Jump to content

Xiaomi Mi Mix 2

Green_Dragon
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

-Το φόντο στα ελληνικά δε φτιάχτηκε ακόμα.

-Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται στην οθόνη κλειδώματος για αυτούς που είχαν θέμα.

Τώρα κάτι άλλο δεν έχω προσέξει. Από smooth και ταχύτητα πολύ καλά

Πες μας και μπαταρία αύριο μεθαύριο

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://photos.app.goo.gl/xQ9j3JZY7bSQDS8Y9

ολα στοκ και αυτοματα

κατι αλλο. πως σβηνουμε το ιστορικο κλησεων;;; ειμαι με 10 8,7,12

Edited by bandi650

Έβγαλαν τα settings από πάνω δεξιά όταν κατεβάζεις την μπάρα!!! Ελπιζω να τα επαναφέρουν γιατί το χρησιμοποιούσα πολύ. Ξερετε αν μπορώ να το επαναφέρω χωρίς να περάσω το προηγούμενο update;

Δεν βίωσα καμία αλλαγή πέρα από αυτή στην χρήση που έχω κάνει.

Υπάρχει καμία επιλογή για απόκρυψη των πλήκτρων πλοήγησης εκτός από την προβολή πλήρους οθόνης; Έχει μια επιλογή για απενεργοποίηση σε όποια εφαρμογή θέλεις αλλά δεν βλέπω να λειτουργεί.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Εγώ δεν έχω βρει πώς να κλείνει αυτόματα το wifi όταν κλείνει η οθονη, μετά από κάποια ώρα. Στο 9 ήταν μεσα τις πρόσθετες ρυθμίσεις του wifi Edited by gthebest

καλημερα κατεβασα την 10 και δεν μου βγαζει γραμματοσειρα να μοω στο ρουτερ ξερει κατι κανεις
Πρέπει να πας πίσω ή μπροστά (δε θυμάμαι) εκεί που ζητάει για το mi account να γράψεις εκεί το κωδικό του Wi fi και να το κάνεις αντιγραφή μετά πας ξανά πίσω και το κάνεις επικόλληση
No root->No problem

εχω τη εντυπωση οτι η τελευταια εχει χειροτερη διαρκεια μπαταριας.

καποιος να ξερει για τη εκαθαριση ιστορικου κλησεων;;; οχι ενα ενα τα νουμερα αλλα για ολοκληρη τη λιστα.

καποιος να ξερει για τη εκαθαριση ιστορικου κλησεων;;; οχι ενα ενα τα νουμερα αλλα για ολοκληρη τη λιστα.

Contacts >τρεις τελίτσες πάνω δεξιά για να μπεις στα settings>delete batch>επιλέγεις "recents"

Εμένα μου φαίνεται καλύτερη η μπαταρία με την τελευταία developer 21707503312ea5b6a1d09a0b9ee574f7.jpg

No root->No problem

Έχω τη εντύπωση ότι αυτό που λες διαγράφει την επαφή. Εγώ θέλω το ιστορικό κλήσεων. Όχι τις επαφές.

ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΆΣΩ ΕΝΑ ΣΥΝΗΜΜΈΝΟ 220 ΚΒ;;;;

Κράτησε πατημένο μια κλήση από το ιστορικό και θα βγάλει καρτέλα για διαγραφή ιστορικό κλήσεων

Κράτησε πατημένο μια κλήση από το ιστορικό και θα βγάλει καρτέλα για διαγραφή ιστορικό κλήσεων

ευχαριστω πολυ!!!!!

Καλησπέρα έχω μια εβδομάδα το mi mix είναι σε android nougat και δεν μου δίνει αναβάθμιση
Ποια ρομ έχεις τώρα ακριβώς? Μi mix2 ήθελες να γράψεις?
No root->No problem

Σωστά mi mix 2

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

9.1.4.0 (NDEMIEI)

Αρχικά κάνε μια εκαθάριση δεδομένων του updater και δοκίμασε ξανά.

Εγώ θα ξεκλειδωνα αν δεν το έχεις κάνει ήδη και θα περνούσα με Mi flashtool

Τέλος με ρίσκο δικό σου κάνε μια προσπάθεια να την περάσεις manual από εδώ την τελευταία http://en.miui.com/getrom-334.html?m=yes&mobile=2

Λέω με ρίσκο γιατί πας από Android 7.0 σε 8.0 από recovery

Edited by minotavros
No root->No problem

Καλησπέρα,

Νεος στην παρέα σας κι εγω απο σήμερα μετα απο 2 χρόνια LG G4 με το bootloop να παραμονεύει (ζω επικίνδυνα :lol:)...

Ξεκινάω διάβασμα το thread μιας και το ολο MIUI μου έχει κάτσει περίεργα στο μάτι αλλά θέλω να το προσπαθήσω πριν παω στα κλασσικά λημέρια του Nova, οπότε να περιμένετε διάφορες noobερωτήσεις ανα διαστήματα!

Xiaomi 13T User

Previously

Motorola C520 - Philips Twist - Bosch 509 - Ericsson T10s - Ericsson T65 - Nokia 3330 - Siemens SL42 - Siemens S55 - SE T610i - Motorola C980 - Siemens SX-1 - SE P800 - SE P900 - SE M600i - HTC Touch Cruise - SE Xperia X10 mini pro - Google Nexus S - Nokia Lumia 1020 - LG G4 - Xiaomi Mi Mix 2

Καλησπερα

Εχω το εν λογο κινητο εδω και κανα 4-5μηνο (το πηρα την επομενη παρουσιασης απο ενα tuber (δεν θυμαμαι ποιον)) και

εκτοτε το δουλευα χωρις να κατσω να δω τι rom φοραει to ξεκλειδωσε ηταν απο μονο του κτλ....

Μπηκα στο site μmiui hellas και ειδα οτι βγηκαν αρκετες παραπανω εκδοσεις firmware απο αυτην που χω

Τα χαρακτηρηστικα - εκδοσεις λογισμικου που ειδα κατωθι

MIUI 9.3 XTRV-8.2.1/Beta

Οταν ανοιγει το κινητο γραφει κατω unlocked

Με παρατεταμενο το πληκτρο Power για να κλεισει, εμφανιζει επιλογη fast boot μαζι με τις αλλες

Με ανοιγμα πατωντας πρωτα το volume + και μετα το power εμφανιζεται το μενου

Team Win Recovery Project 3.2.1-2 geonto555

Ερωτησεις

1.Λογικα ειναι rooted? Unlocked bootloader εχει φανταζομαι? Και τα 2 αυτα ειναι ιδια?

2.Το fast boot που χρησιμευει

3.Twrp φαινεται να σου ζηταει να κανεις install

4.Για να βαλω την miui 10 τελευταια εκδοση, χρειαζεται αναβαθμιση στα recovery/fastboot/twrp η ειμαι οκ και απλα

την κατεβαζω Αν ναι καταλαβαινει κανεις αν εχω την global η την chinese πανω?

5.Στην 10 δουλευει το double tap για να ανοιγει η οθονη? (σημαντικοταςτο για μενα), οπως επισης

και η μαπταρια να ναι στα ιδια επιπεδα με την τωρινη μου 8.2.1

6.Στον updater δεν δειχνει να βρισκει αλλη εκδοση αλλα βγαζει παραλληλα μνμ οτι εχει ληξει η συνδρομη vip

η δεν εχω κανει flash το zip που μου χουν στειλει στο email...μαλλον θα εννοει του αλλου παιδιου

Συγνωμη αν ζαλισα

Ευχαριστω εκ των προτερων για τυχον απαντησεις