Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (30 Δεκ. 2004 , 00:08)

Οχι..................Και το αν ειμαι ωραιος η οχι καποιοι το ξερουν απο εδω

δεν ειπε κανείς ότι είσαι και καμπούρης :D :D :D :D :p

κάτι που θα ήθελα να παραθέσω...........

δεν μπορώ να καταλάβω όταν κάποια/ος κολλάει τόσο μα τόσο στην εμφανιση

μια ξα μου ειδικά............

δεν λέω να βλέπετε ο άλλος (είναι βασικό )

αλλά όχι και έτσι...........

να μην της συμπεριφέρεται καλά και να λέει " μα δεν είναι κουκλι"? :blink: :wacko: :!:

ipame pws oi ginekes tin exoune dei kapws kai apadane poli sixna apotoma kai tous aresei na prosvalloun ton allo gia na ton ipovivasoun, avrio tha pw se kapia na vgoume gia kafe, efxomai na min faw arnisi an kai kati mou lei... xlwmo, giati genika mou xei pei sta isia de tis aresei o xaraktiras mou kai na fadastite oute kan ti rwtisa ala olo kai kati piragmata peftoun exw berdeftei agria
mobile fan user

ellasVagabond είσαι τυχερός και σου πέφτουν τα καλά κορίτσια φαίνεται :lol: τεσπα έλα ρε και σύ,σιγά τώρα είπε μια κοπέλα ( ο Θεός να την κάνει ) κάτι τις δηλαδή και αμέσως παρεξηγήθηκες :whistle: :lol: , χίλιες υπάρχουν έξω......άντε καλό κυνήγι ;)

Πάντως πλάκα πλάκα κορίτσια κάτι τέτοιες χαλάνε το όνομά σας και μετά λένε κάποιοι (μα τι κ....ιολες πούνε οι γυναίκες) το γενικεύουνε θα μου πείτε ,ναι κακώς γίνεται αυτό αλλά νομίζω ότι αν έχεις αναλογίες 2 στις 3 μάπα το καρπούζι ε ξεχνάς και το όνομα σου πόσο μάλλον ότι κάπου υπάρχουν και σωστές κοπέλες btw αν δείτε καμιά ......... ;)

:whistle:

Υπαρχουν πολλες ωρε το ξερω απλα ωρες ωρες νιωθεις ωραια αν βγεις λαθος στα κακα πραγματα που πιστευεις για καποια κοπελα.

Λυπαμαι πολυ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (30 Δεκ. 2004 , 09:52)

Υπαρχουν πολλες ωρε το ξερω απλα ωρες ωρες νιωθεις ωραια αν βγεις λαθος στα κακα πραγματα που πιστευεις για καποια κοπελα.

Λυπαμαι πολυ

Μπααααα χλωμό,που άκουσες να βγήκε λάθος κάποιος για μιά κοπέλα?

Το να πιστεύεις οτι είναι καλή και να βγεί κακιά ναί,αλλά να είναι κακιά και να σου βγεί καλή? :blink: jamais :whistle: .

Κορίτσια νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνετε την επαναστασή σας .....εναντίον των γυναικών :D γιατί σε λίγο καιρό την βλέπω την δουλειά να παρακαλάτε για αρσενικό =άντρα (να το διευκρινίζουμε μην πάτε και μας φαρμακωθείτε) :lol:

λοιπον για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους !

Αυτη η κακια αγρια ξενερωτη ψωνιο κτλ κτλ ειμαι εγω.. και εγω ειμαι αυτη που εστειλε και το μηνυμα που βριζει.. γιατι ομως ειναι το θεμα το εκανα.. λοιπον το εκανα γιατι μαυρη η ωρα που εδωσα το κινητο μου σε ατομο μεσα απο το ιντερνετ τραβαω τα μαλλια μου οταν του λεω σηκω κ ελα μου λεει οχι θελω μονο οι 2 μας ! Που κολας ανθρωπε μου ? θα σε δαγκωσουν οι φιλοι μου ? δηλαδη ελεος ας εχετε λιγακι παραπανω θαρρος δεν κανει κακο προσωπικα με ξενερωνουν απιστευτα οι δειλοι ! Να και ο λογος που εβρισα! τι με πριζεις να με δεις αφου στο τελος δεν ερχεσαι και βγαινω και η κακια και απο πανω !! ελεος.. κουραστηκα

Επανασταση ? Εδω υπαρχουν γυναικες που γελανε με τα χαλια τους........

Οπως και να εχει ψωνιο δεν ειμουν ποτε και ποτε δεν θα ηθελα να γνωρισω καποιο οπως η συγκεκριμενη κοπελα.

Τωρα αν καποιος εδω μεσα βρισκει λογικο να θελεις να γνωρισεις ενα ατομο και να παρεις πακετο και αλλα τοτε παω πασο εγω ομως μια φορα δεν το συνηθιζω.

Οπως και να εχει οι γυναικες παντα πιστευουν πως ειναι ωραιοτερες απο τους αντρες που μπαινουν στο ιντερνετ. Αραγε γιατι ?............

Οι αντρες μαλλον ποτε δεν καταλαβαινουμε τις γυναικες........

Η μαλλον ειναι η κλασσικη πιπιλα των γυναικων οταν εχουν αδικο......

αχέμ :!: γκουχ :!:

μήπως να τα λέγατε πιο prive? Καλύτερα για όλους θα είναι έτσι, αλλά κυρίως για τους δυο σας ;)

http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (30 Δεκ. 2004 , 13:40)

αχέμ :!: γκουχ :!:

μήπως να τα λέγατε πιο prive? Καλύτερα για όλους θα είναι έτσι, αλλά κυρίως για τους δυο σας ;)

:D :D :lol: :lol:

μα τελειωσε !

Καταφερε να γινει οσα λεει πως δεν ειναι , δεν νομιζω πως εχω πια λογο να της μιλησω Prv.

Εξαλλου ειναι σχετικο με το θεμα οτι λεμε και μαλιστα απο πρωτο χερι.....

Loipon hellas kai powerz pote einai o arrabonas/gamos?...giati oloi kseroume oti ta anti8eta elkonte! Otan prwtoeipes hellas gia to peristatiko me thn powerz eixa psiliastei oti htan auth pou brizosastan edw! Eleos! Pou pate kai 8elete na gnwristite kiolas? Gia na apodeiksete o enas ston allon kati?

Pantws kai oi duo exete dikio sto 8ema! Nai, den einai wraio na gnwrizeis kapoion apo to net (rezili) kai na se blepoun kai alloi mazi.

Apo thn allh omos, exw kanei kati paromoio me thn powerz. Mou hr8e minima sto asxeto kapote, apo mia kopela pou me hksere, alla den thn hksera egw. Auth kapsoura mazi mou. H8ele na paw mesa sto Venue na thn dw, 4 to prwi pou efebga apo allou. Egw ths eipa den dinw 15 euro gia na mpw kai an eisai skarth h mou kanei kapoios plaka na pane gia petama. Bges na se dw kai meta apofasizw. Auth ntrepotan....kai kala ekane...ena xontro boubalaki htan pou eixa gnwrisei se ena party filou mou, auth eixe pa8ei plaka mazi mou, kai egw de 8umomoun to onoma ths.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (30 Δεκ. 2004 , 12:32)

Pantws kai oi duo exete dikio sto 8ema! Nai, den einai wraio na gnwrizeis kapoion apo to net (rezili) kai na se blepoun kai alloi mazi.

ths.

εντελως ξεφτηλα το θεωρω τον τελευταιο ξεπεσμο που μπορει να χει καποιος.. σορι αν καποιοι το κανουν αυτο απο δω μεσα αλλα ετσι πιστευω :cool:

Καρα ΛΟΛ :lol:

PowerZ δεν χρειαζόταν να πεις ότι εσύ ήσουν το άτομο που ο Ελλάς ήταν να συναντήσει....... μας το "ζωγράφισε" πολύ καλά :whistle: τώρα οι λόγοι ή ο λόγος και το τι είπατε-αναφέρθηκε ήταν και παραμένει προσωπικό κατά εμέ από την άλλη το ότι χαρακτηρίσθηκε η PowerZ "κακιά" αυτό είναι υποκειμενικό γιατί όπως όλοι ξέρουν ο/η κακός/ιά του/της ενός/μιας είναι ο/η καλός/ή του άλλου/ης τέσπα στην προκειμένη περίπτωση πάντως νομίζω ότι PowerZ έπρεπε να το σκεφτείς καλύτερα και να μην ζητήσεις από κάποιον να "βουτήξει" στα βαθιά σε μια παρέα αγνώστων (αυτό σε μία πρώτη συνάντηση αν δεν απατώμαι) γιατί κακά τα ψέματα γνωριμία έτσι δεν γίνεται ;) τώρα το πώς εσύ σκέφτεσαι ή το είδες το θέμα μόνο εσύ το ξέρεις :D και όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς αν τα είπες και έτσι μόνο κακή εικόνα δημιουργούν για κάποιον και τίποτα άλλο.

Τελικώς πάντως αυτά όντως μέσω PM έπρεπε να τα λέτε και όχι εδώ.

:whistle:

Σαν ερωτευμένα σπουργιτάκια :lol: :lol: J/k .

HellasVagabond & PowerZ συνεχίστε με prive παρακαλώ, δεν μας απασχολεί το θέμα σας και είστε και off topic.

[imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign]

rigasnic :: The ex-night shift ::

Νομιζω ειχε συμφωνηθει και απο αλλους moderators πως στο συγκεκριμενο topic οτι και να ειπωθει εφοσον δεν ενοχλει τα υπολοιπα μελη του forum δεν θεωρειται off-topic.......

Οπως και να εχει οτι λεμε ειναι μεσα στο topic. Συζηταμε το τι εχουν παθει οι γυναικες και πιστευω πως ειναι καλο να δουμε πως φερονται.

Ενα ζωντανο παραδειγμα καθε αλλο παρα οff-topic ειναι.

Η PowerZ αναφερει πως ειναι ξεπεσμος οι γνωριμιες μεσω νετ γιατι τις θεωρει Blind-Date.

Η γνωριμια φιλων μιας φιλης τους οποιους δεν εχει δει καποια δεν θεωρειται Blind-Date ? Και ομως αυτο το κανουν κατα κορον γυναικες μαζι και η συγκεκριμενη.

Καλως η κακως οι εποχες εχουν αλλαξει, αν μη τι αλλο αφου στην εποχη μας ολοι στην κυριολεξια χρησιμοποιουμε το ιντερνετ ειτε για δουλεια ειτε για κεφι οι γνωριμιες μεσω αυτου ειναι φυσικο επακολουθο ειδικα για εναν αντρα που συνηθως θελει να γνωρισει καποια κοπελα επειδη του αρεσει ο τροπος που καποια μιλαει, φερεται χωρις αναγκαστικα να περιμενει να γινει κατι με την εν λογω κοπελα. Οι γυναικες σαν πιο στενομυαλες για να βγουνε με καποιον πρεπει να ξερουν στα σιγουρα πως αυτος ο καποιος ειναι ωραιος λες και αναγκαστικα πρεπει να κανουν κατι μαζι του. ( ετοιμαστε τα βιογραφικα σας παιδες μαζι με φωτογραφιες πληρους μεγεθους ).

Οπως και να εχει εχουμε γεμισει ψωνια και σκληροπετσες γυναικες οι οποιες σκεφτονται μονο τον εαυτο τους.

Κριμα για ενα εθνος με ιστορια οπως το δικο μας.

Λοιπον, εχω να κανω μια παρατηρηση.. ειδα πως ασεβειτε ολοι ως προς το νικ μου (κακια και κακια το πατε ολη την ωρα) και θα ζητησω πνευματικα δικαιωματα... μην χρησιμοποιειται το νικ μου παρακαλω επι ματαιω...

Ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Δημοσκόπηση: Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

Έχετε ήδη ψηφίσει σε αυτήν τη δημοσκόπηση!

Ναι και ζουν αναμεσα μας 62 72.09%

Οχι.....Τι ειναι αυτο ? 24 27.91%

Περιττό να αναφέρουμε ότι μάλλον όλος ο γυναικείος πληθυσμός του myphone πρέπει να έχει ψηφίσει εδώ :lol:

αααααααα κακίες... γιατι βρε? με κανετε κακουργα αμα σας βλεπω να ειστε τοοοοσο αρνητικοι.. εσυ βρε αχιλλεα δεν ειπες παραπανω πως η ελπιδα πεθαινει τελευταια? μη μας τα χαλας τωρα... ειπαμε εχουμε ολοι τα στραβα μας αλλα το ζητημα ειναι να τα δουλευουμε μπας και δουμε προκοπη!!! χχεχχ

[sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking...

http://www.chf.gr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...