evelinalex Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Γρήγορη φόρτιση μόνο με καλώδιο και φορτιστή που προορίζεται για αυτή την δουλειά Ωραία τότε :) Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Το κινητό είναι φοβερό, αλλά η apple σίγουρα κάνει κάποια έκπτωση στο γυαλί που χρησιμοποιεί. Το προσέχω σαν τα μάτια μου, το έχω μέσα σε θήκη και πάλι η οθόνη έχει τρεις μικρές γρατζουνιές. Στη μία μάλιστα γίνεται παράθλαση του φωτός και βλέπεις τα χρώματα του ουράνιου τόξου (πρέπει βέβαια να ψάξεις για να το δεις σε άσπρο φόντο). Για συσκευή των 900 ευρώ σίγουρα με απογήτευσε η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε η apple.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Το κινητό είναι φοβερό, αλλά η apple σίγουρα κάνει κάποια έκπτωση στο γυαλί που χρησιμοποιεί. Το προσέχω σαν τα μάτια μου, το έχω μέσα σε θήκη και πάλι η οθόνη έχει τρεις μικρές γρατζουνιές. Στη μία μάλιστα γίνεται παράθλαση του φωτός και βλέπεις τα χρώματα του ουράνιου τόξου (πρέπει βέβαια να ψάξεις για να το δεις σε άσπρο φόντο). Για συσκευή των 900 ευρώ σίγουρα με απογήτευσε η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε η apple.... Ένας κόκκος σκόνης ή άμμου που μπορεί να μπει ανάμεσα στη θήκη και στο γυαλί, μπορεί όχι μόνο να γρατσουνισει το γυαλί, αλλά (υπό προϋποθέσεις) ακόμα και να το ραγίσει. Μην υποτιμάς καθόλου τη σκληρότητα των φυσικών υλικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Το κινητό είναι φοβερό, αλλά η apple σίγουρα κάνει κάποια έκπτωση στο γυαλί που χρησιμοποιεί. Το προσέχω σαν τα μάτια μου, το έχω μέσα σε θήκη και πάλι η οθόνη έχει τρεις μικρές γρατζουνιές. Στη μία μάλιστα γίνεται παράθλαση του φωτός και βλέπεις τα χρώματα του ουράνιου τόξου (πρέπει βέβαια να ψάξεις για να το δεις σε άσπρο φόντο). Για συσκευή των 900 ευρώ σίγουρα με απογήτευσε η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποίησε η apple.... Επίπεδο σκληρότητας οι μικροί κόκκοι σκόνης έχουν μεγαλύτερο από ότι έχει ένα τζαμι κινητού Όποτε καταλαβαίνεις πως δημιουργούνται οι γρατζουνιές. Δεν μπορεί να γίνει κάποιο θαύμα και να μπει ένα τζαμι αδιαπέραστο Εσυ επίσης μπορεί να πλήρωσες 900 αλλά από αυτά βγάλε 200+€ που είναι ο ΦΠΑ Βγάλε μεταφορικά. Βγάλε κέρδη μετά πωλητών. Βγάλε το ένα βγάλε το άλλο τότε καταλήγεις σε ένα ποσό 300€ Με 300€ που κάνει η συσκευή τι νομίζεις θα πάρεις κάτι το οποίο θα αντέχει σε όλες τις συνθήκες για μια ζωή; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εσυ επίσης μπορεί να πλήρωσες 900 αλλά από αυτά βγάλε 200+€ που είναι ο ΦΠΑ Βγάλε μεταφορικά. Βγάλε κέρδη μετά πωλητών. Βγάλε το ένα βγάλε το άλλο τότε καταλήγεις σε ένα ποσό 300€ Με 300€ που κάνει η συσκευή τι νομίζεις θα πάρεις κάτι το οποίο θα αντέχει σε όλες τις συνθήκες για μια ζωή; Καλά η υπεραπλαύστεση που έκανες έγραψε! :D https://www.youtube.com/watch?v=iUg8HvkG_JE :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα :p . Ήταν δωρεάν με το συμβόλαιο μου. Αυτά που λέτε τα γνωρίζω, αλλά τα τελευταία μου τέσσερα κινητά (πολύ χαμηλότερης τιμής ) με gorilla glass όπως και τα ipad μου που τα κακομεταχειρί|ζομαι πολύ περισσότερα και δεν εμφάνισαν τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγώ επειδή τα φοβάμαι σε όλα βάζω tempered glass!!!μόνο στο ρολόι δεν έχω βάλει κ κάτι ψιλό γρατζουνιες τις έχει κάνει!!! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Από ποιότητα κλήσης πως είναι το κινητό; Έχω το 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα. Σκέφτομαι την μετάβαση στο 8 plus αλλά κάπου διάβασα ότι οι συνομιλητές δεν σε ακούν καλά με το 8 plus. Είναι αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 (edited) Από ποιότητα κλήσης πως είναι το κινητό; Έχω το 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα. Σκέφτομαι την μετάβαση στο 8 plus αλλά κάπου διάβασα ότι οι συνομιλητές δεν σε ακούν καλά με το 8 plus. Είναι αλήθεια; Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο!!Νομίζω όμως ότι αυτό ίσχυε σε κάποια τηλέφωνα πριν την 11.2 -από ότι έχω διαβάσει :O Όσοι το έχετε,το έχετε δοκιμάσει να φορτισει ασύρματα με Samsung φορτιστή??θέλει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο να τοποθετηθεί?το βάζω ,ξεκινάει να φορτίζει αλλά σταματάει μετά από λίγο!!! Edited December 9, 2017 by evelinalex Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
social_observer Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Από ποιότητα κλήσης πως είναι το κινητό; Έχω το 7 και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε αυτό τον τομέα. Σκέφτομαι την μετάβαση στο 8 plus αλλά κάπου διάβασα ότι οι συνομιλητές δεν σε ακούν καλά με το 8 plus. Είναι αλήθεια; άριστη ποιότητα κλήσης. το ηχείο ακούγεται καμπάνα (τοσο όταν μιλάς σε ανοιχτή όσο και κλειστή ακρόαση), ενώ κι εσύ ο ίδιος ακούγεσαι πολύ καλά (δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι τώρα και μιλάω πάνω από 1-2 ώρες κάθε μέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο!!Νομίζω όμως ότι αυτό ίσχυε σε κάποια τηλέφωνα πριν την 11.2 -από ότι έχω διαβάσει :O Όσοι το έχετε,το έχετε δοκιμάσει να φορτισει ασύρματα με Samsung φορτιστή??θέλει κάποιο συγκεκριμένο τρόπο να τοποθετηθεί?το βάζω ,ξεκινάει να φορτίζει αλλά σταματάει μετά από λίγο!!! Μια χαρά φορτίζει. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 εχεις βαλει και skin και θηκη; :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Το παίζω σε διπλό ταμπλό.. Αρχικά έβαλα το skin αλλά μετά φοβήθηκα ότι θα γίνει καμιά μ@λ... και του φόρεσα και το bumper. Τουλάχιστον τον πρώτο χρόνο να την βγάλουμε αλώβητοι :p Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 άριστη ποιότητα κλήσης. το ηχείο ακούγεται καμπάνα (τοσο όταν μιλάς σε ανοιχτή όσο και κλειστή ακρόαση), ενώ κι εσύ ο ίδιος ακούγεσαι πολύ καλά (δεν είχα κανένα παράπονο μέχρι τώρα και μιλάω πάνω από 1-2 ώρες κάθε μέρα) ΟΚ τέλεια. Σε ευχαριστώ. Και κάτι άλλο με το 7 το μικρό βγάζω χρήση οθόνης περίπου 4 με το ζόρι 5 ώρες. Είναι ένας λόγος ακόμα που θέλω να πάω στο 8 plus εκτός από την μεγαλύτερη οθόνη. Θα δω μεγάλη διαφορά στην μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μια χαρά φορτίζει. Sent from my iPad using Tapatalk Έχω έναν πιο παλιό που είναι σαν σουβερ :p Κ έγω του έχω κ θήκη κ skin!!το έχω δοκιμάσει κάνα 2 φορές αλλά μετά από λίγο μου αναβοσβήνει το φως του φορτιστή που σημαίνει ότι έχει σταματήσει να φορτίζει!! Το ίδιο μου έκανε κ με το note 4 όταν δεν το τοποθέτουσα σωστά!! Ίσως πρέπει να του βρω ακριβώς την θέση :worry: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 δεν θα του βαλω και πισω σκιν. και ουτε καν ζελατινα. 1.γιατι δεν ξερω που υπαρχουν. 2.ειναι δωρο αδωρο,ακομα και αν βαλω μπορει να κανει το ιδιο σημαδι στο αλουμινιο . 3.βαρεθηκα να αγοραζω κινητα και να ειναι σε τελεια κατασταση για τον επομενο.Ας εχουν και κατι! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Πες τα χρυσό$τομε! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 δεν θα του βαλω και πισω σκιν. και ουτε καν ζελατινα. 1.γιατι δεν ξερω που υπαρχουν. 2.ειναι δωρο αδωρο,ακομα και αν βαλω μπορει να κανει το ιδιο σημαδι στο αλουμινιο . 3.βαρεθηκα να αγοραζω κινητα και να ειναι σε τελεια κατασταση για τον επομενο.Ας εχουν και κατι! Κι εγώ τίποτα δεν χρησιμοποιώ Ας κάνει και κανα 2 σημάδια στα 1-2 χρόνια. Το πήρα γιατί είναι αλουμίνιο, λεπτό, μαύρο και μ αρέσει Αν βάλω εκείνες τις κακόγουστες θήκες, τζάμια και λοιπά τότε γιατί να κάθομαι να ασχολούμαι πριν το αγοράσω τι χρωμα είναι και γενικά ότι αφορά τα υλικά της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Κι εγώ τίποτα δεν χρησιμοποιώ Ας κάνει και κανα 2 σημάδια στα 1-2 χρόνια. Το πήρα γιατί είναι αλουμίνιο, λεπτό, μαύρο και μ αρέσει Αν βάλω εκείνες τις κακόγουστες θήκες, τζάμια και λοιπά τότε γιατί να κάθομαι να ασχολούμαι πριν το αγοράσω τι χρωμα είναι και γενικά ότι αφορά τα υλικά της συσκευής Εύγε για το θάρρος σου :D:p Πραγματικά ζηλεύω όσους το έχετε γυμνό χωρίς καμία προστασία!!!! Εγώ ακόμα κ το note 4 το είχα με τζαμακι κ θήκη!!! Δεν μπορώ να διανοηθω να μείνει η οθόνη χωρίς τζάκι -φαντάζομαι ότι μέσα στην τσάντα από την πρώτη μέρα θα έκανε γρατζουνιτσες κ πραγματικά θα ήταν τραγικό! Νομίζω κάποιο από τα 2 μαύρα του 7 plus έκανε η πλάτη γρατζουνιες κ ενώ ήταν στην θήκη ακόμα :mad: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Εύγε για το θάρρος σου :D:p Πραγματικά ζηλεύω όσους το έχετε γυμνό χωρίς καμία προστασία!!!! Εγώ ακόμα κ το note 4 το είχα με τζαμακι κ θήκη!!! Δεν μπορώ να διανοηθω να μείνει η οθόνη χωρίς τζάκι -φαντάζομαι ότι μέσα στην τσάντα από την πρώτη μέρα θα έκανε γρατζουνιτσες κ πραγματικά θα ήταν τραγικό! Νομίζω κάποιο από τα 2 μαύρα του 7 plus έκανε η πλάτη γρατζουνιες κ ενώ ήταν στην θήκη ακόμα :mad: Μέσα σε τσάντα με αλλά πράγματα δεν μπαίνει ποτε Το κινητό πάντα μόνο του όπου και να είναι Αν το βάζεις ειδικά με κλειδιά μαζί άστο θα γίνει μπλε μαρε Το jet black είναι αυτό που χαλάει πολύ εύκολα το πίσω μέρος. Με την σκέψη και μόνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Μέσα σε τσάντα με αλλά πράγματα δεν μπαίνει ποτε Το κινητό πάντα μόνο του όπου και να είναι Αν το βάζεις ειδικά με κλειδιά μαζί άστο θα γίνει μπλε μαρε Το jet black είναι αυτό που χαλάει πολύ εύκολα το πίσω μέρος. Με την σκέψη και μόνο Τα κλειδιά μπαίνουν πάντα σε τσέπη ή σε άλλη θέση στην τσάντα!!:D Ποτέ μαζί με το κινητό :happy: Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
actorius Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Όσοι χρησιμοποιείτε το weather widget, σας δουλεύει σωστά; Εμένα δε συγχρονίζει ποτέ, δείχνει θερμοκρασία και ώρες ο,τι θέλει. Όταν ανοίξω το weather app ολα οκ, αλλά το widget τίποτα :angry: (σε 11.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Όσοι χρησιμοποιείτε το weather widget, σας δουλεύει σωστά; Εμένα δε συγχρονίζει ποτέ, δείχνει θερμοκρασία και ώρες ο,τι θέλει. Όταν ανοίξω το weather app ολα οκ, αλλά το widget τίποτα :angry: (σε 11.2) Που και που μου το κάνει και σε μένα. Όχι πάντα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akonakis Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Κι εγώ τίποτα δεν χρησιμοποιώ Ας κάνει και κανα 2 σημάδια στα 1-2 χρόνια. Το πήρα γιατί είναι αλουμίνιο, λεπτό, μαύρο και μ αρέσει Αν βάλω εκείνες τις κακόγουστες θήκες, τζάμια και λοιπά τότε γιατί να κάθομαι να ασχολούμαι πριν το αγοράσω τι χρωμα είναι και γενικά ότι αφορά τα υλικά της συσκευής Δεν εχεις παιδιά γιαυτο το λες αυτό ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Η εφαρμογή health, που ενσωματώνει walking + running distance, steps κλπ, δεν έπρεπε να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts