billy1986 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Επιλογές. Α. Αγοράζω το xs το οποίο είναι ερωτεύσιμο Β. Αγοράζω το xr κάνοντας οικονομία. Γ. Μένω με το 8αρη και περιμένω το Σεπτέμβρη το νέο iPhone που σίγουρα θα είναι αρκετά καλύτερο από το xs Δ. Παραμένω με το 8αρη αφού δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και περιμένω του χρόνου την ριζική αλλαγή στο σχεδιασμό του iPhone. Το μόνο μου παράπονο από το 8αρη είναι το WiFi. Έχουμε 5 διαφορετικά router σε 5 διαφορετικά σπίτια. Όλα με WiFi COSMOTE με παρόμοιο σχετικά όνομα. Ξαφνικά ενώ μπορεί να με δείχνει συνδεδεμένο στο WiFi δεν φορτώνει τίποτα. Αν πάω ρυθμίσεις και πατήσω τον διακόπτη να κλείσει, ο διακόπτης κλείνει αλλά πάλι με δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο WiFi. Πρέπει να ανοιγοκλεισω 2 φορές το WiFi για να αποσυνδεθεί από το WiFi. Κάτι που προσωπικά με εκνευρίζει. Τέλος πάντων. Το πρόβλημα ήρθε από την 12.1 και πάνω. Πιο πριν ήμουν ικανοποιημένος από το 8αρη μου. Θα κάνω αναβάθμιση στο 12.2 αύριο μέσω iTunes και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Επιλογές. Α. Αγοράζω το xs το οποίο είναι ερωτεύσιμο Β. Αγοράζω το xr κάνοντας οικονομία. Γ. Μένω με το 8αρη και περιμένω το Σεπτέμβρη το νέο iPhone που σίγουρα θα είναι αρκετά καλύτερο από το xs Δ. Παραμένω με το 8αρη αφού δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και περιμένω του χρόνου την ριζική αλλαγή στο σχεδιασμό του iPhone. Το μόνο μου παράπονο από το 8αρη είναι το WiFi. Έχουμε 5 διαφορετικά router σε 5 διαφορετικά σπίτια. Όλα με WiFi COSMOTE με παρόμοιο σχετικά όνομα. Ξαφνικά ενώ μπορεί να με δείχνει συνδεδεμένο στο WiFi δεν φορτώνει τίποτα. Αν πάω ρυθμίσεις και πατήσω τον διακόπτη να κλείσει, ο διακόπτης κλείνει αλλά πάλι με δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο στο WiFi. Πρέπει να ανοιγοκλεισω 2 φορές το WiFi για να αποσυνδεθεί από το WiFi. Κάτι που προσωπικά με εκνευρίζει. Τέλος πάντων. Το πρόβλημα ήρθε από την 12.1 και πάνω. Πιο πριν ήμουν ικανοποιημένος από το 8αρη μου. Θα κάνω αναβάθμιση στο 12.2 αύριο μέσω iTunes και βλέπουμε. Κάποιο bug είναι αυτό που αντιμετωπίζεις Καμιά επαναφορά πρέπει να κάνεις. Δεν είναι έτσι η φυσιολογική λειτουργία της συσκευής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Κάποιο bug είναι αυτό που αντιμετωπίζεις Καμιά επαναφορά πρέπει να κάνεις. Δεν είναι έτσι η φυσιολογική λειτουργία της συσκευής Δεν ξέρω. Έχω κάνει επαναφορά αλλά δεν έχει επιλυθεί. Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει όταν αλλάζω σπίτι και συνδέεται στο επόμενο wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Δε μένεις με το 8ρι; Βέβαια στο λέει ένας που έχει 6s και του έχει φύγει λίγο το μικρόβιο της αλλαγής Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Δεν ξέρω. Έχω κάνει επαναφορά αλλά δεν έχει επιλυθεί. Έχω παρατηρήσει ότι μου το κάνει όταν αλλάζω σπίτι και συνδέεται στο επόμενο wifi. Έχεις κάνει επαναφορά και μετά set up as new; Τι να πω δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι φυσιολογικό Βγήκε εχθές η 12.2 μήπως να την δοκιμάσεις; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Έχεις κάνει επαναφορά και μετά set up as new; Τι να πω δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά δεν είναι φυσιολογικό Βγήκε εχθές η 12.2 μήπως να την δοκιμάσεις; Περιμένω να ανεβεί στο iTunes και αναβαθμιζω με restore και ανοίγω τους διακόπτες του iCloud να ξαναπάρω τις φωτογραφίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Περιμένω να ανεβεί στο iTunes και αναβαθμιζω με restore και ανοίγω τους διακόπτες του iCloud να ξαναπάρω τις φωτογραφίες μου. Πέρασε την απευθείας έτσι με απλή αναβάθμιση Αν δεις μετά κάποιο πρόβλημα τότε κανείς επαναφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Πέρασε την απευθείας έτσι με απλή αναβάθμιση Αν δεις μετά κάποιο πρόβλημα τότε κανείς επαναφορά Δεν σε άκουσα. Έκανα καθαρή εγκατάσταση και απλώς άνοιξα τους διακόπτες iCloud και πήρα πίσω φωτογραφίες και μηνύματα. Εφαρμογές πέρασα χειροκίνητα. Το πρόβλημα με το wifi μέχρι στιγμής φαίνεται να επιλύθηκε. Μετά από 5 μέρες και καθαρή εγκατάσταση και αφού ολοκληρώθηκε το index, μπορώ να εκφράσω τους θαυμάσιους μου για την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Δεν σε άκουσα. Έκανα καθαρή εγκατάσταση και απλώς άνοιξα τους διακόπτες iCloud και πήρα πίσω φωτογραφίες και μηνύματα. Εφαρμογές πέρασα χειροκίνητα. Το πρόβλημα με το wifi μέχρι στιγμής φαίνεται να επιλύθηκε. Μετά από 5 μέρες και καθαρή εγκατάσταση και αφού ολοκληρώθηκε το index, μπορώ να εκφράσω τους θαυμάσιους μου για την μπαταρία. Σε πολύ μεγάλο βαθμό λύνονται τα προβλήματα με αυτά που έκανες Εγώ απλά είπα να κάνεις πρώτα απλή αναβάθμιση μηπως και δεν έχεις κανένα πρόβλημα για να γλιτώσεις την φασαρία με το στήσιμο από την αρχή κάτι που εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Σε πολύ μεγάλο βαθμό λύνονται τα προβλήματα με αυτά που έκανες Εγώ απλά είπα να κάνεις πρώτα απλή αναβάθμιση μηπως και δεν έχεις κανένα πρόβλημα για να γλιτώσεις την φασαρία με το στήσιμο από την αρχή κάτι που εγώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι Μεγάλη φασαρία έχεις απόλυτο δίκαιο. Μεγάλη υπόθεση το vdsl. Στήνεις το κινητό σε 1 ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Με Vdsl και γω δε λυπάμαι πλέον να του κάνω restore as new, αν κάτι δε μου πάει καλά. Έχω και έτοιμα screenshots την αρχική οθόνη για να σετάρω γρήγορα τις εφαρμογές όπως τις είχα Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Με Vdsl και γω δε λυπάμαι πλέον να του κάνω restore as new, αν κάτι δε μου πάει καλά. Έχω και έτοιμα screenshots την αρχική οθόνη για να σετάρω γρήγορα τις εφαρμογές όπως τις είχα Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Ακριβώς έτσι κάνω και εγώ. Με adsl το σκεφτόμουν με χίλια ζόρια το restore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Αν κάνεις επαναφορά από αντίγραφο iCloud έχω την εντύπωση ότι είναι πιο καλά και δεν μπορεί να περάσει μέσα κάποιο πρόβλημα που ίσως είχες σε σχέση με επαναφορά από iTunes Αυτό γιατί από το iCloud ξανά κατεβάζει τις εφαρμογές από την αρχή ενώ από iTunes τις περνάει απευθείας από το backup κι έτσι ίσως κάποιο πρόβλημα ξανά περάσει στην συσκευή Οπότε κάνοντας αντίγραφο iCloud στήνεις στην ουσία την συσκευή ξανά από την αρχή αλλά χωρίς να κάνεις τίποτα όλα γίνονται μόνα τους. Απλά κάποιους κωδικούς ξανά περνάς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγώ είχα ένα battery drain του 12-15% κάθε βράδυ σε standby, έκανα επαναφορά με iCloud όπως έκανα πάντα μέχρι τότε καθώς μου έφτιαχνε όλα τα προβλήματα, όμως συνέχισε το drain. Οπότε είπα να κάνω και ένα setup as new και έστρωσε θεαματικά Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Εγώ είχα ένα battery drain του 12-15% κάθε βράδυ σε standby, έκανα επαναφορά με iCloud όπως έκανα πάντα μέχρι τότε καθώς μου έφτιαχνε όλα τα προβλήματα, όμως συνέχισε το drain. Οπότε είπα να κάνω και ένα setup as new και έστρωσε θεαματικά Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Άβυσσος η ψυχή των μήλων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antwnhs1 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προσφατα αγορασα ενα bluetooth ακουστικο και εχω το εξης θεμα. Οταν ειναι συνδεδεμενο με το κινητο, δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις απο mail, messenger κλπ στο κινητο αλλα μονο στο bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προσφατα αγορασα ενα bluetooth ακουστικο και εχω το εξης θεμα. Οταν ειναι συνδεδεμενο με το κινητο, δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις απο mail, messenger κλπ στο κινητο αλλα μονο στο bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω; Νομίζω πως δεν υπάρχει κάποια ρύθμιση. Ακόμα και ενσύρματα ακουστικά να βάλεις, νομίζω έτσι θα λειτουργούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προσφατα αγορασα ενα bluetooth ακουστικο και εχω το εξης θεμα. Οταν ειναι συνδεδεμενο με το κινητο, δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις απο mail, messenger κλπ στο κινητο αλλα μονο στο bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω; Υπάρχει ρύθμιση. Κάθε φορά που θα συνδέεις το Bluetooth από το Control Center στην μουσική εμφανίζονται στην άκρη 2 γραμμές. Παράς και επιλέγεις το τηλέφωνο και όχι το Bluetooth που έχει προεπιλογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Προσφατα αγορασα ενα bluetooth ακουστικο και εχω το εξης θεμα. Οταν ειναι συνδεδεμενο με το κινητο, δεν ακουγονται οι ειδοποιησεις απο mail, messenger κλπ στο κινητο αλλα μονο στο bluetooth. Υπαρχει καποια ρυθμιση που πρεπει να κανω; Αυτό το πρόβλημα είχαμε οι περισσότεροι και λύνεται οριστικά μόνο με τα airpods Παραπάνω σου ανέφερε όμως πως θα το κάνεις κάθε φορά χειροκίνητα στα ακουστικά που έχεις Όποτε συνδέονται πρέπει να κάνεις αυτή την διαδικασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 88% υγεία μπαταρίας. Έχω δει μια μικρή πτώση στη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας αλλά σκέφτομαι το καλοκαίρι τα 3 iPhone που έχουμε οικογενειακώς να τα αμπαλάρω και να τα στείλω στην αγαπημένη document να εκμεταλλευτώ την προσφορά. Απόλυτα ικανοποιημένος κατά τα αλλά από τη συσκευή μου. Αν και ψήνονται να αλλάξω φέτος συσκευή εντούτοις θα αλλάξω φέτος μπαταρία. Θα προτιμήσω να μείνω δε κολλημένος και στην 12.2 που τρέχει εκπληκτικά στο κινητό μου. Αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 88% υγεία μπαταρίας. Έχω δει μια μικρή πτώση στη διάρκεια της ζωής της μπαταρίας αλλά σκέφτομαι το καλοκαίρι τα 3 iPhone που έχουμε οικογενειακώς να τα αμπαλάρω και να τα στείλω στην αγαπημένη document να εκμεταλλευτώ την προσφορά. Απόλυτα ικανοποιημένος κατά τα αλλά από τη συσκευή μου. Αν και ψήνονται να αλλάξω φέτος συσκευή εντούτοις θα αλλάξω φέτος μπαταρία. Θα προτιμήσω να μείνω δε κολλημένος και στην 12.2 που τρέχει εκπληκτικά στο κινητό μου. Αυτά. Ποια προσφορά εννοείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Ποια προσφορά εννοείς Στα 59 ευρώ η προσφορά που είναι. Μετά το τέλος του έτους θα ανεβεί στα 100 κάτι ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Στα 59 ευρώ η προσφορά που είναι. Μετά το τέλος του έτους θα ανεβεί στα 100 κάτι ευρώ. Η πραγματική προσφορά έληξε τον Δεκέμβριο που ήταν 39€ 59€ δεν κάνουν οι μπαταρίες για τα αυτοκίνητα ας μην το υποστηρίζουμε κιόλας όλο αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Άμα ανεβεί ξανά στα 100+, μου δίνει την καλύτερη δικαιολογία να μη ξαναπάρω iPhone. Δηλαδή εμείς που έχουμε ακόμα 6s γιατί προτιμάμε την πολυετή υποστήριξη της Apple , όταν πάρουμε το XRRR, πρέπει στα 2 χρόνια να προτιμήσουμε να πουλήσουμε το τηλέφωνο αντί να του βάλουμε απλά μια μπαταρία και να ξαναγίνει σα καινούριο. Τα φιλιά μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited May 8, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2019 (edited) Άμα ανεβεί ξανά στα 100+, μου δίνει την καλύτερη δικαιολογία να μη ξαναπάρω iPhone. Δηλαδή εμείς που έχουμε ακόμα 6s γιατί προτιμάμε την πολυετή υποστήριξη της Apple , όταν πάρουμε το XRRR, πρέπει στα 2 χρόνια να προτιμήσουμε να πουλήσουμε το τηλέφωνο αντί να του βάλουμε απλά μια μπαταρία και να ξαναγίνει σα καινούριο. Τα φιλιά μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Kαλά ας μην κάνουμε ότι αλλάζουμε μπαταρία κάθε έτος. Εγώ τωρα στην 3ετία θα αλλάξω στο 7άρι μου. Είμαι στο 84%. Επίσης δεν μας εμποδίζει κάποιος να πάμε στην X,Ψ,Ω iRepair, Public whatever με το 1/3 της τιμής. Edited May 8, 2019 by protsimer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts