LAMPROS1977 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Πως μπαίνει η Dev? Απλά κατεβάζω Κσι κάνω εγκατάσταση; Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Λατεβαζεις απο miui και εγκατασταση μεσω ,updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Ευχαριστώ αδελφέ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2019 Προσοχη θα τα σβησει ολα.παρτε back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Εκανα αιτηση για ξεκλειδωμα του bootloader..περιμενω 72 ωρες...να περναω twrp ξερω απο το note 5 ..στη συνεχεια τι βηματα ακολουθω?τι να κανω wipe?καμια προταση για custom?δε με ενδιαφέρει αν θα ειναι oreo η pie ...σταθερη θελω και αν εχει και api2 ενεργοποιημενο ακομα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keraunos Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Παιρνει την Google camera 3.2.045 με απλη εγκατασταση Apk.Για διαφορες δεν ξερω.Αλλες εκδοσεις που δοκιμασα δεν λειτουργουσε στην καμερα μονο στο βιντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 για απολυτη εμπειρια χρησης οποιος θελει να τσεκαρει την miuipro.Ειναι με συνδρομη,1 ευρω το μηνα περιπου,αλλα αξιζει οσο δεν παει για τα εξτρα features που εχει. Εγω την χρησιμοποιω 2-3 χρονια,απο παλιοτερα xiaomi που ειχα και δεν την αλλαζω με τιποτα. Η μπαταρια που βγαζω ειναι 8 με 9 ωρες sot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Τη syberia την εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 για απολυτη εμπειρια χρησης οποιος θελει να τσεκαρει την miuipro.Ειναι με συνδρομη,1 ευρω το μηνα περιπου,αλλα αξιζει οσο δεν παει για τα εξτρα features που εχει. Εγω την χρησιμοποιω 2-3 χρονια,απο παλιοτερα xiaomi που ειχα και δεν την αλλαζω με τιποτα. Η μπαταρια που βγαζω ειναι 8 με 9 ωρες sot. Μπορεις φιλε μου να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες για την pro? Πχ που την βρισκω και πως την βαζω? Πως πληρωνω την συνδρομη? Εχει πχ καλυτερη καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mparotsis Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Καλησπέρα σε όλους,απ όταν πήρα το κινητό μου κάνει το εξής κουφό,όταν μιλάω ο αισθητήρας σβήνει την οθόνη όπως πρέπει.Οταν θελήσω να τερματίσω την κλήση το κινητό δεν "ακούει".Παραμένει μαύρη η οθόνη ,πρέπει πατήσω τα πλήκτρα μερικές φορές καθώς και το αποτύπωμα για να ανάψει η οθόνη και να τερματίσω την κλήση.Κανείς καμιά ιδέα?Το κινητό το απόκτησα τον Σεπτέμβριο και δεν έχω πειράξει τίποτα στην rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2019 Και εμένα έτσι το κάνει με την στοκ ρομ. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jp7rgv Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Έχει κανείς link για Google camera app χωρίς root για το mi mix 2? Έψαξα να βρω αλλά δεν βρήκα άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Πρεπει να ξεκλειδωσεις bootloader πρωτα ..μετα το κανεις μεσω adb χωρις ροοτ ..αν βρω κατι θα σου πω ..με ροοτ πιο απλη η διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Εγω χτες καταφερα να ξεκλειδωσω το camera api (πιο σωστα ενας φιλος καθως δεν το κατεχω το αθλημα) και εβαλα gcam. Παιδια ειναι λες και αλλαζεις κινητο!! Η μερα με την νυχτα οι φωτο!! Ο οδηγος που το εκανε ο φιλος ειναι παρακατω. Προσοχη: Στο βημα 6 επειδη κολησαμε ,εκει που λεει 'fastboot boot twrp.img' πρεπει να γραψεις κολητα στο τελος παλι img. To παραξενο βεβαια και δεν ξερω αν καποιος γνωριζει το γιατι ,ξεκλειδωσα μονος μου προχτες τον bootloader και δεν περιμενα ουτε λεπτο ,μου τον ξεκλειδωσε αμεσως.:blink: Ο οδηγος εδω: https://in.c.mi.com/thread-1005937-1-1.html?fbclid=IwAR2dn6GcjdKCc667FxBrKAmsSRtxcuw8MaUR2g1_TU5A3UTMwkhtomxmvIs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias87_ Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Εγω χτες καταφερα να ξεκλειδωσω το camera api (πιο σωστα ενας φιλος καθως δεν το κατεχω το αθλημα) και εβαλα gcam. Παιδια ειναι λες και αλλαζεις κινητο!! Η μερα με την νυχτα οι φωτο!! Ο οδηγος που το εκανε ο φιλος ειναι παρακατω. Προσοχη: Στο βημα 6 επειδη κολησαμε ,εκει που λεει 'fastboot boot twrp.img' πρεπει να γραψεις κολητα στο τελος παλι img. To παραξενο βεβαια και δεν ξερω αν καποιος γνωριζει το γιατι ,ξεκλειδωσα μονος μου προχτες τον bootloader και δεν περιμενα ουτε λεπτο ,μου τον ξεκλειδωσε αμεσως.:blink: Ο οδηγος εδω: https://in.c.mi.com/thread-1005937-1-1.html?fbclid=IwAR2dn6GcjdKCc667FxBrKAmsSRtxcuw8MaUR2g1_TU5A3UTMwkhtomxmvIs Μπορείς να παραθέσεις φωτό με stock vs gcam?ποια έκδοση gcam εγκατέστησε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Με τον παραπανω οδηγο περασα κ εγω gcam..πολυ καλυτερες σελφι,αρκετα καλυτερες φωτος πισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 σταματαει σε κανεναν να δουλευει το auto-rotation? Εμενα το παθαινει εδω και μηνες και λυνεται μονο με reboot,μεχρι να ξανασυμβει μετα απο μερικες ωρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Ειμαι με dev και δεν εχω παρατηρεισει κατι..βεβαια κανω ενα reboot τη μερα οπως σε ολα τα κινητα που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros82 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδια εβαλα την gcam 3.2.045 και οι φωτος ειναι πολυ πολυ σκουρες και σε σχεση με την stock. Περιμενω αυτες της 72 ωρες για το phone unlock. H 6αρα η εκδοση ειναι καλυτερη απο την 3αρα η τσαμπα ξεκλειδωνω bootloader? Παράθεση Lumia 1020 προς πώληση. Link Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Το ίδιο ήταν και σε εμένα σκοτεινή.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Παιδια,δυστυχως μονο με ξεκλειδωμα bootloader και μετα enable camera2api βαζεις σωστη gcam. Kαι εγω πριν την 3αρα ειχα βαλει που μπαινει κατευθειαν. Καμια σχεση με οταν ξεκλειδωσεις και βαλεις απο τις αλλες εκδοσεις. Η 3αρα ειναι ελαχιστα ισως καλυτερη απο την μαμα στης ημερησιες και εντελως χειροτερη απο την μαμα στις βραδυνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 πραγματικα εχει πολυ διαφορα .ειδικα με night mode φωτιζει τα παντα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2019 Απλά αν δεν το έχεις με αυτά δεν τα πειράζεις οπότε μένουμε με μαμά ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κανένα βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg2310 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 https://f.celsoazevedo.com/file/gcamera/MGC_6.1.021_xcam_5_beta14.apk Μια gcam που δουλευει σχεδον τελεια σε μενα,χωρις κολληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMPROS1977 Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Θα μιλάς για ξεκλείδωμα λογικά για να δουλέψει Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts