resurection_boy Δημοσιεύτηκε April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 9, 2005 Εχω μερικα βιντεακια που μου ζιτανε Mpeg-4 για να παιξουν. Που μπορω να ωρω αφτον τον codek; Σας παρακαλω βοηθιστε με γιατι θελω πολλοι να τα δω αλλα δεν τα καταφερνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ψάξε στο DVD Stuff!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Κατέβασε τον divx ή τον Xvid codec και στις επιλογές που σου λέει αν θες ν'αναπαραγάγει όλα τα mpeg-4 αρχεία, επέλεξε ναι ή κάνε κλικ στο κατάλληλο τετράγωνο. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ακριβώς. Και για να μην ψάχνεις πολύ ορίστε το λινκ. DivX Codec ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Οταν λετε div-x ενοιτε τον player; Τον player τον εχω. ο codec ειναι μεσα ι να τον κατευασω;; Απο που ειναι αφτες οι επιλογες; (σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος με βιντεο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Εχω μερικα βιντεακια που μου ζιτανε Mpeg-4 για να παιξουν. Που μπορω να ωρω αφτον τον codek; Σας παρακαλω βοηθιστε με γιατι θελω πολλοι να τα δω αλλα δεν τα καταφερνω επισης μπορεις να κατεβασεις το klcodec full το οποιο εχει αυτο που ζητας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Οταν λετε div-x ενοιτε τον player; Τον player τον εχω. ο codec ειναι μεσα ι να τον κατευασω;; Απο που ειναι αφτες οι επιλογες; (σορυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος με βιντεο) Όχι δεν εννοούμε τον Player, τον codec θέλεις. Δεν είμαι σίγουρος αν ο player έχει και τον codec μαζί, οπότε κατέβασέ τον να σαι σίγουρος. Είναι μικρό αρχειάκι. Δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ενταξη παιδια. Ευχαριστω παρα πολυ. Παιζουνε κανονικα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts