sv2evs Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 8, 2005 Καλησπέρα... Έχει κανείς άλλος τον Scanner HP ScanJet 3400c ; Μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν θέλει να δουλέψει με τον "εύκολο" τρόπο !!! :confused: Περνάω τους drivers (που μάλιστα κατέβασα και απο το ίντερνετ), συνδέω με μετά την εγκατάσταση τον scanner αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!! :mad: Έχει βρει κανείς λύση γι'αυτόν τον scanner ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Δούλευε παλιότερα αλλά έκανα format πριν λίγο καιρό και μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα μαζί του και τώρα τυχαίνει να το χρειάζομαι για μια "δουλειά".:cry: Thanks... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Egw to exw. Meta to format sto pc mou den prolava na ksanaperasw tous drivers tou kai otan to xreiastika to doulepsa me tous drivers twn XP. nai to eidan ta xp mia xara kai doulepse me ta utilities twn XP mia xara file. alla kai prin me tous drivers gia XP pou katevasa apo to internet douleve mia xara den kserw ti paizei me sena kai den mporeis. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris1977 Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Η αλήθεια είναι πως και με τον δικό μου scanner (HP Scanjet 3500 c) έχω το ίδιο πρόβλημα . Το δουλευω με το scanner wizard των Windows και δουλεύει οκ. Και γω με τους drivers έχω πρόβλημα, ενώ παλιότερα δούλευε κανονικά.. Moυ ''μυρίζει'' πως κάτι παίζει με τo Xp service pack 2.. Παράθεση Να προσέχετε ΠΟΤΕ και ΠΟΥ να τρέχετε με το car σας..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powered Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Me valate se peirasmo twra.Meta thn allagh twn WinXP se SP2 den dokimasa tous drivers tou. 8a tous perasw kai 8a sas pw neotera. Παράθεση http://www.zacharia.gr/lefteris/files/sigmyphone.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Καλησπέρα... Έχει κανείς άλλος τον Scanner HP ScanJet 3400c ; Μου έχει σπάσει τα νεύρα και δεν θέλει να δουλέψει με τον "εύκολο" τρόπο !!! :confused: Περνάω τους drivers (που μάλιστα κατέβασα και απο το ίντερνετ), συνδέω με μετά την εγκατάσταση τον scanner αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!! :mad: Έχει βρει κανείς λύση γι'αυτόν τον scanner ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...Δούλευε παλιότερα αλλά έκανα format πριν λίγο καιρό και μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκα μαζί του και τώρα τυχαίνει να το χρειάζομαι για μια "δουλειά".:cry: Thanks... Ναι...πριν το format δούλευε μια χαρά...επίσης με το wizard των windows. Αλλά ξαφνικά τώρα, έχει πισμόσει και θέλει να μου σπάσει τα νεύρα !!! :mad: Πρέπει να το κάνω να δουλέψει. Ενώ το συνδέω κανονικά, το αναγνωρίζουν τα XP, αλλά εξακολουθεί να μην δουλεύει !!! ΔΕΝ ΕΧΩ SP2, ούτε καν το SP1 στον υπολογιστή και ούτε θέλω να βάλω και ούτε πρόκειται (πιθανώς) να βάλω. :shifty: Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts