Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εμενα το εχει βγαλει. παντως με το s8 που τωρα το εχει η συζυγος θεωρω οτι το s8 βγαζει πιο γρηγορα φωτο . σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι κοντα το ενα με το αλλο. σε πιο σκοτεινε μερη το s8 βγαζει ενα κλικ καλυτερα και πιο γρηγορα.

το ΣΚ αν μπορεσω να βγαλω ταυτοχρονα μερικες.

Την ίδια άποψη σχημάτισα κι εγώ με το s8 plus. Σε auto σε χαμηλό φως βγάζει καλύτερα και γρηγορότερα το Samsung.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

και εμενα το εχει βγαλει. παντως με το s8 που τωρα το εχει η συζυγος θεωρω οτι το s8 βγαζει πιο γρηγορα φωτο . σε συνθηκες καλου φωτισμου ειναι κοντα το ενα με το αλλο. σε πιο σκοτεινε μερη το s8 βγαζει ενα κλικ καλυτερα και πιο γρηγορα.

το ΣΚ αν μπορεσω να βγαλω ταυτοχρονα μερικες.

Μη τα λες αυτά. Όσοι δεν λέμε ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, χώρις κανένα απολύτως θέμα, πρέπει να το πουλήσουμε. Ούτε καν να το υπονοείς πρέπει...

Πάλι καλά που σιγά σιγά το παίρνουν κι άλλοι και δεν είμαστε εμείς οι 4-5 εδώ μέσα και πόσοι άλλοι στο xda, οι παλαβοί που βρίσκουμε πρόβληματα στο emui κτλ...

off / d.

Έχω κάποιες ερωτήσεις, όποιος ξέρει βοηθάει.

1) Γίνεται να έχω διαφορετικό ήχο για τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις;

2) Γίνεται να έχω διαφορετικό ήχο σε μηνύματα για κάποιες επαφές μου;

3) Γίνεται να ανάβει διαφορετικό χρώμα το led ειδοποιήσεων αν έχω τηλέφωνο ή μήνυμα από κάποιες επαφές μου;

Αν υπάρχουν στο μαμά κινητό χωρίς χρήση έξτρα εφαρμογής, επειδή σε πιο παλιό κινητό υπήρχαν από μαμά.

Πράγματα που θα ήθελα να έχει ακόμα το κινητό σε software επίπεδο εκτός των πιο πάνω είναι και ο προγραμματισμός μηνυμάτων.

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

Ρε παιδιά το emui έχει θέματα συμφωνώ αλλά για την κάμερα όσοι έχουν και s8 ας ανεβάσουν επιτέλους ένα συγκριτικό ειδικά αν μπορούν σε πρόσωπα γιατί μόνο εγώ βλέπω καλύτερο αποτέλεσμα σε indoor και μιλάμε όταν είχα το s8 plus ήταν Σεπτέμβριος πιο πολύ φως και πάλι η επεξεργασία στα πρόσωπα δεν μου αρέσει καθόλου, εγώ βλέπω ένα σκαλί επάνω το mate

Καλά το emui έχει πολλά θέματα. Και το oreo ακόμη περισσότερα. Δεν ξέρω αν και πόσα θα λυθούν αλλά προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί κανένα γτ έχω μάθει σε πολύ χειρότερα τηλ. Αυτο δεν σημαίνει πως δεν τα βλέπω να υπάρχουν.

Η κάμερα όμως δεν με έχει προβληματισει ούτε στιγμή. Έχω πάθει πλάκα

Μη τα λες αυτά. Όσοι δεν λέμε ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί, χώρις κανένα απολύτως θέμα, πρέπει να το πουλήσουμε. Ούτε καν να το υπονοείς πρέπει...

Πάλι καλά που σιγά σιγά το παίρνουν κι άλλοι και δεν είμαστε εμείς οι 4-5 εδώ μέσα και πόσοι άλλοι στο xda, οι παλαβοί που βρίσκουμε πρόβληματα στο emui κτλ...

Η ένσταση μου ήταν στο κομμάτι της κάμερας . Εχω φίλο μου με s8 plus ,και όταν βρεθώ θα ανεβάσω στο προφίλ μου στο flickr ιδιες σκηνές κ με τα δύο κινητά . Κάποια θεματακια τα έχει το emui και ελπίζουμε να φτιαχτούν . Από κει κ πέρα που λες για το XDA , το να γράφει ο κάθε ένας μια ερώτηση στο νήμα questions δεν σημαίνει ότι υπάρχει κ πρόβλημα . Όταν όμως το συζητάει η πλειοψηφία τότε ναι κάτι γίνεται .

Για παράδειγμα αυτό που βρίσκει αυτόματα την σκηνή στην κάμερα το έχουν οι περισσότεροι . Υπόψιν το έχουμε 3 άτομα στη παρέα κ μόνο σε μένα το κάνει. Αυτό που έγραψε πριν το άλλο παιδί με την αφή που πάταγε σε άλλο σημείο ,ε δεν το έχουμε δει ποτέ κανείς μας . Πιο πολύ τυχαίο το θεωρώ . Το άλλο με τα MP3 ούτε λόγος .

Το θέμα με τα τρακιν applications το έχω δει.

Τεσπα μην μακρυγορω νομίζω έγινα κατανοητός . Από όσο θυμάμαι ότι καινούριο κινητό έπαιρνα όταν πρωτοεβγαινε πάντα κάτι έχει και θέλει διορθώσεις μικρές .

Sent from Mate 10 pro

Edited by prioxxx
Δημήτρης

Το θέμα είναι ότι δεν βγάζει γρήγορες ενημερώσεις η Huawei να το μαζέψει λίγο το κινητό

Κάπου διάβασα ότι με την 129 το τηλέφωνο γίνεται αστραπή και εμείς είμαστε ακόμα με την 127

Μια μικρή επισήμανση....

Είχα το s8 Plus όταν είχε πρωτοβγεί...

Ξέρετε τι φωτογραφίες έβγαζε;

Κουκουρουκου μαντολες

Μετά από δύο update έφτιαξε..

Δεν λέμε ότι δεν έχει κάποια θέματα η συσκευή... Δώστε του λίγο χρόνο... Έλεος δηλαδή...

Απόλυτα φυσιολογικά είναι όλα αυτά...

Ακόμα και έτσι πάντως να μείνει η φωτογραφική, είναι σίγουρα μέσα στο top 5...

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα όταν πάω να κάνω scroll σχεδόν όλες τις στιγμές που δεν πιάνει μου βγάζει μια μπλε γραμμή ακολουθώντας το scroll ακριβώς, τι είναι αυτό;

Φυσιολογικά τα bugs αυτά δεν τα λες. Είναι φως φανάρι ότι κάτι συμβαίνει με τη διαχείριση όπως είπα και νωρίτερα. Το ότι πολλά θέματα λύνονται με restart, μέχρι να ξαναεμφανιστούν και τούμπαλιν, σημαίνει ακριβώς αυτό. Ούτε φυσιολογικό είναι να μη λειτουργεί σωστά το gps, προφανώς λόγω της απαράδεκτης τακτικής της Huawei με το να "σκοτώνει" εφαρμογές και να μην χρησιμοποιεί τα guidelines του doze, που θα ταν και το απόλυτα φυσιολογικό (δεν μιλάω για notifications, προφανώς πλέον η Huawei χρησιμοποιεί κάποιο δικό της τρόπο που κάνει αυτόματα whitelist messengers και email clients, αυτό έχω καταλάβει εγώ). Τέλος πάντων, όποιος έχει περάσει από beta του android ή από custom, τότε καταλαβαίνει ότι η Huawei έχει κάνει απαράδεκτο release στο software. Και το κάνει ακόμα χειρότερο γιατί όντως όπως αναφέρθηκε, δεν κάνει γρήγορα fix releases...

Το 129 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα απ όσο γνωρίζω. Είναι FunkyHuawei release, όπως ήταν και η 128 πριν λίγες μέρες (που ανέφεραν ότι σέρνεται) ή η 127a... Αλλά και πάλι, το θέμα δεν είναι αν παει σφαίρα, κανείς δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε πρόβλημα στο πόσο ταχύτατο είναι... Αλλού είναι τα θέματα.

Όσον αφορά την κάμερα, το χουμε χιλιοπεί. Σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικό. Εμένα κυρίως με απογοητεύσε λόγω όσων είχα διαβάσει. Εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ ο τόσος θόρυβος, σε άλλους αρέσει. Επίσης αν έχεις συνηθίσει σε HDR+ και βλέπεις ότι εδώ το απλό HDR τα κάνει ακόμα χειρότερα και απ' το απλό auto mode, τότε απογοητεύεσαι. Γι αυτό κι όλας ευελπιστώ ότι θα βελτιωθεί με κάποιο update που θα επικεντρωθεί στην κάμερα, αν αποφασίσει να σοβαρευτεί λίγο η Huawei με τα updates της.

Και ούτε είναι δικαιολογία το ότι το πήραμε σε προσφορά κτλ κτλ. Η τιμολογιακή του πολιτική είναι 800e. Και πέραν τούτου μιλάμε για flagship model... Ίσως όλα αυτά βλέπουν εκεί στην Αμερική και οι περισσότεροι πάροχοι το απέρριψαν...

off / d.

Αγνοείστε το μήνυμα για σταθεροποιηση. Πήρα μια φώτο, βγήκε το μήνυμα το κράτησα σταθερό. Πήρα αμέσως δεύτερη φώτο, το ίδιο αντικείμενο και μόλις έβγαλε το μήνυμα, το κούνησα δυνατά, αριστερά δεξιά.

Οι δύο φωτος στην οθόνη του κινητού, φάνηκαν ολοιδιες....

Δεν ξέρω βέβαια αν σε μεγαλύτερη οθόνη, φανεί διαφορά.

Κάπου διάβασα ότι με την 129 το τηλέφωνο γίνεται αστραπή και εμείς είμαστε ακόμα με την 127

Γιατί έχει βγει η 129?

Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος.

Ναι. Η κωδικοποίηση που δέχονται οι πάροχοι για τα μηνύματα είναι με κεφαλαία γράμματα. Γιαυτό και αυτόματα πάνε με κεφαλαία ακόμα και αν τα στέλνεις με μικρά. Αλλιώς χρεώνεσαι τους λίγους χαρακτήρες 2-3 μηνύματα.

Δεν χρεωνεσαι τους λιγους χαρακτηρες 2-3 μηνυματα απλως εχεις μικροτερο οριο απο οτι με τα κεφαλαια

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. (η φώτο είναι από το mate.. Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα). 9b316db689c96a66090304ce0acbced1.jpg

Edited by achillesgk

Για να δούμε τι ψάρια πιάνει. (η φώτο είναι από το mate.. Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα). 9b316db689c96a66090304ce0acbced1.jpg

Συγνωμη αυτη η φωτο ειναι τραβηγμενη σε αυτοματο απο το mate? και απ οτι καταλαβαινω υπαρχει σχετικο φως στο δωματιο ..δεν ειναι πολυ σκοτεινα. Σωστα?

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Παιδιά να ρωτήσω κάτι ακόμα όταν πάω να κάνω scroll σχεδόν όλες τις στιγμές που δεν πιάνει μου βγάζει μια μπλε γραμμή ακολουθώντας το scroll ακριβώς, τι είναι αυτό;

Αφορά κάποια knuckle gestures, πχ με 2 φορές knuckle knock βγάζει screenshot.

Thumbed from my mate 10 pro!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης

Close your eyes, look into the dream

Winds of change, will winds of fortune bring...

Συγνωμη αυτη η φωτο ειναι τραβηγμενη σε αυτοματο απο το mate? και απ οτι καταλαβαινω υπαρχει σχετικο φως στο δωματιο ..δεν ειναι πολυ σκοτεινα. Σωστα?
Βασικά για την θήκη εννοούσα τι ψάρια πιάνει. Αλλά αφού έχουμε να λέμε ναι, ειναι απο το mate, έχει αρκετό φως και φυσικά θα έπρεπε να είχε βγει καλύτερη.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βασικά για την θήκη εννοούσα τι ψάρια πιάνει. Αλλά αφού έχουμε να λέμε ναι, ειναι απο το mate, έχει αρκετό φως και φυσικά θα έπρεπε να είχε βγει καλύτερη.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καταλαβα οτι εννοουσες την θηκη αλλα βλεποντας το αποτελεσμα της φωτογραφιας η θηκη περασε σε 2η μοιρα...Μαλιστα..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

Φυσιολογικά τα bugs αυτά δεν τα λες. Είναι φως φανάρι ότι κάτι συμβαίνει με τη διαχείριση όπως είπα και νωρίτερα. Το ότι πολλά θέματα λύνονται με restart, μέχρι να ξαναεμφανιστούν και τούμπαλιν, σημαίνει ακριβώς αυτό. Ούτε φυσιολογικό είναι να μη λειτουργεί σωστά το gps, προφανώς λόγω της απαράδεκτης τακτικής της Huawei με το να "σκοτώνει" εφαρμογές και να μην χρησιμοποιεί τα guidelines του doze, που θα ταν και το απόλυτα φυσιολογικό (δεν μιλάω για notifications, προφανώς πλέον η Huawei χρησιμοποιεί κάποιο δικό της τρόπο που κάνει αυτόματα whitelist messengers και email clients, αυτό έχω καταλάβει εγώ). Τέλος πάντων, όποιος έχει περάσει από beta του android ή από custom, τότε καταλαβαίνει ότι η Huawei έχει κάνει απαράδεκτο release στο software. Και το κάνει ακόμα χειρότερο γιατί όντως όπως αναφέρθηκε, δεν κάνει γρήγορα fix releases...

Το 129 δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα απ όσο γνωρίζω. Είναι FunkyHuawei release, όπως ήταν και η 128 πριν λίγες μέρες (που ανέφεραν ότι σέρνεται) ή η 127a... Αλλά και πάλι, το θέμα δεν είναι αν παει σφαίρα, κανείς δεν έχει αναφερθεί εδώ μέσα σε πρόβλημα στο πόσο ταχύτατο είναι... Αλλού είναι τα θέματα.

Όσον αφορά την κάμερα, το χουμε χιλιοπεί. Σε μεγάλο βαθμό είναι υποκειμενικό. Εμένα κυρίως με απογοητεύσε λόγω όσων είχα διαβάσει. Εμένα προσωπικά με χαλάει πολύ ο τόσος θόρυβος, σε άλλους αρέσει. Επίσης αν έχεις συνηθίσει σε HDR+ και βλέπεις ότι εδώ το απλό HDR τα κάνει ακόμα χειρότερα και απ' το απλό auto mode, τότε απογοητεύεσαι. Γι αυτό κι όλας ευελπιστώ ότι θα βελτιωθεί με κάποιο update που θα επικεντρωθεί στην κάμερα, αν αποφασίσει να σοβαρευτεί λίγο η Huawei με τα updates της.

Και ούτε είναι δικαιολογία το ότι το πήραμε σε προσφορά κτλ κτλ. Η τιμολογιακή του πολιτική είναι 800e. Και πέραν τούτου μιλάμε για flagship model... Ίσως όλα αυτά βλέπουν εκεί στην Αμερική και οι περισσότεροι πάροχοι το απέρριψαν...

https://www.google.gr/amp/s/www.pcworld.com/article/3246690/android/huawei-mate-10-pro-fight-us-carrier-stronghold.amp.html

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έξυπνη βοήθεια, έλεγχος κίνησης

Ευχαριστώ φίλε μου να τα απενεργοποιήσω λες να στρώσουν τα θέματα με το touch;δεν ξέρω πλέον τι πρέπει να κάνω;

Μια θολούρα σκέτη είναι η φωτογραφία, ε δε βγάζει έτσι κανένα τηλέφωνο, ακόμα και χωρίς OIS, δε ξέρω τί θέλετε να αποδείξετε σε κάποιον που δεν έχει λειτουργήσει τη συσκευή...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro