Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα αλλα το έπαιρνε περισσοτερο η γυναικα..Γιατι;

Γιατί το μαύρο χρωμα αν δεις πως γινόταν μετά από 2-3 μήνες θα πεις ότι μάλλον έκανα λάθος για την ποιότητα της Apple

Επίσης τα κουμπιά στο iPhone 4 χαλούσαν με το παραμικρό

Το ίδιο και στο 3

Στο 5αρι τα κουμπιά επίσης

Στο 6αρι ελαττωματικές μπαταρίες

Στο 6s πάλι αντίστοιχα

Με όλα αυτά θέλω να πω πως δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και να λέμε πω πω τι σούπερ ουαου ποιότητα και θα σε κρατήσει 5 χρόνια

Nokia 8800 Scirocco

Γιατί το μαύρο χρωμα αν δεις πως γινόταν μετά από 2-3 μήνες θα πεις ότι μάλλον έκανα λάθος για την ποιότητα της Apple

Επίσης τα κουμπιά στο iPhone 4 χαλούσαν με το παραμικρό

Το ίδιο και στο 3

Στο 5αρι τα κουμπιά επίσης

Στο 6αρι ελαττωματικές μπαταρίες

Στο 6s πάλι αντίστοιχα

Με όλα αυτά θέλω να πω πως δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι και να λέμε πω πω τι σούπερ ουαου ποιότητα και θα σε κρατήσει 5 χρόνια

Ναι αλλα μιλαμε για τις περισσοτερες περιπτωσεις..Τωρα ναι δεν ξερω αλλα μου εχουν πει αν ειχα αλλη συσκευη δεν θα μου κραταγε 6 χρονια οπως το 4..Μπορει να έτυχε..Αυτο ομως που για μενα κ για πολλους ειναι απολυτο ειναι αυτο..Ποιοτητα κατασκευής συναρμολογηση πιάσιμο στο χερι στιβαρότητα σαν τα iphone κ ειδικα το x δεν υπαρχει αλλου σε τετοιο βαθμο..Πιο premium συσκευη απο το x δεν εχω δει..Στην απεναντι οχθη το android εχει μια εταιρια που εχει σχεδον την ιδια ποιοτητα με την apple..Αυτη ειναι η htc..Τα περισσοτερα μοντελα που εχει βγαλει ειναι κ αυτα τα πιο ποιοτηκα κ πιο premium απο οποιαδήποτε android συσκευη..

Ναι αλλα μιλαμε για τις περισσοτερες περιπτωσεις..Τωρα ναι δεν ξερω αλλα μου εχουν πει αν ειχα αλλη συσκευη δεν θα μου κραταγε 6 χρονια οπως το 4..Μπορει να έτυχε..Αυτο ομως που για μενα κ για πολλους ειναι απολυτο ειναι αυτο..Ποιοτητα κατασκευής συναρμολογηση πιάσιμο στο χερι στιβαρότητα σαν τα iphone κ ειδικα το x δεν υπαρχει αλλου σε τετοιο βαθμο..Πιο premium συσκευη απο το x δεν εχω δει..Στην απεναντι οχθη το android εχει μια εταιρια που εχει σχεδον την ιδια ποιοτητα με την apple..Αυτη ειναι η htc..Τα περισσοτερα μοντελα που εχει βγαλει ειναι κ αυτα τα πιο ποιοτηκα κ πιο premium απο οποιαδήποτε android συσκευη..

Συμφωνώ.Σε όλα τα πράγματα μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις ,Εχουμε σπίτι ένα 6 αρι και ένα 5 αρι...Επισης το 2011 είχαμε το ipad 2..και εδώ και δυο χρονια έχουμε το ipad air 2......Κανενα από όλα δεν είχαμε κανένα απολύτως θέμα.....και όσον αφορα το ipad 2 λειτουργεί ακόμα άψογα σε αυτόν που το έχει τώρα και είναι μοντέλο του 2011..εαν εξαιρέσεις φυσικά που μετά από τόσα χρονια δεν το υποστηρίζει η apple

Οσον αφορα με τα android που είχα καταλήξανε να τα χαρίσω και μιλάμε για συσκευές του 500 αρικου η κάθε μια..Απο τότε μονο Apple

Ξεκίνησαν οι προσφορές ...

dfdf383ea93d2ed32d19baecc3b8574c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αυτό είναι sms που σου ήλθε από Cosmote/Γερμανό;

Ναι όπως την προσφορά που έλεγε -500€ για το S9 με επιστροφή του παλιού σου κινητού

Τελικά -500€ έδιναν εάν επέστρεψες το iPhone X για να πάρεις S9

Πιστεύω ούτε 1 στον κόσμο δεν πρέπει να πήγε

Nokia 8800 Scirocco

Ναι όπως την προσφορά που έλεγε -500€ για το S9 με επιστροφή του παλιού σου κινητού

Τελικά -500€ έδιναν εάν επέστρεψες το iPhone X για να πάρεις S9

Πιστεύω ούτε 1 στον κόσμο δεν πρέπει να πήγε

Τοσα λίγα; 270 έδιναν για το αψεγάδιαστο s7, όχι ασχημα.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παιδιά από το απόγευμα μου πετάει καθε τόσο το μήνυμα πως το iTunes Store is Unable to Process Purchases at This Time.

Ξέρει κανείς σας τι είναι αυτό και γιατί συμβαίνει;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Παιδιά από το απόγευμα μου πετάει καθε τόσο το μήνυμα πως το iTunes Store is Unable to Process Purchases at This Time.

Ξέρει κανείς σας τι είναι αυτό και γιατί συμβαίνει;

Και εμένα το ίδιο!!!! Με έσπασε τα νεύρα

Τώρα που έριξα μια μάτια και σε αλλά fora όντως είναι γενικό το ζήτημα έχει ξεκινήσει από χθες το μεσημέρι να συμβαίνει. Πάντως πριν λίγο που το έκανα restart δεν μου το έχει βγάλει ακόμη το συγκεκριμένο μήνυμα.

Ηρακλής!

Και εμένα μου το έβγαζε χθες το βράδυ, αλλά σήμερα δεν μου το βγάζει πλέον...
IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :)

Ρε παιδιά η 11,3 που είναι όλοι έλεγαν ότι θα σκάσει εχθές αλλά τζίφος
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ρε παιδιά η 11,3 που είναι όλοι έλεγαν ότι θα σκάσει εχθές αλλά τζίφος

Ποιοί είναι αυτοί οι "όλοι" που το έλεγαν; :)

Ποιοί είναι αυτοί οι "όλοι" που το έλεγαν; :)

Από το you tube και από το google plus που παρακολουθώ σελίδες και βίντεο από το χ

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έσκασε η 11.3 !!!

Όσοι την βάλετε θα κάνετε επαναφορά περιεχομένου και ρυθμίσεων;

Ηρακλής!

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αναβάθμιση είναι όχι νέα έκδοση λογισμικού. Μιας και την έβαλα, βλέπω ότι έχει φτιάξει το smoothness όταν κάνεις swipe από τη widget screen στο launcher.

Κατά τα άλλα ότι λένε στα reviews από αλλαγές συν το ότι στον παροχο μου έχει αλλάξει το εικονίδιο του WiFi calling.

Εγώ μέσω itunes....Δεν θαπεναφερω backup ούτε τίποτα ...ότι έχω μονο στο icloud .Ευτυχως που έχω λίγες εφαρμογές να περάσω :lol:

Εγώ μέσω itunes....Δεν θαπεναφερω backup ούτε τίποτα ...ότι έχω μονο στο icloud .Ευτυχως που έχω λίγες εφαρμογές να περάσω :lol:

Τώρα το πέρασα ota από πάνω κάνοντας απλά επαναφορά ρυθμίσεων.

Το κέντρο ελέγχου έγινε πιο σκούρο ή ιδέα μου είναι;

Ηρακλής!

Ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει πάρει κανείς το sandisk ixpand 64 usb 3.0.Ενώ το συνδέω κανονικά στον υπολογιστή και το βλέπει όταν το συνδέω στο κινητό το βλέπει με αφήνει να μεταφέρω αρχεία από το usb στο κινητό αλλά το αντίθετο back up του iphone και να τραβήξω φωτογραφία από την εφαρμογή για να μην γεμίσει το κινητό μου βγάζει μήνυμα ότι''your device version does not support this operation''Iphone X ver.11.3

Χθες με γυαλιά ηλίου ξεκλείδωνε κανονικά σήμερα μετά την αναβάθμιση και με τα ίδια γυαλιά όχι.

Χθες με γυαλιά ηλίου ξεκλείδωνε κανονικά σήμερα μετά την αναβάθμιση και με τα ίδια γυαλιά όχι.

Τα καθάρισες τα γυαλιά σου ? :lol:

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned