minotavros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Για δείτε αν σας ήρθε update όσοι έχετε Global beta Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Για δείτε αν σας ήρθε update όσοι έχετε Global beta Μου ήρθε σήμερα η 8.7.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Για δείτε αν σας ήρθε update όσοι έχετε Global betaΉρθε ναι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Ήρθε η αναβάθμιση και σε μένα. Δε βλέπω κάποια διαφορά στη κανονική φωτογραφία και στο πορτραίτο. Κάνω κάπου λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Όχι απλά μάλλον ο φίλος που ρωτούσε που θα βρει το πορτραίτο είναι με Stable rom στην οποία δεν υπάρχει ακόμα προφανώς αυτή η επιλογή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Υπάρχει διαφορά όταν πρόκειται να βγάλεις φώτο ένα πρόσωπο έναν άνθρωπο, θολώνει το μπακραουντ και έχει ωραίο αποτέλεσμα! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2018 Άλλαξε και το περιβάλλον της εφαρμογής <<Ασφάλεια>> Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Καλημέρα Είμαι με MUI 9.6.1.0 stable Τις τελευταίες ημέρες μου έχει συμβεί 2 φορές, όταν πατάω κάτω στα κουμπιά του home, back, options, ενώ δείχνουν ότι έχουν πατηθεί δεν ανταποκρίνεται. Η μόνη λύση είναι να κάνω reboot στο κινητό. Το έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonathens13 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Παιδιά καλημέρα μήπως ξέρετε πότε περιμένουμε stable έκδοση miui 10 για εμάς που δεν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό ?? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filzazas Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα, εγώ δεν ξεκλειδωσα τπτ Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Παιδιά καλημέρα μήπως ξέρετε πότε περιμένουμε stable έκδοση miui 10 για εμάς που δεν θέλουμε να ξεκλειδώσουμε το κινητό ?? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις, απλά την κατεβάζεις στο κινητό σου και την επιλέγεις μέσω του updater, μόνο επαναφορά θα γίνει οπότε κρατάς back up,και μετά θα σού έρχονται αυτόματα OTA Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Γιατί δε δουλεύει σε μένα το μποκ εφε;; έβγαλα φωτογραφία απλή και πορτραίτο και ήταν ίδιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Γιατί δε δουλεύει σε μένα το μποκ εφε;; έβγαλα φωτογραφία απλή και πορτραίτο και ήταν ίδιεςΉταν στο 1,5 μέτρο ή λιγότερο? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Με την 8.7.12 beta Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Με την 8.7.12 beta Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και μένα πάει στο 80% με κάνα 2ωρο SOT σε 10 ώρες συνολικής χρήσης περίπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Λιγότερο από 1 μέτρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2018 Λιγότερο από 1 μέτροΤότε θα έπρεπε να δουλεύει διαφορετικά το "portrait" Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δεν χρειάζεται να ξεκλειδώσεις, απλά την κατεβάζεις στο κινητό σου και την επιλέγεις μέσω του updater, μόνο επαναφορά θα γίνει οπότε κρατάς back up,και μετά θα σού έρχονται αυτόματα OTA Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου βγάζει αυτό όταν πάω να κάνω update χωρίς unlock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormoranos1989 Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 (edited) Δεν μπηκε το συνημμενο. Τελος παντων μου λεει οτι μπορω μονο original stable versions. Καταφερα να δουλεψει το mi unlock αλλα εκει που μου κολλουσε στο 50% και μου λεγε could not verify phone, τωρα παλι κολλαει στο ιδιο σημειο και μου λεει οτι ειναι ηδη unlocked ενω δεν ειναι... Τι να πω... Το εχω παρει απο επισημο μεταπωλητη της infoquest, παιζει να σκαλωνει γι αυτο; Edited July 14, 2018 by kormoranos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2018 Δεν μπηκε το συνημμενο. Τελος παντων μου λεει οτι μπορω μονο original stable versions. Καταφερα να δουλεψει το mi unlock αλλα εκει που μου κολλουσε στο 50% και μου λεγε could not verify phone, τωρα παλι κολλαει στο ιδιο σημειο και μου λεει οτι ειναι ηδη unlocked ενω δεν ειναι... Τι να πω... Το εχω παρει απο επισημο μεταπωλητη της infoquest, παιζει να σκαλωνει γι αυτο;Ο λογαριασμός σου έχει δικαίωμα ξεκλειδωματος;Για επισυνάψε την εικόνα να δούμε ακριβώς τι σου γράφει. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Στην miui 10 η beta με την dev είναι ίδια rom? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Στην miui 10 η beta με την dev είναι ίδια rom? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔύο επίσημες Global ρομ υπάρχουν. 1. Global stable 2. Global developer ή beta. Υπάρχουν και οι αντίστοιχες "China" βέβαια. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Σε ευχαριστώ. Είμαι έτοιμος να περασω μέσω updater αυτή που μου πρότεινες παραπανω,. Είδα όμως που έλεγε dev/beta και μπερδεύτηκα λίγο. Οπότε προχωράω. Δεν χρειάζεται να κάνω εγώ κάπου factory reset, θα γίνει μόνο του φαντάζομαι περνοντας την ρομ.. Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 Μόνο του θα γίνει. Σε εμένα έτσι έγινε πριν καιρό που είχα κάνει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. July 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2018 HDR+ t Xiaomi mi mix 2 HDR+ by [/url] - Flickr2BBcode LITE Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts