Jump to content

Πρόγραμμα ηχογράφησης

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία έχω σκεφτεί κάτι . Μιας και δεν έχω γρήγορη σύνδεση αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει αλλά ταυτόχρονα έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να ηχογραφεί , γίνετε; Αν ναι, κανένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί; Έχω βρει ένα που λέγετε Freecorder, αυτό κάνει; και πώς λειτουργεί;
only crossfit...

και άλλη μια σχετική ερώτηση: έχω περάσει τραγούδια στον υπολογιστή από κασέτα και έχουν σχετικό θόρυβο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για noise reduction??

και άλλη μια σχετική ερώτηση: έχω περάσει τραγούδια στον υπολογιστή από κασέτα και έχουν σχετικό θόρυβο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για noise reduction??

Το nero δεν κάνει κάτι παρόμοιο?

...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί...

Regis Debray: Vie et Mort de l' Image

Παιδία έχω σκεφτεί κάτι . Μιας και δεν έχω γρήγορη σύνδεση αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει αλλά ταυτόχρονα έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να ηχογραφεί , γίνετε; Αν ναι, κανένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί; Έχω βρει ένα που λέγετε Freecorder, αυτό κάνει; και πώς λειτουργεί;

Μα έτσι ούτως ή άλλως το τραγούδι κατεβαίνει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ, να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει. Τι θα πει "αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει";

Αφού το έχεις ήδη στον σκληρό σου και μπορείς να το ακούσεις γιατί να το ηχογραφήσεις ξανά.Αν θέλεις να αλλάξεις bitrate ή format το κάνεις με κάποιο προγραμματάκι όπως musicmatch ,cool edit,wavepad,soundforge

http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Αγοράζεις το πρόγραμμα Adobe Audition (πρώην Cool Edit). Στα Effects υπάρχει το Noise Reduction. Επιλέγεις ένα κομμάτι του τραγουδιού που περιέχει μόνο θόρυβο (πχ στην αρχή ή το τέλος της κασσέτας) και το χαρακτηρίζεις ως θόρυβο επιλέγοντας Get profile from selection στο παράθυρο του Noise Reduction.

Στη συνέχεια, επιλέγεις όλο το κομμάτι και: Effects, Noise Reduction, OK.

Voila! Ο θόρυβος εκμηδενίζεται κατά το δυνατόν. Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα να χαμηλώσει και η ένταση, οπότε ίσως θα πρέπει να το ανεβάσεις λίγο (Effects, Amplitude, Normalize). Δοκίμασε με τιμές γύρω στο 75-85%.

Πειραματίσου λίγο μέχρι να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Εγώ, να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει. Τι θα πει "αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει";

Θέλω να πω πως αντί να το κάνω το mp3 save στον σκληρό το κατεβάζω προσωρινά σε κάποιον φάκελο

only crossfit...

Αφού το κατεβάζεις προσωρινά, γιατί δεν το κατεβάζεις κανονικά να το αποθηκεύσεις? Το ίδιο πράγμα είναι... :confused:

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Nαι, προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα ποιά είναι η διαφορά. Δεν υπάρχει κατεβάζω "προσωρινά". Αφού το έχεις στον υπολογιστή σου, έχει κατέβει το αρχείο, end οf story.

@find seventh_heaven όταν το κατεβάζεις προσωρινά κατεβαίνει πιο γρηγορα

δες τι λέω :

http://img94.exs.cx/img94/6357/problem4lw.jpg

only crossfit...

Αγοράζεις το πρόγραμμα Adobe Audition (πρώην Cool Edit). Στα Effects υπάρχει το Noise Reduction. Επιλέγεις ένα κομμάτι του τραγουδιού που περιέχει μόνο θόρυβο (πχ στην αρχή ή το τέλος της κασσέτας) και το χαρακτηρίζεις ως θόρυβο επιλέγοντας Get profile from selection στο παράθυρο του Noise Reduction.

Στη συνέχεια, επιλέγεις όλο το κομμάτι και: Effects, Noise Reduction, OK.

Voila! Ο θόρυβος εκμηδενίζεται κατά το δυνατόν. Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα να χαμηλώσει και η ένταση, οπότε ίσως θα πρέπει να το ανεβάσεις λίγο (Effects, Amplitude, Normalize). Δοκίμασε με τιμές γύρω στο 75-85%.

Πειραματίσου λίγο μέχρι να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

κάτι λιγότερο ογκώδες? τα 47.5ΜΒ είναι πολλά για κατέβασμα με pstn.. δουλεύει με mp3?τα αρχεία στα όποια θέλω να φτιάξω τον θόρυβο είναι ήδη mp3.

@find seventh_heaven όταν το κατεβάζεις προσωρινά κατεβαίνει πιο γρηγορα

δες τι λέω :

http://img94.exs.cx/img94/6357/problem4lw.jpg

Παρδόν;;; Δεν γίνεται αυτό που λές!!!! Τι εννοείς κατεβαίνει πιο γρήγορα;;; Δηλαδή με τι ταχύτητες κατεβάζεις συνήθως;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με την ίδια ταχύτητα κατεβαίνει όπου κι αν το κατεβάζεις. Απλά τα windows είναι λίγο ηλίθια στο μετρητή της ταχύτητας...

Καλα στο πρωτο δευτερολεπτο σε ολους λεει πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτην που θα επακολουθησει.

Το thread παει για ντισκαλιφιε...

Mutilator :shifty:

ρε παιδια το θέμα δεν είναι αυτό! μπορεί να μου πει κάποιος κάνενα προγραμμα που να κάνει ηχογράφηση;
only crossfit...

to arxeio pou katevases einai poli mikro giauto sou deixnei lathos taxutita,o prosorinos fakelos pou katevainoun ta arxeia o temporary internet files sinepos ekei tha vreis oti exeis katevasei "prosorina"
http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg

Κόντεψα να πάθω ένα σοκ με αυτό το θέμα. Πώς γίνετε να κατεβάζουμε κάτι προσωρινά και μάλιστα με τριπλάσια ταχύτητα :wacko: . Τεσπα! Για να κάνει ηχογράφηση καλύτερο είναι αυτό που σου προτείνει κι ένα παιδί παραπάνω, το Adobe Audition (πρώην Cool Edit).