megatr0n Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 1 χρόνος είναι η εγγύηση στην Ελλάδα για όλα τα προϊόντα της Apple από οποιοδήποτε κατάστημα, με δυνατότητα 2ου χρόνου μετά από συγκεκριμένη διαδικασία... Η εγγυηση των προϊοντων της apple (οπως και καθε κατασκευαστη) σε χωρες Ε.Ε. ειναι 2 χρονια. Τον 1ο χρονο των καλυπτει ο κατασκευαστης (π.χ. Apple) και το 2ο υποχρεωτικα ο πωλητης (π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ). Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Η εγγυηση των προϊοντων της apple (οπως και καθε κατασκευαστη) σε χωρες Ε.Ε. ειναι 2 χρονια. Τον 1ο χρονο των καλυπτει ο κατασκευαστης (π.χ. Apple) και το 2ο υποχρεωτικα ο πωλητης (π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ). Έτσι θα έπρεπε να είναι. Προς ενημέρωση ΟΥΤΕ το Πλαίσιο ΟΥΤΕ το Public (Ενδεικτικά αναφέρω τις 2 μεγαλύτερες αλυσίδες) αναγνωρίζουν τον 2ο χρόνο εγγύησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έτσι θα έπρεπε να είναι. Προς ενημέρωση ΟΥΤΕ το Πλαίσιο ΟΥΤΕ το Public (Ενδεικτικά αναφέρω τις 2 μεγαλύτερες αλυσίδες) αναγνωρίζουν τον 2ο χρόνο εγγύησης... Με μια επώνυμη καταγγελία στο http://www.1520.gov.gr σε παίρνουν τηλέφωνο εκείνοι και σε παρακαλούν να το πας για εγγύηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Με μια επώνυμη καταγγελία στο http://www.1520.gov.gr σε παίρνουν τηλέφωνο εκείνοι και σε παρακαλούν να το πας για εγγύηση. :) Ωραίος. Μπράβο σε όσους βοηθάνε και σε όσους τολμάνε να το κάνουν Να γίνει πινακίδα πάνω πάνω εδώ στο apple forum να το ξέρουν όλοι να βάλουν τα καταστήματα μυαλό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Έτσι θα έπρεπε να είναι. Προς ενημέρωση ΟΥΤΕ το Πλαίσιο ΟΥΤΕ το Public (Ενδεικτικά αναφέρω τις 2 μεγαλύτερες αλυσίδες) αναγνωρίζουν τον 2ο χρόνο εγγύησης... Με μια επώνυμη καταγγελία στο http://www.1520.gov.gr σε παίρνουν τηλέφωνο εκείνοι και σε παρακαλούν να το πας για εγγύηση. :) Eτσι ακριβως! :happy: Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 (edited) Ωραίος. Μπράβο σε όσους βοηθάνε και σε όσους τολμάνε να το κάνουν Να γίνει πινακίδα πάνω πάνω εδώ στο apple forum να το ξέρουν όλοι να βάλουν τα καταστήματα μυαλό Νόμιζα ότι είναι γνωστό αυτό ρε παιδιά. Κάνουμε καταγγελία επώνυμη με συνημμένο φυσικά το νόμιμο παραστατικό αγορας και αναφέρουμε και συγκεκριμένο κατάστημα που απευθυνθήκαμε είτε κατ’ ιδιαν είτε τηλεφωνικά. Όσα περισσότερα στοιχεία έχει η καταγγελία τόσο καλύτερα φυσικά. Αν το πρόβλημα του προϊόντος μας αποδεικνύεται και με φωτο ή βίντεο επισυνάπτουμε ΚΑΙ τα σχετικά αρχεία ή τους συνδέσμους από cloud. Εντός εβδομάδας συνήθως το κατάστημα τηλεφωνεί ή στέλνει επιστολή για επικοινωνία και συνέχιση εργασιών. (Τα πρόστιμα που θα δεχτούν είναι πολύ δυσανάλογα της αξιας ενός προϊόντος και δεν τους παίρνει για «μαγκιές». Μάλιστα μετά από κάποιο αριθμό ή σοβαρότητα καταγγελίας διακυβεύεται και η άδεια λειτουργίας τους). Edited November 27, 2017 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2017 Δες και αυτό: https://www.xirogiannopoulos.gr/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Apple Call Center Ελλάδα (για τεχνική υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα, με αστική χρέωση) 00800 44145417 Οποιος πάρει εδώ τηλέφωνο στο λένε οι ΙΔΙΟΙ ότι έχει δυο χρονια. Ο τηλεφωνητής το λέει πριν κάποιος σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει λόγος για καταγγελίες και ιστορίες. Και στο iStorm που πήρα αυτό μου είπανε. Sorry για το off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Apple Call Center Ελλάδα (για τεχνική υποστήριξη στην ελληνική γλώσσα, με αστική χρέωση) 00800 44145417 Οποιος πάρει εδώ τηλέφωνο στο λένε οι ΙΔΙΟΙ ότι έχει δυο χρονια. Ο τηλεφωνητής το λέει πριν κάποιος σηκώσει το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει λόγος για καταγγελίες και ιστορίες. Και στο iStorm που πήρα αυτό μου είπανε. Sorry για το off. Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν γιατί δεν το δίνουν και επίσημα στα μεγάλα καταστήματα που ανέφερα πριν όπου απλά σου λένε ότι όλα τα προϊόντα της apple έχουν 1 χρόνο εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 (edited) Καταρχήν ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Σύμφωνα με αυτά λοιπόν γιατί δεν το δίνουν και επίσημα στα μεγάλα καταστήματα που ανέφερα πριν όπου απλά σου λένε ότι όλα τα προϊόντα της apple έχουν 1 χρόνο εγγύηση? ΑΝ πάθει κάτι πάνε με την απόδειξη αγοράς στο επίσημο Service παρακάπτοντας το μαγαζί. Πάρε ένα τηλέφωνο και θα στα πούνε.....είναι απλά τα πράγματα. Τα αλλα μαγαζιά η το παίζουν τρελίτσα η δε γνωρίζουν. iStorm Mediterranean Cosmos 2310 457 000 Από το iStorm που πήρα το X μου είπανε ξεκάθαρα αυτό που ανέφερα. Edited November 28, 2017 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 στους 12 μηνες και μια εβδομαδα, το 7 plus, μου εβγαλε προβλημα στο πανω ηχειο που ειναι στο ακουστικο,το κιν αγορασμενο απο skroutz με αγγλικο φορτιστη.παω istorm.μου λενε εχει παρελθει η επισημη εγγυηση του ενος ετους ,αλλα αν υπαρχει αποδειξη αγορας απο ευρωπαικο καταστημα ,καλυπτεται για 2 χρονια.οπως και εγινε .μου εκαναν αντικατασταση συσκευης ,με τα πολλα .ολα αυτα πριν μια εβδομαδα. το ποσταρω απλα για να βοηθησω στο περι 1 ετους εγγυησης ,που απλα δεν ισχυει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 στους 12 μηνες και μια εβδομαδα, το 7 plus, μου εβγαλε προβλημα στο πανω ηχειο που ειναι στο ακουστικο,το κιν αγορασμενο απο skroutz με αγγλικο φορτιστη.παω istorm.μου λενε εχει παρελθει η επισημη εγγυηση του ενος ετους ,αλλα αν υπαρχει αποδειξη αγορας απο ευρωπαικο καταστημα ,καλυπτεται για 2 χρονια.οπως και εγινε .μου εκαναν αντικατασταση συσκευης ,με τα πολλα .ολα αυτα πριν μια εβδομαδα. το ποσταρω απλα για να βοηθησω στο περι 1 ετους εγγυησης ,που απλα δεν ισχυει . Και τότε τι παράπονα κάνουν κάποιοι ότι δεν τους δέχονται τις ελαττωματικές συσκευές μετά τον 1 χρόνο; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Και τότε τι παράπονα κάνουν κάποιοι ότι δεν τους δέχονται τις ελαττωματικές συσκευές μετά τον 1 χρόνο; Ίσως επειδη δίνουν ανακατασκευασμένο ...δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Ίσως επειδη δίνουν ανακατασκευασμένο ...δεν ξέρω Δεν τους βάζουν εντός εγγύησης συσκευές οι οποίες είναι κάτω των 2 ετών αλλά άνω του ενός έτους Αυτό εννοώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά αξίζει η αλλαγή από. 7plus σε 8plus?? Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά αξίζει η αλλαγή από. 7plus σε 8plus?? Όχι, εκτός και αν η χρηματική διαφορά είναι πολύ μικρή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Όχι, εκτός και αν η χρηματική διαφορά είναι πολύ μικρή... Πιο λογικό θα ητο η αλλαγή από 6s !! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 διαβασα οτι με την χρηση σε θηκη και αν αλλαζεις θηκες την ημερα για διαφορους λογους,θηκη εργασιας,σπορτ,εξοδου κλπ, τοτε το κινητο κανει μικρο γρατζουνιες στην πλατη επειδη ειναι γυαλι. μηπως αξιζει να του βαλω τζαμακι πανω στο τζαμακι; Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 διαβασα οτι με την χρηση σε θηκη και αν αλλαζεις θηκες την ημερα για διαφορους λογους,θηκη εργασιας,σπορτ,εξοδου κλπ, τοτε το κινητο κανει μικρο γρατζουνιες στην πλατη επειδη ειναι γυαλι. μηπως αξιζει να του βαλω τζαμακι πανω στο τζαμακι; Εμένα έχει αποκτήσει μερικές ενώ δεν το βγάζω καθόλου από τη θήκη παρα μόνο για καθάρισμα. Αν βρεις κάτι αξιόλογο ενημέρωσε! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 θα ψαξω σημερα. Τι χρωμα το εχεις; το δικο μου θα το παρω σε λιγες μερες. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 θα ψαξω σημερα. Τι χρωμα το εχεις; το δικο μου θα το παρω σε λιγες μερες. Space Gray έχω. Δεν συμπάθησα ποτε τα αλλα χρώματα με λευκό περίβλημα! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 διαβασα οτι με την χρηση σε θηκη και αν αλλαζεις θηκες την ημερα για διαφορους λογους,θηκη εργασιας,σπορτ,εξοδου κλπ, τοτε το κινητο κανει μικρο γρατζουνιες στην πλατη επειδη ειναι γυαλι. μηπως αξιζει να του βαλω τζαμακι πανω στο τζαμακι; Βάλε βγάλε αν έχει υπάρχει κόκκος σκόνη επάνω στην θήκη η στην συσκευή λογικό δεν είναι να κάνει σημάδια; Και στην μπλούζα να το καθαρίσεις αν έχει επάνω κόκκους θα κάνει σημάδια. Δεν είναι τόσο ευαίσθητο αλλά με τον καιρό κάποια σημάδια δεν τα γλυτώνεις Και μόνιμα να έχεις θήκη την ίδια περνάει μέσα σκόνη. Τρίβεται λίγο και αφήνει σημάδια Εντάξει λογικό είναι σε 1-2 χρόνια να έχει κάποια σημάδια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Βάλε βγάλε αν έχει υπάρχει κόκκος σκόνη επάνω στην θήκη η στην συσκευή λογικό δεν είναι να κάνει σημάδια; Και στην μπλούζα να το καθαρίσεις αν έχει επάνω κόκκους θα κάνει σημάδια. Δεν είναι τόσο ευαίσθητο αλλά με τον καιρό κάποια σημάδια δεν τα γλυτώνεις Και μόνιμα να έχεις θήκη την ίδια περνάει μέσα σκόνη. Τρίβεται λίγο και αφήνει σημάδια Εντάξει λογικό είναι σε 1-2 χρόνια να έχει κάποια σημάδια 7 μηνες που ειχα το κινητο της υπογραφης μεσα στο καλοκαιρι με σκονες αμμο και ο,τι χρηση μπορεις να φανταστεις και ομως δεν ειχε ενα σημαδακι. Μαλλον συνεχιζει η apple να μην βαζει gorilla glass σωστο...οπως λεει οτι βαζει zaphire στην καμερα και απλα εχει μεσα κατι ιχνη απο ζαφειρι... αν τa 8αρια εχουν ποιοτικα τζaμακια μπρος πισω τυπου Gorilla εγω ειμαι ο King Kong. οχι πως δεν θα αγορασουμε ,συζητηση κανουμε. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 7 μηνες που ειχα το κινητο της υπογραφης μεσα στο καλοκαιρι με σκονες αμμο και ο,τι χρηση μπορεις να φανταστεις και ομως δεν ειχε ενα σημαδακι. Μαλλον συνεχιζει η apple να μην βαζει gorilla glass σωστο...οπως λεει οτι βαζει zaphire στην καμερα και απλα εχει μεσα κατι ιχνη απο ζαφειρι... αν τa 8αρια εχουν ποιοτικα τζaμακια μπρος πισω τυπου Gorilla εγω ειμαι ο King Kong. οχι πως δεν θα αγορασουμε ,συζητηση κανουμε. Κι εγώ μια από τα ίδια με εσένα αλλά δεν είχα γρατζουνιές. Θέλει και λίγο να το προσεχείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Κι εγώ μια από τα ίδια με εσένα αλλά δεν είχα γρατζουνιές. Θέλει και λίγο να το προσεχείς εδω προσεχω τις συσκευες τοσο που το OCD με κανει να τα πουλαω αν εχει σημαδια... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts