Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Netflix υποστηρίζει πλέον αλλά YouTube όχι ακόμα και δεν ξέρω πότε. Αναφορικά ΝΕ την οθόνη οι δυο εταιρίες έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Έντονα χρώματα για τη sammy και ίσως υπέρ κορεσμένα ειδικά το κόκκινα πιο φυσικά τα χρώματα της apple. Εξαρτάται ο καθένας πιο έχει συνηθίσει

Γιατι δεν παιζει hdr απο youtube;Μονο netflix;Παντος απο κοντα που το ειδα μαζι με τα samsung εχουν την καλύτερη οθονη..Θα ηθελα ομως να ειχε παραπάνω ρυθμίσεις για την οθονη οπως εχουν τα note κ galaxy!!

Μα Samsung είναι και η οθόνη του X γι αυτό σου φαίνεται αυτό

Nokia 8800 Scirocco

Μα δεν αναφέρθηκα σε πάτημα.

Το διωρθωσα αυτό.

Γιατί επιμένεις εκεί.

Να δει λέω τα widget η να ανοίξεις κάμερα όπου άνετα εφόσον δεν έχεις βάλει Touch ID η face αντίστοιχα.

Και από την άλλη εγώ εξέφρασα την αντίθεση μου στο να υπάρχει μια μόνο επιλογή gesture που να ξυπνάει στο ξεκάρφωτο την οθόνη ανεξάρτητα το θέμα ιδιωτικότητα η όχι.

Γιατί να μπαίνω στο τρυπακι να ρυθμίζω ιδιωτικότητα ανάλογα τη περίσταση επειδή η Apple έδωσε μια επιλογή μόνο σε gesture.

Και γιατί πριν δώσω την συσκευή να έχω κάνει clear τα notifications?

Η γιατί πριν μπω αμάξι να έχω απενεργοποιήσει το raise to wake ώστε μην ξυπνάει?

Η σε πολλά παράδειγματα καθημερινότητας.

Εγώ η άλλος μπορεί να θέλει να ξυπνάει η οθόνη όπου πρέπει χωρίς απαραίτητα να έχει ρυθμίσει η όχι θέματα ιδιωτικότητας από πριν.

Σε τελική ας δώσει επιλογή για διαφορετικό gesture που δεν ξυπνάει τυχαία την οθόνη πχ double tap η swipe down or up η με proximity sensor και οποίος θέλει το χρησιμοποιεί η όχι.

Διαφωνείς με το να υπάρχουν επιλογές η όχι?

Εκεί εγώ στάθηκα περισσότερο και εσυ το γύρισες σε ιδιωτικότητες και μη.

ΥΓ:Δεν θυμάμαι να έχεις την συσκευή όμως ούτε εσυ αλλά άποψη έχεις όμως.

Σβηστή την κωλοέπιλογη ρε φίλε που δεν έχεις ιδέα από iPhone και έχεις κ άποψη τον έχεις ζαλίσει τον άνθρωπο.

Τα μισά από ότι έγραψες δεν ισχύουν, σου λέει αν δε θες σβήσε την επιλογή κ λες ναι αλλά αν δε τη σβήσω...

Ε αν δεν τη σβήσεις θα την έχεις κ όταν πάρεις χ θα δεις ότι αν δεν δει το μουτράκι σου δεν δείχνει τίποτα πλέον ανοίγει με ένα μόνο ταπ αν είναι δυνατό με διπλό ταπ κ αυτόματα αν το σηκωσεισ, αν το απενεργοποίησεις μένει μόνο το ταπ, αλλά κ αν όχι κ ανοίξει Καταλαθος κ δε βρει τα μούτρα σου σβήνει κατευθείαν κ δν καίει τίποτα.

Άντε αντί να πεις τίποτα σοβαρό λες για τα καλύτερα χαρακτηριστικά του χ.

Πες ένα ότι δεν έχει επιλογή 2 εφαρμογών πάνω κάτω να σου πω κ μπράβο.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να πω για κάποια προηγούμενα σχόλια που διάβασα ότι αν απενεργοποιήσεις την προσοχή για το ξεκλείδωμα μόνο δεν γίνεται ποιο ανασφαλές το ξεκλείδωμα παρά μόνο στην περίπτωση που κάποιος ενώ κοιμάσαι στο ανοίξει στρέφοντας το σε εσένα κ σε καμία άλλη περίπτωση.

Εγώ το έχω απενεργοποιημένο κ είτε το κοιτάω είτε όχι με γυαλιά ή χωρίς κ μέχρι κ από το τραπέζι χωρίς να το σηκώσω ξεκλειδώνει.

Από την άλλη η προσοχή για να φανούν οι ειδοποιήσεις παραμένουν γιατί είναι σε άλλη επιλογή!

Στο αμάξι παράδειγμα ή ακόμα κ στη μηχανή (χωρίς κράνος

Edited by nikos36

.......................

Μας έβγαλες τα μάτια με την ανορθογραφία σου και το συντακτικό σου.

Δεν την προσθέτω καν να μην προκαλέσει πονοκεφάλους σε άλλους ατυχους χρήστες του φορουμ.

Πέρα οτι Χριστό δεν κατάλαβες και γράφεις ασυναρτησίες.

ΥΓ:αλλα εδω 4:30 τα άγρια χαράματα σου ήρθε το άγιο φως να "απαντήσεις" μετά 3-4 ήμερες τι να λέμε τώρα.:lol:

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Πολλοί έχουν καταντήσει γραφικοί εδώ μέσα .Ο κάθε πικραμένος πετάει τη μπούρδα του και όποιον πάρει ο χάρος .Μπαίνει κανένας χριστιανός για να μάθει κάτι και παθαίνει την πλάκα του με τις ασυναρτησίες

Αυτό που έχω στο iPhone 7 όπου με διπλό χτύπημα στο home button κατεβαίνει η οθόνη υπάρχει στο X ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Όταν πας να γράψεις ένα κείμενο γιατί έχει κάτω κάτω ένα τεράστιο κενό άχρηστο και σ εκείνο το σημείο έχει μόνο αριστερά την σφαίρα που αλλάζεις γλώσσα;

Έτσι ειναι σε όλους σας η υπάρχει κάποια επιλογή που εκείνο το κενό το εκμεταλλεύεται κάπως το πληκτρολόγιο έτσι ωστε να έχεις παραπάνω ελεύθερο χώρο στην οθόνη

Μου χάλασε πολύ όλη την ιδέα ότι η συσκευή έχει μεγάλη οθόνη με μικρό μέγεθος συσκευής

Nokia 8800 Scirocco

Υπάρχει κάποιο κόλπο για να έχουμε πιο κορεσμενα χρώματα σαν τα s8?

Αμάν κάνανε να τα φτιάξουν πιο φυσικά κι εσυ θέλεις κορεσμένα;

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό που έχω στο iPhone 7 όπου με διπλό χτύπημα στο home button κατεβαίνει η οθόνη υπάρχει στο X ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι με gesture

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν μέρει. Προσβασιμοτητα/χρωματικα φιλτρα

Κατι εκει με τα φίλτρα παιζει αλλα γιατι πιο κορεσμενα..Εμενα μου φαινονται εντονα οσο πρεπει κ πιο φυσικα απο αυτα των s8,s9..Το κοκκινο το γουσταρω πολυ στο x κ το πρασινο οπως το δειχνει!

Τα χρώματα του χ έχουν την λογική της Apple.

Προσεγγίζουν δηλαδή όσο γίνεται τα ρεαλιστικά και όχι τα κορεσμένα, αλλά η λογική της εταιρείας μαζί με αλλα σε υποχρεώνει να έχεις αυτά τα χρώματα.

Εγώ έρχομαι από σαμμυ και μου αρέσουν πάντως και η οθόνη επίσης.

Γενικα το χ είναι ένα φοβερό κινητό με πολύ καλύτερη αυτονομία από ανταγωνιστές.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εκμετάλλευσης καλύτερης του συστήματος του Face ID αλλά και περιθώριο βελτιώσεων στο λογισμικό αλλά το μέγεθος σε σχέση με την οθόνη τον επεξεργαστή και αυτά που προσφέρει...είναι φοβερά.

Μπράβο που ξέφυγε από τα μοντέλα με χαρακτηριστικά που κάποια από αυτά ήταν ξεπερασμένα.

Μου φαίνεται δύσκολο κ «ντεμοντέ» όταν χρησιμοποιώ κινητό με βελάκια κ κουμπιά ☺️

Τα χρώματα του χ έχουν την λογική της Apple.

Προσεγγίζουν δηλαδή όσο γίνεται τα ρεαλιστικά και όχι τα κορεσμένα, αλλά η λογική της εταιρείας μαζί με αλλα σε υποχρεώνει να έχεις αυτά τα χρώματα.

Εγώ έρχομαι από σαμμυ και μου αρέσουν πάντως και η οθόνη επίσης.

Γενικα το χ είναι ένα φοβερό κινητό με πολύ καλύτερη αυτονομία από ανταγωνιστές.

Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και εκμετάλλευσης καλύτερης του συστήματος του Face ID αλλά και περιθώριο βελτιώσεων στο λογισμικό αλλά το μέγεθος σε σχέση με την οθόνη τον επεξεργαστή και αυτά που προσφέρει...είναι φοβερά.

Μπράβο που ξέφυγε από τα μοντέλα με χαρακτηριστικά που κάποια από αυτά ήταν ξεπερασμένα.

Μου φαίνεται δύσκολο κ «ντεμοντέ» όταν χρησιμοποιώ κινητό με βελάκια κ κουμπιά ☺️

Νικολα @ κ γω εχω πιασει ειχα αρκετες συσκευες πιο πριν..Για μενα η ποιότητα που εχει στο χερι σαν κατασκευη το iphone x δεν υπαρχει πουθενα. .Η ρευστότητα στο μενου επισης...Το θελω κ δεν μπορω να περιμενω..Η διαφορα ειναι οτι δεν ξεφτιζει μετα απο καιρο το σασι κ ειναι συσκευη που σου κραταει χρονια χωρις πρόβλημα..Μονο την htc βαζω αμεσως μετα σε αυτούς τους τομεις..Ξερουμε αν εχει led ειδοποιήσεων το iphone x κ αν η καμερα εχει manual mode;Η πρεπει να κατεβασουμε αλλη εφαρμογη για την καμερα;

Παιδιά θέλω να ρωτήσω εσάς στα αρχεία μου σας βγάζει τις φωτογραφίες σας στο icloud?

Εμένα δε μου τις βγάζει.... Μόνο κάτι pdf και Word αρχεία....

Μπορώ να βάλω φωτογραφιες από το gallery στην εφαρμογή αρχεία μου στο icloud αλλά τις άλλες όλες που έχει κάνει backup (φαίνονται στο icloud μέσω υπολογιστή)δε μπορώ να τις δω.... Για να ξέρω ποιες έκανε να κάνω folders κλπ.....

Νικολα @ κ γω εχω πιασει ειχα αρκετες συσκευες πιο πριν..Για μενα η ποιότητα που εχει στο χερι σαν κατασκευη το iphone x δεν υπαρχει πουθενα. .Η ρευστότητα στο μενου επισης...Το θελω κ δεν μπορω να περιμενω..Η διαφορα ειναι οτι δεν ξεφτιζει μετα απο καιρο το σασι κ ειναι συσκευη που σου κραταει χρονια χωρις πρόβλημα..Μονο την htc βαζω αμεσως μετα σε αυτούς τους τομεις..Ξερουμε αν εχει led ειδοποιήσεων το iphone x κ αν η καμερα εχει manual mode;Η πρεπει να κατεβασουμε αλλη εφαρμογη για την καμερα;

Led όχι (τουλάχιστον ακόμα, και δύσκολο το βλέπω για Apple) και manual mode επίσης όχι...από όσο γνωρίζω δεν έχει άλλη εφαρμογή, αλλά ας πούνε οι γνώστες της φωτογραφίας περισσότερα, γιατί δεν ασχολούμε εγώ παραπάνω από την μαμά εφαρμογή.

Sent from my iPhone X using Tapatalk

Το κατάστημα έχει εκατοντάδες εφαρμογές κάμερας με manual ρυθμίσεις.

Εγώ προσωπικά οποτε δεν βαριέμαι να παίξω με ρυθμίσεις χρησιμοποιώ το Shotlight

https://itunes.apple.com/gr/app/shotlight-manual-photo-video-camera/id982905457?mt=8

Πως το ξέρεις ότι δεν ξεφτίζει μετά από χρόνια αφού έχει μόνο 6-7 μήνες που κυκλοφορεί;

Nokia 8800 Scirocco

Πως το ξέρεις ότι δεν ξεφτίζει μετά από χρόνια αφού έχει μόνο 6-7 μήνες που κυκλοφορεί;

S6 edge εχει φυγει χρωμα το εχει φιλος..Εχω εγω ακομα το iphone 4,5 κ δεν εχουν πάθει το παραμικρό..Οπως τα ειχα παρει εχουν μείνει..Απλα στο 4 τα επαιξε η μπαταρία..Μιλαμε για χρονια κ τα δυο..Τα κουμπια εχουν ακριβως την ιδια αισθηση..Εχω ακούσει απο πολλους μετα απο καιρο κατι s7,6 το home button να παιζει το αφής δεξια (back) να μην πιανει..Για μενα απο ποιοτητα συναρμολογηση κατασκευη σαν τα iphone δεν υπαρχει κ ειδικα στο x!!Μετα htc κ αυτα τρομερη ποιότητα!!

Edited by Fotis7_75

Ολα είναι σχετικά.

Ανάλογα πως τα προσέχει ο καθένας.

Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε θήκη και τζαμάκι.

Τι να πάθουν?

Έχω φίλους που έχουν τα κινητά τους χύμα και τα παρατάνε όπως να'ναι.

Ε,αυτά,δεν θα έχουν φθορές με το πέρασμα του χρόνου?

Ολα είναι σχετικά.

Ανάλογα πως τα προσέχει ο καθένας.

Εγώ όλα τα κινητά τα έχω σε θήκη και τζαμάκι.

Τι να πάθουν?

Έχω φίλους που έχουν τα κινητά τους χύμα και τα παρατάνε όπως να'ναι.

Ε,αυτά,δεν θα έχουν φθορές με το πέρασμα του χρόνου?

Σιγουρα παιζει ρολο αλλα μπορει τουλαχιστον τα παλια iphone μπορει να ειχαν μεινει πισω (με το x αλλαξε αυτο) σε κάποιους τομεις αλλα ηταν συσκευες που κρατανε χρονια..Κ αυτο με τα κουμπιά ισχυει που ειπα πιο πάνω..

Σιγουρα παιζει ρολο αλλα μπορει τουλαχιστον τα παλια iphone μπορει να ειχαν μεινει πισω (με το x αλλαξε αυτο) σε κάποιους τομεις αλλα ηταν συσκευες που κρατανε χρονια..Κ αυτο με τα κουμπιά ισχυει που ειπα πιο πάνω..

iPhone 5 είχες ποτε;;

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπερα παιδες, εβγαλε κανα update η Apple που να δειχνει την μπαταρια συνεχεια ή ακομα πρεπει να τραβηξεις το control panel??

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned