Jump to content

iPhone X

energetic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

filippos δεκτή η άποψη σου και εν μέρει σε κάποια σημεία σωστή. Παρ’όλ’αυτά έχω αποφασίσει να κάνω την αγορά γιατί πρέπει να αλλάξω συσκευή και η προοπτική του iPhone 8 δε με ενθουσιάζει από πολλές απόψεις, οπότε κατέληξα στο Χ.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πιο πολύ με ενδιαφέρει το θέμα εγγύησης για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα τρέχω σε περίπτωση προβλήματος, και γενικότερα την αξιοπιστία που έχει το συγκεκριμένο σκρουτζομαγαζο μιας και δεν έχω ξαναγοράσει από εκεί και έχει μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχέση με γνωστές αλυσίδες και δεν ξέρω πως δικαιολογείται τέτοια διαφορά.

Βρες ένα μαγαζι με αξιολογήσεις

Δεν θα έχεις πρόβλημα

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά καλημέρα...

Μια ερώτηση απο μένα :)

Το tempered glass της Belkin που φοράτε οι περισσότεροι απο οτι βλέπω, κάθεται καλά με την Spigen Neo Hybrid Gunmetal ή το πετάει;

Ξέρει κανείς;

Edited by DimitrisAndNiki
“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Παιδιά καλημέρα...

Μια ερώτηση απο μένα :)

Το tempered glass της Belkin που φοράτε οι περισσότεροι απο οτι βλέπω, κάθεται καλά με την Spigen Neo Hybrid Gunmetal ή το πετάει;

Ξέρει κανείς;

Δεν έχω τη θήκη, αλλα το tempered glass .... Νομίζω, από αυτά που βλέπω στις φωτογραφίες ότι θα κάθεται μια χαρα, δεν πρέπει να το πετάει .... Αλλα καλύτερα ας πει κάποιος που έχει και τα 2 ....

Εγώ έχω πάρει μια τέτοια

Screen_Shot_2018_03_10_at_11_36_22_AM.jpg

και δεν έχω πρόβλημα κανένα, ούτε την πετάει, ούτε τη σηκώνει, όλα τελεια. Απίστευτη εφαρμογή του Belkin :)

Edited by kwnana

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Ερώτηση

Πως μπορώ να κάνω screen mirroring από το κινητό στην τηλεόραση χωρίς την ύπαρξη Apple TV ?

Ερώτηση

Πως μπορώ να κάνω screen mirroring από το κινητό στην τηλεόραση χωρίς την ύπαρξη Apple TV ?

Δεν μπορείς...δυστυχώς...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ερώτηση

Υπάρχουν κάποια φθηνά HDMI stickάκια στο ebay που υποστηρίζουν το Airplay...

Ερώτηση

Γίνεται αν έχεις android tv player με την εφαρμογή airscreen.

Το έχω δοκιμάσει με το xiaomi mi box.

iphone 7 iOS 12.0

Γίνεται αν έχεις android tv player με την εφαρμογή airscreen.

Το έχω δοκιμάσει με το xiaomi mi box.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Εγώ προσπαθούσα να συνδέσω το iPhone με μια oled tv. Δυστυχώς όμως δεν έχει σ αυτό το κομμάτι την ευκολία του Android.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Εγώ προσπαθούσα να συνδέσω το iPhone με μια oled tv. Δυστυχώς όμως δεν έχει σ αυτό το κομμάτι την ευκολία του Android.

Εκτός αν είχες Sony tv που έχει android λειτουργικό.

iphone 7 iOS 12.0

...και τις Philips smart TV's αλλά μόνο για απεικόνιση περιεχομένου συμβατού με Google cast...

Για φωτογραφίες το chromecast δουλεύει μια χαρά αλλά video μέσω Chrome είναι τραγικα. Από την άλλη εφαρμογές όπως YouTube και spotify είναι αξιοπρεπεστατες

Πριν ένα χρόνο είχα πάρει την τηλεόραση αλλά ειλικρινά είχα και έχω πάθει πλάκα με την συγκεκριμένη τιβι.

Να ρωτήσω εκτός απο την αυξομείωση στην οθόνη υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση να κάνουμε γιατί εκεί που το έχω ρύθμιση στην μέση την φωτεινότητα μερικές φορές χαμηλώνει.

Παίδες, έχει αγοράσει κανείς απο netmobile.gr ?

Ο τύπος το έχει στα 875, αναφέροντας ότι με αγορές άνω των 400 ευρώ κάνει +8 ευρώ έκπτωση...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Να ρωτήσω εκτός απο την αυξομείωση στην οθόνη υπάρχει κάποια άλλη ρύθμιση να κάνουμε γιατί εκεί που το έχω ρύθμιση στην μέση την φωτεινότητα μερικές φορές χαμηλώνει.

Ίσως να είναι η αυτόματη φωτεινότητα

Ρε παιδί διάβασα ότι η αλλαγή οθόνης κοστίζει 300 euro ,και η αλλαγή της πλάτης και του bezel 500, OMG!!! Έχει κανένας ίδια από τιμές ; Επίσημο σέρβις εδώ Ελλάδα ποιο είναι ; Έτσι ρωτάω για να έχω μια εικόνα

Ευχαριστω !

«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Ίσως να είναι η αυτόματη φωτεινότητα
Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις αυτόματη φωτεινότητα μόνο αυξομείωση της υπάρχει και τίποτα άλλο.

Δεν υπάρχει στις ρυθμίσεις αυτόματη φωτεινότητα μόνο αυξομείωση της υπάρχει και τίποτα άλλο.

Γενικά--->Προσβασιμότητα--->Βοηθήματα οθόνης--->Αυτόματη φωτεινότητα....

Παιδιά καλησπέρα. Όταν βγάζω φωτογραφίες, μέρα ή νύχτα και η φωτό περιέχει κάποια εστία φωτός, λάμπα ή τον ήλιο, εμφανίζεται και η αντανάκλαση στη φωτό... είναι κάτι φυσιολογικό, ήήή
Nokia 3310 - Nokia 5210 - Nokia 7610 - Sony ericsson w880 - Sony ericsson w715 - Sony ericsson Aino - Iphone 4 - Ipad mini - Iphone 6 plus...

Έχει κάποιος καμία πρόταση για τζαμάκι προστασίας οθόνης που να είναι ποιοτικό και εύκολο στην εγκατάσταση;
Είπαμε και πιο πάνω, στο iStorm, Belkin στο περνάνε οι ίδιοι, 24,90€. Αψογη εφαρμογή και πολύ καλη ποιότητα ..... :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Γενικά--->Προσβασιμότητα--->Βοηθήματα οθόνης--->Αυτόματη φωτεινότητα....
Ok το βρήκα ευχαριστώ.

Παιδιά καλημέρα. Μιαν ερώτηση παρακαλω: φίλη πήρε το εν λόγω κινητό και ήθελε να της αλλάξω τον κωδικό από το Apple ID, πράγμα και το οποίο έκανα. Όμως αυτό είχε αντίκτυπο και στον mac που έχει με αποτέλεσμα όταν τον ανοίγει να της ζητάει αρχικά τον νέο κωδικό για να ανοίξει το πισι κι έπειτα μια σειρά από κωδικούς (5 με 6 στον αριθμό) οι οποίοι παρακάμπτονται με τη χρήση του προηγούμενου κωδικού που είχε, πριν δηλαδή της τον αλλάξω εγώ. Αν θυμάμαι καλά ο ένας έγραφε «πληκτρολογήστε κωδικό για την κλειδοθηκη» και μετά από αυτόν βγαίνουν και οι υπόλοιποι. Πως γίνεται να τους αποφύγω γιατί είναι κουραστικό να πληκτρολογεί 7 ίδιους κωδικούς προκειμένου να ανοίξει ο υπολογιστής; Ευχαριστώ εκ την προτέρων

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Παιδιά καλημέρα. Μιαν ερώτηση παρακαλω: φίλη πήρε το εν λόγω κινητό και ήθελε να της αλλάξω τον κωδικό από το Apple ID, πράγμα και το οποίο έκανα. Όμως αυτό είχε αντίκτυπο και στον mac που έχει με αποτέλεσμα όταν τον ανοίγει να της ζητάει αρχικά τον νέο κωδικό για να ανοίξει το πισι κι έπειτα μια σειρά από κωδικούς (5 με 6 στον αριθμό) οι οποίοι παρακάμπτονται με τη χρήση του προηγούμενου κωδικού που είχε, πριν δηλαδή της τον αλλάξω εγώ. Αν θυμάμαι καλά ο ένας έγραφε «πληκτρολογήστε κωδικό για την κλειδοθηκη» και μετά από αυτόν βγαίνουν και οι υπόλοιποι. Πως γίνεται να τους αποφύγω γιατί είναι κουραστικό να πληκτρολογεί 7 ίδιους κωδικούς προκειμένου να ανοίξει ο υπολογιστής; Ευχαριστώ εκ την προτέρων

Κάτι κάνετε λάθος ...και εγώ έχω mac και ipad iphone και άλλαξα τον κωδικό του id.........άπλα δεν θυμάμαι να μου ζήτησε τίποτα εκτός από τον καινούργιο κωδικό στο icloud ..την κλειδοθηκη ποιος ο λόγος να μην την ενεργοποιησεις ..χρήσιμο είναι

Κάτι κάνετε λάθος ...και εγώ έχω mac και ipad iphone και άλλαξα τον κωδικό του id.........άπλα δεν θυμάμαι να μου ζήτησε τίποτα εκτός από τον καινούργιο κωδικό στο icloud ..την κλειδοθηκη ποιος ο λόγος να μην την ενεργοποιησεις ..χρήσιμο είναι

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έψαξα λίγο στο ίντερνετ και είδα πως αυτοί οι επαναλαμβάνομενοι κωδικοί που ζητά είναι λόγω της κλειδοθήκης. Τους βγάζει κάθε φορά που γίνεται επανεκκίνηση στο σύστημα κι αυτό γιατί είναι άλλος πλέον ο κωδικός της κλειδοθήκης κι άλλος αυτός του administrator με τον οποίο μπαίνω στο Mac. Το θέμα είναι πως μπορώ να συγχρονίσω τους δύο κωδικούς ώστε να μη χρειάζεται κάθε φορά που ανοίγει τον υπολογιστή να βάζει τον παλιό κωδικό στη κλειδοθήκη που της ζητά για περίπου 6 με 7 φορές η να την απενεργοποιησω και εντελώς.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

• The title was changed to iPhone X
  • The topic was unpinned