMUI. Είναι το μόνο app που δε σκοτώνει το background process από όσα δοκίμασα στις ρυθμίσεις (δεν έχω προλάβει το twitter). Το ότι κάνει updates συνέχεια δε λέει κάτι και άλλα κάνουν. Και αυτό σίγουρα δεν είναι τυχαίο είναι μέρος συμφωνίας των δύο εταιριών. Και ούτε συμβαίνει σε όλα τα τηλέφωνα (πχ σε stock near/stock που είχα δεν έτρεχε συνέχεια). Είναι business αλλά παρόλα αυτά εμένα με χαλάει προσωπικά.

Ενεργοποίησα το face unlock. Καταπληκτικό. Το ενεργοποίησα με γυαλιά και ξεκλειδώνει και χωρίς γυαλιά. Και στο φως της τηλεόρασης. Μπράβο

Δοκιμή σε μισοσκοταδο με το φως της οθόνης. Αστραπιαίο ξεκλείδωμα. Με ένα μάτι ξεκλείδωμα. Όποιος θέλει με κλειστά μάτια ας το ενεργοποιήσει με κλειστά μάτια

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ενεργοποίησα το face unlock. Καταπληκτικό. Το ενεργοποίησα με γυαλιά και ξεκλειδώνει και χωρίς γυαλιά. Και στο φως της τηλεόρασης. Μπράβο

Λοιπόν πάμε στα καλά: Χθες ήμουν σε πάρτυ σε μπαλκόνι βραδινό. Δοκίμασα το Night mode πολλές φορές. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Πατούσε κάτω όλα τα κινητά της παρέας και μερικά πολύ καλά (iphone, LG) . Δοκίμασα και στο αυτόματο, ήταν ΟΚ απλά αλλά στο scene selection ζωγράφιζε. Μέχρι και πρόσωπα σε παρέα 5 ατόμων αναγνώριζε σε φως από κεριά. Πάθανε πλάκα. Δε χρησιμοποιήσα pro mode.

Στα εκνευριστικά τώρα. Κοιτάω κατανάλωση μπαταρίας. Μου αφήνει ανοιχτά συνέχεια το firefox και το facebook. Μπήκα στις ρυθμίσεις και έπαιξα. Το firefox το κατάφερα. Το κλείνω και δεν μένει στο background. Το facebook μου έχει σπάσει τα νεύρα. Με τίποτα. Μου ξεφεύγει τίποτα; Έκανα Υψηλή κατανάλωση ενέργειας -> ON, Εκκίνηση -> Μη αυτόματη διαχείρiση (όλα OFF).

Νομίζω και άλλο παιδί είχε αναφέρει το θέμα με το FB.

Τι είναι το scene selection?

Άλλαξες κάτι?

Sent from my Huawei Mate 10 Pro using Tapatalk

Εγώ δοκίμασα δύο φωτογραφίες με night mode σε πολύ σκοτάδι μέσα στο σπίτι και τα αποτελέσματα ήταν μάπα!Στο αυτόματο η κάμερα έβγαλε πολύ καλύτερα αποτελέσματα! Κάνετε κάτι διαφορετικό;

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Άλλαξες κάτι?

Από ότι βλέπω το καινούριο night mode είναι.!!

7VTJ4Ne

Τρομερη νυχτερινή

Chalkida https://imgur.com/gallery/NFO8nDf

Ανέβασε τη στο Flickr φίλε μου άμα μπορείς. Το νέο night mode είναι τρομερό!

Mate the 10 pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κάνεις δεν έχει χρησιμοποιήσει το τηλέφωνο του για να φορτίσει άλλη συσκευή?

Sent from my Pixel using Tapatalk

Εγω φιλε, φορτιζω το ηλεκτρονικο τσιγαρο καπου καπου ;)

Δημήτρης

Οριστε Chalkida
Στο αυτόματο βλέπω την τράβηξες. Πολύ καλό αποτέλεσμα!!

Πολύ καλό αποτέλεσμα. Μπράβο φίλε μου. Χθες έκανα συγκριτικό στο νήμα με τις φωτός mate 10 pro vs s9 vs mate night mode.

Οποίος θέλει ας ρίξει μια ματιά.

Γιάννη το συγκριτικό στο άλλο νήμα ήταν τέλειο.

Αν στο night mode είχες κατεβάσει το iso στο 50, πιστεύω το σετακι θα ήταν εκπληκτικό. Ούτως ή άλλως είχε εξαιρετικά χρώματα αλλά λόγω του iso είχε χαλάσει τον ουρανό.

Είναι εξαιρετικό το night mode, κάνει φοβερή δουλειά, απλά θέλει ένα κλικ κάτω το iso. Αν το είχαν φτιάξει έτσι και στο αυτόματο απλά θα έσπερνε!

Θα μου πεις τώρα, σιγά το πράγμα να το πας ένα κλικ κάτω το iso μπροστά σ' αυτό που έχουν κάνει, απλά το λες όμως ότι αν το είχαν κάνει και αυτό θα ήταν πραγματικά τέλειο. Θα πυροβολούσε το εργαλείο. Φαντάσου ότι θα το άνοιγες, θα έβαζες το night mode, ένα ταπ εκεί που ήθελες και θα έπαιρνες μια εξαιρετική φωτό.

Και έτσι όμως, είναι εκπληκτικό αυτό που έχουν κάνει.

Edited by fanatikos

Γιάννη το συγκριτικό στο άλλο νήμα ήταν τέλειο.

Αν στο night mode είχες κατεβάσει το iso στο 50, πιστεύω το σετακι θα ήταν εκπληκτικό. Ούτως ή άλλως είχε εξαιρετικά χρώματα αλλά λόγω του iso είχε χαλάσει τον ουρανό.

Είναι εξαιρετικό το night mode, κάνει φοβερή δουλειά, απλά θέλει ένα κλικ κάτω το iso. Αν το είχαν φτιάξει έτσι και στο αυτόματο απλά θα έσπερνε!

Θα μου πεις τώρα, σιγά το πράγμα να το πας ένα κλικ κάτω το iso μπροστά σ' αυτό που έχουν κάνει, απλά το λες όμως ότι αν το είχαν κάνει και αυτό θα ήταν πραγματικά τέλειο. Θα πυροβολούσε το εργαλείο. Φαντάσου ότι θα το άνοιγες, θα έβαζες το night mode, ένα ταπ εκεί που ήθελες και θα έπαιρνες μια εξαιρετική φωτό.

Και έτσι όμως, είναι εκπληκτικό αυτό που έχουν κάνει.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!iso 50 δεν εχει στο χειροκινητο!!Μεχρι 100 παει!!Πιστευω να βελτιωθει και αλλο με την 8.1!

Αυτο που εχουν κανει το οτι τραβαει χερατη 4 δευτερα και 5 ειναι εκπληκτικο!!Σε λιγο θα ανεβασω μερικες ακομη που το χρησιμοποιησα και την ημερα.

Θα παθεις πλακα!! :)

Εγω φιλε, φορτιζω το ηλεκτρονικο τσιγαρο καπου καπου ;)

Χμ, αυτό που θέλω να μάθω είναι τι πρότυπο χρησιμοποιεί για τη φόρτιση άλλου smartphone, για παράδειγμα αν θέλω να φορτίσω το Pixel - το οποίο υποστηρίζει USB-PD- με τι ταχύτητα θα φορτίζει από το Mate..;)

Google Pixel 5

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v152980/f1/full/changelog.xml

Βγηκε 147 μαλλον διορθωνει bugs της 145

Huawei, Apple, Vodafone

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!!iso 50 δεν εχει στο χειροκινητο!!Μεχρι 100 παει!!Πιστευω να βελτιωθει και αλλο με την 8.1!

Αυτο που εχουν κανει το οτι τραβαει χερατη 4 δευτερα και 5 ειναι εκπληκτικο!!Σε λιγο θα ανεβασω μερικες ακομη που το χρησιμοποιησα και την ημερα.

Θα παθεις πλακα!! :)

Ουπς!

Κάτσε τώρα!

Στο night mode, αν κάνεις ταπ στο iso δεν σου δίνει 50?

Εμένα γιατί μου δίνει?

EDIT: ΆΣΤΟ! Άκυρο! Κάτι άλλο κοίταγα τις προάλλες και τα έμπλεξα! Έχεις απόλυτο δίκιο. Μέχρι 100 δίνει. 50 μόνον στο Pro.

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1877/g1750/v152980/f1/full/changelog.xml

Βγηκε 147 μαλλον διορθωνει bugs της 145

Βγήκε και στο FF αλλά είναι not approved ακόμη.

Λέει για system stability σε κάποια σενάρια. Λες να είναι τίποτα σχετικό με τα restart που έλεγαν τα παιδιά πιο πάνω?

Εγώ πάντως που είμαι ακόμη με 137 μπορώ να την περάσω μέσω FF, μόλις βέβαια γίνει approved.

Για να δούμε.

Edited by fanatikos

Εγώ δοκίμασα δύο φωτογραφίες με night mode σε πολύ σκοτάδι μέσα στο σπίτι και τα αποτελέσματα ήταν μάπα!Στο αυτόματο η κάμερα έβγαλε πολύ καλύτερα αποτελέσματα! Κάνετε κάτι διαφορετικό;

Δεν γνωρίζω τι κάνουν οι άλλοι εγώ όσες φορές και αν δοκίμασα το night mode όλες οι φωτογραφίες ήταν μάπα.

Δεν γνωρίζω το λόγο αλλά είμαι πολύ δυσαρεστημένος από το night mode.

Κάποια στιγμή θα ανεβάσω φωτογραφίες στο flickr ,σε σύγκριση και με άλλα τηλέφωνα για να δείτε αυτό που σας λεω.

Μπορεί να κάνω και κάτι λάθος δεν γνωρίζω.

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro