billy1986 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Είναι γνωστό πρόβλημα και νομίζω ότι έχει πει και η ίδια η απλ ότι το ψάχνει... Δλδ πάγωμα οθόνης σε κλήση για λίγα δευτερόλεπτα κ πάγωμα εφαρμογών όχι όμως εντελώς αλλά επιλογών σε εφαρμογές, αυτά είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά. Σε εμένα είχε συμβεί το δεύτερο κ με το 8 πλας κ με το χ Εγώ φοβόμουν για hardware αλλά από οτι βλέπω κάτι παίζει με τη σειρά Α11. Έστειλα ένα μεγάλο zip αρχείο μήπως βρουν από τα logs τίποτα αλλά δεν απαντήσαν καν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν το κόβω να διορθώνεται γρήγορα, μιας και το είχα από πέρυσι στο 7αρι. Στο 8plus μου το έκανε μια φορά στον ένα μήνα περίπου που είναι στην κατοχή μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Δεν το κόβω να διορθώνεται γρήγορα, μιας και το είχα από πέρυσι στο 7αρι. Στο 8plus μου το έκανε μια φορά στον ένα μήνα περίπου που είναι στην κατοχή μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Στο 7αρη λύθηκε; Η αδερφή μου δεν μου έχει αναφέρει κανένα bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Στο 7αρη λύθηκε; Η αδερφή μου δεν μου έχει αναφέρει κανένα bug Δεν το έχω στην κατοχή μου πλέον. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ασυζητητί ό,τι καλύτερο είχα ως τώρα (και) από άποψη μπαταρίας σε smartphone. Έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό και με «ανοιχτά δεδομένα» (καθότι Ε.Ε.), όλη μέρα στο πόδι με αρκετή χρήση του κινητού... αποδείχτηκε θηρίο! Όσο περνάει ο καιρός το «αγαπάω» όλο και περισσότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Ναι παιδιά αν και έρχομαι από S7 Edge που κατά γενική ομολογία η μπαταρία του ήταν κορυφαία, το 8 Plus κατάφερε να με εντυπωσιάσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2018 (edited) εκτος απο το Χ,φετος αγορασα το 8 και το 8Plus μεσα σε 3 μηνες. εχω περασει επισης απο 7plus,7 απλο,6s. απο ολα αυτα τα κινητα το καλυτερο σαν αισθηση ηταν το 8 Plus. Το 8 Plus στην 11.2.5 ειναι ανωτερο κινητο ακομα και απο το 7/7plus στην 10.3.2. Ομως το 8 στην 11.2.5 ειναι κατωτερο κινητο απο ο,τι το 7 στην 10.3.2. Γενικα το 8Plus ειναι το καλυτερο iPhone των τελευταιων ετων με διαφορα,πληρες σε ολα πραγματικα. Edited February 18, 2018 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 εκτος απο το Χ,φετος αγορασα το 8 και το 8Plus μεσα σε 3 μηνες. εχω περασει επισης απο 7plus,7 απλο,6s. απο ολα αυτα τα κινητα το καλυτερο σαν αισθηση ηταν το 8 Plus. Το 8 Plus στην 11.2.5 ειναι ανωτερο κινητο ακομα και απο το 7/7plus στην 10.3.2. Ομως το 8 στην 11.2.5 ειναι κατωτερο κινητο απο ο,τι το 7 στην 10.3.2. Γενικα το 8Plus ειναι το καλυτερο iPhone των τελευταιων ετων με διαφορα,πληρες σε ολα πραγματικα. Εκτός από το αλουμίνιο σαν κατασκευή Νομίζω είναι ανώτερο στο χέρι το αλουμίνιο παρά το γυαλί Επίσης είναι πιο βαρύ από το 7 Plus. Και αυτό είναι μείον γιατί η συσκευή ήταν ήδη λίγο μεγάλη και λίγο βαριά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δεν είναι κ πολύ πιο βαρυ από το 7plus!!εγώ που του έχω κ θήκη βαραινει κάπως!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Energy1980 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Έτσι είναι. Κι ό,τι αφορά το αλουμίνιο και το γυαλί, είναι καθαρά θέμα γούστου. Εμένα ας πούμε μου αρέσει πάρα πολύ το γυαλί, πάρα το αλουμίνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Και εγώ παιδιά πήρα το 8 plus πριν 4 μέρες. Και εμένα μου αρέσει περισσότερο το αλουμίνιο από το γυαλι. Τι να το κάνεις όμως? Αφού από το πρώτο δευτερόλεπτο μπαίνει σε θήκη(κάθε κινητό που παίρνω) και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Τζαμακι κ θήκη απαραίτητα:D Εγώ του έχω βάλει και skin :p:p Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Και εγώ παιδιά πήρα το 8 plus πριν 4 μέρες. Και εμένα μου αρέσει περισσότερο το αλουμίνιο από το γυαλι. Τι να το κάνεις όμως? Αφού από το πρώτο δευτερόλεπτο μπαίνει σε θήκη(κάθε κινητό που παίρνω) και δεν καταλαβαίνουμε τίποτα. Εγώ μόνο στην δουλειά βάζω θήκη Τις υπόλοιπες ώρες το έχω γυμνό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 εκτος απο το Χ,φετος αγορασα το 8 και το 8Plus μεσα σε 3 μηνες. εχω περασει επισης απο 7plus,7 απλο,6s. απο ολα αυτα τα κινητα το καλυτερο σαν αισθηση ηταν το 8 Plus. Το 8 Plus στην 11.2.5 ειναι ανωτερο κινητο ακομα και απο το 7/7plus στην 10.3.2. Ομως το 8 στην 11.2.5 ειναι κατωτερο κινητο απο ο,τι το 7 στην 10.3.2. Γενικα το 8Plus ειναι το καλυτερο iPhone των τελευταιων ετων με διαφορα,πληρες σε ολα πραγματικα. Όπως τα λες ακριβώς, το 8 plus είναι υπερπλήρες και έχει για μένα την καλύτερη υλοποίηση του σχεδίου που ακολουθούν τα iPhone από το 6 και μετά... Αν και η 11.2.5 δεν κάθησε και πολύ καλα στο δικό μου, βλέπω πάλι κάτι μικρά bugs που έβλεπα πριν την 11.2.1.... Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Τζαμακι κ θήκη απαραίτητα:D Εγώ του έχω βάλει και skin :p:p Εδώ και πολλά χρόνια,έτσι κάνω. Πρώτα αγοράζω θήκη και tempered glass και μετά το κινητό. Εγώ μόνο στην δουλειά βάζω θήκη Τις υπόλοιπες ώρες το έχω γυμνό Μπα,Τάσο.Δεν το διακινδυνεύω. Πάντα με θήκη. Τα προσέχω όλα τα κινητά(για να τα πάρει ο επόμενος άψογα..). Edited February 19, 2018 by billys_541 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εγώ πάλι σκέφτομαι , γιατί να το χαρεί ο επόμενος και γω να μην το χαίρομαι ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Εγώ πάλι σκέφτομαι , γιατί να το χαρεί ο επόμενος και γω να μην το χαίρομαι ; Sent from my iPhone using TapatalkΚαι αν φάει καμιά τούμπα και δεν το χαρείς ούτε εσύ; Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει χωρίς τίποτα αλλά ένα πέσιμο μπορεί να είναι μοιραίο και δεν θέλω να το διακινδυνέψω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Και αν φάει καμιά τούμπα και δεν το χαρείς ούτε εσύ; Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου αρέσει χωρίς τίποτα αλλά ένα πέσιμο μπορεί να είναι μοιραίο και δεν θέλω να το διακινδυνέψω Σωστό και αυτό. Γι' αυτό και δεν μπορώ να αποφασίσω! Μια έτσι και μια αλλιώς είμαι! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 χρειαζομαστε 2 συσκευες απο το ιδιο μοντελο παιδια. 1 για χρηση χωρις θηκη και αλλο ενα για χρηση με θηκη. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αν είναι να σκέφτομαι ότι θα μου πέσει και να βάλω θήκη χοντρή και τζαμι δεν το παίρνω καθόλου Τότε τι κοιτάτε κάποιοι εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής και υλικά κατασκευής Όλα ίδια είναι με θήκη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Αν είναι να σκέφτομαι ότι θα μου πέσει και να βάλω θήκη χοντρή και τζαμι δεν το παίρνω καθόλου Τότε τι κοιτάτε κάποιοι εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής και υλικά κατασκευής Όλα ίδια είναι με θήκηΕίναι πολλοί που θέλουν να είναι σε καλή κατάσταση για να τα πουλάνε και να παίρνουν το επόμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Είναι πολλοί που θέλουν να είναι σε καλή κατάσταση για να τα πουλάνε και να παίρνουν το επόμενο Δεν λέω αυτό Πολλοί κοιτάνε την εμφάνιση και περιμένουν πως και πως τα νέα μοντέλα να έχουν διάφορες αλλαγές Ναι αλλά όταν του βάζεις μια τέτοια θήκη δεν φαίνεται τίποτα. Τι να τις κανείς τις αλλαγές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Είναι πολλοί που θέλουν να είναι σε καλή κατάσταση για να τα πουλάνε και να παίρνουν το επόμενο Καλή διαταραχούλα κι αυτή. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλή διαταραχούλα κι αυτή. :P Γιατί ρε φιλαράκι, διαταραχή; Από τα δικά μας πορτοφόλια τα παίρνουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Καλή διαταραχούλα κι αυτή. :P Επειδή δεν θέλουμε να γίνει το τηλέφωνο μας χρεπι???:confused: Σε όλες τις συσκευές που χρησιμοποιω έχω θήκη κ τζαμακι!! Δίνουμε μια μικρή περιουσία κ αν μην τι άλλο τις προσέχουμε!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts