Koroivos201 Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (12 Σεπ. 2004 , 03:31) Ennoei ότι άμα δεν έχεις στήθος δεν φοράς σουτιέν. Και άμα έχεις φοράς για να το κρατάει όρθιο και να μην έχει χαλάρωση, για να μπορούν να το δείχνουν και μετά από κάποια χρόνια. Γιατί άμα πέσει... μάμησε τα :p Τι λε ρε, αυτό εννοεί? :lol: Είσαι πολύ μεγάλος, σε ευχαριστώ ειλικρινά, από τα βάθη της ψυχής μου. Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι έγραψα, ρώτησα ποτέ τι εννοεί με αυτό που έγραψε? Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (12 Σεπ. 2004 , 03:37) Όταν θα έχεις μεγαλώσει κι εσύ 10 χρόνια νομίζεις ότι θα σου κάθονται γυναίκες της ηλικίας που ψάχνεις τώρα; Γιατί όταν μεγαλώσω 10 χρόνια πρέπει να ψάχνω τις ίδιες γυναίκες που ψάχνω και τώρα? Απλώς είπα ότι οι ρουμάνες δεν φοράνε σουτιέν. Απλώς ανέφερα ότι κάπου υπάρχει επίγειος αντρικός παράδεισος. Αν πάω σε 10 χρόνια πάλι θα υπάρχουν γυναίκες που δεν φοράνε σουτιέν. Το γεγονός ότι εγώ μεγαλώνω δεν κάνει το στήθος τους πιό αδύναμο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: [Απόλυτα. Ως γυναίκα, ξέρω καλύτερα απο σένα γιατι φοράμε σουτιέν, δε νομίζεις; Μιλάς εκ πείρας? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (12 Σεπ. 2004 , 16:33) Εγω δεν την ειχα δει αυτην την ερωτηση!Κοιτα οσον αφορα εμενα ισχυει το αντιθετο.Εχω γενικα αρκετα χαμηλη αυτοπεποιθηση!Για το συνολο τωρα τι να πω;Δεν μπορω να βαλω ολες τις κοπελες στο ιδιο λουκι!Πολλες ειναι,αλλες δεν ειναι καθολου!Η ερωτηση ειναι μαλλον αστοχη! με ολα αυτα που εχεις πει στο θεμα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο οτι εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση, σε εμενα τουλαχιστον δειχνεις το αντιθετο - ξερεις ακριβως τι ζητας - οχι σαν μερικες αλλες εκει εξω ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 @Koroivos201: Τι να σου πω ρε φίλε... Απαξιώ... Σιγά μην κάθομαι να ασχολούμαι με το γιατί κάποια φοράει η δεν φοράει σουτιέν. Αν θες ασχολήσου εσύ με αυτόν το πολύύύύ ενδιαφέροντα προβληματισμό... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (12 Σεπ. 2004 , 15:28) Σιγουρα εχεις δικιο.Λογικα πρεπει να ξερεις οτι το θεμα το ανοιξε αντρας...Και εκ των πραγματων εδω μεσα μπαινουν πιο πολλοι αντρες να σχολιασουν. :) Λες να κατσουν να σχολιασουν τους εαυτους τους; :lol: Aν θες ανοιξε για 'αντεπιθεση' θεμα παρομοιο με αυτο να σχολιαζουμε τους αντρες! :whistle: Καλή ιδέα! Κάποια απο μας πρέπει να ανοίξει κάποιο παρόμοιο θρέντ με μόνη διαφορά οτι αντικέιμενο σχολιασμού θα είναι οι Έλληνες κ όχι οι Ελληνίδες! Έτσι όπως έχουν γίνει οι περισσότεροι (και δεν μιλάω μόνο για εμφάνιση, αυτή είναι το λιγότερο) νομίζω ότι ένα τέτοιο θρέντ είναι απαραίτητο. :( http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (12 Σεπ. 2004 , 16:36) Γιατί όταν μεγαλώσω 10 χρόνια πρέπει να ψάχνω τις ίδιες γυναίκες που ψάχνω και τώρα? Απλώς είπα ότι οι ρουμάνες δεν φοράνε σουτιέν. Απλώς ανέφερα ότι κάπου υπάρχει επίγειος αντρικός παράδεισος. Αν πάω σε 10 χρόνια πάλι θα υπάρχουν γυναίκες που δεν φοράνε σουτιέν. Το γεγονός ότι εγώ μεγαλώνω δεν κάνει το στήθος τους πιό αδύναμο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φιλε μου οι κοπελες ( η γυναικες ) απο αυτες της χωρες ενα πραγμα θελουν και μονο - και ειναι ικανες να το αποκτησουν με οποιον τροπο μπορεσουν - την Ελληνικη ιθαγενια - ξερεις ποσες τετοιες εχουν κλεισει σπιτια?? :whistle: :( Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 16:36) με ολα αυτα που εχεις πει στο θεμα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω στο οτι εχεις χαμηλη αυτοπεποιθηση, σε εμενα τουλαχιστον δειχνεις το αντιθετο - ξερεις ακριβως τι ζητας - οχι σαν μερικες αλλες εκει εξω ;) Kι ομως....Μπορει να ξερω τι ζηταω αλλα δυστυχως εχω το προβλημα οτι νιωθω πως οτι κανω δεν το κανω καλα,οτι δεν ειμαι αρκετη για το συντροφο μου και τετοια πολλα....Ασε,ειμαι μπερδεμενη υποθεση :rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (12 Σεπ. 2004 , 16:43) Kι ομως....Μπορει να ξερω τι ζηταω αλλα δυστυχως εχω το προβλημα οτι νιωθω πως οτι κανω δεν το κανω καλα,οτι δεν ειμαι αρκετη για το συντροφο μου και τετοια πολλα....Ασε,ειμαι μπερδεμενη υποθεση :rotfl: αυτο που περιγραφεις λεγεται ΖΩΗ τιποτα αλλο ;) Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 16:41) φιλε μου οι κοπελες ( η γυναικες ) απο αυτες της χωρες ενα πραγμα θελουν και μονο - και ειναι ικανες να το αποκτησουν με οποιον τροπο μπορεσουν - την Ελληνικη ιθαγενια - ξερεις ποσες τετοιες εχουν κλεισει σπιτια?? :whistle: :( Υου are sooo right... http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (12 Σεπ. 2004 , 16:43) Kι ομως....Μπορει να ξερω τι ζηταω αλλα δυστυχως εχω το προβλημα οτι νιωθω πως οτι κανω δεν το κανω καλα,οτι δεν ειμαι αρκετη για το συντροφο μου και τετοια πολλα....Ασε,ειμαι μπερδεμενη υποθεση :rotfl: Όλες όσες δεν είναι ψώνια τα νιώθουν αυτά που και που... Μιλάω εκ πείρας... http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 16:46) αυτο που περιγραφεις λεγεται ΖΩΗ τιποτα αλλο ;) Καλα ειναι αληθεια οτι αυτα δινουν και στη ζωη λιγο 'αλατοπιπερο'... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koroivos201 Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (12 Σεπ. 2004 , 16:41) φιλε μου οι κοπελες ( η γυναικες ) απο αυτες της χωρες ενα πραγμα θελουν και μονο - και ειναι ικανες να το αποκτησουν με οποιον τροπο μπορεσουν - την Ελληνικη ιθαγενια - ξερεις ποσες τετοιες εχουν κλεισει σπιτια?? :whistle: :( Χαχαχα, παλιόφιλε, σαφώς και δεν αναφέρομαι στις γυναίκες Ρουμάνες που έρχονται στην Ελλάδα, με ίσως κακόβουλους σκοπούς, όπως πριν από λίγο προανέφερες στο προηγούμενο μήνυμα σου (τι λέω ο άνθρωπος). Εγώ μιλάω για Βουκουρεστιανές, που διαμένουν εκεί, δεν το κουνάνε ρούπι και περιμένουν εμάς να πάμε να τις θαυμάσουμε ή, λέω ή, όσοι θέλουν και μπορούν να τις απολαύσουν :lol: Εξάλλου όπως λέει και ο τίτλος του τιμημένου (και ευλογημένου θα έλεγα) thread, "Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;", έχουν πάθει απεμπλοκή εγκεφαλικής και σωματικής λειτουργίας. Πιστεύουν και το ίδιο επιθυμούν να κάνουμε κι εμείς, ότι είναι γυναικάρες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: edited by rigasnic: λίγο προσοχή στην έκφραση δεν βλάπτει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (12 Σεπ. 2004 , 16:47) Όλες όσες δεν είναι ψώνια τα νιώθουν αυτά που και που... Μιλάω εκ πείρας... Εγω παλια τα ενιωθα σε ανησυχητικο βαθμο!Σε σημειο να τα λεω σε φιλους και να μου λενε 'Πας καλα;' Τωρα πλεον εχω ηρεμησει και τα βλεπω ολα πιο χαλαρα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ρε παιδιά ένταξη είπαμε αλλα να μην το παρακάνουμε k όλας...όχι τέτοια κοσμητικά επίθετα αν είναι δυνατών. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (12 Σεπ. 2004 , 16:55) Εξάλλου όπως λέει και ο τίτλος του τιμημένου (και ευλογημένου θα έλεγα) thread, "Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;", έχουν πάθει απεμπλοκή εγκεφαλικής και σωματικής λειτουργίας. Πιστεύουν και το ίδιο επιθυμούν να κάνουμε κι εμείς, ότι είναι γυναικάρες Sti zwi pairneis oti akrivws dineis! Den kserw an oi Ellinides exoun pathei auti tin apemploki pou les, alla mallon den tha exoun kinitrona ginoun "kaluteres"! oson afora to gunaikares den kserw na einai, kserw omws oti einai GUNAIKES. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Koroivos201 (12 Σεπ. 2004 , 16:55) Χαχαχα, παλιόφιλε, σαφώς και δεν αναφέρομαι στις γυναίκες Ρουμάνες που έρχονται στην Ελλάδα, με ίσως κακόβουλους σκοπούς, όπως πριν από λίγο προανέφερες στο προηγούμενο μήνυμα σου (τι λέω ο άνθρωπος). Εγώ μιλάω για Βουκουρεστιανές, που διαμένουν εκεί, δεν το κουνάνε ρούπι και περιμένουν εμάς να πάμε να τις θαυμάσουμε ή, λέω ή, όσοι θέλουν και μπορούν να τις απολαύσουν :lol: Εξάλλου όπως λέει και ο τίτλος του τιμημένου (και ευλογημένου θα έλεγα) thread, "Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;", έχουν πάθει απεμπλοκή εγκεφαλικής και σωματικής λειτουργίας. Πιστεύουν και το ίδιο επιθυμούν να κάνουμε κι εμείς, ότι είναι γυναικάρες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: edited by rigasnic: λίγο προσοχή στην έκφραση δεν βλάπτει... :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (12 Σεπ. 2004 , 18:05) Sti zwi pairneis oti akrivws dineis! Den kserw an oi Ellinides exoun pathei auti tin apemploki pou les, alla mallon den tha exoun kinitrona ginoun "kaluteres"! oson afora to gunaikares den kserw na einai, kserw omws oti einai GUNAIKES . Auto akrivws lene: Oti eiste gynaikes alla oxi gynaikares . Kai os'anafora to kinhtro rixe mia matia gyrw sou kai tha katalaveis an yparxoun h oxi. Meta ela sthn thesi enos antra kai des ti pairnei san antallagma ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiuMiu Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (12 Σεπ. 2004 , 18:19) Auto akrivws lene: Oti eiste gynaikes alla oxi gynaikares . Kai os'anafora to kinhtro rixe mia matia gyrw sou kai tha katalaveis an yparxoun h oxi. Meta ela sthn thesi enos antra kai des ti pairnei san antallagma ;) Den ennoousa auto akrivws otan eipa oti eimaste GUNAIKES!!!! Dustuxws katalaves allo! Epeidi exw riksi polles maties gia auto to lew! Yparxoun kaloi, alla einai kai edw i meionotita! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ti να εχουν πάθει οι ελληνίδεσ... "λουμπάκο " ΄'εχουν πάθει....ήμαρτον δηλαδή..... :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MiuMiu (12 Σεπ. 2004 , 18:24) Den ennoousa auto akrivws otan eipa oti eimaste GUNAIKES!!!! Dustuxws katalaves allo! Epeidi exw riksi polles maties gia auto to lew! Yparxoun kaloi, alla einai kai edw i meionotita! Ti ennouses? Den katalava :o :o Den to exhgeis ligo :o Auto prepei na ftiaxoume: Na kamoume thn meiopshfia kalwn (emfanisiaka kai ws pros ton xarakthra) se pleiopshfia ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 A twra katalava ti tha ennouses: Oti eiste semnes, entimes ktl. An ennouses omws auto rixe mia matia kai stis prohgoumenes selides gia na katalaveis ti thewreitai h sygxroni Ellhnida. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (12 Σεπ. 2004 , 18:31) ti να εχουν πάθει οι ελληνίδεσ... "λουμπάκο " ΄'εχουν πάθει....ήμαρτον δηλαδή..... :whistle: αντε πεστα γιατι μου φαινεται εχουμε τρελαθει τελειος.. μαλλον οι ελληνες κατι παθαν κ το ριχνουν στις ελληνιδες.. οχι οτι δ υπαρχουν ψωνια μαααατσο αλλα κ απο ψωναρες αντρες δ παμε πισω για να μην μιλγσω για το θεμα ομορφια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Παιδια (απευθυνομαι στους αντρες)καλο θα ηταν οταν μιλατε σε κοπελες εδω μεσα γι'αυτο το θεμα να μην λετε ειστε,κανετε κτλ. γιατι λογικο ειναι πολλες να το παιρνουν προσωπικα και να δημιουργουνται παρεξηγησεις...Καλο θα ηταν να χρησιμοποιουνται λεξεις οπως οι γυναικες κανουν,ειναι κ.α ωστε να μην θεωρειται οτι απευθυνεστε και στις ιδιες μ'αυτα που λετε.Το λεω γιατι εχω δει πολλες κοπελες να ψιλοαγανακτουν...Απλη παρατηρηση :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (12 Σεπ. 2004 , 19:03) αντε πεστα γιατι μου φαινεται εχουμε τρελαθει τελειος.. μαλλον οι ελληνες κατι παθαν κ το ριχνουν στις ελληνιδες.. οχι οτι δ υπαρχουν ψωνια μαααατσο αλλα κ απο ψωναρες αντρες δ παμε πισω για να μην μιλγσω για το θεμα ομορφια ε μα..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αναμπουμπούλα... :rolleyes: :whistle: Έχω διαβάσει 4 σελίδες και δεν έχει ειπωθεί κάτι σημαντικό και να εξηγεί κάτι και το γιατί... Πατατιάσαμε! Θού Κύριε!! :lol: Το έχουμε πεί τόσες φορές... Ας το πούμε άλλη μια!! Φταίνε όλοι!! Και οι μεν και οι δε! Απο εκεί και πέρα τι ψάχνετε δεν μπορώ να καταλάβω :rolleyes: Ζήστε,γλεντήστε,ερωτευτήτε,αγαπήστε κι ας απογοητευτείτε! Όλα μέσα στη ζωή είναι! Όλο και κάποιος/α θα υπάρχει εκεί έξω που θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάτε. :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (12 Σεπ. 2004 , 19:13) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια αναμπουμπούλα... :rolleyes: :whistle: Έχω διαβάσει 4 σελίδες και δεν έχει ειπωθεί κάτι σημαντικό και να εξηγεί κάτι και το γιατί... Πατατιάσαμε! Θού Κύριε!! :lol: Το έχουμε πεί τόσες φορές... Ας το πούμε άλλη μια!! Φταίνε όλοι!! Και οι μεν και οι δε! Απο εκεί και πέρα τι ψάχνετε δεν μπορώ να καταλάβω :rolleyes: Ζήστε,γλεντήστε,ερωτευτήτε,αγαπήστε κι ας απογοητευτείτε! Όλα μέσα στη ζωή είναι! Όλο και κάποιος/α θα υπάρχει εκεί έξω που θα ανταποκρίνεται σε αυτό που ζητάτε. :) σωστόςςςςςς :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 αυτα να τα διαβασουν αυτοι που γραφουν τα χειροτερα για τις ελληνιδες κ τα καλυτερα για τις ξενες επειδη μαλλον εφαγαν αρκετες χυλοπιτες ελληνικες γιατι πως να το κανουμε εχουμε γουστο δ παμε με οποιον κ οποιον κ το προσπαθησαν με τις ξενες τους εκατσε εκει περα καμια 2 κ τελειωσε το δεσαν σκοινι κορδονι οι ξενες ειναι καλυτερες !! αμεεεε !! Οτι πειτε :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts