nick10 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ναι δεν ασχολούμαι ούτε και με νοιάζει τι λέει ο καθένας είδικά οι κολλημένοι, αλλά μερικές φορές κουράζει αυτή η κατάσταση να μπαίνεις να διαβάσεις μια ενδιαφέρουσα είδηση και να διαβάζεις οτιδήποτε εκτός από σχολιασμό της εκάστοτε είδησης. Σωστά τα λέει ο megatr0n, σημασία έχει να χαιρόμαστε τις επιλογές μας;) ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σας εχει συμβει στο unlock για 2-3 δευτερολεπτα να σερνεται το κινητο λες και δεν εχει ξυπνησει καποιος πυρηνας; Μου το εχει κανει 3-4 φορες στις 2 εβδομαδες που εχω τη συσκευη! Μια φορά μου το έκανε μόνο για μισό λεπτό και καμιά άλλη. Στην 11.1 όπως ανέφερε και ο Τάσος θα λυθούν όλα(ελπίζω:lol:) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Στην τελευταια (11.0.3). Ειναι software η hardware? Ναι φιλε και σε μενα το κανει. Καθε 20 unlocks περιπου... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ναι φιλε και σε μενα το κανει. Καθε 20 unlocks περιπου... Μακαρι να το διορθωσουν και να στρωσουν γιατι η φαση μου θυμιζει λιγο android. Εχει και ελαχιστα μικρο λαγκακια μεχρι τωρα το ios 11 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Και σε μένα το κάνει μια στο τόσο. Σε αναμονή της 11.1! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ασχετο! αν δεν ηταν και τοσο βαρυ τηλεφωνο θα ηταν ενα ονειρεμενο τηλεφωνο! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ασχετο! αν δεν ηταν και τοσο βαρυ τηλεφωνο θα ηταν ενα ονειρεμενο τηλεφωνο! Βαρύ και μεγάλα περιθώρια. Για 5,5 ίντσες ξεφεύγει τα λογικά πλαίσια και το βάρος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Ασχετο! αν δεν ηταν και τοσο βαρυ τηλεφωνο θα ηταν ενα ονειρεμενο τηλεφωνο! Βαρύ και μεγάλα περιθώρια. Για 5,5 ίντσες ξεφεύγει τα λογικά πλαίσια και το βάρος Εγώ πάντως παρ' όλο που προέρχομαι από το 6s που ήταν και πιο μικρό και πιο ελαφρύ, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το μέγεθος αν και το συνηθίζω σιγά σιγά. Δεν το βρίσκω και πολύ βαρύ, ίσα ίσα προσδίδει και στην αίσθηση του "premium" της συσκευής. Αλλά περισσότερα αύριο που θα γράφω τις αναλυτικές εντυπώσεις μου;) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Εγώ πάντως παρ' όλο που προέρχομαι από το 6s που ήταν και πιο μικρό και πιο ελαφρύ, το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το μέγεθος αν και το συνηθίζω σιγά σιγά. Δεν το βρίσκω και πολύ βαρύ, ίσα ίσα προσδίδει και στην αίσθηση του "premium" της συσκευής. Αλλά περισσότερα αύριο που θα γράφω τις αναλυτικές εντυπώσεις μου;) Και εγώ από 6s σε 8 plus. Το βάρος είναι το μόνο μειονέκτημα για μένα. Σε σημείο που αν το κρατάς πολύ ώρα ,πρέπει να αλλάξω χέρι. Κατά τα αλλά,είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Το Touch ID είναι πολύ καλύτερο από το 6s ,όπου μέχρι στιγμής δεν έχει,ούτε μια φορά , αποτύχει να διαβάσει το δάχτυλο μου. Στο 6s αν δεν ήταν καθαρό το κρύσταλλο και το δάχτυλο μου, δεν το διάβαζε. Η οθόνη είναι πολύ καλή και εμένα τα bezels με βολεύουν γιατί το χρησιμοποιώ για πτήση drone όποτε έτσι δεν χάνω οθόνη από τα πιαστρακια του χειριστήριου. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την επιλογη του plus , μιας και είναι ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που είχα . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και εγώ από 6s σε 8 plus. Το βάρος είναι το μόνο μειονέκτημα για μένα. Σε σημείο που αν το κρατάς πολύ ώρα ,πρέπει να αλλάξω χέρι. Κατά τα αλλά,είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Το Touch ID είναι πολύ καλύτερο από το 6s ,όπου μέχρι στιγμής δεν έχει,ούτε μια φορά , αποτύχει να διαβάσει το δάχτυλο μου. Στο 6s αν δεν ήταν καθαρό το κρύσταλλο και το δάχτυλο μου, δεν το διάβαζε. Η οθόνη είναι πολύ καλή και εμένα τα bezels με βολεύουν γιατί το χρησιμοποιώ για πτήση drone όποτε έτσι δεν χάνω οθόνη από τα πιαστρακια του χειριστήριου. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την επιλογη του plus , μιας και είναι ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που είχα . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Λίγα περιθώρια χρειάζονται πάντοτε αλλιώς πιάνει κατά λάθος συνέχεια την οθόνη Το συγκεκριμένο έχει παραπάνω από το κανονικό όμως μπορούσαν να το μαζέψουν λίγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και εγώ από 6s σε 8 plus. Το βάρος είναι το μόνο μειονέκτημα για μένα. Σε σημείο που αν το κρατάς πολύ ώρα ,πρέπει να αλλάξω χέρι. Κατά τα αλλά,είμαι αρκετά ευχαριστημένος . Το Touch ID είναι πολύ καλύτερο από το 6s ,όπου μέχρι στιγμής δεν έχει,ούτε μια φορά , αποτύχει να διαβάσει το δάχτυλο μου. Στο 6s αν δεν ήταν καθαρό το κρύσταλλο και το δάχτυλο μου, δεν το διάβαζε. Η οθόνη είναι πολύ καλή και εμένα τα bezels με βολεύουν γιατί το χρησιμοποιώ για πτήση drone όποτε έτσι δεν χάνω οθόνη από τα πιαστρακια του χειριστήριου. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την επιλογη του plus , μιας και είναι ουσιαστική αναβάθμιση σε σχέση με αυτό που είχα . Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Από το 6s είμαι και εγώ. Είναι αναβάθμιση πραγματικά. Σε όλα. Η μπαταρία το σήμα η κάμερα η οθόνη λίγο το βάρος αλλά το συνήθισα πια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ήρθα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια με android συσκευές, και μου κακοφαίνεται λίγο για να είμαι ειλικρινείς που είναι πολύ πιο απλό σε λειτουργία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ήρθα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια με android συσκευές, και μου κακοφαίνεται λίγο για να είμαι ειλικρινείς που είναι πολύ πιο απλό σε λειτουργία... Άφησε του λίγο χρόνο μια εβδομάδα να συνηθίσεις και θα σ αρέσει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Άφησε του λίγο χρόνο μια εβδομάδα να συνηθίσεις και θα σ αρέσει Θα στρώσω που θα πάει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το βάρος είναι το θέμα μου, τα περιθώρια ναι θα έπρεπε να είναι πιο μαζεμένα αλλά δεν με ενοχλεί και τόσο γιατί το κρατάω πιο εύκολα και βολεύει όταν γράφω με τα δυο χέρια.. όταν βγήκε το πρώτο Plus (iPhone 6) ήταν 172γρ και μετά στο 6splus πήγε 192γρ!!! Στα 172 ήταν πολύ καλό, μακάρι να είχε παραμείνει εκεί γύρω, έστω στα 180γρ.. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Ήρθα κι εγώ μετά από πολλά χρόνια με android συσκευές, και μου κακοφαίνεται λίγο για να είμαι ειλικρινείς που είναι πολύ πιο απλό σε λειτουργία... Απόλυτα λογικό. Είναι τέρμα βαρετό όχι απλά απλό. Δεν θα μπορούσα να έχω 2η iOS συσκευή ούτε να μου τ χάριζαν. Ούτε ημέρα θα άντεχα. Θέλω να έχω μια υποτυπώδη πάρεμέτροποίηση και ελευθερία κινήσεων που το απόλυτο μηδέν σε iOS. Ένα πολύ απλό παράδειγμα δεν δέχομαι να μην υπάρχει εφαρμογή να αλλάζει αυτόματα wallpaper ειτε σε lock ειτε σε home screen σε χρονικά διαστήματα που εγώ θα ορίζω πχ κάθε 1 ώρα η κάθε 1 ημέρα. Η ακόμα και μετά από δικιά μου πρωτοβουλία manual με ένα απλό swipe στην οθόνη η triple tap. Πρέπει να κατεβάσω μια εφαρμογή, να βρω μετα από αρκετή αναζήτησή μια να μου κάνει,να αποθηκεύσω την φωτό στη συλλογή,να μπω στις ρυθμίσεις και από εκεί να ορίσω να την βάλω ειτε lock ειτε home. Και ξανά από την αρχή όλο αυτό το λαβύρινθο για κάθε νέα φωτό. Ακόμα και σε OS X έχει τέτοια εφαρμογή σε iOS όχι όμως, Τραγικό. Και πολλά πολλά τέτοια παραδείγματα με τρανταχτό την έλλειψη της προκοπής music player. Δεν υπάρχει ούτε ένας music player στυλ Power Amp η Player Pro. Ο stock είναι για κλάματα πραγματικά. Το μόνο της προκοπής με gesture support ο παρακάτω. https://itunes.apple.com/us/app/listen-the-gesture-music-player/id768223310?mt=8 Που όμως απέχει από τον πλουτο σε customization πλούτο επιλογών από τα κορυφαία σε Android. Ακόμα και ο N7 player που υπάρχει είναι 2 κλάσεις κάτω από αντίστοιχο σε Android. Σε iPad θεωρώ ότι εκμεταλευομαι αποδοτικότερα τα οποία πλεονεκτήματα του iOS σε σχέση με το σκουπιδαριό που επικρατεί σε Android tablet,σε iPhone όμως όχι που έχω πολλές υψηλών προδιαγραφών συσκευές που τυχαίνει να είναι και πιο προσιτά πολύ πιο γρήγορα από την κυκλοφορία τους. Και από την άλλη δεν δέχομαι να δεθω με το οικοσύστημα κανενός αποκλειστικά και να ορίζουν άλλοι για εμενα. Και έτσι έχω μοιράσει τις συσκευές μου σε 3 λειτουργικά εκεί που θεωρώ παίρνω το maximum από το κάθε ένα εκεί που αποδίδει καλύτερα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Edited October 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick10 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Απόλυτα λογικό. Είναι τέρμα βαρετό όχι απλά απλό. Δεν θα μπορούσα να έχω 2η iOS συσκευή ούτε να μου τ χάριζαν. Ούτε ημέρα θα άντεχα. Θέλω να έχω μια υποτυπώδη πάρεμέτροποίηση και ελευθερία κινήσεων που το απόλυτο μηδέν σε iOS. Ένα πολύ απλό παράδειγμα δεν δέχομαι να μην υπάρχει εφαρμογή να αλλάζει αυτόματα wallpaper ειτε σε lock ειτε σε home screen σε χρονικά διαστήματα που εγώ θα ορίζω πχ κάθε 1 ώρα η κάθε 1 ημέρα. Η ακόμα και μετά από δικιά μου πρωτοβουλία manual με ένα απλό swipe στην οθόνη η triple tap. Πρέπει να κατεβάσω μια εφαρμογή, να βρω μετα από αρκετή αναζήτησή μια να μου κάνει,να αποθηκεύσω την φωτό στη συλλογή,να μπω στις ρυθμίσεις και από εκεί να ορίσω να την βάλω ειτε lock ειτε home. Και ξανά από την αρχή όλο αυτό το λαβύρινθο για κάθε νέα φωτό. Ακόμα και σε OS X έχει τέτοια εφαρμογή σε iOS όχι όμως, Τραγικό. Και πολλά πολλά τέτοια παραδείγματα με τρανταχτό την έλλειψη της προκοπής music player. Δεν υπάρχει ούτε ένας music player στυλ Power Amp η Player Pro. Ο stock είναι για κλάματα πραγματικά. Το μόνο της προκοπής με gesture support ο παρακάτω. https://itunes.apple.com/us/app/listen-the-gesture-music-player/id768223310?mt=8 Που όμως απέχει από τον πλουτο σε customization πλούτο επιλογών από τα κορυφαία σε Android. Ακόμα και ο N7 player που υπάρχει είναι 2 κλάσεις κάτω από αντίστοιχο σε Android. Σε iPad θεωρώ ότι εκμεταλευομαι αποδοτικότερα τα οποία πλεονεκτήματα του iOS σε σχέση με το σκουπιδαριό που επικρατεί σε Android tablet,σε iPhone όμως όχι που έχω πολλές υψηλών προδιαγραφών συσκευές που τυχαίνει να είναι και πιο προσιτά πολύ πιο γρήγορα από την κυκλοφορία τους. Και από την άλλη δεν δέχομαι να δεθω με το οικοσύστημα κανενός αποκλειστικά και να ορίζουν άλλοι για εμενα. Και έτσι έχω μοιράσει τις συσκευές μου σε 3 λειτουργικά εκεί που θεωρώ παίρνω το maximum από το κάθε ένα εκεί που αποδίδει καλύτερα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Ε προφανώς το ios(στα κινητά) δεν κάνει για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, δεν γίνεται ένα os να τους ικανοποιεί όλους.;) Παράθεση IPHONE X,NOKIA 8800,BLACKBERRY P9983,IPHONE 8 PLUS,NOKIA 808 PV,HTC 10,IPHONE 6S,SONY Z5 PREMIUM,NOKIA 8800 CARBON ARTE,SONY Z5, SAMSUNG NOTE 5, SAMSUNG NOTE 3,HTC ONE M9,SONY Z2,NOKIA LUMIA 930,IPHONE 5S,BLACKBERRY Q10,HTC ONE M7,BLACKBERRY Z30,BLACKBERRY Z10,SONY XPERIA Z1,NOKIA LUMIA 925,NOKIA N9,NOKIA E7, NOKIA N96,NOKIA 5250, SAMSUNG M3510, NOKIA N900, :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Και γω θέλω μια εφαρμογή στο Android τύπου battery life όπως στο ios να μου λέει το capacity της μπαταριας και του ibackupbot με τους κύκλος φόρτισης αλλά δεν..το accubatery που βρήκα είναι τελείως τεχνιτή η ένδειξη μέσω της φόρτισης Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Απόλυτα λογικό. Είναι τέρμα βαρετό όχι απλά απλό. Δεν θα μπορούσα να έχω 2η iOS συσκευή ούτε να μου τ χάριζαν. Ούτε ημέρα θα άντεχα. Θέλω να έχω μια υποτυπώδη πάρεμέτροποίηση και ελευθερία κινήσεων που το απόλυτο μηδέν σε iOS. Ένα πολύ απλό παράδειγμα δεν δέχομαι να μην υπάρχει εφαρμογή να αλλάζει αυτόματα wallpaper ειτε σε lock ειτε σε home screen σε χρονικά διαστήματα που εγώ θα ορίζω πχ κάθε 1 ώρα η κάθε 1 ημέρα. Η ακόμα και μετά από δικιά μου πρωτοβουλία manual με ένα απλό swipe στην οθόνη η triple tap. Πρέπει να κατεβάσω μια εφαρμογή, να βρω μετα από αρκετή αναζήτησή μια να μου κάνει,να αποθηκεύσω την φωτό στη συλλογή,να μπω στις ρυθμίσεις και από εκεί να ορίσω να την βάλω ειτε lock ειτε home. Και ξανά από την αρχή όλο αυτό το λαβύρινθο για κάθε νέα φωτό. Ακόμα και σε OS X έχει τέτοια εφαρμογή σε iOS όχι όμως, Τραγικό. Και πολλά πολλά τέτοια παραδείγματα με τρανταχτό την έλλειψη της προκοπής music player. Δεν υπάρχει ούτε ένας music player στυλ Power Amp η Player Pro. Ο stock είναι για κλάματα πραγματικά. Το μόνο της προκοπής με gesture support ο παρακάτω. https://itunes.apple.com/us/app/listen-the-gesture-music-player/id768223310?mt=8 Που όμως απέχει από τον πλουτο σε customization πλούτο επιλογών από τα κορυφαία σε Android. Ακόμα και ο N7 player που υπάρχει είναι 2 κλάσεις κάτω από αντίστοιχο σε Android. Σε iPad θεωρώ ότι εκμεταλευομαι αποδοτικότερα τα οποία πλεονεκτήματα του iOS σε σχέση με το σκουπιδαριό που επικρατεί σε Android tablet,σε iPhone όμως όχι που έχω πολλές υψηλών προδιαγραφών συσκευές που τυχαίνει να είναι και πιο προσιτά πολύ πιο γρήγορα από την κυκλοφορία τους. Και από την άλλη δεν δέχομαι να δεθω με το οικοσύστημα κανενός αποκλειστικά και να ορίζουν άλλοι για εμενα. Και έτσι έχω μοιράσει τις συσκευές μου σε 3 λειτουργικά εκεί που θεωρώ παίρνω το maximum από το κάθε ένα εκεί που αποδίδει καλύτερα. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Το ότι δεν δέχεσαι να μην αλλάζει μόνο του εικόνες το θεωρώ άκρως παράλογο Ο music player είναι μια χαρά Αφού θέλεις να πειράζεις το παραμικρό δεν είσαι για εδώ Εμείς θελουμε την απλότητα και να μην ασχολούμαστε με παραμετροποίηση. Καποιοι εδώ μέσα πληρώνουμε για να το ρυθμίζουν να δουλέψει άψογα χωρίς να ασχολούμαστε συνέχεια με το τηλέφωνο Το έχουμε για να κάνουμε την δουλειά μας και να μας εξυπηρετεί όχι να ψάχνουμε στις χαώδης ρυθμίσεις του Android για να βρούμε την άκρη Προφανώς δεν είσαι για εδώ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το ότι δεν δέχεσαι να μην αλλάζει μόνο του εικόνες το θεωρώ άκρως παράλογο Ο music player είναι μια χαρά Αφού θέλεις να πειράζεις το παραμικρό δεν είσαι για εδώ Εμείς θελουμε την απλότητα και να μην ασχολούμαστε με παραμετροποίηση. Καποιοι εδώ μέσα πληρώνουμε για να το ρυθμίζουν να δουλέψει άψογα χωρίς να ασχολούμαστε συνέχεια με το τηλέφωνο Το έχουμε για να κάνουμε την δουλειά μας και να μας εξυπηρετεί όχι να ψάχνουμε στις χαώδης ρυθμίσεις του Android για να βρούμε την άκρη Προφανώς δεν είσαι για εδώ Δεν είναι χαώδες ρυθμίσεις. Είναι το extra παρακάνω που έχεις την ευχέρεια να κανεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αλλιώς υπάρχει και η επιλογή όπως είναι out of the box να το δουλεύεις άνετα που πάλι όμως έχεις παραπάνω επιλογές και ελευθερίες. Και γω θέλω μια εφαρμογή στο Android τύπου battery life όπως στο ios να μου λέει το capacity της μπαταριας και του ibackupbot με τους κύκλος φόρτισης αλλά δεν..το accubatery που βρήκα είναι τελείως τεχνιτή η ένδειξη μέσω της φόρτισης Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Όντως θα ήθελα να έχω τέτοια εφαρμογή αλλά πολλές περισσότερες θα μου λείπουν σε iOS. Ε προφανώς το ios(στα κινητά) δεν κάνει για σένα. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, δεν γίνεται ένα os να τους ικανοποιεί όλους.;) Προφανώς. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν είναι χαώδες ρυθμίσεις. Είναι το extra παρακάνω που έχεις την ευχέρεια να κανεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αλλιώς υπάρχει και η επιλογή όπως είναι out of the box να το δουλεύεις άνετα που πάλι όμως έχεις παραπάνω επιλογές και ελευθερίες. Όντως θα ήθελα να έχω τέτοια εφαρμογή αλλά πολλές περισσότερες θα μου λείπουν σε iOS. Προφανώς. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Ένα θα σου πω, piece of mind!! Σε απόδοση, λειτουργία, εφαρμογές κτλ.. προφανώς δεν είσαι για εδώ όπως είπαν και τα παιδιά Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Δεν είναι χαώδες ρυθμίσεις. Είναι το extra παρακάνω που έχεις την ευχέρεια να κανεις ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αλλιώς υπάρχει και η επιλογή όπως είναι out of the box να το δουλεύεις άνετα που πάλι όμως έχεις παραπάνω επιλογές και ελευθερίες. Όντως θα ήθελα να έχω τέτοια εφαρμογή αλλά πολλές περισσότερες θα μου λείπουν σε iOS. Προφανώς. Sent from my iPad Pro using Tapatalk Pro Προσπαθείς να μας πείσεις για κάτι που έχουμε δοκιμάσει το έχουμε κάνει πέρα και δεν γυρίζουμε πίσω Δεν θα καταφέρεις κάτι απλά χαλάμε τα νήματα με σαβούρες μηνύματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Προσπαθείς να μας πείσεις για κάτι που έχουμε δοκιμάσει το έχουμε κάνει πέρα και δεν γυρίζουμε πίσω Δεν θα καταφέρεις κάτι απλά χαλάμε τα νήματα με σαβούρες μηνύματα Δεν προσπαθω να πεισω κανεναν. Αδιαφορο μου ειναι. Την γνωμη λεω απλα. Ειτε συμφωνεις ειτε οχι το ιδιο μου κανει. Ουτε θα κερδισω κατι ουτε θα χασω. Μεινε με την γνωμη σου εγω με την δικια μου. Αλλωστε δεν απευθυνθηκα σε εσενα στην αρχικη μου παραθεση. Αλλα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται απο την αντιδραση σου. Τελος. Edited October 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lgalkis Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ποιο είναι το νόημα να λες τότε την γνώμη σου; Απλά για να την πεις; Σε ένα τοπικ που είναι αποκλειστικά για ένα κινητό που δεν σε καλύπτει; Μας έρχονται ειδοποιήσεις όλο για άσχετα μηνύματα... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Ποιο είναι το νόημα να λες τότε την γνώμη σου; Απλά για να την πεις; Σε ένα τοπικ που είναι αποκλειστικά για ένα κινητό που δεν σε καλύπτει; Μας έρχονται ειδοποιήσεις όλο για άσχετα μηνύματα... Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Ειμαστε φορουμ αν δεν καταλαβες. Απαντησα σε μελος με τα επιχειρηματα μου. Ειτε συμφωνεις ειτε οχι οφειλουμε να σεβομαστε. Οντως ασχετα μηνυματα οπως και η δικια σου παρεμβαση που ειναι ασχετη. Και το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος ουτε πρεπει να ειμαστε κατοχοι αυστηρα για να εχουμε γνωμη και ουτε μονο τι ωραια και τι καλα να λεμε και στα αρνητικα "Απλά για να την πεις". Edited October 19, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ειμαστε φορουμ αν δεν καταλαβες. Απαντησα σε μελος με τα επιχειρηματα μου. Ειτε συμφωνεις ειτε οχι οφειλουμε να σεβομαστε. Οντως ασχετα μηνυματα οπως και η δικια σου παρεμβαση που ειναι ασχετη. Και το φορουμ δεν ειναι τσιφλικι κανενος ουτε πρεπει να ειμαστε κατοχοι αυστηρα για να εχουμε γνωμη και ουτε μονο τι ωραια και τι καλα να λεμε και στα αρνητικα "Απλά για να την πεις". Είμαστε σε forum και ο καθένας ας μπαίνει στα νήματα που τον ενδιαφέρουν και είναι κάτοχος συγκεκριμένης συσκευής Μου θυμίζεις μια περίπτωση που θέλει να μπει πρόεδρος στον Μοτοσικλετιστικός σύλλογο κάποιος αλλά ποτέ δεν είχε μηχανάκι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts