HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Βασικα η γυναικα αγαπαει ευκολα και ξεχναει ακομα πιο ευκολα. Ο αντρας αγαπαει δυσκολα αλλα οταν αγαπησει δεν ξεχναει ποτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 τι δεν ξεχνάει ακριβώς.....? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Την κοπελα που αγαπησε !!!!!!! :wacko: :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 17:37) Την κοπελα που αγαπησε !!!!!!! :wacko: :blink: :D χρόνος αόριστος..........γιατί άραγες......! :!: δεν νομίζω ότι ξεχνάει όποιος αγαπάει , ανεξαρτήτου φύλου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kakiasmeno (15 Δεκ. 2004 , 13:00) πατε σε κανα παζαρι.. δεν ειναι δυσκολο.. καποια θα βρειτε εκει.. η σε καμια λαικη.. να ειναι και νοικοκυρα χεχχεεχεχχεε ετσι ετσι :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Εγω οσες κοπελες εχω ρωτησει να μου πουν ποιος ηταν ο πρωτος αντρας της ζωης τους οι μισες δεν τον θυμουνται !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 18:10) Εγω οσες κοπελες εχω ρωτησει να μου πουν ποιος ηταν ο πρωτος αντρας της ζωης τους οι μισες δεν τον θυμουνται !! :confused: :lol: τι να σε πω μάτια μου :whistle: ΄ οι μισές είπες , άρα οι άλλες μισές θυμήθηκαν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jane_butterfly (15 Δεκ. 2004 , 17:39) :D χρόνος αόριστος..........γιατί άραγες......! :!: δεν νομίζω ότι ξεχνάει όποιος αγαπάει , ανεξαρτήτου φύλου! Έβαλε αόριστο γιατί σίγουρα η κοπέλα που αγάπησε τον χώρισε... Αν δεν απατώμαι... ;) Κάπως έτσι γίνεται σχεδόν πάντα :whistle: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Agent M (15 Δεκ. 2004 , 18:33) Έβαλε αόριστο γιατί σίγουρα η κοπέλα που αγάπησε τον χώρισε... Αν δεν απατώμαι... ;) Κάπως έτσι γίνεται σχεδόν πάντα :whistle: μπορεί να έγινε και το αντίθετο αλλά γιατί να αποτελεί παρελθόν κάποιος που αγαπάμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 βασικα ειμαι πολυ μικρος για να σκεφτομαι αν με αγαπησε καποια που με χωρισε. Το σιγουρο ειναι πως αγαπησα ολες τις γυναικες που ειμουν μαζι, οχι βεβαια ερωτας η κατι τετοιο αλλα νοιαζομουν για ολες και αυτο αγαπη ειναι κατα καποιον τροπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 18:40) βασικα ειμαι πολυ μικρος για να σκεφτομαι αν με αγαπησε καποια που με χωρισε. Το σιγουρο ειναι πως αγαπησα ολες τις γυναικες που ειμουν μαζι, οχι βεβαια ερωτας η κατι τετοιο αλλα νοιαζομουν για ολες και αυτο αγαπη ειναι κατα καποιον τροπο. σωστός :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 18:40) βασικα ειμαι πολυ μικρος για να σκεφτομαι αν με αγαπησε καποια που με χωρισε. Το σιγουρο ειναι πως αγαπησα ολες τις γυναικες που ειμουν μαζι, οχι βεβαια ερωτας η κατι τετοιο αλλα νοιαζομουν για ολες και αυτο αγαπη ειναι κατα καποιον τροπο. Έτσι όπως το λες μου φέρνει προς αφέλεια... Δηλαδή δεν σε νοιάζει να μάθεις τι αισθανόταν αυτή(όποια κι αν ήταν) για σένα; :confused: :blink: Όχι βέβαια αφού σε χώρισε... ;) Τι να πω. :rolleyes: Προσωπικά δεν θα ήθελα να τρέφω αυταπάτες μέσα σε μια σχέση... Ελπίζω να με καταλαβαίνεις τι εννοώ. Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αν περναω καλα με καποια γιατι να χαλαστω ψαχνοντας να δω τι νιωθει ? Εξαλλου ολες λενε σαγαπαω μονο και μονο για να μην χαλασουν καποιον. Οταν βρω την μοναδικη γυναικα της ζωης μου τοτε θα το ψαξω πολυ ως τοτε απλα θα κοιταω να περναω ωραια :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Βρε Χελλας Βαγκαποντ (μηπως θα πρεπε να σε λενε Παγαποντ?) γιατι εισαι τοοοοοοοοσο αρνητικος για τις γυναικες? τοσα πολλα χαστουκια εχεις φαει πια?...εισαι μικρος ακομα για να εισαι τοοοοοοοοοσο απαισιοδοξος.. δεν λεω.. μπορει να εχεις και δικιο.. αλλα μην γενικευεις τοσο πολυ... δεν ειναι και σωστο..... νο οφενς ε... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 19:02) Αν περναω καλα με καποια γιατι να χαλαστω ψαχνοντας να δω τι νιωθει ? Να χαλαστείς;;; :blink: :confused: Για ποιο λόγο να χαλαστείς; Δεν σου είπα να γίνεις και ντετέκτιβ! Δεν καταλαβαίνεις τι μηνύματα σου περνάει η σύντροφός σου; Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 19:02) Εξάλλου όλες λένε σ'αγαπάω μονο και μόνο για να μην χαλάσουν κάποιον... :confused: Δεν θα το έλεγα... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasVagabond (15 Δεκ. 2004 , 19:02) Οταν βρω την μοναδικη γυναικα της ζωης μου. τοτε θα το ψαξω πολυ ως τοτε απλα θα κοιταω να περναω ωραια :D Καλά κι εγώ όταν πιάσω το τζόκερ θα πάρω κότερο :rolleyes: Αυτές οι πιθανότητες θα μας φάνε :rolleyes: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Χαστουκια περα απο την πλακα ποτε δεν εχω φαει. ( Αν και μια πρωην διεδωσε πως μου εριξε χαστουκι οταν χωρισαμε - αλλα ποτε δεν εγινε και την εκανα ρομπα στις φιλες της ). Οπως και να εχει εχω δει παρα πολλα και οτι λεω το βασιζω εκει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Το χαστούκι δεν στο εννοεί σαν πράξη... ;) :) Πως λέμε "Έφαγα πακέτο!"; Ε κάπως έτσι... :rolleyes: Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Στοοοοοοος ο νεος αγαπημενος... βρε συ Παγαποντη.. γιατι δεν δινεις στις γυναικες μια ευκαιρια? να σου αποδειξουν πως ισως να κανεις λαθος.... μπορει να αιφνιδιαστεις ευχαριστα... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Δινω οχι 1 αλλα 3 ευκαιριες μεσα στην εβδομαδα. Αν δεν μου αποδειξουν το αντιθετο απο οτι πιστευω δεν φταιω εγω.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 κατσε για να καταλαβω... η εχεις τρελλο attitude με τις γυναικες η καποια σου κανε τετοια ζημια που εχεις γινει λιγακι αγαρμπος... δλδ πως τις δινεις εσυ τις ευκαιριες? αμα δεις μια ομορφουλα και τσιμπησει στο μπλα μπλα την αφηνεις δυο μερες να σιγοψηθει και μετα την "τρως" και αμεσως μετα περιμενεις να δεις αν σ εχει αγαπησει? νομιζω πως ο ορος ευκαιρια δηλωνει ενα ευρος χρονου αρκετα μεγαλυτερο απο αυτο που εσυ οριζεις.. [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Τι εννοείτε όντως με το ευκαιρία; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakiasmeno Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ευκαιρια για μενα ειναι οταν μπορεις να δωσεις περιθωριο χωρου και χρονου σε εναν ανθρωπο να εκφραστει και να ανοιχτιε μπροστα σου τοσο ωστε να δεις το βαθος που κρυβει πισω απο καθε δηθεν εικονα που παρουσιαζει στον κοσμο... [sIGPIC][/sIGPIC]...breath taking... http://www.chf.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 θα στο πω αλλιως. Δινω μια ευκαιρια σε 17αρα , μια σε 20αρα και μια σε 24αρα. Βγαινω με ολες και σε μια εβδομαδα κραταω την καλυτερη σε μεσο ορο. ΑΝ και οι 3 ειναι καλες τις κραταω και κανω το τεστ ετσι. ΑΝ η 1 βγει καλυτερη κανω το τεστ με εκεινη. Οπως και να εχει η ευκαιρια για True Love θα δωθει. Απλα θα δουμε πια θα βγει νικητρια :cool: :D :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Δεν σε πιάνω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasVagabond Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αυτο τωρα που πηγαινε ?? Σε μενα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts