gomaraki Δημοσιεύτηκε September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 28, 2017 Καλησπέρα, Έχω καταλήξει σε αυτές τις τρεις συσκευές στα 4GB RAM-64GB ROM. Μπορώ να πω ότι μου φαίνονται σχεδόν ίδια. Προσωπικά κλείνω λίγο προς το Xiaomi λόγω ονόματος. Αν και με έχουν μπερδέψει οι διαφορετικές εκδόσεις που έχει.. Αντιλαμβάνομαι ότι και οι τρεις είναι αρκετά vfm. Με ενδιαφέρει μια φυσιολογική χρήση (social media, browsing, games). Κάμερα δεν έχω πολλές απαιτήσεις. Αρκεί να είναι αξιοπρεπής. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα. Συμπλήρωσε αν θες αυτή τη φόρμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=453621 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 1) Το χρηματικο ποσο που διαθετουμε. 200-220€ 2) Το μεγεθος οθονης που προτιμουμε. 5,5" 3) Το θελουμε απο Ελλαδα ή και απο Κινα/Ευρωπη; Με 2ετη εγγυηση αντιπροσωπειας ή μας αρκει και η εγγυηση του καταστηματος; Δεν έχω θέμα 4) Χρειαζομαστε 800αρα μπαντα ωστε να χουμε σε περισσοτερα μερη 4g; (επαρχια χωρις 800αρα εχεις σοβαρο θεμα) Θέλω 4g, αλλά στην Αθήνα δεν έχουμε θέμα νομίζω. 5) Το θελουμε dual? Χρειαζομαστε ραδιοφωνο, ir ή nfc? Dual αδιάφορο. Ραδιόφωνο ναι 6) Χρειαζομαστε ελληνικο μενου; Αν ναι, πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα; Είμαι εντελώς άχρηστος από φλασάρισμα κτλ. 7) Μας ενδιαφερει ο καλος ηχος ή/και η καλη οθονη; Αν ναι θελουμε amoled (και) stereo ή μας αρκει lcd (και) mono. Θέλω καλό ήχο και οθόνη. 8) Βαλτε σε σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ταχυτητα, βαρυ gaming, καμερα, αυτονομια. ταχύτητα, αυτονομία, βαρύ aming, κάμερα 9) Ποια ειναι η τωρινη σας συσκευη. Lenono A806 Όπως θα καταλάβατε δεν είμαι και ο πιο tech savy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Κοίτα, θα σου λεγα για το le pro 3 αλλά εφόσον δεν είσαι πολύ έμπειρος με φλασαρίσματα ίσως καλύτερα xiaomi. Άλλωστε εφόσον έχεις το gaming σε τελευταία μοίρα, δεν θα καταλάβεις σπουδαίες διαφορές στους επεξεργαστές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 28, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Όταν λέμε δεν είμαι πολύ έμπειρος, εννοούμε ότι είμαι άμπαλος. :):):) Βέβαια, άμπαλος είμαι, όχι χαζός. Φαντάζομαι δεν είναι και πυρηνική επιστήμη το φλασάρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Όχι δεν είναι. Απλά η xiaomi έχει πολύ καλή υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα. https://xiaomi-miui.gr/community/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Αν δεν έχεις πρόβλημα με αγγλικό μενού, τότε δεν θα χρειαστεί να flashάρεις τίποτα στο leeco. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Δόξα τω Θεώ, τα αγγλικά μου είναι μια χαρά. I speak England very best. Αν δηλαδή εξαιρέσουμε το θέμα του flash/root κτλ, η σειρά είναι Xiaomi/Leeco ή Leeco/Xiaomi και μετά το Oukitel; Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Για μένα το le pro 3 και redmi note 4 Global (snapdragon) είναι οι πιο vfm επιλογες. Το καθένα στα λεφτά του είναι εξαιρετική επιλογή. Υπόψιν, στο le pro 3 προτίμησε 64αρη μιας και δεν παίρνει sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 κλασικα θα προτεινω το χιαομι τα κανει οοοοοολα, συμφερει και εχει καλη υποστηριξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gomaraki Δημ. September 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Διαφορά Redmi Note 4 με Redmi Note 4x υπάρχει; Δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί κοιτώντας στο skroutz πχ (για να αποφύγω αναμονή 10-20 ημερών) το 4χ έχει 250€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Θα πάρεις το το Redmi Note 4 snapdragon και για την ακρίβεια το global version. Τους παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς αν γράφει global version στο πλάι, model 2016102 πίσω και αν έχει ευρωπαικό φορτιστή. Το λέω ώστε να έχεις και 800αρα μπάντα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts