Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν αγόρασες iPhone 7 πριν ένα μήνα, ναι θα σου ζητήσουν απόδειξη. Αν αγόρασες iPhone 8 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, δε θα σου ζητήσουν απόδειξη καθώς δεν έχει περάσει χρόνος από το λανσάρισμα του.

Βέβαια μπορεί να έπεσες σε ανίδεους αλλά και πάλι δε καταλαβαίνω το λόγο να ζητήσουν. Σε καταστήματα Γερμανός,Vodafone μου φαίνεται ζητάνε έτσι κι αλλιώς

iPhone 5s ήταν τότε αλλά δεν θυμάμαι πολλά πάει καιρός

Και τώρα για iPhone 6s για αλλαγή μπαταρίας μου ζήτησαν απόδειξη

Nokia 8800 Scirocco

iPhone 5s ήταν τότε αλλά δεν θυμάμαι πολλά πάει καιρός

Και τώρα για iPhone 6s για αλλαγή μπαταρίας μου ζήτησαν απόδειξη

Ναι γιατί έχει περάσει πάνω από 1 χρόνος από τότε που λανσαρίστηκε το 6s.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

με πηρα σημερα απο την istore να πάω να πάρω το κινητό. μου αλλάξανε λέει την κάμερα. (το θέμα που ειχε με τις φωτογραφιες πορτραιτου που δεν βγαινανε)

εγώ νόμιζα οτι θα μου δινανε καινουριο τηλεφωνο.... τωρα το κινητο ανοιχτηκε..... πρεπει να ανησυχώ? μή που κανανε γρατσουνιες η πειράξανε την αδιαβροχοποιηση.......

αφου σκεφτηκα να το πουλησω τωρα... δεν το θέλω πειραγμενο τηλεφωνο.

με πηρα σημερα απο την istore να πάω να πάρω το κινητό. μου αλλάξανε λέει την κάμερα. (το θέμα που ειχε με τις φωτογραφιες πορτραιτου που δεν βγαινανε)

εγώ νόμιζα οτι θα μου δινανε καινουριο τηλεφωνο.... τωρα το κινητο ανοιχτηκε..... πρεπει να ανησυχώ? μή που κανανε γρατσουνιες η πειράξανε την αδιαβροχοποιηση.......

αφου σκεφτηκα να το πουλησω τωρα... δεν το θέλω πειραγμενο τηλεφωνο.

Εννοείται πως δεν ανοίγεται εδώ αλλά Ολλανδία στο εργοστάσιο τους. Μη φοβάσαι.

Εννοείται πως δεν ανοίγεται εδώ αλλά Ολλανδία στο εργοστάσιο τους. Μη φοβάσαι.

δεν γίνεται αυτο που λες.... το πήγα στην istore τσιμισκή θεσσαλονίκη στις 3/5 (πέμπτη δηλαδή) και είναι έτοιμο σήμερα.... πότε πρόλαβε και πηγε ολλανδια.....

μηπως τα ανοίγουν παιδιά εκεί? έχει τεχνικους.....

απλα περιμενα refurbished συσκευή, έτσι τουλαχιστον έτσι κανουν εχω ακουσει...... και φυσικά αλλάζει και το serial number με κάποιο καινούργιο (αφου ενημερωθει στην apple....)

ελπίζω να μην βρεθώ προ εκπλήξεως..... το ειχα με τζάμι μπρος πίσω (και belkin των 25 ευρώ μπροστά) και δεν ειχε κοκκο σκονης και γρατσουνιάς ουτε καν στον stainless steel...... να υποθέσω οτι παει το τζαμακι belkin ε...... φτουσου και ητανε τοσο καλο.....

δεν γίνεται αυτο που λες.... το πήγα στην istore τσιμισκή θεσσαλονίκη στις 3/5 (πέμπτη δηλαδή) και είναι έτοιμο σήμερα.... πότε πρόλαβε και πηγε ολλανδια.....

απλα περιμενα refurbished συσκευή, έτσι τουλαχιστον έτσι κανουν εχω ακουσει...... και φυσικά αλλάζει και το serial number με κάποιο καινούργιο (αφου ενημερωθει στην apple....)

ελπίζω να μην βρεθώ προ εκπλήξεως..... το ειχα με τζάμι μπρος πίσω (και belkin των 25 ευρώ μπροστά) και δεν ειχε κοκκο σκονης και γρατσουνιάς ουτε καν στον stainless steel...... να υποθέσω οτι παει το τζαμακι belkin ε...... φτουσου και ητανε τοσο καλο.....

Γιατί δεν πας αύριο με το καλό να το πάρεις να ρωτήσεις κιόλας και να μας πεις και προτρέχεις;

Έχεις φέρει τον πανικό και την καταστροφή μαζί και πρέπει να ξέρουμε τι σου έκαναν;

Αύριο εσυ θα μας πεις τι έγινε

Nokia 8800 Scirocco

Αντικατάσταση συσκευής έγινε και όχι επισκευή. Υπάρχει θέμα με Χ που εμφάνισε πρόβλημα η κάμερα και οδηγία της apple ήταν να μη γίνει αλλαγή της κάμερας και αλλά αντικατάσταση πλήρως της συσκευής. Από τη στιγμή που άλλαξε imei δεν άλλαξαν κάμερα αλλά συσκευή. Τώρα για το τζαμάκι πιστέυω πρέπει να το τονίσεις αλλιώς δεν θα σου βάλουν άλλο κ θα το πληρώσεις από την τσέπη σου. Και όχι οι τεχνικοί τους δεν μπορούν να αλλάξουν οθόνη καθώς δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό για να το κάνουν και για αυτό πάει Ολλανδία και κάνει 12 με 13 ημέρες έχοντας πλήρη γνώση για το τελευταίο.

Edited by billy1986

εγω στο email που ελαβα λεει στα σχολια οτι εγινε αντικατασταση της καμερας isight. δεν εγινε αντικατασταση συσκευης. επισης το serial number δεν αλλαξε βλεπω το ιδιο με αυτο στο κουτι. (στο mail δεν φαινεται imei βεβαια). αν γινοταν αντικατασταση κινητου θα εγραφε αντικατασταση συσκευης .

επισης διαβαστε και εδω http://www.istorm.gr/repair

<<Τα καταστήματα iStorm στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν το μοναδικό Eξουσιοδοτημένο Service της Apple στη Βόρεια Ελλάδα.>>

αλλαζουν επισημα οθονες πιθανον και εξαρτηματα(λογικα θα ξερουν απο αδιαβροχοποιηση αν και δεν τους εμπιστευομαι )

θα σας πω αυριο για περαιτερω.

Edited by mkbhd

Καλημέρα.

Στην περίπτωση της προβληματικής isight κάμερας αλλάζουν την κάμερα. Την αλλάζουν οι ίδιοι. Δεν δίνουν refubrished.

Edited by pavlidisc

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

εγω στο email που ελαβα λεει στα σχολια οτι εγινε αντικατασταση της καμερας isight. δεν εγινε αντικατασταση συσκευης. επισης το serial number δεν αλλαξε βλεπω το ιδιο με αυτο στο κουτι. (στο mail δεν φαινεται imei βεβαια). αν γινοταν αντικατασταση κινητου θα εγραφε αντικατασταση συσκευης .

επισης διαβαστε και εδω http://www.istorm.gr/repair

<<Τα καταστήματα iStorm στη Θεσσαλονίκη, αποτελούν το μοναδικό Eξουσιοδοτημένο Service της Apple στη Βόρεια Ελλάδα.>>

αλλαζουν επισημα οθονες πιθανον και εξαρτηματα(λογικα θα ξερουν απο αδιαβροχοποιηση αν και δεν τους εμπιστευομαι )

θα σας πω αυριο για περαιτερω.

Επίσημο service αν είναι έχουν τα μηχανήματα και την τεχνική για να συνεχίσει η συσκευή να είναι αδιάβροχη

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα μόλις είδα ότι στην υγεία μπαταρίας/ μέγιστη χωρητικότητα / πήγε 99% το κινητό το έχω πάρει καινούργιο 1/3/2018 λογικό είναι ;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Καλημέρα μόλις είδα ότι στην υγεία μπαταρίας/ μέγιστη χωρητικότητα / πήγε 99% το κινητό το έχω πάρει καινούργιο 1/3/2018 λογικό είναι ;;

Δεν έχεις πρόβλημα

Το εργαλείο αυτό κιόλας είναι σε beta μορφή ακόμα

Μετά τους 6 μήνες να αρχίσεις να παρατηρείς την πτώση της

Nokia 8800 Scirocco

Δεν έχεις πρόβλημα

Το εργαλείο αυτό κιόλας είναι σε beta μορφή ακόμα

Μετά τους 6 μήνες να αρχίσεις να παρατηρείς την πτώση της

Δεν έχει σημασία η beta μορφή. Σαφώς και ΔΕΝ είναι φυσιλογική η απώλεια του 1% σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα...

Δεν έχει σημασία η beta μορφή. Σαφώς και ΔΕΝ είναι φυσιλογική η απώλεια του 1% σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα...

Beta είναι και σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι και τόσο αξιόπιστο το αποτέλεσμα

Nokia 8800 Scirocco

Σε εσάς ποσό είναι και ποτέ το πήρατε ;

Το Χ το είχα πάρει πριν τα Χριστούγεννα και το έδωσα πριν λίγο καιρό και αφού είχα περάσει την 11.3. Καθημερινή φυσιολογική χρήση και έδειχενε 100% health...

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Beta είναι και σημαίνει ότι μπορεί να μην είναι και τόσο αξιόπιστο το αποτέλεσμα

Τάσο σωστό είναι αυτό που λες αλλά τουλάχιστον σε μένα δεν έχει συμβεί σε καμία συσκευή με χρήση 4-5 μηνών...

Το Χ το είχα πάρει πριν τα Χριστούγεννα και το έδωσα πριν λίγο καιρό και αφού είχα περάσει την 11.3. Καθημερινή φυσιολογική χρήση και έδειχενε 100% health...

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τάσο σωστό είναι αυτό που λες αλλά τουλάχιστον σε μένα δεν έχει συμβεί σε καμία συσκευή με χρήση 4-5 μηνών...

Καλώδιο. Και Coconut app σε mac ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Αυτό θα σου πει για την υγεία της μπαταρίας σου. Οι υπόλοιπες οι εφαρμογές στο AppStore δεν ανταποκρίνονται σωστά.

Καλώδιο. Και Coconut app σε mac ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει. Αυτό θα σου πει για την υγεία της μπαταρίας σου. Οι υπόλοιπες οι εφαρμογές στο AppStore δεν ανταποκρίνονται σωστά.

Όντως περίεργο για 2 μηνών τηλ να χάσει 1% μπαταρία λέτε να το πάω στην κοσμοτε που το πήρα η να μην κάνω τίποτα ;

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Όντως περίεργο για 2 μηνών τηλ να χάσει 1% μπαταρία λέτε να το πάω στην κοσμοτε που το πήρα η να μην κάνω τίποτα ;

Εγώ το έχω από τον Οκτώβριο το 8αρη μου. Φορτιζω από το 2% και έχω 98 % υγεία. Δυο φορές φορτίστηκε με iPad φορτιστή και σχεδόν ποτέ δεν το αφήνω στο ρεύμα να κάτσει παραπάνω. Νομίζω πως η συγκεκριμένη ένδειξη είναι ενδεικτική.

Κάτω από το 80% είναι η μπαταρία για αλλαγή

Δεν μπορείς να κανείς κάτι παραπάνω τώρα

Nokia 8800 Scirocco

Κάτω από το 80% είναι η μπαταρία για αλλαγή

Δεν μπορείς να κανείς κάτι παραπάνω τώρα

Έχει αλλαγή κανένας από εδώ μπαταρία ; Εδώ Ελλάδα σε σέρβις δεν την αλλάζουν ε ; Άσε γιατί ψυνοναι να το δώσω και να πάω σε pixel xl 2 Χί χι δεν βλέπω να φτάνω εκεί που λες σε ποσοστό μπαταρίας

Θα του κάνω τώρα ένα φορματ να δω αν θα ξανά γράψει το ίδιο

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Το ίδιο θα ξαναγράψει και αν κάνεις τη διαδικασία εκτός ρεύματος μπορεί να κατέβει ακόμα 1%

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned