Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ βλέπω 3 επιλογές

Air parcel registered free

Priority direct mail €2.14

EMS €14.27

Αν και δεν έχει κανένα διαθέσιμο

ειναι preorder. Και μολις μιλησα με το μαγαζι

"Alexandra

they are the same

no worries

it is 100% free of customs tax of your order"

Στην παραγγελια μου δεν επελεξα εξαρχης το "priority direct mail" και μου εβγαλε σαν επιλογη το "priority air mail" ενα βημα πριν το checkout

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ειναι preorder. Και μολις μιλησα με το μαγαζι

"Alexandra

they are the same

no worries

it is 100% free of customs tax of your order"

Στην παραγγελια μου δεν επελεξα εξαρχης το "priority direct mail" και μου εβγαλε σαν επιλογη το "priority air mail" ενα βημα πριν το checkout

Δλδ η φίλη μας η Alexandra μας λέει ότι με Ems δεν πληρώνουμε τελωνεία και φόρους?μήπως με ems είναι πιο γρήγορη η αποστολή.το έχει δοκιμάσει κανείς?

V10 for Vendetta

Φυσικά και είναι πιο γρήγορη και φυσικά είναι σίγουρο το τελωνείο.

Δεν πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι σε αυτό...

Δλδ η φίλη μας η Alexandra μας λέει ότι με Ems δεν πληρώνουμε τελωνεία και φόρους?μήπως με ems είναι πιο γρήγορη η αποστολή.το έχει δοκιμάσει κανείς?

Oχι δν λεει αυτο. Την ρωτησα μεταξυ "priority direct mail" και "priority air mail" και μου ειπε πως ειναι το ιδιο. Τα αλλα τα αποφευγουμε

Oχι δν λεει αυτο. Την ρωτησα μεταξυ "priority direct mail" και "priority air mail" και μου ειπε πως ειναι το ιδιο. Τα αλλα τα αποφευγουμε

Ακριβώς! Δεν αναφέρθηκε κάτι για EMS, παρά μόνο για Priority...

Και εγω αυτο ηξερα απλα ρωτησα μηπως ειχε κατι αλλαξει με τους τροπους αποστολης.

Το κινητο θα το στειλουν μετα τις 31-12,ειναι σε preorder :( .

Το περιμενω πως και πως-Ελπιζω να μην κανει 2 μηνες και απο Χριστουγεννιάτικο δωρο γινει Πασχαλινο :))))

V10 for Vendetta

Και εγω αυτο ηξερα απλα ρωτησα μηπως ειχε κατι αλλαξει με τους τροπους αποστολης.

Το κινητο θα το στειλουν μετα τις 31-12,ειναι σε preorder :( .

Το περιμενω πως και πως-Ελπιζω να μην κανει 2 μηνες και απο Χριστουγεννιάτικο δωρο γινει Πασχαλινο :))))

43 μερες plus περιμενω dpd uk

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

43 μερες plus περιμενω dpd uk
Το ίδιο και εγώ!!! 43 μέρες και από χθές είναι sofia, με το νέο έτος θα παραλάβουμε....

Στάλθηκε από το RAINBOW 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το ίδιο και εγώ!!! 43 μέρες και από χθές είναι sofia, με το νέο έτος θα παραλάβουμε....

Ναι εσένα είναι Σόφια εμένα ούτε καν έφτασε uk

Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @

Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt

Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz

RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3

μήπως έχουν μηχανισμό καθυστέρησης τα mi mix 2 που περιμένουμε.....Δεν ξέρουν ότι είμαστε junkia.......Εγώ με priority BG ήρθε η θήκη και το τηλέφωνο ακόμα αεροδρόμιο το κοιτάνε....

Ναι εσένα είναι Σόφια εμένα ούτε καν έφτασε uk
Upssss, τι να πω φίλε, μακάρι να φτάσει όσο το δυνατόν ποιό γρήγορα...

μήπως έχουν μηχανισμό καθυστέρησης τα mi mix 2 που περιμένουμε.....Δεν ξέρουν ότι είμαστε junkia.......Εγώ με priority BG ήρθε η θήκη και το τηλέφωνο ακόμα αεροδρόμιο το κοιτάνε....

Ποια θήκη αγόρασες??έτσι να ετοιμάζομαι και εγώ σιγά σιγά.

V10 for Vendetta

Ειμαι φαν της nillkin την frosted. Έχει μέσα και ζελατίνα για την οθόνη. Επίσης πήρα μια imak απο alli αλλά και τζαμάκι full της imak. Διάβασα στο xda ότι είναι πολύ καλό αυτό το τζάμι. Όσοι το έβαλαν είπαν ότι ήταν το καλύτερο

https://www.aliexpress.com/item/IMAK-3D-Curved-Full-Screen-Tempered-Glass-Film-For-Xiaomi-Mi-Mix-2-Automatic-Adsorption-Screen/32837518390.html

Και εδώ η άλλη θήκη

https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-Mix-2-Case-IMAK-Full-Coverage-Shock-resistant-Case-For-Xiaomi-Mix-2-Shockproof/32838599283.html

Θα αργήσουν αυτά εννοείται.

Την frosted μπορείς να την βρείς και ελλάδα. Απο σκρουτζ ή το e-shop. Για να μην περιμένεις

Μόλις ήρθε....μετά από 45 ημέρες... καλές παραλαβές σε όλους και καλή χρονιά με υγεία!!2715faa9a14cf59bec09d5238f3fb6d6.jpg4e705cfb123709837324812bde6029a1.jpg

Με 'γειες το εργαλείο!

Ποια θήκη ειναι αυτη?

Ευχαριστώ, και στα δικά σας, από ebay (europe) με 5€ και σε πέντε μέρες στην πόρτα μου. Πολύ ωραία θήκη και φαίνεται ότι θα ανταπεξέλθει σε καμία αναπάντεχη πτώση...Αν θέλεις θα βάλω λινκ αργότερα, το στήνω τώρα...

Εδώ είναι το λινκ της θήκης για όποιον ενδιαφέρετε...

https://www.ebay.com/itm/FUNDA-de-GEL-TPU-tipo-PIEL-NEGRA-para-XIAOMI-Mi-MIX-2-case/142611043337?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Edited by longus

Καλομιλητο φίλε.. Τώρα που πέρασε η αναμονή και έφυγε το ουφ! και η αγωνία κοίτα να το χαρείς όσο δεν πάει...

Sent from my 2013023 using Tapatalk

Καλομιλητο φίλε.. Τώρα που πέρασε η αναμονή και έφυγε το ουφ! και η αγωνία κοίτα να το χαρείς όσο δεν πάει...

Ευχαριστώ, καλές παραλαβές σε όλους και ελπίζω πάντα "αναίμακτα"...

Θα του πιω το "αίμα" αυτές τις μέρες.... κοίτα λίγο μόνο στο προηγούμενο ποστ από τι έγραφα...στο τσακ ήμουν να το σπάσω, αλλά δεν είχα άλλο, έτσι την γλύτωσε και περνάει στην κόρη τώρα.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο πού το αγόρασες να σου πούμε πως έρχεται. Απο 27/11 έχουν global stable απο το BG
Από Banggood. Ok

Ευχαριστώ, καλές παραλαβές σε όλους και ελπίζω πάντα "αναίμακτα"...

Θα του πιω το "αίμα" αυτές τις μέρες.... κοίτα λίγο μόνο στο προηγούμενο ποστ από τι έγραφα...στο τσακ ήμουν να το σπάσω, αλλά δεν είχα άλλο, έτσι την γλύτωσε και περνάει στην κόρη τώρα.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ γράφω από γερολυκο hongmi...Τι να κάνεις....?χεχε

Σήμερα που βρέθηκα στο golden hall σταμάτησα στο mi store για να δώ το mi mix 2. Το σύγκρινα σε μέγεθος με το s7 edge που έχω τώρα και είναι λεπτότερο! ίδιο σε ύψος και ελάχιστα φαρδύτερο. Σε ποιότητα και φωτεινότητα οθόνης δεν το συζητώ το samsung είναι ολοφάνερα ανώτερο. Τελικά το αγόρασα από εκεί για να έχω και την εγγύηση 2 ετών της infoquest - με τιμολόγιο φυσικά χωρίς ΦΠΑ στα 440€ - και προσπαθώ να το στήσω. Βλέπω όμως οτι είναι περιορισμένες οι δυνατότητες παραμετροποίησης ούτε γραμματοσειρά δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επειδή λέω να το ρουτάρω και να του βάλω developer rom και adaway μήπως ξέρει κάποιος αν κάνοντας αυτά χάνεται η εγγύηση που δίνει η infoquest?

Επειδή η xiaomi επιτρέπει το ξεκλείδωμα.

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και χρόνια πολλά σε όλους!

Σήμερα που βρέθηκα στο golden hall σταμάτησα στο mi store για να δώ το mi mix 2. Το σύγκρινα σε μέγεθος με το s7 edge που έχω τώρα και είναι λεπτότερο! ίδιο σε ύψος και ελάχιστα φαρδύτερο. Σε ποιότητα και φωτεινότητα οθόνης δεν το συζητώ το samsung είναι ολοφάνερα ανώτερο. Τελικά το αγόρασα από εκεί για να έχω και την εγγύηση 2 ετών της infoquest - με τιμολόγιο φυσικά χωρίς ΦΠΑ στα 440€ - και προσπαθώ να το στήσω. Βλέπω όμως οτι είναι περιορισμένες οι δυνατότητες παραμετροποίησης ούτε γραμματοσειρά δεν μπορείς να αλλάξεις.

Επειδή λέω να το ρουτάρω και να του βάλω developer rom και adaway μήπως ξέρει κάποιος αν κάνοντας αυτά χάνεται η εγγύηση που δίνει η infoquest?

Επειδή η xiaomi επιτρέπει το ξεκλείδωμα.

Ευχαριστώ όποιον απαντήσει και χρόνια πολλά σε όλους!

Φιλε οταν μπορεσεις κανε ενα συγκριτικό με το s7 edge.Ειμαι και εγω κατοχος του edge αλλα περιμενω το mix2 απο κινα.

V10 for Vendetta