lilika77 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 για ποια λες;; τη 9,2,28;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 10.2.2.0 Αυτή την εκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lilika77 Δημ. March 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2019 εγω εχω τη dev. εσυ μαλον τη stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Με τελευταία dev εχω 6 ωρες και 20 λεπτα screen time και 1 μερα 11 ωρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denthnpalevw Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 3μιση ώρες δεν βγάζει. Που έπαιζα με προηγούμενη κοντά στις 6. Τι να πω. Καταστροφή. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα με βάλουν σε διαδικασίες και βαριέμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 3μιση ώρες δεν βγάζει. Που έπαιζα με προηγούμενη κοντά στις 6. Τι να πω. Καταστροφή. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα με βάλουν σε διαδικασίες και βαριέμαι. Έκανες ένα τεστ πατώντας κουμπί εκκίνησης και αύξησης έντασης φωνής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2019 μπορω να πω οτι δεν το περιμενα αλλα θα αναβαθμιστουμε σε android 9! https://techblog.gr/mobile/anavathmisi-se-android-9-pie-deka-smartphones-tis-xiaomi/?fbclid=IwAR1p_JRGqm01XucdpZEy80fEotcEWAE1VxqwYhqzoW8i18HDGmPRuhIzAhQ Καλα ξηγηθηκε η xiaomi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ranger_Aragorn Δημ. March 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2019 Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να βάλει την Google Camera 3 στο MiMIX2 χωρίς unlock bootloader σε MIUI Global 10.2 10.2.2.0(ODEMIXM), και να λειτουργεί σωστά η κάμερα (να μην δείχνει μαύρο)? To βίντεο λειτουργεί μια χαρά. Παράθεση http://www.lordoftherings.net/media/aim_icons/lotr_aim_aragorn.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. March 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2019 Υπάρχει κάποιος που έχει καταφέρει να βάλει την Google Camera 3 στο MiMIX2 χωρίς unlock bootloader σε MIUI Global 10.2 10.2.2.0(ODEMIXM), και να λειτουργεί σωστά η κάμερα (να μην δείχνει μαύρο)? To βίντεο λειτουργεί μια χαρά.[/QUO Θα πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader καο μεσω asb να ενεργοποιήσεις το camera 2api και μετα θα εχεις gcam.. ειδάλλως θα εχεις θεματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδιά επειδή είμαι λίγο αμπαλος, έχω κανει ως ξεκλείδωμα bootloader, (72 ωρες)... Αλλα δεν ξερω τι να κάνω με το camera 2 api κλπ κλπ για να βάλω τη gcam. Όποιος μπορεί ας μου στείλει ένα pm να το πάμε λίγο βήμα βήμα μην κάνω κάτι λάθος και brickαρω το κινητο. Thx! Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 https://in.c.mi.com/thread...UTMwkhtomxmvIs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Παιδιά επειδή είμαι λίγο αμπαλος, έχω κανει ως ξεκλείδωμα bootloader, (72 ωρες)... Αλλα δεν ξερω τι να κάνω με το camera 2 api κλπ κλπ για να βάλω τη gcam. Όποιος μπορεί ας μου στείλει ένα pm να το πάμε λίγο βήμα βήμα μην κάνω κάτι λάθος και brickαρω το κινητο. Thx! Δες 10 μηνύματα πιο πάνω το έκανα βημα βημα για να τα θυμάμαι. Παρολα αυτά αν θες pm me. Ξέρει κανεις αν έχουμε εργοστασική tempered glass? Νομιζω μου γρατζουνίστικε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ξεκίνησε το download στην android pie στην China nightly Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτησω το εξης.Έχω βρει ενα Mi Mix 2 απο εναν πωλητή στο Ebay ο οποίος είναι Γερμανία .Το κινητό φαίνεται σαν καινούργιο και αν κατάλαβα καλά έχει κάποιο πρόβλημα με το σήμα γιατί γράφει το εξης: PLEASE NOTE: THIS DEVICE DOESN'T RECIEVE RECEPTION 100%* Έχει καποιες φωτογραφιες που δείχνει την μπάρα σου σήματος με δυο γραμμές και σε αλλες με τεσσερις.Στις φωτο φαίνεται οτι φοράει 9.6.1 Global. και έχει την ένδειξη οτι έχει update στην 10.Αν το πάρω λέτε να έχω πρόβλημα με το σήμα εδώ Ελλαδα η μήπως έχει αυτός μονο που είναι Γερμανία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το NX591J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Μην μπλέκεις ρε αδερφέ... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Πόσο το πουλάει ο γερμανός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 έχω απο χθες το τηλέφωνο στα χέρια μου, το πήρα σφραγισμένο απο μεγάλη αλυσίδα.. το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεται στην 7.1.1 έκδοση και δε βρίσκει ota αναβάθμιση.. είναι στην 9.1.4.0 global σταθερή γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να έρθει το update; ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 έχω απο χθες το τηλέφωνο στα χέρια μου, το πήρα σφραγισμένο απο μεγάλη αλυσίδα.. το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεται στην 7.1.1 έκδοση και δε βρίσκει ota αναβάθμιση.. είναι στην 9.1.4.0 global σταθερή γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να έρθει το update; ευχαριστώ εκ των προτέρων Θελεις να παιζεις με εκδοσεις και πειραγματα κινητου η θελεις μια να δουλευει και αναβαθμίσεις κάθε εξαμηνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 έχω απο χθες το τηλέφωνο στα χέρια μου, το πήρα σφραγισμένο απο μεγάλη αλυσίδα.. το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεται στην 7.1.1 έκδοση και δε βρίσκει ota αναβάθμιση.. είναι στην 9.1.4.0 global σταθερή γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να έρθει το update; ευχαριστώ εκ των προτέρωνΔοκίμασε clear data τον updater ή άλλαξε περιοχή μήπως και δει το update Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Δοκίμασε clear data τον updater ή άλλαξε περιοχή μήπως και δει το update δοκίμασα αλλά τίποτα.. αρνείται πεισματικά να βρει αναβάθμιση Θελεις να παιζεις με εκδοσεις και πειραγματα κινητου η θελεις μια να δουλευει και αναβαθμίσεις κάθε εξαμηνο? θέλω απλά να βρίσκομαι στην τελευταία επίσημη έκδοση και να μου έρχονται οι αναβαθμίσεις όποτε είναι διαθέσιμες καθώς είδα οτι θα πάρει και την 9.0 προς το παρόν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω μέχρι μεθαυριο για να φλασάρω καθώς απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει άλλος τρόπος Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 δοκίμασα αλλά τίποτα.. αρνείται πεισματικά να βρει αναβάθμιση θέλω απλά να βρίσκομαι στην τελευταία επίσημη έκδοση και να μου έρχονται οι αναβαθμίσεις όποτε είναι διαθέσιμες καθώς είδα οτι θα πάρει και την 9.0 προς το παρόν έκανα αίτηση για ξεκλείδωμα bootloader και περιμένω μέχρι μεθαυριο για να φλασάρω καθώς απ ότι κατάλαβα δεν υπάρχει άλλος τρόπος Βαλε την γενικη εκδοση της xiaomi 10.2.2 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 έχω απο χθες το τηλέφωνο στα χέρια μου, το πήρα σφραγισμένο απο μεγάλη αλυσίδα.. το πρόβλημα είναι οτι βρίσκεται στην 7.1.1 έκδοση και δε βρίσκει ota αναβάθμιση.. είναι στην 9.1.4.0 global σταθερή γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω για να έρθει το update; ευχαριστώ εκ των προτέρων λίγο πιο πανω η λύση Για να βάλω android 8 miui 10 επρεπε να κατεβάσω και να περάσω χειροκίνητα πρώτα τη miui http://bigota.d.miui.com/7...4d0fb9_7.1.zip 7.12.21 (κανει wipe) και μετα μου έδωσε την 10. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2019 λίγο πιο πανω η λύση όντως φίλε δούλεψε ευχαριστώ πολύ, τώρα είμαι στην 10 global 9.3.28 Beta εβδομαδιαία.. έχει διαφορές με την σταθερή αυτή; δεν είχα ξανα ποτέ xiaomi και δεν τα κατέχω καλά αυτά με τις ρομ Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 όντως φίλε δούλεψε ευχαριστώ πολύ, τώρα είμαι στην 10 global 9.3.28 Beta εβδομαδιαία.. έχει διαφορές με την σταθερή αυτή; δεν είχα ξανα ποτέ xiaomi και δεν τα κατέχω καλά αυτά με τις ρομ Έχεις πιο νωρις τα νέα update, εβδομαδιαία, με το ρίσκο να μην δουλεύει κάτι. Γενικά όμως δεν θα έχεις θέματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 τελικά μετά απο λίγο παίδεμα κατάφερα να περάσω gcam κι εγώ με εντολές adb και ακολούθησα τον παρακάτω σύνδεσμο Ο οδηγος εδω: https://in.c.mi.com/thread-1005937-1-1.html?fbclid=IwAR2dn6GcjdKCc667FxBrKAmsSRtxcuw8MaUR2g1_TU5A3UTMwkhtomxmvIs και έβαλα την gcam που πρότεινε ο orlox Edit: Έβαλα την https://googlecameramod.com/cstark/ τελευταία ver κατω κατω στη σελίδα. bsgfixPortrait-GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk Η μοναδική που μου δούλεψε σωστά με HDR+ ench και όντως το αποτέλεσμα είναι θεαματικό σε σχέση με τη στοκ κάμερα IMG_20190406_225457 by vasilis poun, on Flickr Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts