shodanjr_gr Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Έχω παίδες σύνδεση Tellas 384/128 σε modem USR 9106 (συνδεδεμένο ενσύρματα με το PC μου) και χρησιμοποιώ τα clients ABC και Azureus για να κατεβάζω torrents. Το DL Rate μου είναι μόνιμα χάλια (σχεδόν ποτέ πάνω από 6-7 kb/s) ακόμα και από torrents με τεράστιο αριθμό seed/peer. Μήπως μπορεί κανείς να μου προτείνει κάτι; Υπ'όψιν ότι από τις ρυθμίσεις virtual server του USR9106 έχω κάνει forward τα ports τoυ bittorent στο pc μου. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Μήπως θέλει ρύθμισει το firewall που χρησιμοποιείς? Έχεις απενεργοποιήσει το firewall των Windows XP? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Software firewall δεν έχω. Αυτό των ΧΡ είναι κλειστό. Το μόνο firewall που δουλεύει είναι το hardware firewall του modem/router μου. Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Software firewall δεν έχω. Αυτό των ΧΡ είναι κλειστό. Το μόνο firewall που δουλεύει είναι το hardware firewall του modem/router μου. Άνοιξε τις κατάλληλες πόρτες στο NAT αν δεν το έχει κάνει ήδη. Επείσης άνοιξε τις πόρτες αυτές και στο Software Firewall. Έλεγξε αν όντος είναι κλειστό το firewall των Windows XP (καμμιά φορά ανοίγει με το έτσι θέλω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το firewall των ΧΡ είναι σίγουρα κλειστό. Και στο NAT έχω κάνει forward τα ports στο PC μου... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Το firewall των ΧΡ είναι σίγουρα κλειστό. Και στο NAT έχω κάνει forward τα ports στο PC μου... Το μόντεμ είναι συνδεδεμένο σε κάρτα δικτύου ή σε θήρα usb? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Η σύνδεση γίνεται μέσω ethernet :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Ποιο πρόγραμμα για torrent χρησιμοποιείς ; Το κλασικό interface δεν έχει επιλογές για να ορίσεις εσύ το upload rate, οπότε κατέβασε κάποιο πρόγραμμα όπως το bitlord και βάλε maximum upload rate γύρω στο 8-10kb/s. Φυσικά, μην περιμένεις ότι τα downloads από torrents θα έχουν τις ταχύτητες που βλέπεις συνήθως μιας και το upload επηρεάζει και τις ταχύτητες του download γενικά. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Έχω δοκιμάσει το ABC Torrent και το Azureus, και στα δύο ορίζω το μέγιστο upload περίπου στο 5-6 αλλά και πάλι το DL Rate μου είναι χάλια... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 to kalitero gia mena einai to BitTornado. exo dei megali diafora se sxesi me to abc Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Για το Azureus που το χρησιμοποιώ κι εγώ σε 9105 όμως: Στο web interface - virtual servers είχα ορίσει μια πόρτα για το port forwarding και μου εμφάνιζε τα torrents κίτρινα ή μπλε με χαμηλές ταχύτητες... Αφού έψαξα λίγο στο net είδα πως πρέπει να ορίσεις ένα range για να μην έχεις πρόβλημα με το NAT. Οπότε δοκίμασα πέρα από την 6881 το range 6881-6889 και όλα λειτουργούσαν ρολόι. Το έχεις δοκιμάσει αυτό; Επίσης... Κατεβάζεις από ελληνικό torrent site ή αφορά ξένο; Υπόψιν τρέχουν ταυτόχρονα και το BitComet και το Azureus ;) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Πολλοί trackers(π.χ. elitetorrents)μπλοκάρουν την 6881. Δοκιμάστε απο 49000 και πάνω. shodangr_jr στο azureus έχεις πράσινη ή κίτρινη φατσούλα και δεν πιάνεις ταχύτητες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. April 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Το έλυσα το πρόβλημα αυτό τελικά παίδες. Εϊχα κάνει forward τα ports σε λάθος ΙΡ... (no commnets plz :P). Τώρα όμως έχει παρουσιαστεί άλλο. Το USR απλά σταματάει να δουλεύει κάποιες στιγμές...δηλαδή σβήνει το WAN IP λαμπάκι και δεν μπορώ να μπω στο net interface. Εννοείται πως κόβεται και όλο το traffic. Αυτό δεν μου το έκανε πριν στήσω ξανά τον virtual server και κάνω το port triggering...καμία ιδέα; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να ρωτήσω κι εγώ το άσχετο με το θέμα, σχετικό με torrents όμως. Γιατί όταν το ένα PC κατεβάζει από Azureus με 15 kb/s το πολύ, η σύνδεση (μοιρασμένη) στο άλλο σερνεται (εκτός από μερικές αναλαμπές όπου πηγαίνει σαν 56k περίπου); Φταίνει τα πολλά connections που ανοίγονται; Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση ή μπαααα...; :what: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Φταίνει τα πολλά connections που ανοίγονται; Ναι.. Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση ή μπαααα...; μπαααα... Εκτός και αν περιορίσεις τον αριθμό τον max connections μέσα απο το azureus (νομίζω έχει τέτοια επιλογή, όπως έχει το μουλάρι) Βέβαια παίζει ρόλο και το πόσο γεμάτο είναι το DSLAM σου.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Να ρωτήσω κι εγώ το άσχετο με το θέμα, σχετικό με torrents όμως. Γιατί όταν το ένα PC κατεβάζει από Azureus με 15 kb/s το πολύ, η σύνδεση (μοιρασμένη) στο άλλο σερνεται (εκτός από μερικές αναλαμπές όπου πηγαίνει σαν 56k περίπου); Φταίνει τα πολλά connections που ανοίγονται; Υπάρχει τρόπος να βελτιωθεί η κατάσταση ή μπαααα...; :what: Τον τροπο που σου λεει ο hostolis δεν τον εχω δοκιμασει αλλα σιγουρα θα βρεις ακρη αμα βαλεις καποιο προγραμμα σαν το net limiter.Το εβαλα και βρηκα την υγεια μου γιατι ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2005 Δεν κάνει τίποτα το net limiter σε αυτή την περίπτωση. Το έχω ενεργοποιημένο και το badwidth μοιράζεται ισόποσα. Τις συνδέσεις τις έχω μειώσει σε 10 συνολικά στα download και ψιλοβελτιώθηκε η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή πάντως, το άλλο κατεβάζει με 10-12kb/s με περίπου 20 ανοιχτές συνδέσεις κι εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα. Χτες το απόγευμα, με τισ ίδιες συνθήκες, επιεικώς ΣΕΡΝΟΜΟΥΝ. Άρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει το DSLAM, οπότε αφηνόμαστε στο έλεος του ΟΤΕ προς το παρών.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts