CrazyCrete Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Καλημέρα, από το είδες; πήγα ρυθμίσεις , μπαταρία , υγεία μπατάριας και στη μέγιστη χωριτικότητα μου λέει 99% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Σας έχει τύχει το ακόλουθο; Ενεργοποίησα bluetooth και σύνδεσα το handsfree. Έπειτα μετά από ώρα παρατήρησα ότι αν και δεν ήταν στο αθόρυβο, δεν ακούγονταν ringtone όταν με καλούσαν και έχασα κλήσεις. Δοκίμασα να μπω στις ρυθμίσεις του iphone και όταν επέλεγα bluetooth πάγωναν οι ρυθμίσεις. Μόνο με restart λύθηκε. Το android κορόιδευαν όλα τα χρόνια αλλά τέτοια bugs σε τόσο σημαντικές λειτουργίες τα θεωρώ απαράδεκτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_w Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλησπέρα βρήκα τη συσκευή μεταχειρισμένη 350 πριν την πάρω θα την τεστάρω δεν έχει εγγύηση είναι πάνω από ένα χρόνον ..... άρα δεν έχει εγγύηση να φανταστώ ??? Ποια είναι η γνώμη σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλή τιμή... Τσέκαρε την συσκευή Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Καλησπέρα βρήκα τη συσκευή μεταχειρισμένη 350 πριν την πάρω θα την τεστάρω δεν έχει εγγύηση είναι πάνω από ένα χρόνον ..... άρα δεν έχει εγγύηση να φανταστώ ??? Ποια είναι η γνώμη σας ευχαριστω 2 χρόνια είναι η εγγύηση αν είναι αγορασμένο από χώρα της Ε.Ε. Τσέκαρε καλά τη συσκευή γιατί είναι πολύ χαμηλή τιμή και κάτι βρομάει. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2018 Αν έχει κάποιος την ροζ θήκη της apple και θέλει να την πουλήσει, ας μου πει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 (edited) Είναι η ιδέα μου η απο τη 12.1 η μπαταριά τελειώνει αισθητά πιο γρήγορα? δεν εχω χρονο λογο δουλειας να τεσταρω κτλ απλα βλέπω πως με ιδια χρηση αρκετο Bluetooth και ολα ανοιχτα wifi 3g....όπως και πριν δηλαδη ...δειχνει να κατεβαινει πολύ...επίσης και το βραδυ παρόλο που με τα shortcuts εχω φτιαξει αυτοματισμό low energy etc... μπορει να χάνει και 5%... https://i.imgur.com/ZPi5M5K_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium Οι εφαρμογές του καταγραφικου και YouTube έτυχε δύο μέρες να λιώσω δεν είναι καθημερινά... Edited December 10, 2018 by manolisv Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. December 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2018 Είναι η ιδέα μου η απο τη 12.1 η μπαταριά τελειώνει αισθητά πιο γρήγορα? δεν εχω χρονο λογο δουλειας να τεσταρω κτλ απλα βλέπω πως με ιδια χρηση αρκετο Bluetooth και ολα ανοιχτα wifi 3g....όπως και πριν δηλαδη ...δειχνει να κατεβαινει πολύ...επίσης και το βραδυ παρόλο που με τα shortcuts εχω φτιαξει αυτοματισμό low energy etc... μπορει να χάνει και 5%... https://i.imgur.com/ZPi5M5K_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium Οι εφαρμογές του καταγραφικου και YouTube έτυχε δύο μέρες να λιώσω δεν είναι καθημερινά... Εγω ως κάτοχος του 8 αλλά με την 12.1.1 δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Σε απόκριση, σε ταχύτητα, σε power on όπου επανήλθα, σε μπαταρία. Δοκίμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχει ένας φίλος ένα θεματάκι με το 8 Plus. Το κινητό είναι 2 μηνών, δεν έχει πέσει ποτέ και είναι με θήκη και screen protector απ'την πρώτη μέρα. Εδώ και περίπου 4-5 μέρες παρουσιάζει κάτι αντίστοιχο με την οθόνη του iPad που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε όχι τόσο έντονο επίπεδο. Συνήθως τα πράσινα pixels (αν μπορώ να τα πω έτσι), εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή σε οτιδήποτε περιέχει χρώμα πέρα του άσπρου. Δεν εμφανίζεται συνέχεια ή με συγκεκριμένη συχνότητα το πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχει ένας φίλος ένα θεματάκι με το 8 Plus. Το κινητό είναι 2 μηνών, δεν έχει πέσει ποτέ και είναι με θήκη και screen protector απ'την πρώτη μέρα. Εδώ και περίπου 4-5 μέρες παρουσιάζει κάτι αντίστοιχο με την οθόνη του iPad που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, σε όχι τόσο έντονο επίπεδο. Συνήθως τα πράσινα pixels (αν μπορώ να τα πω έτσι), εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή σε οτιδήποτε περιέχει χρώμα πέρα του άσπρου. Δεν εμφανίζεται συνέχεια ή με συγκεκριμένη συχνότητα το πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζει; Για επισκευή και αλλαγή συσκευής σε βλέπω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Για επισκευή και αλλαγή συσκευής σε βλέπω Να σου πω την αλήθεια κι εγώ για εκεί το βλέπω, μιας και μοιάζει με θέμα HW κατά 99%, αλλά πρίν πάει οπουδήποτε είπα να ρωτήσω. Τουλάχιστον να έχουμε μια ιδέα του τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Να σου πω την αλήθεια κι εγώ για εκεί το βλέπω, μιας και μοιάζει με θέμα HW κατά 99%, αλλά πρίν πάει οπουδήποτε είπα να ρωτήσω. Τουλάχιστον να έχουμε μια ιδέα του τι παίζει. Νομίζω μητρική θέλει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Νομίζω μητρική θέλει Μάλιστα. Ελπίζω να μην του βγάλουν τη συσκευή εκτός εγγύησης, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με κάτι τέτοια. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2018 Μάλιστα. Ελπίζω να μην του βγάλουν τη συσκευή εκτός εγγύησης, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με κάτι τέτοια. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Οποιαδήποτε επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα εξουσιοδοτημένο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Τελικά εκανα ενα hard reset με restore βέβαια... δεν ξέρω αν πραγματικά θα κάνει κάτι για την μπαταρία.... Καθώς ήμουν καρφί να το κάνω μπλόκαρε ο τετραψήφιος κωδικός screen on time παλιά parental control κτλ... και επειδη μου έδωσε μια μιση ώρα να περιμένω δεν άντεξα... Μετα απο ψάξιμο και αρκετές λύσεις που ζητούσαν χρήματα...και ενω δεν κατάφερνα με τιποτα να βρω το αρχείο που είναι μεσα ο κωδικος μιάς και έχει αλλάξει 3-4 φορές με τις τελευταίες εκδόσεις...βρήκα αυτην την γρήγορη και ευκολη λύση.... https://pinfinder.net/ αν ποτέ καποιος την πατήσει το ακολουθεί και πολυ γρήγορα ξεμπερδευει ... δουλευει γρηγορα και ευκολα... Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Οποιαδήποτε επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα εξουσιοδοτημένο Επειδή δεν έχω ιδέα, οποία καταστήματα εμφανίζονται στη σελίδα της Apple είναι τα εξουσιοδοτημένα, σωστά; Ή μπορώ να βρω και εκτός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Επειδή δεν έχω ιδέα, οποία καταστήματα εμφανίζονται στη σελίδα της Apple είναι τα εξουσιοδοτημένα, σωστά; Ή μπορώ να βρω και εκτός; Προτείνω infoquest μπορεί να το στείλει και με δικά τους έξοδα αποστολής για να το φτιάξουν. Έχει κάμποσα σημεία παραλαβής στην Αθήνα αλλιώς από μακριά βολεύει με κούριερ. (Γεια σου ρε Άλκη!) Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Επειδή δεν έχω ιδέα, οποία καταστήματα εμφανίζονται στη σελίδα της Apple είναι τα εξουσιοδοτημένα, σωστά; Ή μπορώ να βρω και εκτός; Από όσο ξέρω document είναι πιο καλά να απευθυνθείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2018 Προτείνω infoquest μπορεί να το στείλει και με δικά τους έξοδα αποστολής για να το φτιάξουν. Έχει κάμποσα σημεία παραλαβής στην Αθήνα αλλιώς από μακριά βολεύει με κούριερ. (Γεια σου ρε Άλκη!) Sent from my iPhone using Tapatalk iPhone βλέπω, αλλαξοπίστησες τελικά. Που πήγαν τα Galaxy; :p Γεια σου Μητσάρα! Από όσο ξέρω document είναι πιο καλά να απευθυνθείς Ευχαριστώ για την πρόταση, μπαίνει στα υπόψιν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Πάει το πίσω γυαλί... Δεν πιστεύω πως μου έφυγε από το χέρι Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Από το πρώτο δευτερόλεπτα θήκη και τζάμι...... Δυστυχώς αλλά είναι μονόδρομος Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω θηκη.. 470€ η αντικατάσταση στο δίκτυο επίσημων επισκευαστών Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Έχω θηκη.. 470€ η αντικατάσταση στο δίκτυο επίσημων επισκευαστών Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Και πως στον κόρακα έσπασε? Τι ατυχία ήταν αυτή!!?? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Μου γλίστρισε από το χέρι.. Δεν γίνονται αυτά... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgalaz Δημ. December 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2018 Τι να πω... Προχθές στη γυναίκα μου της έφυγε από το χέρι το 6s plus που της πασαρα πάει η οθόνη.. Δυο χρόνια το είχα, μια εβδομάδα το είχα δώσει..μπαμ και κάτω Έντι μεταξύ απορώ σε κάτι drop test που τα πετάνε και τα ξαναπετανε πως στο διάολο δεν παθαίνουν τίποτα; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts