Jump to content

Huawei Mate 10 Pro

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα ανάβει κανονικά. Βέβαια αν θυμάμαι καλά στην αρχή δεν άναβε αλλά το ψιλό έπαιξα στις ρυθμίσεις της εφαρμογής. Τικαρα και ξετικαρα κάτι αν θυμάμαι καλά.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ για το αναλυτικό ποστ. Είχα σκοπό να περάσω μια βόλτα από 5t αλλά μάλλον θα το αφήσω προς το το παρόν ίσως αργότερα αν βαρεθώ το Mate.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κερδίζει σίγουρα σε μπαταρία,σε οθόνη με πολύ δυνατότερο λευκό χωρίς κοκκινηλες, σε επεξεργαστή, σε ram, σε κάμερα και φυσικά στο ui που σε 1-2 update δεν θα έχει ίχνος lag σε αντίθεση με το s8 που έχει ήδη αρκετο και θα χειροτερεύει.

στην μπαταρια θα εννοεις στην χρηση να φανταστω, οτι αργει να πεσουν τα ποσοστα και να αδειασει?γιατι εν αναμονη το 8+ ειναι βραχος!στο λευκο δν εχω παρατηρησει καποιο ειδος κοκκινιλας στην δικια μου συσκευη,ραμ οκ διοτι εχει6αρα, λογικο να ριχνει στο 8+,επεξεργαστεις οκ ειναι ποιο προσφατος και δυνατος αν και σε διαφορα τεστακια στο ιντερνετ δεν ειναι μεγαλη η διαφορα και αποκριση,καμερα επισης οι αποψεις διιστανται,σε καποιες υπερεχει το mate σε καποιες το 8+,,βιντεο βλεπω απο εδω μεσα οτι χωλαινει και δεν ξερω γιατι οταν πληρει τις προυποθεσεις! κοιτα για κατοχους προσφατων ναυαρχιδων με το να πουλησουν την συσκευη τους και να ριξουν μια συμμετοχη και να πανε ναι αλλα για 800αρι νομιζω ειναι to much!

YΓ:ομολογω πως ειναι στις σκεψεις για μεταβαση γιατι οταν εχεις το μικροβιο με αυτη την διαδικασια,,το τραβαει απο μονος του ο οργανισμος:p :lol:

Edited by paraskevas013

Καλησπέρα, πήρα χθες το lite αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει αρκετά, αξίζει λέτε τα 400 παραπάνω?μην πείτε εύκολα ναι βεβαίως κ τέτοια, μιλάμε για 400 ευρώ.
Βασικά δεν είναι απλά 400 ευρώ. Είναι περισσότερα. Και κυρίως είναι περισσότερα από διπλή τιμή. Το θέμα είναι όμως ότι μάλλον θα το κρατήσεις και διπλό καιρό. Πάντως με προβληματίζει πολύ που λες ότι κολλάει το lite γιατί το πηρε ένας φίλος μου και πάει σφαιρα. Νομίζω ότι οι αισθητές διαφορές σε φυσιολογική χρήση είναι η κάμερα που είναι πραγματικά δύο φορές καλύτερη και η μπαταρία που κρατάει διπλάσια ώρα. (λόγω υλοποίησης και όχι μόνο λόγο mah)

Το αν αξίζει η όχι λοιπόν είναι υποκειμενικό και εξαρτάται από τι το θες. Προσωπικά ήθελα κορυφαία φωτογραφια σε προσωπα οπότε μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή για μένα.

Αν τα έχεις να τα δώσεις πάντως μάλλον δεν θα το μετανιώσεις. Είσαι σε ένα θέμα που από ότι βλέπεις όλοι (σχεδόν) είναι ευχαριστημένοι. Κάνε μια βόλτα στα άλλα θέματα και θα καταλάβεις τι σημαίνει vfm

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μπλε δεν παίζεται να ξέρεις. Για αυτό δεν το βρίσκεις.. :)

Ω ναι....

Κανένα δεν βρίσκεις...στον Κωτσοβολο μου είπαν από Πέμπτη ή Σαββατο, κατά πάσα πιθανότητα σε μπλε χρώμα. Ο Γερμανός από Πέμπτη σε χρυσό. Το public και αυτό από εβδομάδα με σειρά προτεραιότητας. Γενικά τα κομμάτια ήταν ελάχιστα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυο ερωτήσεις ακόμα...

1) Στο home button, πως απενεργοποιώ το Google?

2) Στα άλμπουμ μπορούμε να κάνουμε διαγραφή τις φωτογραφίες κατευθείαν? Εννοώ χωρίς να πηγαίνει στο φάκελο "διαγράφηκε πρόσφατα"... Αν μπορούμε να τον σβήσουμε και τελείως αυτόν το φάκελο, θα ήταν το ιδανικό...

Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα προσωπικα δεν περιμενα ότι μετα το note 8 θα εβρισκα συσκευή που να το πλησιαζει για το 2017.

Με το mate, βλεπω μεχρι στιγμης, συγκρινοντας με το note:

Μπαταρια κορυφη, περιπου 35% καλυτερη (με τα ιδια σεναρια χρησης φυσικα). Σημα GSM, Wifi, ανωτερο.

Ακουστικο από τα πιο πιστα σε ολες τις συχνότητες, που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια (δεν υστερουσε ουτε στο note, αλλα εδώ βλεπω τεχνολογικη υπεροχη). Ηχεια στερεο, χωρις να είναι κατι σουπερ, είναι σιγουρα ανωτερα από τον τελικο ηχο που εβγαζε το ηχειακι του note.

Από εκει και περα, σαφως πιο smooth (σπανια το βλέπεις να "κομπιαζει", όταν με το note το "συλλάμβανες" να εχει στιγμιαια microlags - μικρα μεν, υπαρκτα δε), καλυτερο form factor (πιο βολικο πιασιμο στο χερι), καμερα στα ιδια ακριβως επίπεδα (δε μιλαω για βιντεο, γιατι δε με ενδιαφερει).

Σιγουρα μου λειπει η γραφιδα, σιγουρα η οθονη δεν είναι note (αλλα και παλι, μιλαμε για μια παρα πολύ καλη amoled υλοποιηση), δεδομενα το UI είναι παλαιομοδιτικο, αλλα είναι μπολικα τα θετικα, που δε με κανουν να λησμονω το note.

Μπραβο στη Huawei για αυτή την εξαιρετικη υλοποιηση...

Ειπαμε, αν δεν ηταν η τραγικη μπαταρια του note προσωπικα δεν το εδινα σε καμια περιπτωση, αλλα αφου καταφερε η Huawei να μη με κανει να το αναζητησω, κατι εκαναν -πολύ- καλα...

Edited by v@gelis

Βαγγελη χαιρομαι που και η δικη σου εκτιμηση για την μπαταρια (35% πανω απο Note) ειναι σαν τη δικη μου!

Εγω εχω παθει πλακα με την καμερα σε still photos νυχτερινες και ημερησιες.

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Βαγγελη χαιρομαι που και η δικη σου εκτιμηση για την μπαταρια (35% πανω απο Note) ειναι σαν τη δικη μου!

Ναι Σωτήρη. Και τα πορτρέτα φοβερά. Πλήρως ικανοποιημένος κι εγώ...

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πόσα updates έχει παρει μέχρι τώρα; Έχετε δει κάποια βελτίωση στην κάμερα και κυρίως στο βίντεο;

Μία αναβάθμιση. Στη φώτο δεν υπήρχε θέμα, βίντεο δεν έχω τσεκάρει...

Δεν ξερω ρε παιδια, αλλα προσωπικα δεν περιμενα ότι μετα το note 8 θα εβρισκα συσκευή που να το πλησιαζει για το 2017.

Μπαταρια κορυφη, περιπου 35% καλυτερη (με τα ιδια σεναρια χρησης φυσικα). Σημα GSM, Wifi, ανωτερο.

Ακουστικο από τα πιο πιστα σε ολες τις συχνότητες, που εχω ακουσει τα τελευταια χρονια (δεν υστερουσε ουτε στο note, αλλα εδώ βλεπω τεχνολογικη υπεροχη). Ηχεια στερεο, χωρις να είναι κατι σουπερ, είναι σιγουρα ανωτερα από τον τελικο ηχο που εβγαζε το ηχειακι του note.

Από εκει και περα, σαφως πιο smooth (σπανια το βλέπεις να "κομπιαζει", όταν με το note το "συλλάμβανες" να εχει στιγμιαια microlags - μικρα μεν, υπαρκτα δε), καλυτερο form factor (πιο βολικο πιασιμο στο χερι), καμερα στα ιδια ακριβως επίπεδα (δε μιλαω για βιντεο, γιατι δε με ενδιαφερει).

Σιγουρα μου λειπει η γραφιδα, σιγουρα η οθονη δεν είναι note (αλλα και παλι, μιλαμε για μια παρα πολύ καλη amoled υλοποιηση), δεδομενα το UI είναι παλαιομοδιτικο, αλλα είναι μπολικα τα θετικα, που δε με κανουν να λησμονω το note.

Ειπαμε, αν δεν ηταν η τραγικη μπαταρια του note προσωπικα δεν το εδινα σε καμια περιπτωση, αλλα αφου καταφερε η Huawei να μη με κανει να το αναζητησω, κατι εκαναν -πολύ- καλα...

Μην ξεχνάς και την μεγάλη διαφορά στην τιμή, που γίνεται τεράστια αν βάλεις στο παιχνίδι και το p9 lite

Με το mate, βλεπω μεχρι στιγμης, συγκρινοντας με το Note:

Σημερα έπαιξα αποκλειστικά με το Mate:

-Από μπαταρία έχω 1 ώρα και ένα τέταρτο επιπλέον οθόνη σε σχέση με το note. Στην δική μου χρήση δηλαδή γύρω στο 25% επάνω. Βέβαια πρώτη φόρτιση οπότε θα επανέλθω αν δω κάποια διαφοροποίηση.

-Οθόνη είναι φανερά υποδεέστερο του Note. Θεωρώ περισσότερο από την άτυπη βαθμολογία που τους έδωσες.

- Καμερα τα είπα και λίγο παραπάνω . Η εμπρόσθια δεν μου άρεσε καθόλου. Η πίσω είναι στα ίδια επίπεδα με το Note....σε στατική φωτογραφηση το mate ίσως είναι και καλύτερο με την υποσημείωση ότι δεν μπορεί να "χειριστεί" σωστά τις διαθλασεις φωτός και πρέπει να επέμβεις με manual ρύθμιση. Αν φωτογραφίζετε πιτσιρίκια, κινούμενα αντικείμενα εκει το Note κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο. Bokeh effect επίσης προτιμώ την υλοποίηση Note/iPhone καθώς το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πιο φυσικο. (σ.σ: χρησιμοποιούν αντίθετα τις κάμερες για το βάθος)

Στο βίντεο καλύτερο με διαφορά το Note, τοσο σε λεπτομερεία και stabilization, οσο και σε καταγραφή ήχου. Overall σε κάμερα θεωρώ καλύτερο το Νote.

-Λήψη GSM δεν βλέπω κάποια διαφορά στα μέρη που κινούμαι

-Ακουστικό δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς με κανένα από τα δύο δεν είχα κάποιο θέμα.

-Το WiFi στο ίδιο σημείο μακριά από το ρούτερ δείχνει μια παραπάνω γραμμη στο mate. Στα αποτελέσματα όμως δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά σε ping και speedtest upload/download.

- Ηχείο καλύτερο το Mate, χωρίς να συγκλονίζει όμως. Υποδεέστερο του iPhone 8 plus και του mate 9 για παράδειγμα.

- Έξοδο ήχου καλύτερο το Note.

- Κράτημα καλύτερο το Mate. Απολύτως λογικό λόγω μικρότερου form factor και οθόνης. Μάλλον είναι ιδανικότερο μέγεθος για τον περισσότερο κοσμο.

-Software. Ήδη αντιμετώπισα 2-3 θέματα με το Mate. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το oreo ή η Huawei. To Note είναι απροβληματιστο σε αυτό τον τομέα.

- Απόδοση. Παρόμοια και εξαιρετικά και τα δύο.

- Στα υπέρ του mate οι υπέρυθρες. Στα κατά ότι δεν δέχεται Microsd και δεν έχει πενάκι.

Συνολικά πολυ καλή πρόταση το Mate, αλλά αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των δύο και ανεξαρτήτως τιμής, μάλλον θα επέλεγα το Note στο τέλος. Θεωρώ ότι συνολικά είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς. Αν βέβαια για κάποιον είναι χρήσιμο το 2ο κινητό (δώρο) εκεί η τιμή πέφτει και μετά έχει να κάνει με την τσέπη του καθενος το τι θα επιλέξει.

Edited by panosf

Σημερα έπαιξα αποκλειστικά με το Mate:

-Από μπαταρία έχω 1 ώρα και ένα τέταρτο επιπλέον οθόνη σε σχέση με το note. Στην δική μου χρήση δηλαδή γύρω στο 25% επάνω. Βέβαια πρώτη φόρτιση οπότε θα επανέλθω αν δω κάποια διαφοροποίηση.

-Οθόνη είναι φανερά υποδεέστερο του Note. Θεωρώ περισσότερο από την άτυπη βαθμολογία που τους έδωσες.

- Καμερα τα είπα και λίγο παραπάνω . Η εμπρόσθια δεν μου άρεσε καθόλου. Η πίσω είναι στα ίδια επίπεδα με το Note....σε στατική φωτογραφηση το mate ίσως είναι και καλύτερο με την υποσημείωση ότι δεν μπορεί να "χειριστεί" σωστά τις διαθλασεις φωτός και πρέπει να επέμβεις με manual ρύθμιση. Αν φωτογραφίζετε πιτσιρίκια, κινούμενα αντικείμενα εκει το Note κατά την γνώμη μου είναι καλύτερο. Bokeh effect επίσης προτιμώ την υλοποίηση Note/iPhone καθώς το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πολύ πιο φυσικο. (σ.σ: χρησιμοποιούν αντίθετα τις κάμερες για το βάθος)

Στο βίντεο καλύτερο με διαφορά το Note, τοσο σε λεπτομερεία και stabilization, οσο και σε καταγραφή ήχου. Overall σε κάμερα θεωρώ καλύτερο το Νote.

-Λήψη GSM δεν βλέπω κάποια διαφορά στα μέρη που κινούμαι

-Ακουστικό δεν έδωσα μεγάλη σημασία καθώς με κανένα από τα δύο δεν είχα κάποιο θέμα.

-Το WiFi στο ίδιο σημείο μακριά από το ρούτερ δείχνει μια παραπάνω γραμμη στο mate. Στα αποτελέσματα όμως δεν βλέπω καμία σημαντική διαφορά σε ping και speedtest upload/download.

- Ηχείο καλύτερο το Mate, χωρίς να συγκλονίζει όμως. Υποδεέστερο το 8 plus για παράδειγμα.

- Έξοδο ήχου καλύτερο το Note.

- Κράτημα καλύτερο το Mate. Απολύτως λογικό λόγω μικρότερου form factor και οθόνης. Μάλλον είναι ιδανικότερο μέγεθος για τον περισσότερο κοσμο.

-Software. Ήδη αντιμετώπισα 2-3 θέματα με το Mate. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το oreo ή η Huawei. To Note είναι απροβληματιστο σε αυτό τον τομέα.

- Απόδοση. Παρόμοια και εξαιρετικά και τα δύο.

- Στα υπέρ του mate οι υπέρυθρες. Στα κατά ότι δεν δέχεται Microsd και δεν έχει πενάκι.

Συνολικά πολυ καλή πρόταση το Mate, αλλά αν ήταν να επιλέξω μεταξύ των δύο και ανεξαρτήτως τιμής, μάλλον θα επέλεγα το Note στο τέλος. Θεωρώ ότι συνολικά είναι η πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς. Αν βέβαια για κάποιον είναι χρήσιμο το 2ο κινητό (δώρο) εκεί η τιμή πέφτει και μετά έχει να κάνει με την τσέπη του καθενος το τι θα επιλέξει.

Στην άτυπη, όπως σωστά είπες, βαθμολογία, έδωσα κάποιους πόντους παραπάνω στο ματε λόγω του καλύτερου λευκού (χωρίς κάποια ρύθμιση, default αμφότερα), αλλά και στη ρύθμιση "ζωντανό" " του mate που ανεβάζει κι άλλο το saturation του τελικού αποτελέσματος.Φυσικά υστερεί, αλλά λιγότερο από όσο πίστευα αρχικά.

Στη μπαταρία, σε χρήση αποκλειστικά WiFi ίσως το 35% γίνεται και 40%. Για μένα ο βασικός λόγος που επιλέγω πλέον mate.

WiFi reception θα το δεις σε οριακές καταστάσεις και speedtest εκεί. Για GSM τα db μαρτυρούν την υπαρκτή διαφορά.

Σε θέματα απόδοσης, θεωρώ πιο άμεσο και σπιρτοζικο το ματε (ελάχιστη διαφορά, αλλά υφίσταται). Το form factor είναι το πλέον εμπορικό, στα συν του κι αυτό.

Στα υπόλοιπα λίγο, πολύ, συμφωνούμε

ΥΓ άμεσα πρέπει να λυθεί το bug με το brightness adjustment. Εμένα δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, αλλα πολύ κόσμο θα τον χαλάσει.

Επίσης να κάνει μια ριζική ανακαίνιση στο λογισμικό σε θέματα εμφάνισης. Κακές γραμματοσειρές, εικονίδια σχεδόν ρετρό, ανούσια διαφοροποίηση στο μέγεθος των fonts σε διαφορετικά σημεία του ui...

Edited by v@gelis

Στη μπαταρία, σε χρήση αποκλειστικά WiFi ίσως το 35% γίνεται και 40%. Για μένα ο βασικός λόγος που επιλέγω πλέον mate.

Η δική μου χρήση είναι περισσότερο με 4G (70%-30%). Απλά κρατάω και μια πισινή γιατί σήμερα φωτογράφισα παραπάνω από την συνηθισμένη χρήση μου.

Αυτό με την φωτεινότητα που την ρίχνει αυτόματα το κάνει στις μαμά εφαρμογές μόνο ή και σε άλλες; Και το κάνει μόνο όταν είναι στο manual η φωτεινότητα ή το κάνει γενικά;

Βρηκες το λιμανι σου βλεπω:lol:

Και καλα εκανες το ξεφορτωθηκες αρων αρων το Note:D;)

Δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό παρά κάποιες πολύ μεμονωμένες φωνές που ουδείς λογαριάζει άλλωστε μεσα στο φόρουμ:shifty:

ΥΓ:Καλα Χριστουγεννα-καλες γιορτες παιδες :)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν χωρά αμφιβολία σε αυτό παρά κάποιες πολύ μεμονωμένες φωνές που ουδείς λογαριάζει άλλωστε μεσα στο φόρουμ:shifty:

ΥΓ:Καλα Χριστουγεννα-καλες γιορτες παιδες :)

Πάντως κάποιοι που ξέρω, ενώ αρχικά εξυμνούσαν το Mate 10 Pro, μετά από λίγες μέρες το πούλησαν. Για να επιστρέψουν στο Note 8 που έθαβαν. Και πάλι από την αρχή.... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Καλα Χριστούγεννα - Καλές γιορτές και από εμένα στο εορταστικό πνεύμα που ξεκίνησες.

Πάντως κάποιοι που ξέρω, ενώ αρχικά εξυμνούσαν το Mate 10 Pro, μετά από λίγες μέρες το πούλησαν. Για να επιστρέψουν στο Note 8 που έθαβαν. Και πάλι από την αρχή.... Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Καλα Χριστούγεννα - Καλές γιορτές και από εμένα στο εορταστικό πνεύμα που ξεκίνησες.

Πέρα από το μικρόβιο που έχουμε κάποιοι να αλλάζουμε συσκευές..... Αντικειμενικά πιστεύω ότι το mate pro είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή από το note 8..... Ένα μήνα περίπου μαζί με το mate 10 και κάθε μέρα που περνάει με εντυπωσιάζει ακόμα περισσότερο...

Χρόνια Πολλά!

Παιδια, αρχιστε να καταθέτετε αποψεις για αξεσουάρ. Καλη η θηκουλα που εχει στο κουτι για αρχη, αλλα θελουμε κατι καλυτερο.

Εγω για αρχη ψαχνω αμεση αγορα μιας spigen rugged armor και βλέπουμε...

ΥΓ Για οσους εχουν αμφιβολια για την οθονη του Mate 10 Pro, τσεκαρετε το HDR πολυμεσικο περιεχομενο (βιντεο) και τις HD photo samples που εχει ριξει στη Συλλογη η Huawei.

Edited by arxif

Παιδια, αρχιστε να καταθέτετε αποψεις για αξεσουάρ. Καλη η θηκουλα που εχει στο κουτι για αρχη, αλλα θελουμε κατι καλυτερο.

Εγω για αρχη ψαχνω αμεση αγορα μιας spigen rugged armor και βλέπουμε...

Εκπληκτικη σε αφη η rugged armor αλλά η υλοποίηση της Spigen για το Mate 10 αισθητικα δεν μου άρεσε. Oυτε στο mate 9 μου είχε αρέσει.

ΥΓ Για οσους εχουν αμφιβολια για την οθονη του Mate 10 Pro, τσεκαρετε το HDR πολυμεσικο περιεχομενο (βιντεο) και τις HD photo samples που εχει ριξει στη Συλλογη η Huawei.

Όσοι είναι κάτοχοι τι αμφιβολία να έχουν για την οθόνη? :) Οι μόνοι που θα νιώσουν ότι πήγανε πίσω στον τομέα αυτό είναι αυτοί που έρχονται από Note 8. Για όλους τους υπόλοιπους είναι μια από τις καλύτερες οθόνες.

Edited by panosf

Εκπληκτικη σε αφη η rugged armor αλλά η υλοποίηση της Spigen για το Mate 10 αισθητικα δεν μου άρεσε. Oυτε στο mate 9 μου είχε αρέσει.

Όσοι είναι κάτοχοι τι αμφιβολία να έχουν για την οθόνη? :) Οι μόνοι που θα νιώσουν ότι πήγανε πίσω στον τομέα αυτό είναι αυτοί που έρχονται από Note 8. Για όλους τους υπόλοιπους είναι μια από τις καλύτερες οθόνες.

Μα δεν αναφέρομαι στους κατόχους, αλλά σε όσους γεννήθηκε η αμφιβολία για το αν είναι σοβαρή υλοποίηση. Είναι εξαιρετική οθόνη, πραγματικά...

Εγώ πήγα από note σε Mate και προτιμώ την οθόνη του Mate για 5 βασικούς λόγους

1)Πολυ καλύτερη απόδοση λευκού σε αντίθεση με το κιτρινοκοκκινο λευκό του note.

2)Απουσια των αθλίων edge τελειωματων

3)Ποιο δυνατή φωτεινότητα

4)Ποιο εύκολο στη χρήση με το ένα χέρι

5)Δεν είναι τόσο στενή

Αρνητικό η χαμηλότερη ανάλυση που φυσικά δεν χρησιμεύει πουθενά αλλού εκτός του vr.

Αν δεν τα βλέπεις αυτά η δεν σε ενδιαφέρουν και προτιμάς απλά την υψηλότερη ανάλυση πας σε note και μαζί παντρευεσαι και την κάτω του μετρίου μπαταρία του.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

καλησπερα και χρονια πολλα.συγκριτικα με oneplus 5t ποιο θα παιρνατε?καποιος που τα χει δουλεψει και τα 2?

2 σελίδες πίσω ο Βαγγέλης που τα είχε και τα δύο κάνει μια εξαιρετική ανάλυση κάνε τον κόπο και διάβασε τη απαντάει στο ερώτημα σου.

Λάζαρος..

καλησπερα και χρονια πολλα.συγκριτικα με oneplus 5t ποιο θα παιρνατε?καποιος που τα χει δουλεψει και τα 2?

Έγραψα 2 πράγματα πιο πίσω, όπως λέει ο φίλος galaxynote

Συνοπτικά, στα 800 vs 559, πας σε 5Τ.

Με την προσφορά, δεν τίθεται καν θέμα

Το mate ανώτερο σε κάμερα, οθόνη, αυτονομία, αδιαβροχοποιηση, ηχεία, ir, ποιότητα κατασκευής, γενικά Κινέζος υψηλότερων προδιαγραφων...

Εκτός προσφοράς θα πήγαινα σε 5Τ ελέω σοβαρής διαφοράς τιμής και πιουριλας (σχεδόν stock Android)

Edited by v@gelis

• The title was changed to Huawei Mate 10 Pro