Jump to content

No Or Limited Connection!LAN Problem!

iliasp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια οτιδηποτε και αν προσπαθησω να συνδεσω στο Λαπτοπ στην RJ45 για να χρησιμοποιησω το LAN μου βγαζει No Or Limited Connection και δεν μπορει να ανακτησει ουτε την IP!Εχω προσπαθησει συνδεση και με αλλο υπολογιστη και με xbox και τιποτα...ολο το ιδιο μηνυμα!Ξερεις κανεις τι μπορει να φταιει?

Εχω XP English με Service Pack 2!

Δυστυχώς έχω ελληνικά εγώ... Αλλά νομίζω θα τα βρεις...

Πήγαινε Πίνακας Ελέγχου >>> Συνδέσεις Δικτύου...

Και τρέξε την Εγκατάσταση Οικιακού δικτύου ή δικτύου μικρού γραφείου....

Αν συνεχίσουν τα προβλήματα, γι' αυτό είμαστε εδώ!;)

Και γω το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω. :O Εχω τρεξει απο 5 φορες σε καθε υπολογιστη την Εγκατασταση Οικιακου δικτυου αλλα παλι δεν εκανα τιποτα.

Δοκιμασα και επιδιορθωση χωρις ομως αποτελεσμα.

Για πειτε καμια ιδεα.

Να υποθέσω ότι και οι δύο δοκιμάζετε με καλώδια crossed (αν δεν παρεμβάλλεται hub, switch ή router), έτσι; Συγνωμη αν ρωτάω το αυτονόητο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... :O

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Να υποθέσω ότι και οι δύο δοκιμάζετε με καλώδια crossed (αν δεν παρεμβάλλεται hub, switch ή router), έτσι; Συγνωμη αν ρωτάω το αυτονόητο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις... :O

Ναι με καλωδιο δοκιμαζω.

To idio eixe kai enas kollitos mou kai ftaigane ta drivers tis soundcard tou.. kanane conflict me ekeina tis LAN card.. (paraxeno e? alla apodedigmeno)

Molis evaze SP2 to pathene.. me SP1 mia xara

Ναι με καλωδιο δοκιμαζω.
Τι καλώδιο; Straight ή crossed; Παρεμβάλλεται εξοπλισμός δικτύου ή τα συνδέετε απευθείας;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Τι καλώδιο; Straight ή crossed; Παρεμβάλλεται εξοπλισμός δικτύου ή τα συνδέετε απευθείας;

Απευθείας τα συνδεω. Τωρα για το καλωδιο θα σε γελασω. Ενα ετοιμο του εμποριου ειναι.

Πρέπει να είναι crossed το καλώδιο, αλλιώς ΔΕΝ θα δουλεύει. Το straight είναι μόνο για σύνδεση με router/hub.
Phantom Of The Opera

Αυτό το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε εκατομμύρια υπολογιστές τον τελευταίο 1 μήνα και οφείλεται προφανώς σε πρόσφατο update της Microsoft (τι πρωτότυπο, update της MS να δημιουργεί προβλήματα...).

Εξαιτίας αυτού του update σταματάει να λειτουργεί το DHCP στα Windows XP. Όσοι έχετε πρόβλημα περάστε χειροκίνητα τις IP και θα είσαστε ok.

this signature is under heavy construction

Αυτό το πρόβλημα έχει παρουσιαστεί σε εκατομμύρια υπολογιστές τον τελευταίο 1 μήνα και οφείλεται προφανώς σε πρόσφατο update της Microsoft (τι πρωτότυπο, update της MS να δημιουργεί προβλήματα...).

Όσοι έχετε πρόβλημα περάστε χειροκίνητα τις IP και θα είσαστε ok.

Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

Πως μπορώ να το κάνω αυτό?

Θα κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσης, θα πατήσεις "Status/Κατάσταση" και στη συνέχεια "Properites/Ιδιότητες". Ανοίγεις το tab Network/Δίκτυο και στη λίστα πρωτοκόλλων που περιέχει, πατάς στις ιδιότητες του TCP/IP.

Στη συνέχεια θα επιλέξεις τη χειροκίνητη ρύθμιση διευθύνσεων IP και θα δώσεις:

IP Address/Διεύθυνση IP: 192.168.0.1

Subnet Mask/Μάσκα υποδικτύου: 255.255.0.0

Στον δεύτερο υπολογιστή θα κάνεις ακριβώς το ίδιο, δίνοντας όμως σαν διεύθυνση IP την 192.168.0.2

Αν κάποιος από τους δύο υπολογιστές λειτουργεί για να μοιράσει σύνδεση στο Internet, τότε θα πας στον άλλο και θα δώσεις την IP του στο πεδίο "Default gateway/Προεπιλεγμένη πύλη" και "DNS Server/Διακομιστής DNS". Αν π.χ. ο 192.168.0.1 πρόκειται να δώσει σύνδεση στο Internet στον άλλο, θα πας στο δεύτερο PC (αυτό που του έδωσες IP 192.168.0.2) και θα συμπληρώσεις τα πεδία "Default gateway" και "DNS Server" δίνοντας τη διεύθυνση 192.168.0.1

this signature is under heavy construction

Την πρόταση του ng78 την ακολούθησες;

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★