Jump to content

Μετα το Lg G4 τι?

Lakis85
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω κάμποσο καιρο και ψαχνω ο βασικός λογος που θα αλλάξω ειναι η μπαταρία γενικα ειμαι βαρύς χρήστης και πλεον με το ζορι θα βγαλω 1μιση ωρα οθόνη τουλάχιστον 2 φορτίσεις την μερα οποτε βαρεθηκα να χω ενα power bank παντα μαζι μου. Και με καινουργια μπαταρία πανω απο 2μιση ωρες δεν ειχα ποτε οποτε δς με σώζει αλαγγ μπαταρίας.

Σαν κινητό ειμαι πολυ ευχαριστημένος καλη κάμερα πολυ χωρο δυνατο ηχείο ραδιο υπέρυθρες 32 τα παντα ολα φωτεινη οθόνη qhd αναλυση, προβληματα εγω πρωσοπικα δεν ειχα και η τιμη 300 που το ειχα παρει φοβερη.

Τωρα εχω τοσο καιρο ψαχνω και πραγματικα δεν εχω βρει κατι ανώτερο σε φυσιολογικά πλαίσια θα το δωσω 160 να βαλω πχ ενα 200αρι ακομα και να παρω τι? ειναι η απορια. το s8 το θεωρω ακριβο και με σοβαρές ελλείψεις πχ ραδιο και κακο δαχτυλικο (ειχα παρει s8 plus το πούλησα στη βδομαδα δε βόλευε και επισης έκλαιγα τα λεφτα που εδωσα δε τα αξιζε)

Ψαχνω κατι ισάξιο με το g4 με καλυτερη αυτονομία και καλυτερη ποιοτητα κατασκευής. Ισως να πεσω και σε μέγεθος πχ 5.2 ίντσες και κατω και αρκετα καλη κάμερα.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Εχω κάμποσο καιρο και ψαχνω ο βασικός λογος που θα αλλάξω ειναι η μπαταρία γενικα ειμαι βαρύς χρήστης και πλεον με το ζορι θα βγαλω 1μιση ωρα οθόνη τουλάχιστον 2 φορτίσεις την μερα οποτε βαρεθηκα να χω ενα power bank παντα μαζι μου. Και με καινουργια μπαταρία πανω απο 2μιση ωρες δεν ειχα ποτε οποτε δς με σώζει αλαγγ μπαταρίας.

Σαν κινητό ειμαι πολυ ευχαριστημένος καλη κάμερα πολυ χωρο δυνατο ηχείο ραδιο υπέρυθρες 32 τα παντα ολα φωτεινη οθόνη qhd αναλυση, προβληματα εγω πρωσοπικα δεν ειχα και η τιμη 300 που το ειχα παρει φοβερη.

Τωρα εχω τοσο καιρο ψαχνω και πραγματικα δεν εχω βρει κατι ανώτερο σε φυσιολογικά πλαίσια θα το δωσω 160 να βαλω πχ ενα 200αρι ακομα και να παρω τι? ειναι η απορια. το s8 το θεωρω ακριβο και με σοβαρές ελλείψεις πχ ραδιο και κακο δαχτυλικο (ειχα παρει s8 plus το πούλησα στη βδομαδα δε βόλευε και επισης έκλαιγα τα λεφτα που εδωσα δε τα αξιζε)

Ψαχνω κατι ισάξιο με το g4 με καλυτερη αυτονομία και καλυτερη ποιοτητα κατασκευής. Ισως να πεσω και σε μέγεθος πχ 5.2 ίντσες και κατω και αρκετα καλη κάμερα.

Θα σου προτεινα το g5se καταπληκτικο κινητο μετανοιωσα τοσο πολυ που το εδωσα:(

Μωρε απο μπαταρια θα χουμε παλι προβλημα με το g5 για αυτο δε τό κοιταω καν.

Μωρε απο μπαταρια θα χουμε παλι προβλημα με το g5 για αυτο δε τό κοιταω καν.

Πολύ καλύτερο από το g4 σε αυτονομία τα είχα και τα 2

Αν μπορεισ να μου δοσεις sot που επερνες και απο τα δυο θα το εκτιμουσα.

Προσωπικά σε g2 και g4, όταν έβαζα γενέθλια σε επαφή στο Outlook, τα κινητά μου έβγαζαν την ημερομηνία λάθος... Άγνωστο το γιατί το έκαναν και τα δύο. Δοκίμασα τα πάντα.

Πότε ξανά LG...

Πέρα τα υπόλοιπα προβλήματα...

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

Αν μπορεισ να μου δοσεις sot που επερνες και απο τα δυο θα το εκτιμουσα.

2 και κατι σε g4 ,3 και κατι σε g5se.Αν σε καλυπτει οκ εμενα με καλυπτε μια χαρα:happy:

2 και κατι σε g4 ,3 και κατι σε g5se.Αν σε καλυπτει οκ εμενα με καλυπτε μια χαρα:happy:

Ήταν όμως και 2ετιας το g4 σου ενώ το g5 καινούργιο. Οπότε είχε μια διαφορά από την φθορά στη μπαταρία,

Ήταν όμως και 2ετιας το g4 σου ενώ το g5 καινούργιο. Οπότε είχε μια διαφορά από την φθορά στη μπαταρία,

xaxax Καμια σχεση κανα μηνα το ειχα το ειχα ξανα παρει και παλια καινουργιο ανδρεα το g4 αφου ξερεις εχω το μικροβιο:lol:

Λετε να δω g5 εχει και υπερυθρες και ραδιο που τα χρησιμοποιω

xaxax Καμια σχεση κανα μηνα το ειχα το ειχα ξανα παρει και παλια καινουργιο ανδρεα το g4 αφου ξερεις εχω το μικροβιο:lol:

χαχαχαχα που να το ξερα. :lol:

Δεν παρεξηγώ. Τώρα έχω πάρει το Le max 2 και μέσα σε 2 βδομάδες είμαι σε δίλημμα να κρατήσω ένα op3.

Λετε να δω g5 εχει και υπερυθρες και ραδιο που τα χρησιμοποιω

Βασικά αν ο λόγος που αλλάζεις είναι η μπαταρία, για μένα ακόμα και η διαφορά που λέει ο Δημήτρης δεν είναι αρκετή. Μήπως μπορείς να συμπληρώσεις το ερωτηματολόγιο ή έστω την 8η ερώτηση; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621

1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε

( εως 400)

2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε

(5.2 σαν μεγεθος τα καινουργιαστο 7.2 εκατιστα δλδ)

3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος;

(Προτιμω 2 χρονια εγγυηση)

4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα)

(800 ωποσδηποτε)

5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc?

(Σειρα προτιμησης ir dual radio)

6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα;

(Δε με πειραζει το φλασαρισμα ειναι ευκολο για μενα)

7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono.

(Μας ενδθαφερει η οθονη ξαι βα ειναι γενικα ομορφο οπως και η καρτα ,sd απαραιτητη)

8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια.

(Καμερα αυτονομια ταχυτητα gaming)

9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη.

Lg g4 πουληθηκε τινω πρις s7

Αν πάρεις το s7 σε dual έκδοση που λες οτι σε ενδιαφέρει νομίζω δεν θα χεις εγγυηση αντιπροσωπείας. Κατά τα άλλα φαίνεται να καλύπτει όλα όσα λες εκτός από το ir