George_mob Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 16, 2017 Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πολύ κουφό πρόβλημα! Πάω στις ρυθμίσεις για να κάνω προσθήκη απότυπώματος. Βάζω τον αντίχειρα του δεξιού δακτύλου και όλα καλά, για 1-2 ημέρες το τηλέφωνο φυσικά ανοίγει μόνο με το δάκτυλο αυτό. Αν προσπαθήσω, ας πούμε με τον αριστερό αντίχειρα, καμια 15αριά φορές το τηλέφωνο μια στο τόσο ξεκλειδώνει (!). Αν συνεχίσω να το κάνω για ακόμα μερικές φορές το τηλέφωνο μοιάζει να το κάνει Register και μετά ξεκλειδώνει πάντα και με το αριστερό (!) Απίστευτό αλλά αληθινό, φυσικά στα αποτυπώματα φαίνεται μόνο μια εγγραφή. Πριν μερικές μέρες που το έκανε για πρώτη φορά, σκέφτηκα ότι ίσως κατά την εγγραφή να είχα ακουμπίσει κατα λάθος το αριστερό μου δάκτυλο, και ίσως για αυτό. Όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δοκίμασα και το ξαναπέρασα! Καθάρισα επίσης τον αισθητήρα πολύ καλά μήπως είχε μείνει κάποιο αποτύπωμα λόγο ιδρώτα και το διάβαζε (λέμε τώρα). Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αφού μετά τις 5 λάθος αναγνώσεις σταματάει και περιμένεις 30 δευτερόλεπτα για να ξαναβαλεις δαχτυλικό Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αφού μετά τις 5 λάθος αναγνώσεις σταματάει και περιμένεις 30 δευτερόλεπτα για να ξαναβαλεις δαχτυλικό Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Στις 4 φορές, βάζω το σωστό δάκτυλο, το ξεκλειδώνω και αρχίζω πάλι τη διαδικασία... Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Πού το είδες αυτό και το έκανες; γιατί για να ξεκίνησες από μόνος να βάζεις 4 φορές δαχτυλικό λάθος, μετά το σωστό και μετα ξανά κύκλο, μου φαίνεται πολύ βιτσιόζικο :) εγώ έκανα 4 κύκλους αλλά τίποτα. Είναι σοβαρό bug εάν ισχύει Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Πού το είδες αυτό και το έκανες; γιατί για να ξεκίνησες από μόνος να βάζεις 4 φορές δαχτυλικό λάθος, μετά το σωστό και μετα ξανά κύκλο, μου φαίνεται πολύ βιτσιόζικο :) εγώ έκανα 4 κύκλους αλλά τίποτα. Είναι σοβαρό bug εάν ισχύει Sent from my VTR-L09 using Tapatalk To ανακάλυψα τυχαία. Πιάνω σε κάποια φάση το κινητό με το αριστερό χέρι και ξαφνικά το βλέπω ξεκλείδωτο. λέω wtf. Το ξανακάνω 2-3 φορές δε μπορούσα να το επαναλάβω. Μετά από 2-3 ωρες το ξαναπιάνω και άνοιξε πάλι! από τότε άνοιγε ΠΑΝΤΑ και με το αριστερό! Επίσης, όταν η οθόνη είναι κλειστή, μπορείς να κάνεις άπειρες προσπάθειες με το δαχτυλικό χωρίς να κλειδώνει... Edited October 16, 2017 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Γιατί όμως το γράφετε εδώ και όχι στο νήμα του Ρ10? :confused: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Γιατί όμως το γράφετε εδώ και όχι στο νήμα του Ρ10? :confused: Για να φανεί περισσότερο και να το δουν και οι Υπόλοιποι με Huawei συσκευές. Εν τω μεταξύ μόλις τώρα κατάφερα και το ξεκλείδωσα και με τον δείκτη του δεξιού χεριού ενώ δεν υπάρχει καταχωρημένος.. Edited October 16, 2017 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Κάτσε ρε φίλε γιατί μας έχεις τρελάνει. Ποιό καταχωρησες; Το αριστερό ή το δεξί; Γτ πάνω λες για το δεξί και τώρα λες δεν είναι καταχωρημένο το δεξί... Επίσης κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών γτ δεν το βλέπω για bug αλλά για "μπλέχτηκε η γίδα με το γάιδαρο" Edit: Επίσης έχεις καταχωρήσει συνολικά μόνο ένα δακτυλικό; αυτό του αντίχειρα; Μήπως είχες κάνει καταχώρηση και σε άλλα δάχτυλα και το έσβησες; Κάτι ακόμα. Τις δοκιμές βάλε να της κάνει άλλος, η γυναίκα σου πχ. Αν ξεκλειδώσει και με τα δάχτυλα της γυναίκας σου, ναι υπάρχει πρόβλημα. Αν οχι κάνε και μια αναζήτηση στην ανατομία των δαχτύλων σου... Edited October 16, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Έχω καταχωρίσει μόνο ένα, αυτό του δεξιού αντίχειρα και κανένα άλλο. Είπα πριν ότι κατάφερα και το άνοιξα με τον δείκτη του δεξιού χεριού. Δεν έχει μπλεχτεί καμία γίδα με κανένα γάιδαρο. Το δοκίμασα πολλές φορεσ. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Ωραία, κάνε λοιπόν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, ξανά κάνε τις δοκιμές σου και ενημέρωσε μας. Επίσης βάλε δεύτερο άτομο να προσπαθήσει να το ξεκλειδώσει, πες μας και γι αυτό αποτελέσματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Θα το δοκιμασω.. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Έκανα reset τα πάντα. Λοιπόν, αν βάλω το δαχτυλικο του δεξιού μου αντίχειρα, μπορώ να ανοίξω το κινητό χρησιμοποιώντας και την εσωτερική μεριά του αριστερού μου αντίχειρα (!) Απίθανο αλλά αληθινό. Αν βάλει η γυναίκα μου δαχτυλικο δεν μπορώ να το ανοίξω φυσικά.. Μάλλον λοιπόν εγώ έχω το "Θεματακι" με τα δάχτυλα..τι σου είναι η βιολογία.. Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Δεν είσαι μόνο εσύ, όλοι μας ήμαστε έτσι και τα.δύο.δάχτυλα (αριστερό, δεξί) είναι ίδια, αυτό μπορείς να το δεις και σε κάποια εφαρμογή τράπεζας, θα σου συνδέεται και με το ίδιο δακτυλικό του αλλού χεριού χωρίς να το έχεις καταχωρήσει... Το πρόβλημα θα ήταν αν το ξεκλειδώσει η γυναίκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αυτό πάντως που είναι το παράξενο είναι το εξής: ενώ αρχικά όπως είπα ανοίγει μόνο με την εσωτερική μεριά του Αριστερού αντίχειρα, με την πάροδο κάποιου χρόνου και μετά από μερικές επιτυχημένες ή αποτυχημένες προσπάθειες (παντα με το λάθος δάκτυλο) ο αισθητήρας σαν να μαθαίνει. Δηλαδή αυτή τη στιγμή μπορώ να το ανοίξω κανονικά ΚΑΙ με το αριστερό! Όταν πάω να κάνω προσθήκη νέου αποτυπώματος, μου λέει το αποτύπωμα έχει ήδη προστεθεί! Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αυτό ναι, είναι bug, αν μαθαίνει δακτυλικά, όταν έκανες reset σβήστηκαν όλα; Μπας και κόλλησες κάνα logger; Αν δεν σβήστηκαν όλα τότε κάποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά. Πριν θεωρηθεί αστοχία κινητού τσέκαρε και τις προσθήκες σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Αυτό ναι, είναι bug, αν μαθαίνει δακτυλικά, όταν έκανες reset σβήστηκαν όλα; Μπας και κόλλησες κάνα logger; Αν δεν σβήστηκαν όλα τότε κάποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά. Πριν θεωρηθεί αστοχία κινητού τσέκαρε και τις προσθήκες σου... Τώρα του κάνω και ένα σβήσιμο καλά-καλά, όλα, σαν καινούριο. Να σε ρωτήσω, όταν η οθόνη είναι σβηστή, δεν έχεις περισσότερες από 5 προσπάθειες για να βάλεις σωστό δαχτυλικό; Εμένα ξεκινάει να μετράει ο Counter των 5 MONO αν είναι ανοιχτή η οθόνη...είναι και εσένα έτσι; Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Τώρα του κάνω και ένα σβήσιμο καλά-καλά, όλα, σαν καινούριο. Να σε ρωτήσω, όταν η οθόνη είναι σβηστή, δεν έχεις περισσότερες από 5 προσπάθειες για να βάλεις σωστό δαχτυλικό; Εμένα ξεκινάει να μετράει ο Counter των 5 MONO αν είναι ανοιχτή η οθόνη...είναι και εσένα έτσι; Έτσι ακριβώς, όσο είναι σβηστεί η οθόνη μπορείς να το πατάς μέχρι να σωθεί η μπαταρία, πάντως εγώ μετά απο προσπάθεια 30 φορές, δεν είδα ούτε καταχώρηση, ούτε ξεκλείδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts