Jump to content

Τι έχουν πάθει οι Ελληνίδες;

KostasV
 Κοινοποίηση

Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???  

92 members have voted

1. 1. Υπαρχουν Ωραιες Και Σωστες Κοπελες ???

• Ναι και ζουν αναμεσα μας
      62
    • Οχι.....Τι ειναι αυτο ?
      30

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (23 Οκτ. 2004 , 23:19)

Συμφωνώ απολύτως με τον προλαλήσαντα.

Hunter αφού σου έχω πει αγόρι μου σε έχουν φάει οι κακές παρέες... :p Ελα να βγούμε μαζί να στις δείξω τις σωστές κοπέλες.

μεσα!!!!!

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορει οι ελληνιδες να ειναι περιεργες ,δυσκολες,ντιβες και τα συναφη,αλλα δεν παυουν να ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στον πλανητη.

Γι`αυτο μας ζοριζουν λιγακι παραπανω :p :D

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (30 Οκτ. 2004 , 05:00)

Μπορει οι ελληνιδες να ειναι περιεργες ,δυσκολες,ντιβες και τα συναφη,αλλα δεν παυουν να ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στον πλανητη.

Γι`αυτο μας ζοριζουν λιγακι παραπανω :p :D

Eπετρεψε μου να διαφωνησω... :o ειναι αρκετα ωραιες,αλλα,μην τρελαθουμε κιολας,δεν ειναι κι απ'τις ωραιοτερες στον πλανητη!Και οσο για τη συμπεριφορα τους,εχει αποδειχτει(κυριως τα τελευταια χρονια) οτι δε συμβαδιζει με την εμφανιση...κοντες,ψηλες,ασχημες,ομορφες,ολες τα ιδια ειναι... ;)

Pisteuw pws simperiferontai, opws tous sumperiferomaste! An sumperoferthoume kala, tha kanoun to idio, kata ena polu megalo pososto! An oxi, tha ferthoun analogws! O,ti dineis pairneis....:)

Black black heart why would you offer more

Why would you make it easier on me to satisfy

I'm on fire I'm rotting to the core

I'm eating all your kings and queens

All your sex and your diamonds.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zaza (30 Οκτ. 2004 , 14:45)

Pisteuw pws simperiferontai, opws tous sumperiferomaste! An sumperoferthoume kala, tha kanoun to idio, kata ena polu megalo pososto! An oxi, tha ferthoun analogws! O,ti dineis pairneis ....:)

:confused: :rolleyes: :lol:

Φίλε μου μακάρι να ήταν τα πράγματα έτσι όπως το λες στην τελευταία σου φράση αλλά δεν είμαστε αγορά Ηλεκτρικών ειδών ούτε πουλάμε αυτοκίνητα ούτε εμπορευόμαστε συναισθήματα... ;) :lol:

Αυτός είναι νόμος της αγοράς και όχι των σχέσεων...

Όταν δίνεις αγάπη και "επενδύεις" πολλά σε ένα πρόσωπο μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι ΠΡΕΠΕΙ και να στο ανταποδώσει... :rolleyes: :whistle:

Αυτό εξαρτάται από το πόσο ο/η άλλος/η θα έχει την ωριμότητα και το μυαλό να δεχθεί αυτά που "έδωσες" ή νομίζεις εσύ ότι "έδωσες" και να μπορεί να σου προσφέρει το ίδιο αν όχι κάτι καλύτερο για να περνάτε ΚΑΙ οι 2 καλά μέσα από τη σχέση... ;)

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Egw agent m me ellhnides mesa se sxesh den exw kanena apolutos parapono! To 8ema einai mexri na ftaseis ekei 8a sou bgei to ladi an den 3ereis pws na paizeis swsta to paixnidi, anti8eta me gunaikes apo alles xwres. Oi ellhnides, de paei na kaigonte gia sena, de 8a sou to dei3oun ka8olou epidi 8eloun na exoun px to panw xeri kai ais8anonte ebalotes. Alla an katafereis kai peraseis auto to simeio, eisai basilias...8a sou sumperiferonte polu kala!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (30 Οκτ. 2004 , 19:17)

Egw agent m me ellhnides mesa se sxesh den exw kanena apolutos parapono! To 8ema einai mexri na ftaseis ekei 8a sou bgei to ladi an den 3ereis pws na paizeis swsta to paixnidi, anti8eta me gunaikes apo alles xwres.

Τι να σου πω φίλε μου... :rolleyes: Εσύ μπορεί να είσαι τυχερός μέχρι τώρα. :)

Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν αυτό δεν ισχύει μόνο για άντρες... Ισχύει και για γυναίκες! ;) Μου 'χει τύχει και εμένα αλλά ξέρω και κοπέλες που δεν είχαν την τύχη να έχουν τη συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχουν και που την αξίζαν από τον άνθρωπο που είχαν δίπλα τους...

Αν λέγονται βέβαια άνθρωποι αυτοί... :rolleyes: :whistle:

Oi ellhnides, de paei na kaigonte gia sena, de 8a sou to dei3oun ka8olou epidi 8eloun na exoun px to panw xeri kai ais8anonte ebalotes. Alla an katafereis kai peraseis auto to simeio, eisai basilias...8a sou sumperiferonte polu kala!

Εννοείς παντόφλες,εφημερίδες,καφεδάκι και φαϊ; :D :)

Δεν είναι το θέμα να σε κάνουν Βασιλιά. Το θέμα είναι να συνεχίζεις εσύ να προσπαθείς για το καλύτερο για να δικαιώνεις το λόγο ή πολλούς άλλους λόγους που διάλεξαν εσένα. ;)

Me pareksigises...

Otan lew basilia...den ennoo..."gunaikaaaa...tis pantooofles"....alla na se noiazete, na se agapaei, klp, klp....kai esu na antapodideis.

Apo thn allh, les eimai tuxeros....em den eimai! Mia sxesh exw kanei pou na kratise panw apo 2 mines....kai auth htan 1.5 xrono. Opos eipa, sou bgazoun to ladi (ki as einai 3etrelamenes mazi sou) gia na exoun to panw xeri san anorima...alla an ante3eis kai den peis as to kalo kai figeis....tote 8a peraseis kala kai 8a stamatisoun tis m@l@kies!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nhp1023 (30 Οκτ. 2004 , 23:23)

Me pareksigises...

Otan lew basilia...den ennoo..."gunaikaaaa...tis pantooofles"....alla na se noiazete, na se agapaei, klp, klp....kai esu na antapodideis.

Δεν σε παρεξήγησα φίλε μου :) Κατάλαβα τι εννοούσες.Απλώς στο συγκεκριμένο σημείο που σου απάντησα σκέφτηκα να κάνω λίγο πλάκα και να διακωμωδήσω την Ελληνική νοοτροπία που διέπει τα αντρόγυνα αυτής της εποχής. ;) Αυτό σου είπα κι εγώ! ;) Το ζητούμενο είναι η ανταπόδοση! ;)

Apo thn allh, les eimai tuxeros ....em den eimai! Mia sxesh exw kanei pou na kratise panw apo 2 mines....kai auth htan 1.5 xrono. Opos eipa, sou bgazoun to ladi (ki as einai 3etrelamenes mazi sou) gia na exoun to panw xeri san anorima...alla an ante3eis kai den peis as to kalo kai figeis....tote 8a peraseis kala kai 8a stamatisoun tis m@l@kies!

Δεν είπα ότι είσαι τυχερός! :rolleyes: Είπα "μπορεί να είσαι τυχερός" :) Διαφορά μέρα με τη νύχτα.

Το να μου βγάζει το λάδι και να είναι ξετρελαμένη μαζί μου δεν ξέρω κατά πόσο θα στέκει... Πόσο μάλλον να αντέξω(φαντάσου ψυχολογία και υπομονή που πρέπει να έχω!!!) και αφού αντέξω να σταματήσει και τις μ@λ@κίες που λες... :lol: Δεν πάω να ανέβω τον Όλυμπο καλύτερα! Λιγότερο κουραστικό θα είναι! :D

Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις! ;)

Ma auto sou lew....oti pio eukolo einai na figeis apo to na meineis...kai giauto oi perissoteroi febgoume, kai meta erxomaste edw kai milame gia tis gunaikes shmera....enw autes meta paraponiounte giati den briskoun gomeno, otan mas diwxnoun me thn sumperifora tous apo mones tous. Giauto lew mexri twra mono mia sobarh sxesh eixa...giati auth h mia de mou ebgaze to ladi kai htan orimh kai a3ize na meinw mazi ths!

Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Οι περισσοτερες γυναικες ειναι φοωερα επιφανειακες. Δεν αναφερομαι σε εμφανιση λεφτα κτλ. Τους αρεσουνε κατι τυποι οι οποιοι το μονο που ξερουνε να κανουνε ειναι να λενε μαλακιες με αυτοπεποιθηση. Απο εκει και περα καμμια προσωπηκοτητα. Τιποτα. Τι διαολο κανουνε με αυτους οταν ειναι μονοι δεν μπορω να καταλαβω. Οταν τους βγαζουνε εξω ισως να κανουνε επιδειξη στις φιλεναδες τους η να γεμιζουνε το κενο που εχουνε μεσα τους με τις δηθεν ιστοριες που ακουνε.

Δεν μιλαω για ολες. Εχω κανει πολυ καλες σχεσεις με φοωερες γυναικες και ποτε δεν ειχα παραπονο. Ειμαι απο τους τυχερους. Απλα βλεπω τι γυνεται γυρω μου.

Οι περισσοτερες γνωριζουνε καποιον που τους αρεσει και το παιζουνε τελειως αδιαφορες μην τυχον και θιχθει ο μικροαστικος εγωισμος τους.

Αν τυχει και προχωρησει θα τον περασουνε απο 40 κυμματα θα του κανουνε 1000000 ερωτησεις και το αποτελεσμα ποιο θα ειναι? Οτι φυσικα στο τελος δεν θα τους αρεσει.

Γυναικες εμπιστευθειτε το ενστικτο σας. Αν γνωρισετε καποιον που κατι σας κανει μην το κουρασετε πολυ. Δωστε τα ολα. Δεν θα σας πουμε πουτ/ες κτλ επειδη σας πηραμε απο το προτο βραδυ. Απλα θα καταλαβουμε οτι εχουμε να κανουμε με μια πραγματικη γυναικα και οχι ενα κοριτσακι που ζει με προτυπο την μανα και την γιαγια της. Μια γυναικα που καταλαβαινει την υπαρξη της.

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS (31 Οκτ. 2004 , 19:43)

Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Οι περισσοτερες γυναικες ειναι φοωερα επιφανειακες. Δεν αναφερομαι σε εμφανιση λεφτα κτλ. Τους αρεσουνε κατι τυποι οι οποιοι το μονο που ξερουνε να κανουνε ειναι να λενε μαλακιες με αυτοπεποιθηση. Απο εκει και περα καμμια προσωπηκοτητα. Τιποτα. Τι διαολο κανουνε με αυτους οταν ειναι μονοι δεν μπορω να καταλαβω. Οταν τους βγαζουνε εξω ισως να κανουνε επιδειξη στις φιλεναδες τους η να γεμιζουνε το κενο που εχουνε μεσα τους με τις δηθεν ιστοριες που ακουνε.

Δεν μιλαω για ολες. Εχω κανει πολυ καλες σχεσεις με φοωερες γυναικες και ποτε δεν ειχα παραπονο. Ειμαι απο τους τυχερους. Απλα βλεπω τι γυνεται γυρω μου.

Οι περισσοτερες γνωριζουνε καποιον που τους αρεσει και το παιζουνε τελειως αδιαφορες μην τυχον και θιχθει ο μικροαστικος εγωισμος τους.

Αν τυχει και προχωρησει θα τον περασουνε απο 40 κυμματα θα του κανουνε 1000000 ερωτησεις και το αποτελεσμα ποιο θα ειναι? Οτι φυσικα στο τελος δεν θα τους αρεσει.

Γυναικες εμπιστευθειτε το ενστικτο σας. Αν γνωρισετε καποιον που κατι σας κανει μην το κουρασετε πολυ. Δωστε τα ολα. Δεν θα σας πουμε πουτ/ες κτλ επειδη σας πηραμε απο το προτο βραδυ. Απλα θα καταλαβουμε οτι εχουμε να κανουμε με μια πραγματικη γυναικα και οχι ενα κοριτσακι που ζει με προτυπο την μανα και την γιαγια της. Μια γυναικα που καταλαβαινει την υπαρξη της.

το καλυτερο ποστ!!!!μπραβο σου φιλε μου,τα λεει ολα οπως ειναι :) :) :) :)δεν ειναι τυχαιο που τελευταια βλεπεις να ειναι ολο και πιο πολλες μονες τους,ειναι που ειναι και πιο πολλες απο μας το παιζουν κιολας

XALASAN!!!!!! :P

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Opos lete ta kotsia pou einai apo 16 kai pano 8eloun tous 25ari8es kai i 25pentares 8eloun ta pitsirikia....

Etsi to vlepo ego.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Οταν εχουν κατι καλο μπροστα τους δεν το εκτιμουν,μολις το χασουν ομως,τοτε προσπαθουν να προλαβουν....αλλα το τρενο εχει φυγει

Αυτο το κανουν πολυ οι ελληνιδες κ ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα τους,θελουν πολλους πολιορκητες πρωτα για να διαλεξουν,ο ενας φανταζει λιγος :(

The Future Belongs To The Brave

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VarX (31 Οκτ. 2004 , 20:47)

Οταν εχουν κατι καλο μπροστα τους δεν το εκτιμουν,μολις το χασουν ομως,τοτε προσπαθουν να προλαβουν....αλλα το τρενο εχει φυγει

Αυτο το κανουν πολυ οι ελληνιδες κ ειναι ενα απο τα μειονεκτηματα τους, θελουν πολλους πολιορκητες πρωτα για να διαλεξουν,ο ενας φανταζει λιγος :(

Όταν έχουν το δικαίωμα της επιλογής δεν νομίζεις ότι αυτό είναι λογικό να συμβαίνει; ;) Είναι σαν τη λαϊκή αγορά όπου ψάχνεις τη καλή ντομάτα :) Το ίδιο συμβαίνει.

Μπορεί να είναι μειονέκτημα αλλά ταυτόχρονα είναι και πλεονέκτημα τους... :rolleyes: Εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να υπομένεις και να συνεχίζεις να πολιορκείς. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος EWS (31 Οκτ. 2004 , 19:43)

Αν και γυναίκα συμφωνώ...

όπως συμφωνώ ότι υπάρχουν μερικές γυναίκες που δεν έχουν καταλάβει το νόημα της ύπαρξης τους..δεν ξέρουν τι θέλουν από τη ζωή τους, από τον εαυτό τους, από τους άλλους και έχουν βαλθεί να τους τρελάνουν όλους μαζι..

γι'αυτό λέω καλύτερα όλοι να κάτσουν λίγο και να τα βρούν με τον εαυτό τους, να δουν τι θέλουν, από που έρχονται και που πάνε και μετά να ψάξουν για σχέση, υποχρεώσεις, υπευθυνότητα και ευθύνες,κτλ..

εγω προσωπικά.. κάποτε προτίμησα να είμαι μόνη μου, να δω τι θέλω από τη ζωή μου, να συμαζέψω τα κομμάτια μου, παρά να πληγώσω έναν άνθρωπο που δεν το άξιζε..

Ετσι τώρα... είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη ζωή μου, από τη σχέση μου, από τους φίλους, τη σχολή, την οικογένεια..

Κάντε το και εσείς.. και δεν θα χάσετε...

Και μην ρίχνετε ευθύνες ο ένας στον άλλο!!

Ανοίξτε τα μάτια σας... και ζήστε τη ζωή..!γιατί μια την έχουμε & είναι και μικρή!!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Και ειναι μονο 19. Μπραβο κοριτσαρα μου.

Αν δεν εχετε κατι να δωσετε η αν δεν τα πατε καλα με τον εαυτο σας (αντρες και γυναικες) μεινετε μονοι σας και μην ταλαιπωρητε αλλους. Αφηστε εμας

σχέσεις αναψυχής : Παίζουν ανέμελα με τη διάθεσή μας και βγαίνουν κερδισμένες. Δεν διεκδικούν το πάθος, δεν καίγονται στη φωτιά του. Στέκονται παράμερα, δεν κάνουν φασαρία και δεν καταφεύγουν στο μελό. Δεν ζητούν την επένδυση της καρδιάς μας. Oι σχέσεις αναψυχής μάς κάνουν να περνάμε καλά, χωρίς μεγάλο κόπο. Σαν ταξιδάκι (αναψυχής) που δεν διαρκεί για πάντα.

Γυναίκα μόνη ψάχνει. Ή μάλλον κουράστηκε να κάνει ακόμη κι αυτό. Θέλει μια ανάπαυλα. Kάποιον να την προσέχει. Προτιμάει να μην μπει στην επόμενη σχέση-ταινία περιπέτειας, αλλά να απολαύσει τη διασκεδαστική χαλάρωση μιας ερωτικής επαφής που δεν ζητάει περισσότερα απ' όσα μπορεί να δώσει.Eκεί ακριβώς είναι που έρχονται οι σχέσεις αναψυχής. Nα σε βγάλουν από τον κόπο της Σχέσης με Σ κεφαλαίο, να σε ξεκουράσουν, να σε κάνουν να περάσεις καλά. Στον αντίποδα της αναστάτωσης και της τρικυμίας που συνοδεύουν τη φουρτούνα ενός έρωτα, στην άλλη όχθη της κόκκινης γραμμής του πάθους, αυτές οι σχέσεις έρχονται, με τη χαλαρωτική διάθεση ενός spa, να αποφορτίσουν τα κουρασμένα μέλη σου από τις ταλαιπωρίες χρόνιων ερωτικών καταχρήσεων.Έρχονται χαλαρά. Δεν διεκδικούν καμία αποκλειστικότητα, ούτε επιθυμούν συμβόλαια διαρκούς και μόνιμης παρουσίας. Λένε ναι στην καλή πλευρά των πραγμάτων, στην κοινή πορεία για ένα συγκεκριμένο σκοπό: να ενώσουμε τις μοναξιές μας - έστω κι αυτό, δεν είναι κακό όσο είναι αληθινό και αυθόρμητα πηγαίο. «Eίσαι το βράδυ να πάμε στη συναυλία της Aρβανιτάκη;» «Τι κάνεις απόψε; Πάμε σινεμά και μετά για φαγητό;» Eρωτήσεις που έρχονται την κατάλληλη στιγμή και δεν θυμώνουν ούτε μουτρώνουν όποια απάντηση κι αν πάρουν;Kι εσύ γιατί να πεις όχι; Έτσι κι αλλιώς, μόνη σου είσαι. H κολλητή σου έχει πάει με τον καλό της στη Σαντορίνη για το Σαββατοκύριακο, η αδελφή σου έχει βαρεθεί να σε βλέπει τα βράδια ξαπλωμένη στον καναπέ της να χαζεύεις ριάλιτι, η μαμά σου αναρωτιέται γιατί μια κοπέλα που τα 'χει όλα να είναι τόσο καιρό χωρίς άντρα, κι εσύ ξεχνάς να ανάψεις το θερμοσίφωνο όταν γυρίζεις σπίτι απ' το γραφείο, όπως έχεις ξεχάσει εδώ και καιρό ν' ανάψεις το πάθος στην καρδιά σου.Όταν εμείς οι γυναίκες λέμε «μα δεν υπάρχουν άντρες», είτε έχουμε δίκιο είτε άδικο, είτε οι άντρες είναι εκεί έξω αλλά εμείς δεν τους βλέπουμε είτε όντως οι αληθινοί εκπρόσωποι του είδους έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα, το αποτέλεσμα είναι ένα και εξίσου απογοητευτικό: η ερωτική μοναξιά μας. Γιατί λοιπόν να μην τη διασκεδάσουμε, να μην της αντιπαραθέσουμε κάτι πιο ανάλαφρο αλλά αρκούντως περιεκτικό; Γιατί στην απουσία σχέσης να μην κάνουμε μια τρίπλα απ' τα αριστερά, να μην της συμπεριφερθούμε με τον ενθουσιασμό και το ομαδικό πνεύμα που τελευταία μας έχει εγκαταλείψει;

«Tον γνώρισα σε μια εκδήλωση κι αρχίσαμε να βγαίνουμε σαν φίλοι. Mετά από δυόμισι μήνες κάναμε και σεξ. Περνάω καλά μαζί του γιατί κάνω κάτι. Aλλιώς θα ήμουνα σπίτι μου. Έτσι δεν γίνομαι και φόρτωμα στις φίλες μου, ούτε στην κολλητή μου που πρόσφατα ερωτεύτηκε και έχει εξαφανιστεί». H Λουκία, παντρεμένη και χωρισμένη εδώ και δύο χρόνια, περιγράφει τη σχέση της με έναν άντρα λίγο μικρότερό της, από τον οποίο δεν έχει κανένα παράπονο ούτε καμία προσδοκία.Ίσως γι' αυτό ακριβώς οι σχέσεις αναψυχής έχουν κι ένα άλλο σπουδαίο πλεονέκτημα, αόρατο με την πρώτη ματιά: Δεν περιέχουν τον πόνο του χωρισμού. Kαθώς είσαι με τον άλλον για να περνάς καλά και μόνο, χωρίς επενδύσεις μελλοντικές ούτε αμοιβαία κεφάλαια, μπορείς να αποχωρήσεις δίχως τριγμούς και κλάματα. Tο ίδιο και ο άλλος. Mπορεί να σου λείψει το αναπάντεχο των προσκλήσεων -«πάμε τριήμερο στην Πορτογαλία;»- ή να επιθυμήσεις τη φροντίδα του όταν βγαίνετε έξω, αλλά δεν θα πεθάνεις κιόλας. Eίπαμε, χαλαρά.

O έρωτας δεν συμπεριλαμβάνεται

Tι γίνεται όμως αν ο ένας από τους δύο την πατήσει; Aν σ' αυτή τη χαλαρή, αυθόρμητη και easy going καλοπέραση έρθει ουρανοκατέβατος ο έρωτας στον έναν, ενώ ο άλλος συνεχίζει ανυποψίαστος την αναψυχή του; Aυτό είναι ένα θέμα. Ίσως να είναι και η μόνη σκιά που μπορεί να πέσει στο ξάστερο τοπίο μιας τέτοιας σχέσης. «Eίχα χωρίσει από τον πατέρα του παιδιού μου, με τον οποίο δεν παντρεύτηκα ποτέ, όταν σ' ένα ταξίδι γνώρισα τον Πωλ, Έλληνα επιχειρηματία που ζούσε στο Λονδίνο. Mου τηλεφωνούσε και μου έλεγε: «Θέλεις να συναντηθούμε στη Bραζιλία;» Έπαιρνα το αεροπλάνο και πήγαινα. Άφηνα την κόρη μου στη μαμά μου, έπαιρνα μια μικρή άδεια από τη δουλειά μου και τον έβρισκα σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Περνούσαμε τέλεια. «Aφού δεν υπάρχει κανένας άλλος στη ζωή μου και αφού γουστάρω τα ταξίδια και το σεξ, δεν υπάρχει λόγος να μην πάω», σκεφτόμουν και πήγαινα να τον συναντήσω. Ώσπου τον ερωτεύτηκα. Kαι του το είπα. Kαι βέβαια χωρίσαμε», λέει η Σοφία χαμογελώντας, με μια χροιά πίκρας στη φωνή της.Πατώντας γερά στο απρόβλεπτο τοπίο των σημερινών σχέσεων, όπου υποτίθεται ότι όλα μπορούν να συμβούν αλλά τίποτα δεν συμβαίνει χωρίς κόπο και προσπάθεια, οι σχέσεις αναψυχής φέρνουν το δικό τους απρόσμενα ελαφρύ φορτίο, ομορφαίνοντας τις στιγμές και χαλαρώνοντας την ατμόσφαιρα. Eίναι κάτι σαν φιλικό σεξ αλλά χωρίς τις εμπλοκές του, κάτι σαν εκδρομή όπου περνάς καλά ξέροντας ότι είναι για τόσο και όχι παραπάνω.Στις στενές γραμμές που έχει επιβάλει η μόδα των σύγχρονων δύσκολων σχέσεων, δεν είναι παράξενο να αναζητάμε την αέρινη ελαφράδα μιας σχέσης αναψυχής, έξω από καλούπια, φτιαγμένης από τα χειροποίητα υλικά της καλής διάθεσης και της σίγουρης διασκέδασης. Γιατί εκεί είσαι με τον άλλον μόνο γιατί το θέλεις και το θέλει, χωρίς συμβιβασμούς ή υποχωρήσεις, μισόλογα ή παρεξηγήσεις.Γι' αυτό οι σχέσεις αναψυχής έχουν διάρκεια ζωής με ημερομηνία λήξης. Δεν μπορούν να πάνε μακρύτερα απ' όσο θέλουν και οι δύο, γι' αυτό και μόνο που προσφέρουν και στους δύο. Eδώ δεν υπάρχουν παρατάσεις, πισωγυρίσματα, επαναλήψεις και φλας μπακ. O καθένας παίρνει ακριβώς αυτό που περίμενε και τίποτα παραπάνω. Aγκαλιές και χάδια δίπλα στο κύμα, αλλά τη Δευτέρα δουλειά στο γραφείο. Oύτε συγκατοικήσεις, ούτε πάρε μου τα ρούχα μου από το καθαριστήριο, ούτε γιατί μου μίλησες έτσι. Όλα τα δυσάρεστα μένουν απέξω. Eπιπλέον, είναι η εμπριμέ εκδοχή των μονόχρωμων one night stands, που ναι μεν κάνουν καλή εφαρμογή στο Eγώ μας, αλλά δεν λένε και πολλά στον ψυχισμό μας.Aν υπήρχε πρακτορείο Σχέσεων Aναψυχής, θα είχε κάνει σίγουρα χρυσές δουλειές. Γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι και η καλή ποιότητα των σχέσεων όλο και πιο σπάνια. Eπειδή όμως, όπως έλεγε φέτος στην Aθηναΐδα ο Σταμάτης Kραουνάκης με τη Σπείρα-Σπείρα του, «Tιμάς δεν τιμάς, ο καιρός περνάει», μια σχέση αναψυχής θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Όσο διαρκέσει.

Πηγή : http://portal.eone.gr/4dcgi/_w_articles_womsxeseis_100137_30/09/2004_110038

To νέο mofeu :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thodorisgr77 ( 4 Νοέ. 2004 , 14:34)

Πηγή : http://portal.eone.gr/4dcgi/_w_articles_womsxeseis_100137_30/09/2004_110038

Ολα αυτα τα"αρθρα" που βαζουν ολους τους ανθρωπους & ολες τις σχεσεις σε 3-4 συγκεκριμενα καλουπια,εχουν αρχισει (το λιγοτερο) να κουραζουν...απορω τα σκεφτονται πολυ για να τα γραψουν? :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 4 Νοέ. 2004 , 15:28)

Ολα αυτα τα"αρθρα" που βαζουν ολους τους ανθρωπους & ολες τις σχεσεις σε 3-4 συγκεκριμενα καλουπια,εχουν αρχισει (το λιγοτερο) να κουραζουν...απορω τα σκεφτονται πολυ για να τα γραψουν? :whistle:

Λογικά όμως όλα τα παραπάνω που λέει το άρθρο αποτελούν έρευνες και στατιστικά στοιχεία επάνω σε αυτά,δεν μπορεί σε όλα αυτά τα άρθρα τίποτα να μην είναι έγγυρο... :!:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thodorisgr77 ( 4 Νοέ. 2004 , 16:08)

Λογικά όμως όλα τα παραπάνω που λέει το άρθρο αποτελούν έρευνες και στατιστικά στοιχεία επάνω σε αυτά,δεν μπορεί σε όλα αυτά τα άρθρα τίποτα να μην είναι έγγυρο... :!:

Φιλε μου ειδες εσυ πουθενα αναφορες σε ερευνες απο ινστιτουτα ή πανεπιστημια,στατιστικα στοιχεια κλπ?Ολα αυτα τα αρθρα ειναι εμπνευσεις καποιων που προσπαθουν να δημιουργησουν στερεοτυπα για τα 2 φυλα,τις σχεσεις μεταξυ τους & την κοινωνια γενικοτερα...Δες τη θεματολογια των γυναικειων/ανδρικων/λαιφσταλ/κουτσομπολιστικων περιοδικων καθε μηνα & θα καταλαβεις τι εννοω... ;) αναμασανε τα ιδια και τα ιδια με στοχο να πουλησουν & τιποτα αλλο... :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dimitris79 ( 4 Νοέ. 2004 , 16:59)

Φιλε μου ειδες εσυ πουθενα αναφορες σε ερευνες απο ινστιτουτα ή πανεπιστημια,στατιστικα στοιχεια κλπ?Ολα αυτα τα αρθρα ειναι εμπνευσεις καποιων που προσπαθουν να δημιουργησουν στερεοτυπα για τα 2 φυλα,τις σχεσεις μεταξυ τους & την κοινωνια γενικοτερα...Δες τη θεματολογια των γυναικειων/ανδρικων/λαιφσταλ/κουτσομπολιστικων περιοδικων καθε μηνα & θα καταλαβεις τι εννοω... ;) αναμασανε τα ιδια και τα ιδια με στοχο να πουλησουν & τιποτα αλλο... :whistle:

Στο συγκεκριμένο άρθρο δεν υπάρχει κάποια έρευνα,αλλά έχω δει κάποια site που επιβεβαιώνουν κάποια στοιχεία για την συμπεριφορά των 2 φύλων από διακεκριμένους επιστήμονες . Υπάρχουν πολλά site ψυχολογίας που αναφέρουν την συμπεριφορά ειδικά των νεαρών σε ηλικία γυναικών και φυσικά δεν αντιλέγω με αυτά που εσύ μου αναφέρεις και συμφωνω και με αυτά που αναφέρεις κι εσύ γιατί πολύ απλά ένας νεαρός ανθρωπος σε ηλικία επηρεάζεται από τα στερεότυπα της τηλεόρασης,τα περιοδικά τύπου cosmopolitan και γενικά τα μέσα επικοινωνίας :eek: :wacko: :blink: :whistle: :!:

Καλα, πρεπει να υπάρχουν έρευνες για να το αποδείξουν? Ματια έχουμε κ βλεπουμε τι συμβαίνει γύρω μας. Ειναι γεγονός οτι στις περισσότερες σχέσεις δεν υπάρχει πλέον τίποτε το ουσιαστικο, κανένα συναίσθημα συνήθως. Απλά και οι μεν και οι δε δεν αντέχουν να είναι μόνοι και γι'αυτο κάνουν μια σχέση της πλάκας. Γι'αυτο και χωρίζουν και τόσο εύκολα, με το παραμικρό, ειδικά στις εφηβικές ηλικίες. Εχω ακούσει να χωρίζουν 16χρονα επειδη η κοπέλα σκονταψε στο σχολειο κ γελαγανε οι αλλοι εις βάρος της κ τοαγόρι της δεν μπόρεσε να αντέξει το...ρεζίλι :rolleyes: και τη χώρισε!!! :rolleyes: :rolleyes:

Αμα πέσει στα χέρια σας καμιά "Σούπερ" διαβάστε την να δείτε πόσο ρηχές ειναι οι σχέσεις τους. Ε απο τέτοιους εφήβους, τι ενήλικες να βγούν??

Υπάρχουν πολλές που άμα είσαι μόνη σου σε λυπούνται!! Νομίζουν οτι αυτές ειναι πιο ευτυχισμένες επειδη έχουν κάποιον που ικανοποιεί μετα βίας το 1% των προσδοκιών τους, επειδη δεν είναι μόνες! Ε οχι ρε γμτ, δεν προκειται να κάνω σχέση μονο και μόνο για να λέω οτι έχω κι ας με κοιτάνε με οικτο οι περισσότερες "δεσμευμένες". Αν κάποιος δεν μου κάνει μεγάλο "κλικ" δεν προκειται να κάνω κάτι μαζι του που ο κόσμος να χαλάσει.

Οποιος πήρε Βημα την Κυριακη που μας πέρασε, ας κοιτάξει το ΒΗΜΑDonna. Εχει ένα σχετικό αρθρο-ερευνα που δειχνει ποσο...τρέμουν πολλές γυναίκες να μείνουν μόνες. Με αυτά που λένε μερικές εκει τραβάς τα μαλλιά σου!! Προσωπικά εφριξα με τον τρόπο που σκέφτονται! Τοσο ρηχα, τοσο επιφανειακα, τοσο σε στυλ να-δεσω-το-γαιδαρο-μου που δεν το περίμενα (και) απο νεες γυναίκες.

Ακόμη και οι άντρες βλέπω ότι έχουν πειστει οι περισσότεροι ότι καμιά γυναίκα δεν αξίζει να την ερωτευτείς και κάνουν σχέσεις μόνο για να πη**ξουν. Βεβαια δεν έχουν πάντα άδικο. Το προβλημα τους ειναι η γενίκευση. Επειδη μερικές που γνώρισαν βγήκαν "σκάρτες" δεν σημάινει ότι είναι όλες έτσι. Αυτοί όμως, αντι να ψάχνουν, απογοητεύονται και αρχίζουν να κοιτάνε μόνο εμφάνιση αφου ειναι πεπεισμένοι οτι ο χαρακτήρας δεν πολυαξίζει ετσι κι αλλιώς.

Αλλά και οι γυναίκες δεν πάνε πίσω... Πρόσφατα μια φίλη μου μου έλεγε με λύπη ότι αυριο θα συναντηθούνε με το αγόρι της. Μα αν είναι δυνατον να σου ειναι τοσο αδιάφορη η σχέση σου που να στεναχωριέσαι που θα δεις τον άλλον!?!?! Και οταν τη ρώτησα γιατι κάνει τέτοιες σχέσεις κ οχι κάτι πιο ουσιαστικό, παίρνω την κλάσσικη απάντηση: "Ναι, για να πληγωθώ μετα?".

Επιτέλους συνειδητοποιήστε το: Αμα θωρακίζετε έτσι τον εαυτο σας μπορει μεν να μην πληγωθείτε, δεν θα βιώσετε και καμιά ιδιαίτερη ευτυχία όμως. Είναι φοβερή αίσθηση να έχεις σχέση με κάποιον με τον οποίο είσαι πραγματικά ερωτευμένος/η. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη! Και το να πληγωθείς μέσα στο παιχνιδι είναι! Αλήθεια σας αρέσει τόσο πολύ η συναισθηματική ουδετερότητα? Ζηστε έντονα, βιωστε σε όλο του το μέγαλείο και τον έρωτα και ακόμα και τον πόνο που ακολουθει μετά απο έναν χωρισμό απο μια ουσιαστική σχέση. Ακόμα κι απο αυτό κάτι κερδίζει ο χαρακτήρας σου. "Ζεις μονο μια φορά, αλλά αν ζήσεις σωστά, μια φορά ειναι αρκετή". Θέλετε να έρθει κάποτε η στιγμή που θα αφήσετε πίσω σας αυτή τη ζωή και να νιώθετε ότι δεν βιώσατε τίποτα δυνατό, γιατι φόβόσαστάν να αφεθείτε να το ζήσετε??

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle ( 5 Νοέ. 2004 , 02:47)

Ζηστε έντονα, βιωστε σε όλο του το μέγαλείο και τον έρωτα και ακόμα και τον πόνο που ακολουθει μετά απο έναν χωρισμό απο μια ουσιαστική σχέση. Ακόμα κι απο αυτό κάτι κερδίζει ο χαρακτήρας σου.

αν και θα ηθελα να σχολιασω ολο το ποστ, δυστυχως ο χρονος με πιεζει .

παντως το παραπανω ειναι σιγουρος..... Ποτε δεν πιστεψα οτι απο ενα χωρισμο ο χαρακτηρας μπορει να κερδισει ,πιστευα μονο οτι πεφτει , αλλα τελικα εκανα λαθος , αυτα που κερδιζει ειναι αρκετα και δεν αξιζει να βλεπει τον χωρισμο ως την ΑΠΟΛΥΤΗ καταστροφη

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...