Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Χμμμ και επειδή η λέξη string είναι ξενοφερτη παρακαλέιστε να χρησιμοποιείτε την αντίστοιχη ελληνικη: ενδοκωλικό!

Τώρα για τα παιδία που έχουν ξεφύγει. Εχω 5 χρόνια διαφορα με τη μικρη μου αδερφη. Ενα σας λέω, αυτα που κανουν τωρα στο Γυμνασιο τα καναμε εμεις στο Λύκειο. Πριν 5 χρονια αυτες που καπνιζαν/ντυνονταν καλα/βαφοντουσαν στο Γυμνάσιο ήταν η μικρή μειοψηφια τώρα στο ίδιο ακριβώς γυμνάσιο η κατάσταση έχει αντιστραφεί πλήρως, και τα πραγματα αυτα εχουν γίνει κανονας (για τα κοριτσακια παντα)

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κοίταξε λίγο γύρω να δει αν τον παίρνει κανα μάτι και την άρχισε ξανά στα ταρακουνήματα και στα χαστούκια.
Και συ φυσικά κοίταξες απαθής, είπες μέσα σου «κοίτα που καταντήσαμε» και έρχεσαι στο myphone και παραπονιέσαι. Θα σου πώ κάτι: βια ανάμεσα σε ζευγάρια υπήρχε ανέκαθεν, παλιότερα πολύ περισσότερο. Αυτό που δνε υπήρχε παλιότερα, ήταν η αδιαφορία. Το πρόβλημα λοιπόν το έχεις εσύ, όχι ο τύπος και η κοπέλα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (27 Ιούλ. 2004 , 14:25)

Και συ φυσικά κοίταξες απαθής, είπες μέσα σου «κοίτα που καταντήσαμε» και έρχεσαι στο myphone και παραπονιέσαι. Θα σου πώ κάτι: βια ανάμεσα σε ζευγάρια υπήρχε ανέκαθεν, παλιότερα πολύ περισσότερο. Αυτό που δνε υπήρχε παλιότερα, ήταν η αδιαφορία. Το πρόβλημα λοιπόν το έχεις εσύ, όχι ο τύπος και η κοπέλα.

Σε τέτοια περίπτωση όμως τι ακριβώς μπορείς να κάνεις ώστε να μην βγείς κι εσύ ο ίδιος εκτεθειμένος? Ενίοτε ο καλός Σαμαρείτης μαζεύει όλο το βρωμόξυλο επειδή τόλμησε και παρεισέφρυσε σε μια ιδιωτική στιγμή που εν πάσει περιπτώσει δεν την γνωρίζει ολόκληρη κτλ κτλ.. για να μην μακρυγορώ.. Αυτό δεν σημαίνει πως είμαι οπαδός του "Δέρνε τη γυναίκα σου κάθε μεσημέρι που γυρνάς απο τη δουλειά στο σπίτι, κι ας μην ξέρεις αν έχει κάνει κάτι κολάσιμο, αυτή πάντα ξέρει"... απλά αναρωτιέμαι.. εσυ τι θα έκανες?και αν έκανες κάτι πως θα το χειριζόσουν after all?

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Δηλαδη φταιει που δεν την ξερουμε την κοπελα ή τελος παντων οποιος και αν ηταν στην θεση της; Αν ηταν η ξαδερφη σου μια φιλη σου μια γειτονισα δεν δεν την βοηθουσες; Ασ ειχε και λαθος, δεν θα το ελυνες εσυ απλα θα ηρεμουσες τα πνευματα ή κατι αλλο.
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (27 Ιούλ. 2004 , 02:39)

κατα τη αποψη μου αυτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ @@ να δειξει τρυφεροτητα σε μια γυναικα ( μα καλα εγω τα λεω αυτα???? ) εαν ειχε @@ δεν θα ειχε τετοια συμπεριφορα!!!

Σωστός ;) Πάρε και λίγο κάρμα να έχεις.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Πωπωπωπωπω παναγία μου! 15 σελίδες διάβασα! Ουφ! :lol:

Αρκετά με βρήκαν σύμφωνο,αρκετά με βρήκαν να διαφωνώ.

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο φταίνε οι γυναίκες άλλο τόσο φταίμε και εμείς! Ποτέ στις σχέσεις(ότι σχέση κι αν είναι αυτή) δεν φταίει ο ένας.Έτσι είναι το παιχνίδι και έτσι θα είναι εις τους αιώνες των αιώνων.

Με ένα ξεκωλο σίγουρα δεν θα θέλαμε να κάνουμε σχέση αλλά σίγουρα πρώτοι πρώτοι θα θέλαμε να το φάμε... Ενώ με μια σοβαρή κοπέλα τι να κάνεις τώρα μωρέ... Αφού είναι μη μου άπτου! Προτιμάμε τον εύκολο δρόμο(το γρήγορο sex) από το να κάνουμε κάτι που θα μας γεμίσει πραγματικά και ολοκληρωτικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα!

Βλέπω συμπεριφορές από άντρες και από γυναίκες που ειλικρινά με αηδιάζουν και με αποτρέπουν από οτιδήποτε! Να προβληματίζομαι αν κάνω καλά που είμαι μόνος ή που δεν έχω σχέση...

Να μοιραστείς τι; Να αγαπήσεις ποιόν; Να ανοιχτείς σε κάτι ανούσιο; Να εκδηλωθείς σε κάποιον που δεν θα εκτιμήσει ποτέ και τίποτα;

Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα έτσι όπως έχουν μετατραπεί οι Ελληνίδες... Έχει και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του. Αλλά όσοι έχουν φάει πακέτο έχουν σταθεί μόνο στα αρνητικά κατακραυγάζοντας τες.

Όσες αναρωτιούνται που πήγαν οι Άντρες να τους απαντήσω πως είναι ήδη πιασμένοι από κάποιες που ξέρουν να εκτιμούν κάποια πράγματα! ;)

Βέβαια Άντρες κυκλοφορούν και ανάμεσά σας απλώς εσείς δεν κοιτάτε πιο χαμηλά... :whistle: :p :lol:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 08:30)

Προτιμάμε τον εύκολο δρόμο(το γρήγορο sex) από το να κάνουμε κάτι που θα μας γεμίσει πραγματικά και ολοκληρωτικά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα !

Αν ειναι αυτός ο ορισμός του έλληνα :(

μήπως πρέπει να ανησυχώ μήπως δεν είμαι έλληνας? :p ή μήπως είμαι η εξαίρεση του ορισμού :confused:

Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι κάτι που να με γεμίσει πραγματικά ολοκληρωτικά και ας χρειαστεί περιμένω παρά πολύ καιρό

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Ιούλ. 2004 , 17:24)

μήπως πρέπει να ανησυχώ μήπως δεν είμαι έλληνας? :p ή μήπως είμαι η εξαίρεση του ορισμού :confused:

Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι κάτι που να με γεμίσει πραγματικά ολοκληρωτικά και ας χρειαστεί να περιμένω παρά πολύ καιρό

Μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις αυτό που λες... :whistle:

Ακόμα είσαι σε σχετικά μικρή ηλικία...

Μετά δεν θα σε αφήνουν οι ορμόνες σου να περιμένεις... ;) :lol:

Και τότε θα λες "Στην αναμπουμπούλα καλό και το χαλάζι..."

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 18:03)

Ίσως ,αλλά ακόμη ειναι νωρίς για να το ξέρουμε τα λεμε σε λίγα χρόνια ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 18:03)

για την ακρίβεια θα λέει "απ'το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα" :p :lol: :lol:

Σπύρος

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

...στην ξέρα καλο και το χαλαζι!!!!! Σωστός!!!!
:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Ιούλ. 2004 , 18:17)

Ίσως ,αλλά ακόμη ειναι νωρίς για να το ξέρουμε τα λεμε σε λίγα χρόνια ;)

Φίλε μου δεν είναι πολλά! Μόλις 1-2! Τότε που θα αρχίσεις να νιώθεις "καούρες"... :lol: :p ;)

Ειδικά τώρα που υπάρχουν τόσοι "πειρασμοί" τριγύρω μας! :whistle:

Και επειδή είστε σε μια αρκετά πρώϊμη και ευαίσθητη ηλικία έχετε την τάση να ωραιοποιείτε τα πράγματα...

Σταματάω εδώ όμως για να συνεχίσουμε να αναλύουμε το τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες... :)

Αυτά που σου λέω είναι άλλο θέμα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 21:44)

Φίλε μου δεν είναι πολλά! Μόλις 1-2!

Ειρωνικά το είπα το πολλά χρόνια :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (28 Ιούλ. 2004 , 22:02)

Αναλυσε Το εμπειρε μου!

Are you talking to me? Huh?

Talking to me??????

No! Are you talking to meeeeeee????

:D :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 22:07)

Are you talking to me? Huh?

Talking to me??????

No! Are you talking to meeeeeee????

:D :D

Ηρέμισε :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Ιούλ. 2004 , 22:09)

Ηρέμισε :rolleyes:

Φαίνεται φίλε μου πως δεν έχεις δει τον Ταξιτζή... :whistle:

Το kakiasmeno ,πιστεύω, καταλαβαίνει πως κάνω χαβαλέ! Και δεν υπάρχει λόγος βέβαια να τσακωθώ εδώ μέσα(ούτε βέβαια στον έξω κόσμο). ;)

υ.γ: έχω βαρεθεί πλέον να δικαιολογώ τις πράξεις και τα λεγόμενα μου. Δεν ξαναμιλάω... :rolleyes: Μόνο πμ πλέον

Για αυτες λεμε και τα χώνουμε συνεχεια....αλλα αυτες ζητάμε παντα (μαλλον για να τα χώνουμε & να τα ''χώνουμε''!)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 22:16)

Φαίνεται φίλε μου πως δεν έχεις δει τον Ταξιτζή... :whistle:

Αυτό ας ειναι το τελευταίο off-topic παρακαλώ

Και βέβαια έχω δει το έργο :D

tha milisw kai tha pw kati tapeino an sinexisoume etsi san adres kai kinigame tis ginekes paei. pistevw prepei na allaxoume san adres alla de to katalavenete giati skeftosaste ton p..... sas kai ton vazete panw apo ola gi afto kala kanoune kai mas patane oi gunaikes
mobile fan user

και εγω νομιζα οτι μονο οι ελληνιδες ειχαν ξεφυγει , που να δειτε τι βλεπυν τα ματακια μου τωρα εδω στο Αεροδρομιο!!!! , σορτσακια μεχρι της μασχαλες κτλ κτλ :wacko:
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (28 Ιούλ. 2004 , 08:30)

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο φταίνε οι γυναίκες άλλο τόσο φταίμε και εμείς! Ποτέ στις σχέσεις(ότι σχέση κι αν είναι αυτή) δεν φταίει ο ένας.

Όσες αναρωτιούνται που πήγαν οι Άντρες να τους απαντήσω πως είναι ήδη πιασμένοι από κάποιες που ξέρουν να εκτιμούν κάποια πράγματα! ;)

bravo bravo pesta! Eixa kairo na grapso pano sto thema kai nomizo oti oi apopseis me vriskoun perissotero simfoni tora..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Hunter (30 Ιούλ. 2004 , 16:19)

και εγω νομιζα οτι μονο οι ελληνιδες ειχαν ξεφυγει , που να δειτε τι βλεπυν τα ματακια μου τωρα εδω στο Αεροδρομιο!!!! , σορτσακια μεχρι της μασχαλες κτλ κτλ :wacko:

παω Αεροδρομιοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!! ;) ;) ;)

:)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (28 Ιούλ. 2004 , 15:24)

Αυτό που με ενδιαφέρει ειναι κάτι που να με γεμίσει πραγματικά ολοκληρωτικά και ας χρειαστεί περιμένω παρά πολύ καιρό

Emm pirazei pou 8a perimeneis aiwnia? :whistle: an to aiwnio sou fenete ligo mporeis na perimeneis,alliws bour ston patsa :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...