Pantelosm Δημοσιεύτηκε October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2017 καλησπερα σε ολη την κοινοτητα! κλεινω σχεδον 2 χρονια με το S5 neo και παρολο που την θεωρω εκπληκτικη συσκευη και με εχει καλυψει 1000%, εχει αρχισει ο κορεσμος και η αναζητηση του καινουργιου... λοιπον: 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. μεχρι 400 ευρω 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5 ιντσες 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Ελλαδα οπωσδηποτε, με εγγυηση αντιπροσωπειας 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Αδιαφορο... 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual οχι. Ραδιοφωνο επιθυμητο, ir & nfc αδιαφορα... 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Ελληνικο μενου. Δεν το εχω με τα φλασαρισματα 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Οπωσδηποτε καλη οθονη! χρονια χρηστης super amoled των samsung δυσκολα συμβιβαζομαι με κατι αλλο... Ο ηχος να ειναι σε αποδεκτα επιπεδα. Ανω του μετριου μου αρκει. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ταχυτητα, αυτονομια, καμερα, βαρυ gaming 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Samsung Galaxy S5 neo. εδω να συμπληρωσω ενα χαρακτηριστικο που πλεον το θεωρω MUST σε καθε συσκευη μου! Notification Led!!! απορω μαλιστα πως τοσες εταιριες και τοσα μοντελα δεν το διαθετουν! απιστευτα εξυπηρετικο! ξερω πως μαλλον ζηταω πολλα, αλλα αν δεν με διαφωτισετε εσεις, τοτε δεν ξερω ποιος! χαχαχα!! ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. φιλικα, Παντελης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Με λίγα λόγια δεν θέλεις κάτι άλλο εκτός από Samsung. Αυτό το λέω με βάση την οθόνη που δεν θέλεις κάτι λιγότερο από amoled. Επίσης, ραδιόφωνο σε επίπεδο ναυαρχίδας θα πρέπει να το ξεχάσεις εκτός και αν πας για LG G6. Αλλιώς σε μεσαίας κατηγορίας Samsung. Μέχρι 400€ δεν έχεις πολλές επιλογές. Ειδικά με amoled 5,5 ιντσών. Αν έμενες στο ίδιο μέγεθος οθόνης και λίγα παραπάνω € παίρνεις το S7 ή στα 399€ το Huawei honor 9 που επίσης δεν έχει ραδιόφωνο. Γενικά έχε υπόψην ότι με τον νέο νόμο και τους φόρους έχουν ανέβει αρκετά οι τιμές ακόμα και στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. October 15, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 ουσιαστικα θελω ενα βελτιωμενο S5 neo, με μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη RAM και μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη. απο οτι εψαξα, σε samsung δυσκολα θα βρω κατι σε αυτα που ζηταω. δυστυχως, υπαρχει μεγαλο χρηματικο gap μεχρι την επομενη προταση της Samsung (S7 edge...) που θα με καλυπτε και ηλπιζα να με καλυψει καποια αλλη εταιρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 https://www.skroutz.gr/s/10184060/Xiaomi-Mi-Note-2-64GB.html αυτο; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 https://www.skroutz.gr/s/10184060/Xiaomi-Mi-Note-2-64GB.html αυτο;Δεν έχει εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας που ζητάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 ουσιαστικα θελω ενα βελτιωμενο S5 neo, με μεγαλυτερη οθονη, μεγαλυτερη RAM και μεγαλυτερη εσωτερικη μνημη. Σε αυτό το κομμάτι θα σε κάλυπτε ακόμα και το Galaxy J7 2017 με μια κάρτα μνήμης για να αυξήσεις την μνήμη αλλά εφόσον το ποσό που μπορείς να διαθέσεις είναι τα 400€ θα σου πρότεινα να περάσεις από μεγάλα καταστήματα που έχουν πληθώρα smartphones να τσεκάρεις και άλλες μάρκες γιατί ακόμα και στο κομμάτι της οθόνης θα βρεις LCD IPS που είναι καλύτερες από την amoled του S5 neo. Και αν δεις ότι σου αρέσει κάτι βλέπεις και τιμές στο skroutz και αγοράζεις. Πάντως σε επίπεδο ναυαρχίδας τα πιο προσιτά είναι LG G6 και Huawei Honor 9. Θα ήθελα να σου προτείνω το Galaxy A7 2017 αλλά δεν το είχα κοιτάξει ποτέ και βλέπω ότι δεν υπάρχει Ελλάδα επίσημα. Σε χαμηλότερες κατηγορίες έχουμε επιλογές και τις συζητάμε αν θέλεις. Πλέον και με την Xiaomi επίσημα στην Ελλάδα υπάρχουν καλύτερα vfm smartphones. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 ευχαριστω για τις απαντησεις σας. τα κινητα που μου προτεινατε, εχουν notification led?? ειμαστε σιγουροι; για εμενα πλεον ειναι deal breaker η απουσια του notification led κατα τα αλλα, ευχαριστω για τις κατευθυνσεις σας, θα συνεχισω να ψαχνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Από αυτά που προτάθηκαν, έχουν notification led τα: Samsung S7, Huawei honor 9, Xiaomi Mi Note 2 Δεν έχουν τα Samsung J3, Galaxy A7 2017. Ένα θέμα επίσης είναι να είναι ευκρινές το ledaki και όχι να μην το βλέπεις Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. October 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 το honor 9 απορριπτεται λογω οθονης!!! 5,15 ιντσες;; μενω και στο S5 neo βρε παιδια! σορρυ για την καθυστερημενη απαντηση, αλλα τωρα το εψαξα αναλυτικα. επαναλαμβανω: οτιδηποτε με λιγοτερα απο: 5,5αρα οθονη, 3αρα RAM, 32αρα μνημη, και μαζι το notification led, δεν με ενδιαφερει... ευχαριστω και παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 (edited) https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/2_28_2159_15053/Sony_or_Samsung_or_Huawei_or_Xiaomi/f/389770_516989_624948/megali-toulachiston-5-5-toulachiston-3gb-toulachiston-32gb.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&page=1 Δυστυχώς οι επιλογές σου είναι λίγες μέχρι τα 400€. Τσέκαρε και μόνος σου. Υπόψην, δεν εισάγονται όλα επίσημα και δεν έχουν όλα notification led. Αν δεις κάτι που σε ενδιαφέρει το συζητάμε αν χρειαστείς βοήθεια. Οι πιο τίμιες προτάσεις είναι τα Xiaomi Redmi Note 4X (64gb και snapdragon) και Xiaomi Mi A1. Στα 259€ και 299€ αντίστοιχα επίσημα από infoquest. Edited October 17, 2017 by Kozi0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Δεν είναι oled αλλά έχε το υπόψη σου όταν έρθει...έχω τίς ίδιες αναζητήσεις με εσένα και το κινητό που φαίνεται να έχει τα περισσότερα είναι το Huawei honor 7x Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 ακομη 2 επιλογες huawei p9 plus με amoled οθονη χωρις radio και με τιμη λιγο παραπανω απο το μπατζετ σου και Motorola moto z με amoled οθονη παλι χωρις radio κοντα στα 300 ευρω πλεον αλλα θα κανεις υπαναχωρηση στο θεμα μπαταριας....food for thought :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. October 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 ενδιαφερουσες προτασεις και πραγματικα ... τροφη για σκεψη που εγραψε και ο φιλος Lensman!! χαχαχα!! μια γενικη ερωτηση: θα δινατε ενα τετοιο ποσο ή και μεγαλυτερο για Xiaomi ή Huawei??? μπορει αυτες οι 2 εταιριες να εχουν κανει πραγματικα αλματα (και οχι απλα βηματα..) προοδου τα τελευταια 2-3 χρονια και η ελληνικες αντιπροσωπειες να εμπνεουν περισσοτερη εμπιστοσυνη, αλλα βρε παιδια στο φτωχο μου μυαλο παραμενουν κινεζικα... το εχετε ξεπερασει αυτο;; θα δινατε +300 ευρω για κινεζικο κινητο;; βεβαια βλεπω και κατι τιμες στα 700 και στα 800 και στα 900 ευρω για Huawei και μου γυρνανε τα ματια!!! δεν ξερω βρε παιδια, μπορει να ειμαι συντηρητικος, αλλα ποτε δεν θα εδινα π.χ 30.000 ευρω να αγορασω ενα ΚΙΑ ή ενα Hyundai, οσο εξελιξη και να ειχαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 ενδιαφερουσες προτασεις και πραγματικα ... τροφη για σκεψη που εγραψε και ο φιλος Lensman!! χαχαχα!! μια γενικη ερωτηση: θα δινατε ενα τετοιο ποσο ή και μεγαλυτερο για Xiaomi ή Huawei??? μπορει αυτες οι 2 εταιριες να εχουν κανει πραγματικα αλματα (και οχι απλα βηματα..) προοδου τα τελευταια 2-3 χρονια και η ελληνικες αντιπροσωπειες να εμπνεουν περισσοτερη εμπιστοσυνη, αλλα βρε παιδια στο φτωχο μου μυαλο παραμενουν κινεζικα... το εχετε ξεπερασει αυτο;; θα δινατε +300 ευρω για κινεζικο κινητο;; βεβαια βλεπω και κατι τιμες στα 700 και στα 800 και στα 900 ευρω για Huawei και μου γυρνανε τα ματια!!! δεν ξερω βρε παιδια, μπορει να ειμαι συντηρητικος, αλλα ποτε δεν θα εδινα π.χ 30.000 ευρω να αγορασω ενα ΚΙΑ ή ενα Hyundai, οσο εξελιξη και να ειχαν... Εννοείται. Η Huawei ειδικά, στο θέμα αξιοπιστία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει. Μην ξεχνάς πως είναι η μοναδική που δίνει 3 χρόνια εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Pantelosm περσι τα Χριστουγεννα πηρα απο μεγαλο κασταστημα το huawei p9 για την κοπελα μου στα 400 ευρω και αξιζει καθε σεντς.Πολυ καλη οθονη και φωτογραφικη , πολυ δυνατος επεξεργαστης να παιζει τα παιχνιδακια της και το κινητο πιστευω θα ρολαρει απροβληματιστα για αρκετο καιρο ακομη.Εγω απο την αλλη εχω ενα xiaomi redmi 4 prime αγορασμενο απο Ελλαδα - infoquest το οποιο επισης μου καλυπτει ανετα την καθημερινοτητα μου και μελλοντικα εχω βαλει στο ματι μου το huawei p10 αλλα σιγουρα αφου πεσει και αλλο η τιμη του.Μην κολλας σε προελευσεις και μαρκες.Βασικα κριτηρια αγορας για μενα ειναι η εγγυηση , τα χαρακτηριστηκα του καθε κινητου και αν τα λεφτα που σου ζηταει για αυτα ειναι φυσιολογικα.Αν τα "κινεζικα" μου καλυψουν αυτα τα κριτηρια τοτε δεν εχω κανενα προβλημα να τα τιμησω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 ενδιαφερουσες προτασεις και πραγματικα ... τροφη για σκεψη που εγραψε και ο φιλος Lensman!! χαχαχα!! μια γενικη ερωτηση: θα δινατε ενα τετοιο ποσο ή και μεγαλυτερο για Xiaomi ή Huawei??? μπορει αυτες οι 2 εταιριες να εχουν κανει πραγματικα αλματα (και οχι απλα βηματα..) προοδου τα τελευταια 2-3 χρονια και η ελληνικες αντιπροσωπειες να εμπνεουν περισσοτερη εμπιστοσυνη, αλλα βρε παιδια στο φτωχο μου μυαλο παραμενουν κινεζικα... το εχετε ξεπερασει αυτο;; θα δινατε +300 ευρω για κινεζικο κινητο;; βεβαια βλεπω και κατι τιμες στα 700 και στα 800 και στα 900 ευρω για Huawei και μου γυρνανε τα ματια!!! δεν ξερω βρε παιδια, μπορει να ειμαι συντηρητικος, αλλα ποτε δεν θα εδινα π.χ 30.000 ευρω να αγορασω ενα ΚΙΑ ή ενα Hyundai, οσο εξελιξη και να ειχαν... Άλλη κατηγορία τα αμάξια αν και εκεί τα πράγματα έχουν αλλάξει και πάλι. Και στην περίπτωση της huawei, ξέρεις πολλές εταιρίες να έχουν δικό τους επεξεργαστή και μάλιστα αξιώσεων; Με το σκεπτικό που έχεις τότε θα έπρεπε να κοιτούσες μόνο sony & apple μιας και και motorola, nokia, blackberry κοκ έχουν πάει Κίνα μεριά..... Ακόμα θυμάμαι φίλο μου που παλιά μου έλεγε να μην πάω στο galaxy s2 και να πήγαινα σε htc μιας και είχε καλύτερο όνομα..... Δια ταύτα, μαζεύεις λεφτά και πας σε s7 edge. Και samsung είναι και led έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pantelosm Δημ. October 18, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 απο οτι καταλαβα, εχετε αρκετες γνωσεις στα κινεζικα κινητα και θα ηθελα να σας κανω 2-3 ερωτησεις-διευκρινησεις: 1. βαζω στο σκρουτζ τα κριτηρια αναζητησης που συζηταμε, και μου βγαζει περιπου 20 Xiaomi!! redmi note 4, redmi note 4x, καποια με snapdragon και καποια με media tek, μου βγαζει επισης Mi 5x, M1 A1, Mi Max 2, Mi Note 2, Mi 5s, και δεν συμμαζευεται!!! πως θα τα συγκρινω ολα αυτα;;; χανομαι... 2. επισης, πως θα καταλαβω απο ολα αυτα, ποια ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας;; 3. τα ιδια με τα παραπανω ισχυουν και για τα Huawei... 4. οσον αφορα το notification led, να υποθεσω οτι πρεπει να το ψαχνω σε ενα προς ενα???...???... με ψησατε με τα επιχειρηματα σας περι κινεζικων κινητων, αλλα μαλλον θελω μια μικρη βοηθεια ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 (edited) http://www.xiaomi-greece.gr/ Εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα της Xiaomi που έρχονται επίσημα στην Ελλάδα. Έχει και τα καταστήματα με τα οποία συνεργάζονται και προμηθεύουν. Καλό θα είναι αν σκέφτεσαι κάποιο άλλο κατάστημα που δεν είναι στη λίστα τους να ρωτήσεις για εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας. Edit: Επίσης, όχι μόνο η Huawei αλλά και Samsung θα βρεις που δεν έρχονται επίσημα Ελλάδα. Συνήθως το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις ότι το φέρνουν ελάχιστα καταστήματα. Βέβαια, θεωρητικά ισχύει και το αν ένα κινητό έχει εισαχθεί επίσημα σε χώρα εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει εγγύηση σε κάθε χώρα αυτής. Γι'αυτό και βλέπεις στα περισσότερα να γράφει στον τίτλο δίπλα στο μοντέλο την ένδειξη EU και μέσα να γράφει 2 χρόνια εγγύηση. Edited October 18, 2017 by Kozi0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts